Bonner islamist roept op tot aanslagen in Duitsland

Een Duitse terrorist moedigt moslims aan om aanslagen te plegen in Duitsland. Als mogelijke doelwitten noemt Yassin C. discotheken, restaurants, winkelcentra en treinen.

Een videoboodschap was er al jaren niet meer: Een Duitse terrorist roept vanuit de bergen in Pakistan Duitse moslims ertoe op om terreuraanslagen in de Bondsrepubliek te plegen. Een voorbeeld voor toekomstige terreurdaden zou de Duitse Kosovaar Arid U. zijn, die in maart 2011 op het vliegveld van Frankfurt am Main twee Amerikaanse soldaten doodschoot. Als lonende doelwitten van aanslagen worden discotheken, restaurants en winkelcentra genoemd.

Islamist Yassin C. komt uit Bonn

Yassin C., strijdnaam “Abu Ibrahim”, woont al enkele jaren in het Pakistaans-Afghaanse grensgebied Waziristan en is lid van de terreurgroepering “Islamitische Beweging Oezbekistan”. De uit Bonn afkomstige islamist is in de nieuwe videoboodschap ongebruikelijk strijdbaar en agressief. Om de ongelovigen te terroriseren, bezweert de Duitse Jihadist, zou een dienst van Allah zijn.

“Tegen de vijanden van Allah zeg ik: Islam betekent oorlog!”, aldus Yassin C. “Wij zijn terroristen volgens de gewelddadige en belonende sharia van de islam!”

De bondgenoten van de VS zouden van zichzelf vijanden van de moslims hebben gemaakt, beweert de Duitse islamist. “Iedereen, die de roep van Obama volgt, zullen we doden, in Afghanistan, in Irak of in Europa”, zegt Yassin C. “De dialoog is beëindigd. Jullie hebben de grens ver overschreden. Tussen jullie en ons zal het zwaard beslissen!”.

“Ik roep iedere moslim ertoe op om deel te nemen aan deze gezegende strijd”, zegt hij verder in de nieuwe videoboodschap uit Pakistan. “Wanneer je besloten hebt om in Europa te verblijven, weet dan wel: De enige reden die het je toestaat om onder de kafirs (ongelovigen) te leven, is de terreur in de naam van Allah”.

“Vertrouw op Allah en wees niet nalatig”

“Mijn laatste woorden aan diegenen, die besloten hebben de eervolle taak van een terrorist aan te nemen”, verklaart Yassin C. uit Bonn verder””Oh, soldaat van Allah, weet, dat de politie, het leger en de geheime diensten van de kafir niet alziend, alwetend en alhorend zijn. Vertrouw op Allah en wees tegelijkertijd niet nalatig”.

De veiligheidsmaatregelen in Duitsland zouden uit angst voor terreuraanslagen inmiddels zijn verhoogd, benadrukt C.: “Daarom is een inzet zoals die van de Moedjahedien Arid U. geen kinderspel. Maar, geëerde broeders, vast en zeker kunnen jullie aan lucifers komen of kun je treinen laten ontsporen. En als het je niet lukt hen te doden, breng dan schade toe aan hun economie, vernietig hun gebouwen, vooral die van de staat, en de gebouwen waarin zij genieten van de geneugten van het aardse leven. Bijvoorbeeld discotheken, restaurants, winkelcentra. Vernietig hun pleziersamenleving! Herinner hen aan de Reichskristallnacht! Zorg voor krantenkoppen en laat ze leven in angst en verdriet!”.

Duitse veiligheidsautoriteiten bevestigden tegenover “Welt Online” het bestaan van de nieuwe videoboodschap van Yassin C. De video zou op dit moment geanalyseerd worden, wordt er gezegd. De directe oproep tot terreuraanslagen zou zeer serieus genomen moeten worden.

