Doodgezwegen door onze media: moslims jagen op en doden ook massaal boeddhisten en hindoes

Screenshot_14

Bron van bovenstaande foto

(Door: Michael Mannheimer)

De media worden het niet moe om de zogenaamde bloedbaden van de Israëliërs op de Palestijnen aan de kaak te stellen. Ze worden het niet moe om islamitische slachtoffers – als zij om het leven kwamen door Amerikaanse soldaten – steeds maar weer in hun reportages te beklagen. Maar ze verzwijgen de bloedbaden van de moslims op anders gelovigen, die kwalitatief en kwantitatief alles in de schaduw stellen wat henzelf wordt aangedaan.

Boeddhisten informeren over pogroms op boeddhisten in Bangladesh

Bangladesh is een land in Zuid-Azië. Het neemt het oostelijke deel van de historische regio Bengalen in, die in 1947 op grond van de islamitische bevolkingsmeerderheid van India afgesplitst en onder de naam Oost-Pakistan een deel van Pakistan werd.

Alleen al in Bangladesh werden sinds 1971 meer dan 3 miljoen hindoes, christenen en boeddhisten door moslims vermoord, alleen omdat zij niet het islamitische geloof hebben. Als de vervolgden zich echter verzetten tegen de moordpartijen, worden ze door onze media bliksemsnel tot daders omgevormd. Zo vergaat het de Israëli´s, zo vergaat het de Amerikanen en zo vergaat het sinds kort de boeddhisten in Myanmar.

In 1971 kreeg Oost-Pakistan als gevolg van de Bangladesh-oorlog onder de naam Bangladesh zijn onafhankelijkheid. Met 158,5 miljoen inwoners (stand: 2011) staat Bangladesh op de 7e plaats van de lijst met bevolkingen en is met een bevolkingsdichtheid van 965 mensen per km² het dichtst bevolkte land ter wereld. Het grootste deel van de bevolking, ongeveer 90%, bekent zich tot de islam, gevolgd door het hindoeïsme met ongeveer 9% en het boeddhisme met minder dan 1%. De islam is staatsreligie, de vrijheid van godsdienst wordt in de grondwet genoemd. Ongeveer 0,3% van de bevolking bekent zich tot het christendom.

In het begin van de 20e eeuw was 33,9% van de bevolking hindoe. Vanaf dit moment en vooral sinds de afsplitsing van India daalde het aantal hindoes snel. Reden daarvoor zijn vooral de vlucht en de verdrijving van de hindoes. In het jaar 1971 vond er een bloedbad op hindoes plaats, maximale schattingen spreken van tot 3 miljoen doden. Voordat in 1941 bijna 4 miljoen hindoes naar India vluchtten, had nog 28% van de bevolking het hindoeïstische geloof. Nu bedraagt hun aandeel nog maar nauwelijks 9%. Net zoals in alle andere islamitische landen worden “ongelovigen” ook in Bangladesh systematisch vervolgd, verdreven en vermoord.

Screenshot_15

Ook in Thailand maken moslims jacht op “ongelovige” boeddhisten. Sinds 2001 werden daar meer dan 6000 Thai door de islamitische minderheid afgeslacht. Ook dit zwijgen onze media dood. Bron (PAS OP! Vreselijke beelden!)

De onderdrukking van de net zo zwakke als vreedzame hindoeïstische, boeddhistische, christelijke en animistische minderheden reikt van verbale intimidatie en beledigingen via pesterijen door de autoriteiten tot aan gewapende overvallen, brandstichtingen en regelrechte bloedbaden. Meer dan 3 miljoen leden van de religieuze minderheden zouden sinds de oprichting van de staat in 1971 op deze wijze zijn omgekomen.

