België: “Pasen, Hemelvaartsdag en Allerheiligen geen wettelijke feestdagen meer”

Screenshot_25

Pasen, Hemelvaartsdag en Allerheiligen verdwijnen als wettelijk betaalde feestdag. In de plaats komen andere dagen die aangepast zijn aan de multiculturele samenleving. Dat staat in de aanbevelingen van het pas gepubliceerde eindrapport van de Interculturele Dialoog, dat dinsdag werd aangeboden aan minister van Gelijke Kansen Joëlle Milquet (cdH).

Om na te gaan hoe de verschillende culturen in onze samenleving kunnen worden geïntegreerd, startte de regering in 2008 een “interculturele dialoog” op. Die leidde tot een rapport met een reeks aanbevelingen. Uitgangspunt is dat discriminatie absoluut verboden moet zijn en dat de meerderheid in de samenleving zich binnen redelijke grenzen moet aanpassen aan de verzuchtingen van minderheden om hun integratie te bevorderen. Wat stelt het rapport voor?

Lees verder>>>

(h/t Heleen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op België: “Pasen, Hemelvaartsdag en Allerheiligen geen wettelijke feestdagen meer”

 1. wirbel010 zegt:

  Dit is een artikel uit 2010; beetje achterhaald wellicht?

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Correct. Enig idee hoe het er in België nu voorstaat met deze idioterie!?

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Inderdaad! Samengevat in twee woorden: Resolutie-Anciaux! Die gaat nog wel even verder dan de inhoud van dit rapport.
    Al is het vooralsnog de vraag of die resolutie er metterdaad dóór komt, natuurlijk. Maar je wordt er kóud van als je bedenkt dat er politici bestaan die in staat zijn tot land- en cultuurverraad van déze omvang!

    Like

 2. Jelle R zegt:

  Eind juli toen de ramadan ten einde liep en het suikerfeest werd gevierd was er een debat in terzake waarin een moslim, ik denk dat hij advocaat was maar ben niet zeker, kwam pleiten voor het herzien van het aantal feestdagen. Zijn argument was dat het overgrote deel van de feestdagen van Christelijke origine is en niet meer voldoet aan de hedendaagse standaarden, m.a.w. door de multiculurele samenleving (ISLAMISATIE) moeten er feestdagen van andere culturen (islam) worden bijgevoegd!!! Er werd toen in het debat enig weerwerk geboden door Karel Van Eetvelt (UNIZO) en er zijn wat geluiden om inderdaad de feestdagen te herzien maar dit is verre van concreet, gelukkig maar!

  Like

 3. Republikein zegt:

  Alle feestdagen vieren op 29 februari lijkt me een goed idee, maar 1x in de vier jaar geharrewar.

