Thailand: moslims vermoorden 5 vreedzame boeddhisten en een moslim, waaronder een 3-jarig kind

Screenshot_19

De islam is “mooi” en “vredelievend” en de moslims bidden tot dezelfde god samen met de Duitse evangelische predikanten, zegt de evangelische kerk van de deelstaat Baden-Württemberg. Welnu, misschien gaat het om dezelfde god Allah, die de moslims beveelt kleine kinderen te vermoorden.

Six killed in Thai shop attack

Reuters zegt daarover gewoon “Zes mensen werden gedood in een aanval op een Thaise winkel”, alsof de bliksem zou zijn ingeslagen of dat er een giftige slang in de winkel zou zijn verdwaald; of dat er gewoon een gebouw ingestort zou zijn, zoals in Bangladesh – en dat niet moslims met hun wapens, hun Allah en hun haat op de “ongelovigen” deze moorden in naam van hun religie en in het bewustzijn van hun rassensuperioriteit zouden hebben gepleegd.

De zes mensen, waaronder een 3-jarig kind, werden twee dagen na het afbreken van de vredesonderhandelingen in Maleisië in het zuiden van Thailand vermoedelijk door moslims vermoord, zegt de politie.

Screenshot_18Vijf gewapende moslims op motoren stopten woensdag voor de winkel in Pattani, slechts 500 meter verwijderd van een door het leger gecontroleerd checkpoint. “De aanvallers openden het vuur op de winkel, daarna gingen ze naar binnen om hun slachtoffers te vermoorden. Ze lieten een briefje achter met de inhoud “wraak voor de onschuldigen”, zei de politie.

Zolang de koran als “heilig boek” blijft gelden, zullen er altijd moslims zijn die “ongelovigen” willen doden. Dat staat de koran hen toe.

Vijf van de slachtoffers waren boeddhisten en eentje een moslim. De minister-president Yingluck Shinawatra riep een spoedvergadering met de veiligheidsautoriteiten bijeen om het geweld met hen te bespreken.

The Guardian (gevonden door Jihad Watch)

De Thai hebben schijnbaar van de steeds hulpelozere Europeanen het verkeerde idee overgenomen dat ze met debatten, fluitspelen en handje vasthouden het islamitische geweld kunnen bestrijden.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/05/03/thailand-muslime-morden-6-friedliche-buddhisten-in-einem-laden-darunter-ein-3-jahriges-kind/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Moslims, Terrorisme, Thailand. Bookmark de permalink .

7 reacties op Thailand: moslims vermoorden 5 vreedzame boeddhisten en een moslim, waaronder een 3-jarig kind

 1. Helena zegt:

  Nou Winnie deel 1 bekeken. Die oorlog gaat er zeker komen ik denk echt dat het onvermijdelijk is.
  Als er iemand hier een andere mening is toegedaan hoor ik hem graag.
  Mijn enige troost is dat áls de klootzakken hem winnen ze dan vervolgens door zullen gaan met elkaar de strot door te snijden. Die vuile haters haten het leven zelf. Europa zal vergaan tot “wasted land”.
  Ik hoop dat ik maar niet al te oud mag worden en dat ik (nooit gedacht dat te zullen zeggen) nooit maar dan ook echt nooit oma word. En nu steek ik nog maar eens een lekker sigaretje op.
  Beter door kanker in mijn kist dan door een kankerleider is mijn nieuwe motto.

  Like

  • Helena zegt:

   teruglezend”kankerleider moet natuurlijker eigenlijk kankerlijder zijn. Hoewel het in dit verband eigenlijk allebei wel kan. Ze leiden de kanker (islam).

   Like

 2. Avidia zegt:

  Helena, helemaal met je eens, neem een diepe teug aan mijn sigaretje en denk Helena doet met je mee. Maar ik zal strijden tot het laatste met een peukje in mijn mond, en als ze mijn huis binnen dringen zal ik ze met een fles whiskey besprenkelen, na eerst zelf een neutje genomen te hebben :-}

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  En het ergste vind ik de opstelling van deze evangelische predikanten, daarmee laten ze de christenen in moslim landen finaal in de steek. Daarbij verraden ze ook nog Christus, want hij heeft aangegeven, dat niemand tot de Vader kan komen “dan enkel door Hem, zijn eniggeboren Zoon”.
  En het verschil tussen de islam en het christendom is heden ten dage hemelsbreed, ik zal NOOIT iemand dwingen te geloven of aan te nemen wat ik denk of meen, de ISLAM DWINGT wel iedere mens op aarde, om in allah te geloven. LEVE DE VRIJHEID VAN MENINGSUITING! En iedereen mag tegen mij zeggen: Tom, ik geloof ook niet in het christendom! En dan zal ik zeggen U heeft daartoe volledig het RECHT.

  Like

 4. Henny Clemens zegt:

  De oorlog is eigelijk al begonnen, het is alleen nog niet totalitair, toch blijf ik bij het idee dat dit door regeringen van europa zo is gearrangeerd, misschien denk ik nu in een complot theorie, maar als ik het mis heb, graag.
  Het maakt mij angstig na het zien van de link van Winnie, maar wat moeten wij doen?
  Ik heb nog maar één hoop en dat is Wilders,
  Dus stem ik voortaan op de PVV!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s