De SP bedankt Kübra Kahraman, sociaal bewogen homohaatster

Screenshot_12

(Door: Martien Pennings)

We kunnen het even op een rij zetten dankzij een van mejuffrouw Nanninga’s  steeds beter wordende columns op GeenStijl plus een comment van Roelf-Jan Wentholt.

Het zit zo, eerst was er . . . . . enfin, eigenlijk spreekt het allemaal vanzelf

Screenshot_11Weblog Paulus Jansen

Woordvoerder energie en wonen in de Tweede-Kamer
zaterdag 19 november 2011, 20.13 uur – paulus
Categorie: Algemeen

Kübra bedankt

Kamerleden kunnen hun werk alleen goed doen dankzij de inzet van medewerkers en stageaires. Afgelopen maanden maakte Kübra Kahraman als stageaire vanuit ROC Mondriaan zich verdienstelijk bij ons secretariaat. Dat beviel zo goed dat ze vandaag als vrijwilliger meehielp bij de SP Nieuwe ledendag. Kübra bedankt!

Screenshot_10

  Hartelijk bedankt Paulus,
Ik vond het ook een hele leuke en leerzame stageperiode.
ik heb er van genoten!
Het was tof om te zien hoe het nou achter de schermen verliep.
Geniaal! Knap dat jullie het als SP zo goed doen.
Ik heb het erg gewaardeerd.
Er zijn enkele mensen die ik voor hun hulp in het bijzonder wil bedanken. Dit zijn Erik Maassen die mij tijdens het schrijven en maken van mijn opdrachten heeft geholpen, Jurgen van der Sloot die altijd klaar voor me stond als ik hulp nodig had. en Door Oremus die zich ingezet heeft om mij toegang te verschaffen tot het Staten Generaal!

Reactie door Kubra — januari 18, 2012 @ 5:57 pm
  Top Kubra!
Leuk om te zien.
Paulus Jansen, 1 van de Hardst werkende kamerleden.
Groetjes

Reactie door Marjolein — januari 18, 2012 @ 6:00 pm
  Je staat er hartstikke leuk op Paulus, Je maakt er goed werk van! we zijn als SP’ers trots op je.

Reactie door Annelies — januari 19, 2012 @ 11:03 pm
  Ik vraag mij af of dit dezelfde dame betreft die zich in deze link nogal laatdunkend over homoseksuelen uitlaat:

En wie die link dan volgt, leest inderdaad de volgende woorden van Kübra Kahraman:

“Mafkezen als jij het gewoon vindt houd het dan voor je @Patjepik. Houd ons maar buiten jullie zieke leefgewoonten. Geef mij maar zo een zachte lieve, schone Turkse mama, dan 1 die niet weet wat ze is. Als een meisje van 15 nou een meisje valt zou ik denken van “Oke…..”?” DE duivel heeft monopoly gemaakt van jullie homos. 45 en nog steeds zwaar in identiteitscrisis.”

Vanaf minuut 2 is in deze uitzending van het NON-journaal “die zachte lieve, schone Turkse mama” trouwens te bezichtigen en te beluisteren.

Maar de vraag blijft: hoeveel bewijs moeten de linkse multikulklutsers nog krijgen voor ze inzien dat ze met dat genocidale bevolkingsexperiment in West-Europa moeten stoppen? Zoals mejuffrouw Nanninga het formuleert:

“Spannond. Andere cultuur importeren, veertig jaar laten gisten en dan maar zien wat er uit komt.”
___________________________________________________

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, Dhimmitude, landverraad, Multiculti, Naïviteit, Socialisten. Bookmark de permalink .

13 reacties op De SP bedankt Kübra Kahraman, sociaal bewogen homohaatster

  1. G.Deckzeijl zegt:

    …andere koeltoer importeren… ik heb ze door.

    Geen integratie- maar een infiltratiemiddel..!

    Like

  2. G.Deckzeijl zegt:

    Onthou van mij: alle moslims op sleutelposities in het Westen zijn niet meer dan infiltranten,
    K.Kahraman niet uitgezonderd. Maar dat heeft Paulus Jansen niet door. En hij is niet de enige
    in dit hoofddoeken-eldorado, Nederland genaamd.