Screenshot_16

Ook in Bangladesh is de genadeloze verdringingsveldtocht van de islam actief: het aantal moslims neemt toe, hindoes echter vormen een steeds kleiner bevolkingsaandeel

Een droevig stemmende uitspraak van een boeddhistische monnik:

“Een monnik, die de altaarruimte van zijn nieuw gebouwde tempel niet traditioneel naar het oosten, maar naar het westen, richting Mekka, had laten bouwen, gaf mij op mijn verbaasde vraag als antwoord: ´Als ze ons op zekere dag overrompelen, hoeven ze de tempel in ieder geval niet te verbouwen; de gebedsnis staat dan al op de (voor moslims) ´goede´ plek.”

http://www.oekobuero.de/bni-5-9.htm

Bron:

http://michael-mannheimer.info/2013/08/12/von-unseren-medien-totgeschwiegen-uber-3-millionen-buddhisten-hinduisten-und-christen-wurden-seit-1971-in-bangladesh-von-muslimen-ermordet/#more-23124

Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Donaties aan Michael Mannheimer

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Bangladesh, Boeddhisten, Christenvervolging, hindoes, Islam, Islamisering, Moslims, Terrorisme. Bookmark de permalink .

43 reacties op Doodgezwegen door onze media: moslims jagen op en doden ook massaal boeddhisten en hindoes

 1. Cathja zegt:

  Ik GRUW van de foto’s!! Te erg om er naar te kijken! Degenen die deze wreedheden op hun geweten hebben, worden door mij geen mensen meer genoemd! Het is de satan, in de gedaante van een mens/van mensen! Vreselijk dit allemaal, te erg voor woorden.
  Maar minstens zo erg vind ik dat onze overheid, en de overheden in veel landen, de waarheid omtrent deze slachtingen, veroorzaakt door moslims, verdoezelen, verdraaien, afzwakken en voor onwaar houden! Deze gruwelijke beelden zouden per flyer in onze Tweede Kamer moeten worden verspreid. Laat hun maag maar omdraaien. Láát ze maar zien wat die volgers van satan de mensheid aandoen, en vaak nog gesponsord met geld waarvoor WIJ hebben gewerkt! Het is om uit je vel te springen van woede!
  Ik heb van jongs af aan geleerd ‘mijn naaste lief te hebben’, maar sorry, deze satanskinderen kan ik echt niet als ‘mijn naaste’ zien. Wel degenen die slachtoffer zijn geworden van deze verschrikkelijke slachtingen!
  Dit nieuws mag niet worden dood gezwegen!
  De waarheid moet worden getoond.
  Om te kotsen!

  Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   Groot gelijk. Het is gruwelijk wat er gebeurt en het is MISDADIG dat ONZE Mainstream Media deze zaken verzwijgen. De Media zijn bijna nog machtiger dan de politici. In de Tweede Kamer wordt op het schichtige af gereageerd op wat de media brengen. Als de media het dus zouden brengen zou de politiek er niet om heen kunnen.
   We zullen ons moeten beraden op middelen om de media te dwingen openheid van zaken te geven.
   Mogelijk dat we op 21 september een intern netwerk op kunnen bouwen om de krachten te bundelen.
   Ik ben van plan daar een badge te dragen
   —-
   M.A.L. Sion
   fan van E.J.
   ——
   Als meer dat doen kunnen we elkaar daar vinden en een basis leggen voor de toekomst.

   Like

  • guusvelraeds zegt:

   Weet je wat je dan als antwoord krijgt van de amorele progressieve links mens? De christenen hebben vroeger tijdens hun kruistochten en lang daarna in hun godsdienst oorlogen ook mensen uitgemoord. Op jouw rust dan de zware taak met ellenlange verklaringen en bewijzen aan te tonen dat christenen die moorden zich nooit hebben kunnen beroepen op hun geloofsleer en dat ze goede redenen hadden voor hun kruistochten enzovoorts, enzovoorts. Je wordt er moe van maar de gemakkelijke leugenachtigheid van de progressieve kosmopolieten die boven historische feiten staan grenst aan het onverdraaglijke.

