INFO: Einde oefening

Screenshot_3

Zo beste mensen,

Dat was het dan, het einde van Artikel7. Bedankt voor alles, Artikel7 gaat op slot.

http://www.artikel7.nu/zz1/einde-oefening.html

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

54 reacties op INFO: Einde oefening

  1. BertG. zegt:

    Om de zoveel maanden verschijnt er zo’n mededeling daar.
    Volgens mij zijn ze al 10 x gestopt om een paar weken later weer verder te gaan.
    Ja, zolang enne laarmans een vast onderdeel is van Artikel7 (waarop je geen commentaar mag geven want anders lig er je er af) dan haken er ook steeds meer mensen af.

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      @BertG. 7.46u Vreemde strategie dan! Je blijft je verbazen over hoe sommige sites de dingen aanpakken zoals ze ze aanpakken. Híer is het vrij duidelijk, maar op Geen Nieuws bijvoorbeeld laten ze rustig toe hoe ene Cathy de mede-reageerders stelselmatig kapittelt en afzeikt. Met één of twee ja-knikkers in haar kielzog. En als je één keer krachtig tegen hààr in gaat, wordt je reactie meteen off-topic gehaald. Zou wel eens willen weten wat daar achter zit, want vlak voor mijn vertrek daar merkte iemand nog op: “We zijn hier immers maar met een heel klein groepje reageerders.” Ja, dat krijg je, op die manier. Waarom dóen ze dat zo?

      Like

      • BertG. zegt:

        Dat reactie/ korte discussie kan ik me ook nog herinneren. Over een geselecteerd groepje.
        Mijn reactie werd daarop ook verwijderd. Hoe het item heette weet ik niet meer.
        Wat daar achter zit, is hoeveel geld je over maakt. Denk ik.
        Niet alle sites maar vele, vermoed ik. Sommige reageerders worden bewust uit de wind gehouden.
        En soms plaats ik bij (geennieuws) wat. Of het verschijnt is altijd afwachten.

        Like

      • BertG. zegt:

        Zo zit toch de hele maatschappij in elkaar. Geld schuiven.
        Zal het dan op weblogs ineens anders zijn. Niet allemaal uiteraard, maar vele wel.

        Like

    • Henk.V zegt:

      Ja, dat klopt, Bert. Ik vermoed dat die politiek correcte stokebrand af en toe veel geld heeft overgemaakt naar die site.
      Nu is-ie weer dakloos. Nog even en hij heeft weer een andere naam en dan gaat hij weer ergens stoken, tegenspreken en zeuren.

      Like

    • lucky9 zegt:

      Je legt de vinger op de etterende wonde. Zolang de MSM censureren en indoctrineren is er geen enkele reden om fundamentalistisch te gaan doen over artikel 7 van de grondwet, want dan delf je gegarandeerd het onderspit.

      Like

  2. Jan zegt:

    Jammer , maar ook weer niet : het verzet tegen onrecht , uitbuiting en censuur moet op de barricades , de straat op ..Dit kabinet en EU moet weg , hoe dan ook !! .. en dat bereik je nu eenmaal niet door thuis te achter je pc’tje te blijven zitten zitten

    Like

  3. Jan zegt:

    Selbstverschuldet. Iedereen die het niet eens was met de ‘webleiders’ (mentaliteit van Obey Me) kreeg een ban om werkelijk de onbenulligste zaken.

    Like

  4. gielah zegt:

    Ik heb sowieso al nooit kunnen begrijpen dat wél behoorlijke mensen op die site met kankerende en scheldende christen-bashers , die nooit iets constructiefs te melden hebben, wilden komen.
    Bij DDS krijgen ze gelukkig geen poot aan de grond.
    Ik durf te beweren dat elke site, die hen ‘overneemt’, op termijn ook aan zijn eigen ondergang meewerkt.