Niet de eerste videoboodschap

De in Bonn geboren Yassin C. die in 2008 samen met zijn broer Mounir C. was vetrokken naar het Afghaans-Pakistaanse grensgebied Waziristan, is lid van de terreurgroep “Islamitische Beweging Oezbekistan”. Yassin C. trad al meerdere malen onder de naam “Abu Ibrahim” op in propagandavideo´s van de beweging. Meestal riep hij daarbij Duitse moslims ertoe op om naar Pakistan te komen en deel te nemen aan de Jihad. Tot nu toe had C. nog niet gedreigd met aanslagen in Duitsland.

Yassin´s broer Mounir C. (“Abu Adam”) was enkele weken geleden te zien in een videoboodschap, waarin hij Duitsland “kwaad vaderland” noemde en verklaarde, dat de Bondsrepubliek op grond van de deelname aan de Afghanistan-inzet van de NAVO rekening zou moeten houden met aanslagen.

Op grond van de populariteit van de beide Jihad-strijders uit Bonn Yassin en Mounir C. binnen de Duitse islamistenscene, beoordelen veiligheidsautoriteiten de oproepen tot aanslagen als “bedenkelijk”.

Het zou niet uit te sluiten zijn, dat geradicaliseerde individuele daders zich gemotiveerd zouden voelen door de propagandavideo´s om aanslagen te plegen, wordt er in veiligheidskringen gezegd. Het gevaar van aanslagen door zogenaamde “eenzame wolven”, zoals de dader Arid U. op het vliegveld van Frankfurt, zou heel reëel zijn, zeggen terroristenexperts.

Bron:

http://www.welt.de/politik/deutschland/article13915412/Bonner-Islamist-ruft-zu-Anschlaegen-in-Deutschland-auf.html

Auteur: Florian Flade

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Islam, Pakistan, sharia, Terrorisme. Bookmark de permalink .

6 reacties op Bonner islamist roept op tot aanslagen in Duitsland

 1. Turul zegt:

  Yassin C.klinkt al niet echt Duits en is dus ook geen Duitser, net als zijn broer. Duitser zijn is niet een zaak van geboren zijn in Duitsland of een Duits paspoort bezitten, maar behoren tot de oorspronkelijke bevolking. Deze mensen zien zichzelf ook niet als Duitser, ook de z.g. “gematigde” moslims niet. Dit geld trouwens ook voor niet moslims uit andere landen, die in de Bundesrepubliek wonen.
  Deze leugen is al decennia gebruikt om de oorspronkelijke bevolking van de landen in Europa te hersenspoelen, dat andere etnische groepen geen buitenlanders zijn, dat etniciteit en cultuur niet ter zake doet. Dit om de multiculturele maarschappij te kunnen creëren zonder veel tegenstand. En Islam is alleen maar één van de voorbeelden hiervan, dat dit alles wel degelijk een grote rol speelt.
  Dus laten wij stoppen deze mensen een Duitser, Brit, Nederlander ect. te noemen, wat zij niet zijn! Dan pas zien wij wat het werkelijke probleem is.

  Like

 2. Columnist zegt:

  “en de gebouwen waarin zij genieten van de geneugten van het aardse leven. Bijvoorbeeld discotheken, restaurants, winkelcentra. Vernietig hun pleziersamenleving!”

  Het is overigens de pleziersamenleving die voor lage geboortecijfers onder de ongelovigen zorgt. Willen zij dan een kruisvaarderssamenleving met grote Christelijke gezinnen?

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Is er niet een droontje te organiseren speciaal voor dit soort “duitsers”??????????

  Like

 4. Columnist zegt:

  Moslimterroristen die niet willen praten gewoon castreren. Dan hebben zíj geen pleziersamenleving.

  Like

 5. Predictor zegt:

  Het komt steeds dichterbij! Nog even dan zijn wij aan de beurt!

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Afbeelding 3 mag opmerkelijk genoemd worden.
  Heeftie een koude nek of zoudie plannen hebben zich tot vrouw te laten ombouwen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s