Italië: minister opent voor Afrika de deur naar de EU

Screenshot_13

Italië heeft een nieuwe minister voor Integratie. Niet echt spectaculair voor een land dat sinds 1945 al 64 kabinetsformaties heeft meegemaakt. Nieuw is dat het bij Cecile Kyenge om de eerste donker gekleurde minister in de geschiedenis van Italië gaat. En ze heeft slechts enkele uren na haar beëdiging onmiddellijk heel duidelijke eisen. Minderjarige buitenlanders en alle in Italië nieuwgeborenen dienen automatisch Italiaans staatsburger te worden.

Cecile Kyenge werd in 1964 in het toenmalige Zaïre geboren. Haar vader had 4 vrouwen en 37 kinderen. In 1983 kwam ze naar Italië om geneeskunde te studeren, omdat de Katholieke Universiteit in Rome haar een studiebeurs had beloofd. Ze werd daarna door kerkelijke vrouwenkringen gestimuleerd en sloot haar studie tot oogarts af. In haar eerste toespraak als minister verdedigde ze haar multiculturele herkomst. “Ik ben zwart en Italiaans-Kongolese, dat wil ik benadrukken. Er leven twee landen in me. Ik ben niet ´gekleurd´, ik ben zwart en dat beweer ik met trots”, zei Kyenge tijdens een persconferentie in Rome, bericht “Die Presse”. Ze bevestigde haar plannen om zich als minister in te zetten voor een hervorming van de strenge Italiaanse immigratiewet.

En omdat ze er blijkbaar zo trots op is een zwarte Italiaanse te zijn, wil ze de rest van Afrika ook halen. Voor Italië dient in het vervolg het “Ius Soli” (recht van grondgebied), het geboorteplaatsprincipe, en niet meer zoals tot nu toe het “Ius Sanguinis” (recht van het bloed), het afstammingsprincipe, te gelden, eist ze.

Dat betekent dan in heldere taal: illegale immigranten moeten zo snel mogelijk vruchtbaar zijn en binnen de Italiaanse grenzen een kind op de wereld zetten, dat dan automatisch Italiaan en zodoende EU-burger zou zijn.

De nationale staten hebben verschillende regelingen m.b.t. het verkrijgen van het staatsburgerschap. Tot nu toe hebben Oostenrijk, Bulgarije, Tsjechië, Hongarije, Roemenië, Slovenië, Denemarken, Cyprus, Malta, Polen, Slowakije, Zweden, Finland, Estland, Letland, Litouwen en Italië dus geen “Ius Soli”.  (zie: het geboorteplaatsprincipe in de landen van de EU).

Door het Italiaanse streven naar “Ius Soli” zullen alle andere bepalingen van nationale staten uit het zadel worden gelicht. Europa geldt bij vluchtelingen uit Afrika als het beloofde land. Ieder jaar komen er duizenden illegalen via de Middellandse Zee – exacte cijfers bestaan niet. De statistiekautoriteit Eurostat publiceert wat dit betreft zelfs geen schattingen, bericht 3sat.

In 2010 vroegen volgens Eurostat bijna 260.000 mensen asiel aan in Europa. Frankrijk lag met bijna 51.000 aanvragen op de eerste plaats. Duitsland bezette de 2e plaats met ongeveer 48.000 asielaanvragen. In Italië, dat op dit moment door een vluchtelingengolf wordt overspoeld, werden daarentegen in het jaar 2010 in totaal slechts ongeveer 10.000 asielaanvragen geteld.

Wanneer dan alle in Italië geboren Afrikaanse kinderen EU-burgers zullen zijn, kun je je wel voorstellen wat Duitsland de komende decennia te wachten zal staan.

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/05/italien-ministerin-offnet-fur-afrika-tor-zur-eu/#more-323349

Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald en bewerkt uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Afrika, Italië. Bookmark de permalink .

12 reacties op Italië: minister opent voor Afrika de deur naar de EU

 1. Iznogoud zegt:

  Wat toch weer een verrassing. Voor de dames en heren politici dan natuurlijk.
  Ook hier wist de gemiddelde Jan Kwisperbiebel van drie hoog achter meteen al hoe deze benoeming als minister zou uitpakken.
  Politici, het domste volk op aarde.
  Niet in staat om wat dan ook te leren.