   Like

  • Helena zegt:

   Ja Cathja, ook ik word hier verdrietig maar voornamelijk zo boos van.
   Het is aan ons om deze gruwelen bij iedereen die we kennen bekend te maken.
   Het is ook aan ons om bij de politiek te blijven hameren over de humanitaire ramp en schending van de mensenrechten door aanhangers van de islam wereldwijd. Ik weet wel dat iedereen denkt, ook hier, ach dat help toch niet. Misschien is dat zo, maar alles begint klein en ik weiger pertinent om mijn mond te houden. Ik ga daar mee door tot ik dood ben. Ik weet niet of jij of anderen hier nog bij een kerkgenootschap of andere organisatie zijn aangesloten ook die zou je moeten benaderen. Ik kan mij herinneren uit de tijd dat ikzelf nog in de kerk kwam dat er ruimte was voor gastsprekers, ook uit andere gemeenten.
   Ik kan me zo voor stellen dat een regelmatige kerkbezoeker een brandbrief opstelt en die door alle gemeenteleden laat ondertekenen en vervolgens een andere gemeente hiervoor warm maakt. Zo kan iets kleins groter worden. Zo’n brandbrief kan dan vervolgens (evt. via de kerkelijke organisatie) in Den Haag worden aangeboden.
   Ik vind het bijna jammer dat ik al 10 jaar niet meer in de kerk kom.

   Waar we in ieder geval mee kunnen beginnen is dit als uitgangspunt nemen en morgen maar weer eens mailen. Waarbij ik in ieder geval het woord Israël niet zal vermijden.
   http://www.rijksoverheid.nl/ministeries/bz/nieuws/2013/06/14/mensenrechten-hoeksteen-buitenlands-beleid-nederland.html

   Like

  • delamontagne zegt:

   Kijk nooit naar dit soort foto,s. Weet ondertussen wel wat een beestachtig ideologie het is. Ik denk ook niet dat er bij die kamerleden zijn die het een en ander er over NIET weten.
   Dat verspreiden van flyers met foto ( goed idee )), zal wel toch gevolg hebben dat de verspreiders worden beboet wegens “milieu-vervuiling”.

   Like

  • HenkV zegt:

   Cathja, misschien is het ook niet verkeerd om dit artikel en zeker ook de foto’s die op deze materie betrekking hebben, naar de politieke partijen te sturen, want de onverschilligheid met betrekking tot deze gruwelen die door islamitische activisten werden en worden begaan is ten hemel schreiend.
   Het contrast met alles wat in onze politiek redelijk en rechtvaardig zou moeten zijn, wordt nog groter wanneer je inderdaad de afschuwelijk selectieve verontwaardiging over Israël ook in ogenschouw neemt.
   Er wordt opzettelijk steeds een ideologie buiten beeld gehouden, een richting die gevrijwaard moet worden van ELKE vorm van kritiek. Precies zoals in 1975 is afgesproken in Straatsburg.
   Het is een doodzonde tegen alles waar onze maatschappij voor zou moeten staan.

   Dit soort afbeeldingen ken ik al heel lang en ik heb ze opgeslagen in een speciale map op de computer.Ik kijk er nooit meer in, maar ze dienen gewoon als bewijslast.
   De daden die in beeld zijn vastgelegd vallen inderdaad niet meer onder de noemer ‘uitingen van menselijke woede’.

   Er spreekt een onmenselijke haat uit en totale minachting voor elk menselijk leven dat zich niet ”onder het vredelevende oog van de religie van de vrede afspeelt.”
   Dit is inderdaad om van te kotsen. Zelfs de nazi’s gingen nog niet zo ver in hun gedegenereerd gedrag.

   Maar andermaal , zoals jezelf al aangeeft: zwijgt politiek correct en daarmee wast die de islam andermaal schoon van elke impliciete schuld.
   Je hoort vaak dat niet alle moslims zoiets doen. Allicht niet! Maar de ideologie die zij zeggen te volgen adviseert wel minachting voor niet-moslims en geweld, wanneer ”ongelovigen” zich niet willen bekeren en moord op mensen die het ‘zegen brengende geloof’ afzweren.’Geautoriseerd geweld’ is een geïntegreerd onderdeel van de islam. Wie dat ontkent liegt.