  Like

 4. Trucker zegt:

  Dit is het resultaat van een “werkgroep” die bestaat uit : IDIOTEN/ KNETTERGEKKEN/ LINKSEN/ NATIONAAL SOCIALISTEN/ ISLAMOFIELEN/ GEIETENWOLLENSOKKEN/ MULTIKULLERS/ VOLKSVERRADERS/ LANDVERRADERS/ CULTUURVERRADERS (in zover dat dit bestaat, wil duiden dat ze onze Vlaamse cultuur willen vernietigen)/ GELOBOTOMISEERDEN (een ingreep die bij vermelde SOORTEN gebeurd aan de lopende band in de kliniek van de “kameraden”).
  Kortom in feite is dit rapport de samengestelde som van wat ik een BENDE IDIOTEN heet, die één taak hebben: hoe kunnen we in pelgie een mini kalifaat stichten zonder een volksopstand.
  Ik citeer uit het islamofiel “werkstuk”: “…tijdelijke quota. Dan worden mensen uit etnische en culturele minderheden bij gelijke bekwaamheid bij voorrang benoemd…” dus los van hun iintellectuele capaciteiten of zelfs maar geschiktheid krijgt een islamiet (want daar draait het tenslotte om) voorrang.
  Dat is het beproefde sovjet principe, zou er niet aan twijfelen dat er een COMMUNIST van de pvda BENDE tussenzit en zeer zeker heeft YOUSSEF de witte (het archetype wat een islamofiele VOLKSVERRADER voorstelt) de gouwleider van Het Centrum Voor Racisme Tegen Vlamingen hierin de laaste hand gehad.
  Ik zie die door belastingsgeld betaalde ambtenaar breed grijnzend dit voorstellen op het Nationaal Socialistisch kabinet van de roze nicht di rupo de waalse premier die onze Vlaamse taal verkracht en in het zadel zit dankzij volksverraders partijen.
  Wat lees ik, de NATIONAAL SOCIALISTEN hebben goed voor zichzelf gezorgd want ze laten 1 mei als “feestdag”, de pelgisisten (is één pot nat met voormelde SOORTEN) mogen hun 21ste ook houden dat is de “feestdag” van konig nar uit laken (goed het is nu een kloon van de vorige maar het blijft een feit dat de verjaardag voor de rechtoplopende spermacel blijft bestaan).
  Weinig subtiel worden DE Hoogdagen (dus de Katholieke feestdagen) verwijderd ten behoeve van de islam(ieten)
  GODVERDOMME voor mij blijft Pasen, Hemelvaartsdag en Allerheiligen DE HOOGDAGEN en kunnen ze met hun islamofiele-multikulle GEZEIK de pot op.
  Het wordt zeer erg als een Vrije Westerse natie (Vlaanderen) in hun kalender islam(ieten) en andere dagen gaat opnemen als “feest”dagen…welk feest kan ik relateren aan islam(ieten)…: GEEN ENKEL, LEES GOED GEEN ENKEL
  TO HELL WITH THIS CRAP
  Vlug plaatsen want ik lees dat heer E. J. Bron morgen en overmorgen niet thuis is…wat moeten wij Rechtse islamofoben dan doen. twee dagen geen berichtgeving op deze blog…

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Trucker: 22.00. uur, op 28/8. Het wordt steeds gekker, door de RODEN en GROENE RATTEN. Steeds meer worden onze waarden en normen, afgeschaft of herzien, om de MOEZELBENDEN hun zin te geven. Ik geloof dat ik er niet meer tegen kan, ik word hier gek van, ik geloof dat ik een vliegtuig ben. WHOEHAHAHAHA welkom in ons KRANKZINNIGE EUSSR GEDROCHT!

   Like

 5. En weer wordt mijn voorspelling (waarschuwing) m.b.t. Islamisering van Europa (versneld door de toetreding tot de EU), steeds meer realistisch!

  Like

 6. Hans zegt:

  Kerst/ sinterklaas enz ook maar afschaffen wat een lachertje hahaha

  Like

 7. Cathja zegt:

  Het wordt steeds gekker in Europa! Elke dag verbaas ik me er opnieuw over hoeveel waanzin ik lees m.b.t. de moslims en de islam! Nu dit weer.
  Het lijkt me zo duidelijk als wat: kom je als moslim in Europa wonen, dan pas je je aan. Ben je toevallig hier geboren, dan zouden je ouders zich hebben moeten aanpassen! Het kan toch niet zo zijn dat wereldwijd iedereen zich aan de islam met al zijn fratsen moet aanpassen?
  Het begint er anders al aardig op te lijken! Zéker nu België enkele christelijke feestdagen wil schrappen.
  Ik probeer me wel eens voor te stellen hoe het zou gaan als een hele grote groep Europeanen in moslimlanden zouden gaan wonen en werken. Zouden dan ook allerlei voorrechten aan hen worden gegeven? Mogen er kerken worden gebouwd? Mag een vrouw zelfstandig over straat en zónder sluier? Mogen ze autorijden? Ik denk het allemaal niet.
  Maar wij, idiote westerlingen, passen ons gedwee aan aan deze veeleisende vreemdelingen. Want dat blijven ze voor mij.
  Ik las net in een ander artikel hier, dat de overheid in Engeland élke vorm van kritiek op de islam de kop in zal drukken. Dat betekent voor mij gewoon dat ze doodsbang zijn voor gewelddadigheden als de autochtone Britten bijvoorbeeld zouden protesteren tegen de massa-immigratie. Dit zien we eigenlijk nu ook in Noorwegen en Zweden. Ze zijn vreselijk correct, bij het idiote af!
  Maar ook in ons land moeten we langzamerhand oppassen met wat we zeggen of schrijven, want er wordt meegekeken en meegeluisterd.
  Toch moeten we ons niet laten leiden door angst! Dat zou een hele slechte zaak zijn.