    Like

  5. Jade zegt:

    Sorry, heb ik veel gemist??? Ik zie de link
    nu pas staan in het lijstje van onze Bron…

    Like

  6. Marc Bouwman zegt:

    Tja, voor mij was het twee jaar geleden al einde oefening met die site. Volgens Bert was het ene Laarmans die telkens mensen eraf gooide omdat deze meningen verkondigden die volgens hem niet klopten. In ‘mijn tijd’ was het ene Zande, kennelijk een van de oprichters van dat blad, die mij er telkens afgooide, met toch wel behoorlijk persoonlijk getinte opmerkingen op mijn prive mail, de lafaard.

    In ieder geval verbaasde ik mij erover dat een site, die zijnsondanks toch wel min of meer vooraanstaande personen een platform gaf, er strijk en zet toe overging om juist die waarde waarvoor het meende te moeten opkomen, namelijk de vrijheid van meningsuiting (Artikel 7 GW), voortdurend schade toe te brengen en telkens weer overboord te zetten.

    Daarnaast waren verschillende figuren, waaronder Zande, buitengewoon racistisch in toon.
    Het is altijd opletten geblazen of racisten en rechts-extremen (waartoe ik ook de islam reken!) zich beschutten achter eerlijke islamcritici, conservatieven, enz.

    Like

    • E.J. Bron zegt:

      @Marc

      Laarmans gooide er geen mensen af. Hij zat niet in de redactie. De redactie gaf de voorkeur aan de comments van Laarmans boven bijvoorbeeld ingediende artikelen van ondergetekende.
      Laarmans is een enorme trol en verziekt elk blog waarop hij verschijnt.

      E.J.

      Like

      • Marc Bouwman zegt:

        In ieder geval maak je duidelijk dat er bij A7 gestuurd werd. De reacties van Theresa en Jan komen in ieder geval wel overeen met mijn ervaringen met A7.

        Like

      • Theodoor zegt:

        Volkomen met u eens Bron, Laarmans of hoe die kl**tzak dan ook maar mag heten is een trol of misschien nog duidelijker een aards NSB’er. Bah, met zijn aardige buurman.
        Maar wel erg jammer ja dat de site het licht uit doet, eigen schuld dikke bult!

        Like

      • Tom Hendrix zegt:

        @E.J.Bron 13.11.uur. We hebben er weer een gesignaleerd web master. Ene met het woord burger erin, maar volgens mij een rode rat!

        Like

      • E.J. Bron zegt:

        Ik weet het Tom. Had hem een keer expres doorgelaten, dan heb je enig idee wat ik allemaal wel niet moet modereren af en toe!! 😉 😆

        Like

      • Jaan zegt:

        Dat klopt heer Bron. Ik heb zelfs nog wel eens een donatie gegeven aan artikel7 toen erdebee nog aan het roer stond. Van Laarmans kreeg ik spontaan de reeskak.
        Waarom ze dat stuk ellende daar hun site lieten verzieken snap ik niet. Zande was ook een halve gare in het kwadraat die nadat hij de zaak verziekt had er tussenuit trok.

        Like

  7. Gelukkig mocht ik van de redactie van Artikel 7 een stuk of vijftien schilderijen plaatsen met toelichtingen. Zie Artikel 7 en dan Opinie en dan Jack Terrible. Ik was blij dat de redactie enkele cartoons over Mohammed en veel islamkritische schilderijen vergezeld met toelichtingen plaatste. Maar wat een kritiek van reageerders (o.a. Laarmans) op mijn werk! Door mijn schilderijen zou Artikel 7 door een linkse organisatie van het web afgehaald worden en zo… Ik kreeg meer negatieve dan positieve reacties. Gelukkig kreeg ik ook wel lovende reacties op mijn werk op Artikel 7!

    Like

  8. Tom Hendrix zegt:

    @E.J.Bron 18.51. uur. Roger Bert, heb het begrepen. Goed dat we achter hun vileine gedachten komen. Zo leren we ze kennen. Bedankt.