   Het onderscheid dat Wilders maakt is volstrekt terecht: er zijn misschien , zo op het oog,wel aardig wat gematigde moslims die in vrede en harmonie wensen te leven met ons, maar de islam als inspiratiebron heeft pikzwarte kanten die wij hier beslist niet kunnen hebben in onze samenleving.

   Daarom vind ik het zwijgen van politiek correct over dit afschuwelijke gedrag dat ons in deze foto’s wordt getoond, net zo erg als de moorden op weerloze mensen, waarover Mannheimer schrijft.

   Mijn afschuw van politiek correct kent geen grenzen Voor mij staat deze stroming gevoelsmatig op een lijn met fascisme, nazisme en communisme,
   Dat deze zeer foute denkrichting zich kritiekloos en nietsziende verbindt met een ideologie waaruit deze gruweldaden voortkomen is het toppunt van politieke perversie,

   “Politiek correct” is de bewust gecreëerde erfenis van de beweging van 1968.
   Zie https://ejbron.wordpress.com/2013/08/14/de-identitaire-generatie-een-oorlogsverklaring/

   Als we met elkaar weer geestelijk gezond willen worden en een bijdrage willen leveren aan een rechtvaardiger wereld, dan moeten we die erfenis gaan vernietigen.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ HenkV 9:05

    Ik ben het voor 100% met u eens. Niets aan toe te voegen. Laat ieder die iets kan en wil ondernemen dit vooral doen!
    We kúnnen en mógen voor deze verschrikkelijke dingen onze ogen niet sluiten!

    Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Henk V 09.05. uur. Weer helemaal mee eens Henk. Ook ik stel mijn hoop op de dappere Franse jeugd, de identitaire !

    Like

 2. Republikein zegt:

  Afschuwelijk, ZUM KOTZEN.

  Like

 3. De islamitische Rohingya’s in Birma werken samen met militante groeperingen, o.a. Al-Qaida en de Taliban. Het doel van de Rohingya’s is de oprichting van een islamitische staat. Zie: http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/5112

  Like

 4. Leto 2 zegt:

  Even een kleine toelichting:
  De zuidelijke provincies in Thailand waar moslims terroristisch huishouden zijn pas in de 19e eeuw door Thailand geannexeerd.
  Veroverd op Maleisië of als onafhankelijk sultanaat onderworpen.
  Die contreien waren destijds al grotendeels islamitisch, de “vreedzame” boeddhisten van toen heben de duivel binnengehaald.
  In dezelde periode, 1828 of zo, heeft Thailand ook een provincie van Laos afgepakt.
  De bevolking van die provincie werd gedeporteerd naar een Thaise provincie genaamd Isaan.
  Een onherbergzaam gebied waar de nakomelingen van de gedeporteerden nog altijd Laotiaans dialect spreken, Laotiaanse gerechten bereiden en Laotiaanse kleding dragen.
  Echter is er daar geen enkele stroming die zich los wil maken van Thailand.
  Laat staan geweld bezigt.
  Dat is inderdaad aan islamitische groeperingen gerelateerd.

  De “vreedzame” boeddhistische geschiedenis van Laos, Cambodja, Birma,Thailand, Vietnam bestaat uit eeuwenlange onderlinge oorlogen, deportaties en genocides.
  Net als de joodse, christelijke en islamitische geschiedenis.
  Feit is dat de islam de lijst aanvoert.
  Maar geen enkele religie/cultuur is historisch beschouwd zonder zonden.
  Sad but true.