  Like

 8. lucky9 zegt:

  Wat jullie in Nederland allicht niet weten (en een deel Vlamingen willen het ook niet weten) is dat die Joëlle Milquet een zogenaamde christen is maar wel francofoon (Frans sprekend) en dus minister is in een actueel zittende regering terwijl haar partijleden zuiver islamofiele dogma’s en oekazes daar stellen; verantwoordelijk zijn voor het voorwaardelijk (what’s in a word) vrijlaten van de recidivist Marc Dutroux die kinderen kidnapte om ze seksueel te misbruiken in een door hem zelf gebouwde ondergrondse kerker om ze daar vervolgens te laten verhongeren en zonder vocht te laten sterven door toedoen van zijn echtgenote Michelle Martin die niettegenstaande veroordeeld door een hof van assisen al geruime tijd terug uit de gevangenis werd vrij gelaten om te verblijven bij de religieuzen van een christelijke nonnen-orde in Malonne nabij Namur in Belgique. Ze werd overigens inmiddels al gespot in een kapsalon in een toeristische mondaine badplaats aan de Vlaamse kust alwaar 2 van de minderjarige (en gedode) Vlaamse slachtoffertjes van haar echtgenoot werden ontvoerd.
  Daar staat het CDH voor. De minister die een veroordeelde seksuele misdadiger terug vrij liet rondlopen om misdaden te plegen werd als kers op de taart nadien “rechter” bij het Europese Hof in Luxemburg om te waken over de naleving van de wetten in Europees verband. Dutroux zit nog altijd vast maar voelt zich mishandeld en vroeg ook reeds herhaaldelijk om zijn (voorwaardelijke) vrijlating (mét een enkelband).
  Kan U het schandaliger bedenken? Dit is de realiteit in het onland.be !
  De Franstaligen dreigen en bedreigen, maken amok, stellen de wet en saboteren al het overige door Vlaanderen (en de rest van Europa) leeg te roven.
  De jaren verstrijken, het collectief geheugen vervaagt en de bewuste waarnemers kunnen nog altijd niet geloven dat dit allemaal écht gebeurd is en blijft gebeuren zonder verzet of volksopstand.
  Die laatste zou overigens in het onland.be binnen de kortste keren door europese interventie-eenheden vanuit Italië de kop ingedrukt worden. Het is maar dat jullie het weten!

  Like

 9. Daiyu-ninja zegt:

  Waarom moeten wij feestdagen inleveren omwille van de moslims!
  Wat voor’n onzin is dat! Hebben wij gevraagd of ze hiernaartoe willen komen? NEE !
  Ze hebben uit vrije wil hun landen verlaten omdat ze hier te wilde gaan wonen.
  Wel moeten wij rekening houden en ons aanpassen aan hun gewoonten/tradities, maar andersom hoeft dat niet.
  Wat moet het nou uitmaken of wij pasen vieren, of kerst. Dwingen wij hen om daaraan mee te doen? NEE !
  Die duivels in Den Haag laten ons denken dat Nederland, Nederland is. Maar die satan aanhangers hebben allang besloten dat Nederland van de kaardt moet. Nederland bestaat niet meer, dat is een provincie geworden van Europa. Dat vertellen ze ons alleen niet uit angst voor opstanden.
  Wat hebben moslims te maken met onze feestdagen?
  Doen we hun daar pijn mee? Dwingen wij hun om paaseieren te verven of te verstoppen?
  Hemelvaartsdag is de dag dat Jezus Christus is opgevaren naar God, zijn vader in de hemel, op de veertigste dag van Zijn opstanding. De viering is onderdeel van de paascyclus.
  En Pasen is het belangrijkste christelijke feest in het liturgische jaar, volgend op de Goede Week. Christenen vieren deze dag vanuit hun geloof dat Jezus opgestaan is uit de dood, op de derde dag na zijn kruisiging.