    Like

  9. Anneke zegt:

    Geeft niet….hmm; overigens alweer een hele tijd geleden dat ‘k die site A7 heb bezocht. Begon al snel enigszins (fig.) te kotsen. Ordinaire opjutterij en bespotterij naar mensen die (nog) waarde hechten aan G’ds Woord. Herken veel in de reactie van Marc Bouwman.

    Like

  10. toetssteen zegt:

    Mag ik? Ik stond aan de wieg van A7. Samen met Zande, Hannibal, Erdebe, en een zeer gewaardeerd persoon die ik nu niet noemen. Kort na het lanceren ontstonden er al strubbelingen. Ik had me na wat painkillers nogal wat vrijer uitgelaten ten opzichte van iemand die nu helemaal bon ton is op Sargasso. En dat vrij was echt geen scheldwerk. Maar soit, dat was intern verkeer.
    Daarna werd A7 gelanceerd en ik werd van van alles en nog wat aangaande de moderatie beschuldigd terwijl ik op bepaalde momenten met geen enkele mogelijkheid aan de knoppen kon hebben gezeten! Wie er zat de knoeien, daar ben ik helemaal nooit achter gekomen,
    Maar één ding zal ik nooit vergeten en dat weet Gielah idem, die net zoals ik direct in de boom zijn geklommen, die gruwelijke smeerzooi kón niet! Nou eh dat kostte ook nogal wat ehh overtuigingskracht.
    Later, dus na een grabbel in de gelden van het blog, bood mijn zoon webdesigner en systeemontwerper zijn diensten voor niets en niemendal aan, juist, hij werd afgewezen. Wat ben je dan?
    A7 is ten onder gegaan aan ongelooflijke domheid!!!

    Ik zal overigens helemaal nooit vergeten dat die sterretjes robot zo strak afgesteld stond dat hij nota bene de bijbel teksten versterde,

    Like

  11. toetssteen zegt:

    @EJ
    No hard feelings, maar waarom kom ik elke keer in de moderatie? Heb ik ooit onvertogen taal geplaatst?

    Like

    • E.J. Bron zegt:

      @toets

      Dat heeft absoluut niets met jou te maken! Iedereen komt eerst in de moderatie. Heeft te maken met enkele enorme spamaanvallen maanden geleden, die mij noodzaakten om op de moderatieknop over te gaan.
      En ja, de webmaster E.J. moet ook af en toe, tussen zijn werk en zijn blog door, nog even slapen…

      Groeten,

      E.J.

      Like

      • toetssteen zegt:

        Oké, ik weet precies wat je bedoelt.
        Je kunt trouwens de komende tijd je borst weer nat gaan maken vrees ik, want Laar zal wel weer beginnen te stalken. Deed ie toch al, maar nu hij na de mega terugloop het voor elkaar heeft gekregen dat A7 de tent maar sluit, (zal ook wel veel te maken hebben met de financiën, maar ja daarvoor zijn twee duidbare oorzaken. T.w. koppigheid en eigenwijsheid.) zoekt hij zich een nieuwe prooi.

        Groet.

        Like

      • E.J. Bron zegt:

        Laat de bastard maar komen toets!!! Krijgt hij onmiddellijk een definitieve vette ban!! En z´n vriendje Moor uiteraard ook! 😀

        Like

  12. toetssteen zegt:

    Hoe dan ook, ik werd toen ik nog mocht modereren en dat was ik het begin en dan kon ik de nachtdienst doen omdat ik in Singapore zat, tikkie moe van de bots en de lui die het leuk vonden om de boel onder te smurfen met antisemitische ehhh causerie, Trouwens, als ik van de testosteron oppeppers mijn werk had kunnen maken toen, was ik binnengelopen! Kweenie hoeveel kilo ik voorbij heb zien trekken richting prullenbak, maar zelfs een viriele man mid twintig zou weg zijn gerend!
    A7 is nooit meer dat geweest wat het was. Die overname was een farce!