  Like

  • HenkV zegt:

   Een interessante, nuancerende inbreng, Leto 2, waaraan ik zou willen toevoegen dat bij de islamitische geloofsleer gebruik van geweld expliciet wordt aanbevolen of zelfs opgedragen, waarbij de mogelijkheid tot bijstelling door de huidige opvattingen daarover niet bestaat. omdat aan de grondtekst absoluut niet mag worden getornd..
   Daarom duiken de geweldspiralen vanuit de islam telkens weer op.

   Like

   • Helena zegt:

    Precies Henk V, Het verschil is ONDANKS de religie/ideologie/cultuur of juist DANKZIJ de
    “religie”/ideologie/cultuur die onveranderlijk is.
    Ik ben blij dat je dit weer even uit de reactie van Leto 2 hebt opgepikt en rechtgezet.

    Like

 5. Avidia zegt:

  Inderdaad Cathja, mijn maag komt omhoog en mijn woede stijgt.

  Like

 6. Helaas los van site’s als deze zul je dit verder, zeker in Nederland, nooit in de media zien, men schijnt dit niet relevant te vinden, men schijnt het haatzaaiend te vinden, men schijnt het….ach laat ook maar, ik word er doodziek van telkens weer te ontdekken hoe ziek onze media zijn door dit NIET te melden.

  Like

 7. luckybee zegt:

  Dank zei Job Cohen , Emil Roemer, en vele andere Marxisten, worden de daders van al deze daden onze; zo iets als onze; beschermde helden.De Islamisten.

  Like

 8. Tom Hendrix. zegt:

  Ik heb wederom dit artikel doorgezonden aan de politiek. Laten we de partijen in de tweede kamer, dag voor dag maar overvoeren met deze informatie, zodat men achteraf niet kan zeggen: “we hebben het niet geweten”. Verder sluit ik mij aan bij de reactie van @ Cathja van 23.15. uur, op 14/8.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Tom Hendrix 8:11

   Goed dat u dit artikel doorgestuurd heeft naar de politiek. We MOETEN ze constant met de neus op de feiten drukken! Timmermans moet zich maar eens wat minder bezig houden met die ‘zielige Palestijntjes’, en zich verdiepen in een menselijke tragedie, een ramp die zich aan het voltrekken is in o.a. Bangladesh! Deze mensen hebben bescherming nodig, terwijl die Palestijnen prima in staat zijn zichzelf te beschermen.

   @ Helena 0:06

   In onze kerkelijke gemeente wordt iedere zondag gebeden voor de vervolgden, en ik weet dat Open Doors wereldwijd bovenop de gebeurtenissen zit, en er ook daadwerkelijk iets mee doet. Ze weten exact waar hulp en aandacht nodig is. Ook voor Open Doors wordt daarom elke zondag gebeden tijdens de dienst.
   Uiteraard kunnen wij persoonlijk ook ons steentje bijdragen, en dan denk ik aan de aandacht die we vragen van van politici voor deze vreselijke dingen. Veel kleine acties maken één grote. Niets doen, dat kan niet. We hebben de plicht om onze verre naasten in bescherming te nemen, nu ze worden aangevallen door die satansbendes!
   Het is bemoedigend dat zoveel mensen die we hier regelmatig tegenkomen hun zorgen ook met elkaar willen delen. Gelukkig hebben we medestanders!

   Goede reacties overigens op dit artikel!

   Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Goed gedaan Tom H.
   Laat ze die gruwelijke foto’s maar zien. Misschien dat ze dan eindelijk beseffen wat ze hier naar binnen hebben gehaald…………………monsters van het ergste soort.

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Daiyu-Ninja 10.51. uur. Ik mag het hopen Daiyu. Het is om te janken, om deze foto’s te zien. Zelfs een dier doet een ander dier zo iets niet aan. In wat voor wereld leven we nou toch?