    Like

  3. Tom Hendrix zegt:

    En deze ellende, massa-immigratie door Turken en Marokkanen, is begonnen onder de regering van Joop den Uyl. Daarna het verraad met aanname van DE RESOLUTIE VAN STRAATSBURG, en ziehier wat we nu hebben. Islam aanhangers die ons wensen te overheersen c.q. te vermoorden. En de LINKSE KERK zag dat het goed was!

    Like

    • Anneke zegt:

      Troost best Tom….Het KOOKPUNT is bereikt….nu de pan nog effe op het te hete vuur laten staan en de boel kookt geheel over!!! Wie hebben het dan gewonnen??? WIJ…samen met Israel!!!

      Like

  4. Martien Pennings zegt:

    Voor degenen die met de Cookies-terreur te maken krijgen als ze op de link in de volgende zin in bovenstaand stuk klikken – Vanaf minuut 2 is in deze uitzending van het NON-journaal “die zachte lieve, schone Turkse mama” trouwens te bezichtigen en te beluisteren. – hier de hele link naar de uitzending van het NON-journaal:
    http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1331898

    Like

  5. Jan zegt:

    Nog zo’n hypocriet, ander land, zelfde rotte mentaliteit:

    Protesteren tegen geweld, maar geweld van de islam verdedigen (en dan niet weten wat in de koran staat):

    Like

  6. @Martien: Die lieve Turkse mama is een half-gare verschrompelde schreeuwlelijkerd gehuld in lompen!

    Like

  7. Anneke zegt:

    De Satanic Party…zo noem ‘k deze partij al jàren !!! Observeer het logo en zie een zeer GIFTIG tomaatje, als ‘hoofdingrediënt’. De leidinggevenden van deze partij zijn overigens eveneens giftige, rooie MISleiders….OERdomme tomaten!!! De kleur rood, doet mij denken aan specifiek bloed en een alarmerends ‘iets’. Wàt is dit land, deze wereld, toch in slaap gesukkeld na de WW-II. Men was bevrijd; althans dit DACHT men…Dit werd de burgers voorgehouden, maar wat blijkt heden…De wereld is allesbehalve bevrijd van het BLOED-RODE VERDERF van bezetenen -, satanische politici en andere – leidinggevenden, die in hun binnenste besmeurd zijn met het bloed(fig./let.)van de naaste medemens. “Dùs personen die het verdriet en ellende van de burger an sich juist bejubelen. Krijgen ze een fikse ‘stijve’ van”.

    Like

  8. Anneke zegt:

    De Satanic Party is blijkbaar de MISDADEN van de ‘heilige’ A. Hitler uit het oog verloren???/!!! | TIP: – Toen Het Kruis Werd Tot Een Zwaard – http://www.operation-exodus.org/netherlands – |
    NEE hoor, maar men cijfert het verleden in ‘d’r’ geheel WEG….Wat gebeurd is, is gebeurd…is het mom van dit soort gifslangen. Zij zouden eigenlijk eens een -Wake-Up Course – moeten gaan volgen, maar weet heel goed dat dit ONmogelijk is. We leven nu in een tijdsperiode dat de leugen en verderf meer en meer aan het licht komen, ze gaan met z’n allen binnen afzienbare tijd gigantisch op hun bekkie/bek. “Aasgieren, geldwolven en gifslangen hebben hun beste -/langste tijd echt wel gehad….”.

    Like

  9. Makropoelos zegt:

    Tom Hendrix, ik zit te ver weg en ben te oud, maar ik hoop dat jullie eraan denken om je te organiseren. Niet via een site of internet, maar van man tot man en weten dat je er voor elkaar bent als het nodig is. Die turkse barbaren zijn met zo`n 400`000 wij kunnen als het moet een paar miljoen opde been brengen. Misschien kunnen er nog via twitter een paar honderd duizend op de been gebracht worden om die Erdogan op zijn schoen te spugen.

    Samen zijn we sterk !!!

    Like

  10. @Makropoelos; misschien dat iemand moedig genoeg is om Erdogan een schoen naar zijn hoofd te gooien!

    Like

  11. luckybee zegt:

    SP? het zijn Sociaisten; niet te vertrouwen daar om worden ze ook door de media altijd voor geschoven.

    Like

Plaats een reactie