Oorverdovend stil

Screenshot_28

Het is oorverdovend stil rond de blokkade die het Egyptische leger na de verwijdering van de democratisch gekozen president Morsi aan de grens met Gaza heeft ingesteld. Het verkeer van goederen en mensen is daardoor ernstig belemmerd, maar de Driesjes van Agt in de wereld houden nu hun muizige mondjes. Er zijn geen Joden bij betrokken, en dan is het verschijnsel Gaza en Palestina opeens een stuk minder sexy.

Het lot van de Arabieren – al die mensen van Marokko tot Jemen en Irak – onttrekt zich aan goedbedoelde maatstaven en normen wanneer Israël buiten de conflicten staat, zoals in Syrië, Egypte, Jemen, de golfstaten het geval is. Jarenlang wisten kenners te verkondigen dat het allemaal om Israël draaide.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Oorverdovend stil

  1. Tom Hendrix. zegt:

    Natuurlijk is er nu een oorverdovende stilte. Zoals in Nederland Geert Wilders, constant gedemoniseerd wordt, door al het rode-en links-liberale smaldeel, zo wordt Israel ook 24/7 beschuldigd van de meest belachelijke zaken, die kant noch wal raken.

    Like

  2. KCMO zegt:

    Merk het aardig in mijn omgeving, de Driesjes ,Grettatjes en Anjaatjes zijn opvallend rustig.
    Vuur is een beetje gedoofd.
    Het ging blijkbaar helemaal niet om Palestijnen, het ging bij deze voze antisemieten er alleen maar om Israël te bashen.

    Like

  3. Henk.V zegt:

    De bij name genoemde menselijke reptielen zijn inderdaad alleen maar geïnteresseerd in de afbraak van Israël.
    Alle andere vergelijkbare situaties waarin ”bezetting” een rol speelt zijn niet van belang voor hen, zelfs als die situaties werkelijk een stuk dramatischer zijn dat wat Israël zogenaamd doet.
    Let er bovendien beslist op dat het beschieten van burgerdoelen in Israël, wat beslist als een oorlogsmisdaad geldt, NIET in de overwegingen van deze haatclub worden betrokken, laat staan openlijk vermeld en veroordeeld!
    Daarom zijn de strafmaatregelen die de EU tegen Israël wil uitvoeren het toppunt van huichelachtigheid.Men weet heel goed dat in vergelijking tot ALLE landen in het Midden Oosten Israël een baken van mensenliefde,vrijheid, tolerantie en redelijkheid is. Het land is in dat opzicht haar ”buren” lichtjaren vooruit.

    Dat is iets wat de buurlanden heel goed weten en de EU instanties eveneens! Dat is dan ook precies de reden dat ik de EU en politiek correct haat tot op het bot en ik nooit bereid zal zijn iets tegen Israël te ondernemen, want juist dat land kan de grootst mogelijke aansprak maken op goede contacten met ons en gevoelens van onverbrekelijke vriendschap.

    Daarom heb ik dan ook hier opgeroepen om voorgestelde boycots tegen Israël massaal te omzeilen en te saboteren. Zij die zich neerleggen bij onrecht worden namelijk mede bewerkers van dat onrecht.

    Like

  4. Tom Hendrix. zegt:

    @Henk V 08.07. uur. Ik herken mij volledig in jouw reactie Henk.

    Like

Plaats een reactie