    Like

 9. Joannes den Hollander zegt:

  Het is verschrikkelijk Cathja.
  Elke overheid zou zijn burgers erin moeten steunen om dit satans gebroed uit te roeien middels het verstrekken van vuurwapens.
  Ik hoop het ooit nog mee te maken.
  Binnen Nederland zouden we naar mijn mening binnen 5 dagen van het islam probleem verlost kunnen zijn.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Joannes den Hollander 08.53. uur. Mee eens Joannes. Daarom zou ik graag het amerikaanse systeem hier toelaten, namelijk het recht voor iedere vrije burger, om een vuurwapen te bezitten. Want laten we eerlijk wezen, deze overheid beschermt ons niet! En in de mosketen liggen de wapens voor de haatjurken gereed.

   Like

 10. Pingback: Doodgezwegen door onze media: moslims jagen op en doden ook massaal boeddhisten en hindoes (NSFW)

 11. Dr. Kwast zegt:

  heer Bron kan wat hier geplaatst wordt overgenomen worden en op een andere site geplaatst worden?

  Like

 12. Dr. Kwast zegt:

  Is dat de naam van de site of van de schrijver?

  Like

 13. Jean zegt:

  Volgens die EU bende misdadigers en een sekte binnen het justitieapparaat zouden wij geen islamofobie of moslimofobie mogen krijgen als je dergelijke beestachtige praktijken zie???
  a) zowel die EU criminelen als die linkse sekte binnen justitie hebben ons niets te verbieden wat met fobieën te maken heeft.
  b) dat zij de oorzaak van die fobieën maar bestrijden dan gaan die fobieën vanzelf wel weg.

  Ik ‘en niet ik alleen’ zit ook nog met een monarchiefobie! Wat gaan we daar aan doen? Qua besparing en het opruimen van nutteloosheid wat veel geld kost is het simpel, gewoon opdoeken die middeleeuwse komedie, in Vlaanderen wil niemand een straat met de naam van die huidige pipo, moest men toch doordrukken, iets wat van die linkse smeerlapperij altijd te verwachten valt, dan de gemeente een proces aan het been lappen, binnen enkele jaren is die poppenkast sowieso opgedoekt en zeker in Vlaanderen want die monarchiefobie doet veel braken.

  Like

 14. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Dit zal gewetensproblemen geven voor al de linkse mensen die aan New Age doen.

  Like

 15. Tistochwat zegt:

  En tóch mogen wij van de rooien de islam niet gaan haten; we mogen er zelfs niet bang voor zijn want dat is discriminatie van de islamieten…

  Like

  • Cathja zegt:

   Ik denk dat wij, de ‘vrije’ westerlingen, tegenwoordig méér gediscrimineerd worden door de moslims dan onze overheid wil toegeven…!! Denk maar eens aan tal van zaken die wij niet voor elkaar krijgen, maar ZIJ wel!

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Tistochwat 16.12. uur. Daarom zullen we de socialisten -pvda,sp. de liberalen vvd, de links-liberalen d66 , gl,cda,cu en 50 plus, moeten overspoelen met dit soort artikelen. Als ieder van ons, 1 politieke partij voor zijn/haar rekening neemt, dan moeten we deze zombies toch wakker kunnen schudden.

   Like

 16. Pingback: Gerechtigheid. | zwetsmajoor

 17. Pingback: Aan alle Abdoellahs, Mustafas, en Fatima`s. | zwetsmajoor

 18. Pingback: Wilders doet hetzelfde als terroristen. | zwetsmajoor

 19. Pingback: Islam is TOF! | zwetsmajoor

 20. Pingback: Waar komt die akelige vervelende islamofobie toch vandaan? | Quo Vadis

 21. Pingback: De Breivikfobie. | Quo Vadis

 22. Pingback: De rode loper. | Quo Vadis

 23. Pingback: Muslim genocide of 3 million peope in Bangladesh, 1971: ‘What I saw and heard in Dhaka’ | Quo Vadis

 24. Pingback: De grootste moordmachine in de geschiedenis der mensheid | Quo Vadis

 25. Pingback: Alles wat u altijd al had willen weten over… – Quo Vadis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s