    Like

  13. Hoewel ik niet zo vaak op A7 kwam, las ik de meestal goede artikelen. In het begin was het er prima vertoeven maar langzaam maar zeker werd het klimaat er steeds onvriendelijker. Ook ik zag reacties, welke vaak niets verkeerds bevatten, verdwijnen en werden andere, voornamelijk anti-joods en anti-bijbels gewoon gelaten waar ze stonden. Het verbaasde me de laatste 2 jaar zeker dat die laarmans (nee, die graflul verdient zeker geen hoofdletter) zonder enige moeite volledig goede en leerzame artikelen volledig kon afbranden en er mee weg kwam en daarmee de discussie netjes naar zijn hand kon zetten waardoor de hele boodschap van dat artikel verloren ging.

    Dat Bert heeft besloten om te gaan modereren was inderdaad even wennen want je moest soms even wachten voordat je verder kon maar helemaal begrijpelijk. Je wilt natuurlijk niet dat de zaak opnieuw verziekt wordt door linkse spammerij en wannabee-islamieten welke denken dat ze alles maar kunnen zeggen, wetende dat ze door de rechterlijke macht ook nog eens goed beschermd worden!

    Als ik dan kijk naar m’n eigen blog, dan heb ik het maar rustig… Aan één kant handig maar aan de andere kant jammer, de boodschap lijkt niet door te komen, lijkt het wel. Maar da’s mijn probleem 😉

    Maar om terug te komen op A7, Het zal wel niet zo lang meer duren of ze gaan weer door. Da’s de afgelopen keren ook zo geweest en zal waarschijnlijk pas aflopen wanneer er geen gelden meer binnenkomen zodat de kosten blijkbaar niet meer gedragen kunnen worden? Eens per jaar inmiddels en meestal zo rond dezelfde periode, dat lijkt me een vaste lasten probleem.

    Like

  14. BertG. zegt:

    Iemand nog de vervolg reacties gelezen op de site Artikel7 zelf?
    Zeer vermakelijk. Als je bij e.j.bron reageert, dan kan je al bijna niet meer deugen.
    Wat een extreme vorm van arrogantie. Ik zal er niks aan missen. Opgerot ermee.
    En laarmans is hier al in meerdere namen verschenen. Volgens ‘m zelf.
    Waarom is mijn een raadsel als je zoveel te zeiken hebt op deze site.

    Like

  15. E.J. Bron zegt:

    Artikel7 geeft Laarmans en Moor de kans om onder het “Einde oefening” artikel hun vuil te spuien tegen mijn blog.
    Daarop heb ik gereageerd, maar mijn eerste comment werd verwijderd en het 2e en 3e comment kwamen helemaal niet meer door.
    Conclusie: goed dat Artikel7 dood is!!!

    E.J. Bron

    Like

  16. laura van der storm zegt:

    Ik had ook een reactie gegeven bij einde oefening op laarmans. laarmans antwoordt met…stormvrouwtje, maar mijn reactie is ineens verdwenen! Kleuterklasjes mentaliteit. Laten we het daar maar op houden.

    Like

    • E.J. Bron zegt:

      Ja laura, slechte verliezers…. (hoewel ik Artikel7 nooit als concurrent, maar meer als medestander heb beschouwd)

      Like

      • BertG. zegt:

        Dat kan ik me ook niet voorstellen. Zien als concurrent.
        Er stonden regelmatig goede artikel op. Dat is altijd afhankelijk van wie het schrijft.