  Like

 2. BertG. zegt:

  Ze hadden geen betere kunnen bedenken op deze positie.
  Je bent trots op je afkomst of niet. En dan helpen we/ze mekaar gewoon een beetje.
  (God god gloeiende god verdoeme.) Dit is gewoon het lot tarten. Met alle ellende er gratis bij.

  Like

 3. Turul zegt:

  dit is gewoon het automatische gevolg als je deze (derde wereld) mensen op strategische plekken zet als bv minister voor integratie. Het zelfmoord gehalte was niet niet hoog genoeg in de Europese landen, dus benoemen ze maar een afrikaan op een post als deze…. krankzinnig!

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Ik kan niet voor de Italianen spreken, maar mij zou het niets bevallen. Deze minister is er duidelijk niet onverdeeld op uit om de belangen van Italië te dienen: Zij heeft een dubbele agenda. Slinkse vorm van permanent Generaal Pardon, temeer daar het aan GEBOORTEN gelinkt is. Zéér tactisch, in een land met zo’n hoog “Mama”-sentiment. Maar wat, als zich onder de afrikaanse gezinnen die op deze manier kunnen blijven nogal wat MOSLIMS blijken te zitten? Bepaald geen denkbeeldig risico! Het lijkt er sterk op, dat Italië met deze zwarte minister min of meer het Paard van Troje heeft binnengehaald. Bezint eer gij begint gaat zeker ook op voor minister-benoemingen!

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Dit wordt een giga drama. Deze madam, zal heel Afrika oproepen om onze sociale zekerheid op te komen vreten! Deze mafdoos, zal wel goede vriendjes vinden in de communisten van de eussr. Willens en wetens willen ze onze cultuur en onze eigenheid KAPOT MAKEN. Wanneer gaan we met pek en veren op weg om de RODEN weg te vagen!

  Like

 6. Flutsehut zegt:

  Laat nog maar even broeien…

  Like

 7. Baksteen zegt:

  Op al die bootjes zie ik alleen maar kerels, zouden ze nu ook hun vrouwen mee gaan nemen?
  Je vriend in een putdeksel in Rome stoppen schiet ook niet echt op.

  Like

 8. Avidia zegt:

  Tom Hendrix zegt: 8 mei 2013 om 21:27
  Vertel het me, en ik ben een en al actie

  Baksteen zegt: 8 mei 2013 om 22:42
  Ik heb ergens gelezen dat ze de vrouwen overboord gegooid hebben, om zelf meer kans te hebben.

  Like

 9. Avidia zegt:

  Ja, je hebt meer kans alleen als man!!!! Vrouwen betekenen niets in hun geloof.

  Like

 10. louis-portugal zegt:

  En toch blijf ik ervan overtuigd dat het gaat ophouden.
  We leven al 40 jaar met steeds meer staatsschulden.
  Er zijn telkens minder mensen die moeten werken om mensen, waaronder de ambtenaren, die leven van het werk van enkelen in leven te houden.
  Sinds WW ll hebben we via mechanisering nog veel meer produktie kunnen bereiken.
  Het lijkt er echter op dat de aangroei van de improductieven incl. vergrijzing nu veel harder gaat dan de mechanisering.
  Die scheve verhoudingen blijven groeien en worden steeds erger.
  Rutte laat al duidelijk zien hoe hij denkt dat probleem aan te pakken nl.
  door de productieven meer te belasten en minder verzorging van de oudere behoeftigen.

  Like

 11. Pingback: Bert Anciaux pleegt cultuurverraad, dus hoogverraad in het kwadraat | E.J. Bron

 12. Jan zegt:

  Cécile Kyenge: “Italianen zijn lompe spaghetti- en pizzavreters die moet worden bijgebracht hoe zij met de gevoelens van moslims dienen om te gaan”

  Immigration: bill to mark Oct. 3 national day of remembrance
  To commemorate 368 migrants who drowned off Lampedusa island
  The idea is commemoration, but also to sensitize Italian public opinion to the need for a humanitarian welcome for those in distress.
  http://www.ansamed.info/ansamed/en/news/sections/generalnews/2014/02/04/Immigration-bill-mark-Oct-3-national-day-remembrance_10015064.html

  Wij, apen en zwijnen, moeten verzopen moordenaars, terroristen, leugenaars en parasieten herdenken. Het moet niet zotter worden. Naar de haaien met dat volk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s