  Het komt op mij over dat de satan aanhangers – politici en de moslims – Jezus van de kaart willen wegvagen. Want wie blijft er dan over? Juist, allah, de duivel.
  De duivel die moslims aanbidden en waarvan ze vinden dat alleen hij het bestaansrecht heeft.
  Al het anderen moet verdwijnen.

  Waarom moeten wij onze afkomst en tradities verloochenen om de moslims niet te kwetsen?
  Dwingen wij ze soms om in korte rokjes te lopen, om wijn te drinken, om een kruisje te dragen, om……om……..om…………….vul de lijst zelf maar aan.

  Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat islamitische mannen en vrouwen vaak gekwetst en beledigd worden door de meest alledaagse zaken zoals een babyrammelaar, badeenden,”daar hebben ze slechte ervaringen mee en proberen de productie daarvan te saboteren”, vogelkooien, kruimeldieven,landkaarten met de poolkap er op aangegeven. Als een ven de meest schokkende zaken worden rectale thermometers genoemd en het gebruik van het woord, ‘allometrie’.

  Mogen we straks al deze dingen niet meer verkopen en bepaalde woorden niet meer gebruiken omdat moslims zich hier aan storen?

  Sterker: De Wereld Gezondheids Organisaties (WHO) roept inmiddels nationale overheden op tot financiele steun aan moslim zelfhulpgroepen, tot het implementeren van preventieve programma’s en trainingsfaciliteiten om zo een omgeving te scheppen die ondersteunend is voor mensen die leiden aan het Beledigend Moslim Syndroom (BMS).

  Symptomen van Beledigen Moslim Syndroom:
  . agitatie en angst bij het zien van niet geheel geklede vrouwen.
  . langdurige woede aanvallen en onverklaarbare moordzucht.
  . significante wijzigingen in migratiepatronen.
  . depressie bij het denken aan het glorieuze verleden van het kalifaat.
  . verminderde of zelfs geheel afwezige arbeidsproductiviteit.
  . moeite met het begrijpen van nieuwe informatie zonder hulp van het welzijnswerk.
  . gevoelens van machteloosheid bij het denken aan het bestaan van de staat Israel.
  . terugkerende dromen over de dood van ongelovigen.

  Om BMS te voorkomen waarschuwen gezondheidswerkers nadrukkelijk om NIET:
  . moslims te wijzen op het bestaan van een superieure westerse samenleving.
  . moslims te wijzen op de begrippen ‘logica’ en ‘rationaliteit’.
  . in hun aanwezigheid te twijfelen aan nut en noodzaak van het martelaarschap.
  . de illusie te scheppen dat communiceren met ongelovigen ook mogelijk is zonder ze eerst te gijzelen.

  Hoe diep zijn onze politici gezonken om de moslims te plezieren. Hier een voorbeeld:
  Een Saoedische toerist die bij een bezoek aan de Wallen geconfronteerd werd met een cumuluswolk in de vorm van de Arabische letter ‘A’. Georganiseerde protesten en ondersteuning van de raadsfracties van Groen Links en de PvdA brachten de gemeente Amsterdam er uiteindelijk toe de man een schadevergoeding van € 150.000 toe te kennen die uiteindelijk zal worden verhaald op het KNMI is de overheidsinstantie die door moslims primair verantwoordelijk wordt gehouden voor de distributie van watermoleculen boven de Amsterdamse binnenstad.

  Knetter en knettergek zijn ze hier.

  De religieuze leiders van de El Fath moskee in Amersfoort hebben een rechtszaak aangespannen.
  zij claimen dat moslims onevenredig vaak het slachtoffer worden van gammastraling, neutronen en andere vormen van kosmische emissie. Volgens de klagers begonnen de problemen kort nadat zij hadden gewezen op de onnatuurlijk gebogen vorm van het wereldwijde magnetisch veld.