        Like

  17. rommel zegt:

    Hahaha!
    Die Moor is helemaal over de rooie omdat zijn speeltje wordt afgepakt. Hij mocht daar altijd zo graag iedereen de les lezen en baas spelen. Wat die schijnbaar niet beseft is dat die met zijn moderatiebeleid, wat gebaseerd was op persoonlijke rancune en nijd, de meeste gangmakers daar heeft weggejaagd. Wat overbleef was een nietszeggend dunbevolkt eilandje waar die graag de scepter over mocht zwaaien. Hij heeft zelf A7 het laatste duwtje in de afgrond gegeven. Gelukkig heeft die Laarmans om nog even flink om hem heen te slaan en zijn verdriet bij uit te huilen.

    Jammer, het was ooit een beregoed blog.

    Like

    • @rommel; mooi zoals je Moor onder het tapijt veegt! Hij is zogenaamd Rechts maar mijn islam-kritische schilderijen en toelichtingen vond hij gevaarlijk en mensonterend. En dat herhaalde hij steeds in andere bewoordingen. Hij noemde mijn schilderijen “de wanprodukten van Jack Terrible”. Hij belasterde mensen die zich positief uitlieten over mijn schilderijen. Zijn linkse vriendje Laarmans zegt dat ie zijn brood verdiende met schrijven en in de televisiewereld heeft gewerkt en die vond mijn schilderijen van een zeer laag niveau. Daar moet je de oorlog mee winnen!

      Like

      • rommel zegt:

        Moor is een bange schijtluis die zich graag mag voordoen als dappere islamcriticus en elitair gestudeerd mens met zijn semi intellectuele geknutselde praatjes, maar ondertussen schijt die zeven kleuren stront voor de islam. Het lafhartige typetje van ik keur de moord op Theo van Gogh niet goed, maar ik begrijp het wel. Als ik zijn reacties lees krijg ik altijd een vieze smaak in mijn mond. Ik voel tot in mijn tenen dat die gast niet deugd. Liever kwijt dan rijk.
        Ik vond en vind het trouwens zeer moedig van je om de visuele expressies waar je de islam onder je eigen naam op de hak neemt in openbaarheid brengt . Respect van rommel. Als je je ooit levensbedreigend voelt schroom niet mijn hulp te vragen.

        Like

      • Dank je wel, Rommel, maar ik red me wel! Jezus zei toen ie ook in zo’n situatie zat; “mijn tijd is nog niet gekomen”!

        Like

  18. rommel zegt:

    Laarmans denkt dat die met een kwijlend, tandeloos oud mannetje in een rollator te maken heeft. Jammer dat die het niet in mijn porum zegt. Had ik hem zelf een rollator ingeschopt. De straat met hem geveegd.

    Like

  19. Wachteres zegt:

    Och gut, de zielepoot denkt nog steeds dat wij het niet door hadden als hij hier of bij AP op internet verscheen.

    Like

  20. Wachteres zegt:

    http://www.amsterdampost.nl/4-juli-2013-een-nederlandse-onafhankelijkheidsverklaring/

    Kijk even naar reactie 19 en 21 lulletje rozewater.alias laarmans

    Like

  21. Martien Pennings zegt:

    Ik heb deze hele draad niet gevolgd.
    Maar Bert stuurde me een mail met een dom commentaar van de denker die zich als “Laarmans” presenteert en die onder allerlei andere nicks op vele internet-podia loopt te zuigen en te trollen.
    Wat moet zo’n man toch gestoord zijn!
    Dit was het comment dat Bert me doorstuurde:

    “Ha,ha,leuk om te zien, de rollatorbrigade van Bert Bron, de ouwe vrouwtjes met kromme pootjes en versleten heupen en de kwijlende,tandeloze mannetjes in hun natte Pampers geven mij doorlopend minnetjes.”

    Nou was de klacht van Bert dat al wat hij probeerde te antwoorden door de “moderator” van Artikel7 werd gecensureerd.
    Ja, dan ben je wel goed bezig.
    Want Bert heeft natuurlijk gewoon fundamentele en gefundeerde kritiek, vooral op de rol die deze halve gare “Laarmans” bij Artikel 7 gespeeld heeft.

