Nee, Diederik Samsom en Fransje Timmermans zijn niet bang om Israël

Screenshot_8Gazanen vieren de 48ste verjaardag van Fatah.

(Door: Martien Pennings)

Ga eens kijken naar de rest van de foto’s.

Of werp een blik op deze slide-show van zes foto’s

En wees bang om Israël.

Screenshot_9Zo vierde Hamas in Gaza zijn 25-jarig bestaan.

De stad op de achtergrond van de raket is Jeruzalem.

Ga de rest van de foto’s bekijken.

En wees bang om Israël.

Lees over de rotzakken die Israëls legitimiteit nu fundamenteel in twijfel trekken.

Well there you have it. The mainstreaming of the once-unthinkable is now upon us . . . courtesy of the “paper of record”.

En wees bang om Israël.

En zorg vooral dat Diederik Samsom en Fransje Timmermans en de hele rest van het gajes ooit voor een Neurenberg 2.0 komen.

________________________________________________________

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Palestina", antisemitisme, Israël, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

10 reacties op Nee, Diederik Samsom en Fransje Timmermans zijn niet bang om Israël

  1. Oh ja REKEN MAAR dat Bijltjesdag komt en zij voor de krijgsraad gesleept worden en niet alleen om de positie waar zij Israël in gebracht hebben maar ook vanwege hun volk- en landverraad dat zij NU plegen aan ONS en mèt hen àlle overheden niet alleen in Europa maar overal waar die zgn gutmenschen maar linxe overheden zitten! Ik kàn haast niet wachten!

    Like

  2. èn getweet!!!! De mensen kijken vlgns mij veel meer op Twitter (sinds ik dat ook ontdekt heb 😉 heb ik dat idee) en het komt veel meer aan en er wordt in de openheid veel meer mee gedaan!

    Like

  3. Jade zegt:

    Neurenberg 2.0 , I can`t wait…

    Like

  4. Anneke zegt:

    Niet bang om Israel; maar wèl bang VOOR Israel. Ze mijden dit land het liefst, voelen zich zeer ongemak!!! Vanwege??? Het decennialang HAATzaaïen over dit land en dit volk….niet beseffende dat heel ver weg zijzelf toch afstammen van de Hebreeuwse aartsvaders!!! “Tja; wat moeten deze dwazen hier nu mee??? NIETS…ze zouden niet weten hoe of wat…”. We laten ze heerlijk in hun sop gaarsmoren, we weten met wie te maken hebben…PvdA verliest met de seconde meer en meer de ‘geloofwaardigheid’, meer mensen beseffen hoe ze door o.a. deze politieke demonische dramapartij zijn bedrogen/misleidt; enz.enz.enz. “Shalom…for ISRAEL”

    Like

  5. Makropoelos zegt:

    Scarlatti Bombatti Is het niet mogelijk om via twitter enige duizenden demonstranten op de been te brengen om Erdogan op zijn schoenen te spugen? Ik ben 80 en weet er te weinig van en woon niet in Nederland. Wens jullie moed en sterkte.

    SAMEN ZIJN WE STERK !!!!

    Like

  6. koddebeier zegt:

    Beste Martien, goed stuk, ik hoop dat ik je laatste zin nog mee mag maken, dat zou mooi zijn.

    Like

  7. Pingback: Achter Moslimbroeder Obama’s anti-Israël-politiek staat het islamofiele ploertje Benjamin Rhodes | E.J. Bron

  8. maria zegt:

    Didi en Fransje en al hun antisemitische vriendjes komen niet voor Neurenberg 2.0 maar zullen zich voor de Allerhoogste moeten verantwoorden.
    Bedankt mijnheer Pennings, deze stuur ik door! ; )

    Like

  9. Pingback: Zondag-overdenking: verzuip Kathleen Cools in de kokende olie! | E.J. Bron

Plaats een reactie