  Ons land is verworden tot een open psychiatrische instelling. De gestoorden, en zwakzinnigen zitten niet meer achter gesloten deuren, maar in onze kamer waar ze hun gekte openlijk kunnen bedrijven.

  Like

 10. Daiyu-ninja zegt:

  Correctie. In de derde zin moet het woord te, worden weggelaten en in de zevende zin moet kaardt, kaart zijn.
  Ter info: ik heb enkele citaten overgenomen uit een artikel het vrije volk.
  Zelfhulptroepen voor moslims blijken effectie. Pagina 10076

  Like

 11. henk schroemges zegt:

  De EU staat gaat er voor om alle staten in die club te islamiseren. Deze club criminelen, land – en cultuurverraders zetelen in Brussel. De laatste hoop ligt nog steeds in Israel, vandaar uit kan de strijd tegen het wereldomvattende islamgebeuren worden opgestart. De rooie draad hiervoor (een andere draad dan Hussein Obama voorstaat) wordt gepasseerd zodra Israel zich zodanig bedreigd gaat voelen door de omringende hyena’s; dat zij met alle wapens verpletterend terugslaat. Vanaf dat moment kunnen de overige west-en oosteuropese landen en de VS niet achterblijven en is WO3 een feit.
  Ben nog steeds in hoopvolle afwachting hiervan.

  Like

 12. Jan zegt:

  “Interculturele Dialoog” betekent dat wij weggeven en arselifters ontvangen ZONDER er iets voor terug te krijgen behalve een stinkende, vette scheet. Bovendien is de ‘multiculturele samenleving’ slechts een excuus voor de roden om de westerse maatschappij verder te vernielen en met afschaffing van Pasen is die compleet.

  1 mei blijft, de ‘Dag van Haat tegen het Christendom’

  “Een meerderheid moet zich aanpassen aan een minderheid”. Waarom werd Philip de Winter dan niet minister president?

  De ‘multiculturele samenleving’ bestaat in ogen van de roden alleen uit moslims en atheïsten of agnosten of hoe dat schorem zich ook mag sieren en dat heeft met ‘diversiteit’ niets te maken want geen moment zal men aan een Hindoe denken, waar ik ook niets mee heb en nooit zal hebben. Stompzin genoeg gezien in India, Nepal, Bangladesh/trash.

  “Quota” toepassing betekent ALTIJD het vereiste niveau naar beneden halen en darmee is de sloop van een organisatie of instantie en dus de gehele maatschappij ingezet.

  Moslims die in een bedrijf graag tussendoor 5x tapijt willen vreten zullen zorgen voor haat op de werkvloer, want dit ‘bidden’ is niets anders dan te lui zijn om te werken en je verplichtingen ontlopen. Trap onder hun reet en zo het raam uit. Oprotten met dergelijke idiotie.

  Terug keert de idiotie uit de jaren 80 dat iemand met peniskoker wordt aangenomen of een Ghandi-luier. Kortom, de haat tegen blanken en het Christendom straalt er weer vanaf.

  “Het ontkennen of goedpraten van àlle volkerenmoorden moet strafbaar worden.”
  Ik: Dat in Srebrenica 8000 moslims werden vermoord door Serviërs is een klinkklare leugen zoals duidelijk uit de rapporten is gebleken. Moslims liegen ALTIJD net als de RODEN om hun doel te bereiken (sarin in Syrië). En, Milosevic had alle gelijk aan zijn kant, ik had hetzelfde gedaan: mijn land verdedigen tegen holbewoners en barbaren.