    Goed.

    Nadat ik die mail van Bert had ontvangen stuurde ik Bert de volgende mail:

    Ze laten zich weer kennen.
    Dit soort is geen emotie waard.
    Laat het van je af glijden.
    Je mag deze mail van mij gebruiken om de “moderator” van Artikel 7 te laten weten wat ik ervan denk.
    Ik zag trouwens even de boeddhistische humanist Laarmans spreken van tandeloze bejaarden in natte Pampers bij E. J. Bron.
    Misschien wil de moderator deze mail ook wel doorsturen aan Laarmans.
    Dan kan ik hem bij deze uitnodigen dat eens in mijn gezicht te komen zeggen.
    En ik ben niet eens kwaad!
    Werkelijk niet!
    Maar ik beloof ‘m dat ik ‘m binnen tien seconden rustig, technisch en met beleid neerhoek.
    En wel zodanig dat-ie niet binnen drie minuten opstaat.
    Tsjonge, wat zijn ze zielig!

    Tot zover de mail.
    Bert heeft ‘m inderdaad ingestuurd.
    En hij werd niet geplaatst, dus weg gecensureerd.
    Nu weet je met wat voor zielige leipenisten je bij Artikel 7 te maken hebt.

    Like

  22. Tom Hendrix zegt:

    @Martien Pennings 17.54. uur. Martien, daaraan kunt U zien hoe in zwak en zielig deze figuren zijn. Net als socialisten kunnen ze niet omgaan met de waarheid, en de realiteit. Wat ben ik blij dat we dit blog hebben, waar we wel op een volwassen manier met elkaar omgaan. Bert hulde!

    Like

  23. rommel zegt:

    Hahaha!
    Dit vind ik leuk. Ben een woordstrijdje met Laars op A7 aan het uitvechten via hier. Behalve pooier ben ik nu ook drugsdealer. Je vergist je Laars, ik was geen dealer, ik was softdrugsteeler, een groenmens, bracht de oogst naar de achterdeur van de koffieshops om het vandaar legaal in muntjes om te zetten. En sukkels als jij had ik in dienst om het voor een jodenfooi te knippen voordat het geleverd werd. Verder doe je me grote eer om me met het grootste tactische en strategische militaire brein uit de 2e w.o. veldmaarschalk Rommel te vergelijken. Pas maar op, stuur ik mijn Afrika korps op je af.

    Like

  24. rommel zegt:

    Troostliedje voor Moor.
    http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DTj8OXgQ6E5g

    Ja, ik kan niet ontkennen dat ik reuze lol heb met het sterven van Moor met zijn Laars.
    Zo eerlijk ben ik dan ook weer wel.
    Ga je nu ook een undercover aannemen om ergens anders je keutel te kakken Moor?

    Like

  25. Wachteres zegt:

    Rommel, als ik me goed bedenk dan is het allemaal jouw schuld.

    Jij bent begonnen! 😆

    Like

  26. @Moor en Laarmans; ik kan wel kwijlen, oud en tandloos zijn en een pamper dragen maar ik zeg in ieder geval de waarheid. Daar kunnen jullie een puntje aan zuigen!

    Like

  27. toetssteen zegt:

    Vergeten jullie vriend Piet Klont niet! Als er een hiernamaals bestaat lacht hij zich volgens mij nu te pletter!

    Like

    • E.J. Bron zegt:

      Right you are! Dat zou een grote genoegdoening voor Marcel geweest zijn!!

      Like

      • toetssteen zegt:

        @EJ
        In gedachten leven mensen altijd voort.

        Overigens heeft Bert Brusse Laarmans ook al buiten gezet. Troll maakt zich overal erg geliefd. Bij Breedveld kreeg hij geen aandacht, zelfs niet na het doorspelen van eea, aangaande een commenter op Amsterdam Post en voordien op A7. Over mentaliteit gesproken…..

        Like

Plaats een reactie