  Lees ik dus echt goed:
  “Verworvenheden, die wij als definitief voor onze vrijheid ervaren, moeten worden herbekeken: de neutraliteit van de openbare diensten, het schrappen van religie uit burgerlijke zaken (vermoedelijk zoals dat in Engeland gebeurt, waar shariarechtbanken kunnen beslissen over allerlei burgerlijke aangelegenheden zoals echtscheiding, nvdr)…”

  “Meer leraars (sic) uit andere culturen”—–> Meer Ibn Ghaldouns

  “De geschiedenis van de kolonisatie, de migratie en de verschillende vormen van discriminatie moeten een deel van het leerplan worden. Leraars moeten zich voor ons koloniale verleden excuseren.” Dit is haat aanwakkeren tegen het Westen en het Midden-Oosten als 1001 Nacht voorstellen. Ik peins er geen moment over ooit aan wie excuses aan te bieden voor wat in het verleden is gebeurd en waarvan ik geen deel heb uitgemaakt. ik maak ook geen deel uit nu van de Rode Haat tegen het Westen.

  “Vergelijkend godsdienstonderwijs” Islam is geen religie, net zomin als de idiotie die nu opgang neemt in de VS dat atheïsme een religie is. Deze gedachte laat zien wat de gevolgen zijn van inteelt op de hersenen.

  Arabisch en Turk onderwijzen betekent bevolkingsgroepen scheiden. Maar Joëlle Milquet is te stupide dit te zien, wat het gevolg is van Rode Inteelt.

  “Vakantiejobs moeten bij voorkeur worden aangeboden aan jongeren in moeilijkheden en dan vooral aan jongeren uit etnische, culturele en religieuze minderheden”
  Die komen straks bij de vleet terug uit Syrië.

  “Drie nieuwe verplichte niet-religieuze feestdagen: de Internationale Vrouwendag (8 maart), de Internationale Dag tegen het Racisme (21 maart) en de Werelddag van de Culturele Diversiteit (21 mei)
  Ik zal nooit één enkele seconde ‘respect’ hebben voor feministen en politiek correcten aangezien zij marxisten zijn ofwel landverraders en cultuurbarbaren (Voor barbaren kies je immers niet)

  “Jongeren die voortijdig met hun school gestopt zijn, moeten een persoonlijke begeleider voor de arbeidsmarkt krijgen.”—-> hogere belastingen

  “Iedereen mag een bankrekening openen”—-> meer geld voor Al Qaida

  “Er moet een Museum voor de Migratie komen” Bedoeld wordt: ‘Museum voor Kolonisatie van het Westen door Nietsnutten, Parasieten, Lanterfanters en Uitvreters’

  “De Comités moeten de bevolkingsgroepen uit de buurt zoveel mogelijk weerspiegelen”
  Moskeeën in villawijken? Not in my backyard, zei Joëlle Milquet.

  “Sociale woningen moeten ruimer worden, zodat gezinnen met veel kinderen er makkelijker in kunnen”
  Zodat ook de geiten en de schapen er in kunnen

  “Meer terreinen voor woonwagenbewoners” lees: meer zigeuners of wel dieven.

  De Roden zijn er dus op uit mij te luiquideren en daarom ben ik bereid aan Brievik II de benodigde munitie te leveren.

  Like

 13. Stradi zegt:

  Mag het blondje van Youtube, uit het waalse moederland, het in het enige taaltje zeggen dat je kent milqeut?
  De tijd van praten is voorbij

  Like

 14. Jean zegt:

  Voor ons blijven het feestdagen en wij zullen nooit één dag in teken van die allochtonen resp. barbaren erkennen wat dat waals kutwijf of die zwerfkater ansio daar ook mogen van denken, raar dat die moslima van ps zich nog niet gemengd heeft in de vernieling van onze beschaving, dat is anders die troela haar core business, bah wat moet ik toch walgen van dat franskiljons gespuis.
  Alweer een teken aan de wand om zo snel mogelijk dat waals/brussels profitariaat resp. franskiljons sloopwerk te dumpen dan doen ze maar in hun totaal leeggeplunderd franskiljons land maar Vlaanderen is en blijft een beschaafd land wat snel zal overgaan tot een Vlaamse seculiere republiek een republiek waarin geen enkele moslim zal getolereerd worden gezien hun gewelddadige barbaarse achtergrond en (op)voeding én omdat ze een gigantisch gevaar zijn voor Vlaanderen én de Vlamingen.
  Een voorbeeld:
  Incident op de trein = in de doofpot ! Zeker lezen.

  Maandagavond heeft de spoorwegpolitie 17 jongeren opgepakt die amok maakten in een trein. De trein kwam bijna drie uur te laat in Brussel-Zuid aan.
  Dat schrijft Het Nieuwsblad. De jongeren, allemaal uit het Brusselse, kwamen terug van een bezoek aan Walibi.
  In de trein op de lijn Luxemburg – Brussel-Zuid vernielden ze zitbanken en trokken aan het alarm. Ze vielen ook een vrouw lastig.
  De treinbestuurder liet de spoorwegpolitie komen. In de omgeving van het station van Etterbeek werden de jongeren van de trein geplukt.
  Omdat het niet duidelijk was wie voor welke vernieling verantwoordelijk was, werden ze allemaal vrijgelaten!!!
  De trein met ongeveer 700 passagiers aan boord kwam door het incident bijna drie uur te laat aan in Brussel-Zuid. Ook 16 andere treinen liepen vertragingen op tot meer dan twee uur. Een aantal reizigers werd daarom gratis per taxi ter bestemming gebracht.
  Bovenstaand artikel vindt je terug op brussel nieuws met informatie uit het nieuwsblad.
  De werkelijke feiten vastgesteld door het rijdend personeel NMBS:
  – Een veertigtal allochtone jongeren had de controle overgenomen van een aantal rijtuigen, met een ware ravage als gevolg.
  In de rijtuigen moesten ramen het begeven, elektrische verbindingen tussen de rijtuigen werden losgemaakt, brandblussers werden op andere reizigers leeggespoten, zitbanken werden vernield, agressie op reizigers, de treinbegeleider moest zich opsluiten vanwege doodsbedreigingen, en een vrouw werd lastiggevallen en daarna ook nog verkracht.
  Deze zware feiten zijn onaanvaardbaar voor de reizigers en het treinpersoneel!
  Dat dit niet in het TV nieuws terechtkomt, is niet verwonderlijk, er is al jaren een gerichte censuur.
  Rijdend Personeelslid NMBS
  En zo gaat Belgie langzaam maar zeker ten onder!!!
  Hoe diep is die doofpot????

  Like

 15. Jan zegt:

  “Anoniem solliciteren” Dan kijk ik toch naar de postcode en dan valt de Vogelaarwijker af, of let op de opmaak van de brief, de interpunctie, de grammatica. Overigens valt anoniempje, aka leugenaar tijdens het gesprek toch wel door de mand met zijn taalgebruik, kleding enz.
  Als werkgever schroef ik de eisen voor een vacature in het vervolg zo hoog op dat alleen autochtonen nog zullen solliciteren. Als particulier bepaal ik overigens zelf wie ik aanneem en dat is geen barbaar en holbewoner.

  Like

 16. Jan zegt:

  Aangezien de leidende cultuur de westerse is dient degene die binnekomt en zegt er deel aan e willen nemen zich aan te passen. Maar een moslim heeft door dat de haat van de socialist tegen het westen even groot is en dus zal hij onder het mom van interculturele flauwekul zeggen dat ‘integratie van beide kanten dient te komen’.
  Christenen dienen in te leveren maar krijgen er niets voor terug en inleveren heeft niets te maken met integratie maar met afstand doen. Multikulti = 2x niks. Het is net als ‘verspreiden van rijkdom’. Geld uitsmeren van werkenden over parasieten is niets anders dan inleveren, afstand doen en dat is multikulti ook. ik lever Pasen in en doe mee aan de sloop van de maatschappij.
  Daarom dient het socialisme uitgeroeid te woden.

  Like

 17. Dr. Kwast zegt:

  Israel Today

  Laatste Headlines

  Bijgewerkt: Donderdag 29 Augustus om 17:11
  Moslimgeweld treft (weer) christenen (1) De feiten
  donderdag, 29 augustus 2013 19:11

  Nu de Egyptische islamisten aan de christenen de schuld geven voor het verdrijven van Mohammed Morsi, heeft het geweld tegen christenen …
  Lees meer »

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s