De nieuwe Sovjet-Unie

Screenshot_15

Het heeft even langer geduurd dan de zomervakantie die burgerlulletjes zoals u en ik mochten genieten, maar uiteindelijk zijn de EU-bureaucraten ook weer uit hun zomerslaap ontwaakt. En natuurlijk wordt er met frisse moed verder gegaan om de Europese burger zijn rechten te ontnemen om die heerlijke machtsconcentratie in Brussel te genieten. De nieuwste uitvinding in het rijtje van Stasi-methodes van het Neo-Sovjetkartel is het anti-feminisme. Ga maar aansluiten bij het oneindige rijtje van vrije meningsuitingsverboden. Het verbieden van kritiek op steelnegers, balletjeballetjezigeuners, Somalische verkrachters, Roma-zakkenrollers, islamkinderneukers, en verder alles waar u niet blij mee bent.

Laster van een specifieke groep, zoals de Brusselse baasjes het noemen. Mag niet. Joden wel. Mag je een hekel aan hebben. Daar knijpen ze een oogje voor dicht. Is hip tegenwoordig. Vooral bij de islamgenieters.

Voor de zomeronderbreking was de onmetelijke wijsheid in Brussel al in een druk slapgeouwehoer bezig met een duur centjesdebatje om verplicht te stellen ook pleziergleufjes voor 40% mee te laten doen in baasje spelen. Die moeten ook meedoen besturen. (Oh mijn God). De nieuwste trend om hun pijlen op te richten zijn de antifeministen. Ik verzin het niet.
De laatste verordening vanuit Brussel draagt de naam “The European framework national statute for the promotion of tolerance”.

Lees verder>>>

(h/t D.G. Neree)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, nieuw fascisme, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

18 reacties op De nieuwe Sovjet-Unie

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Helemaal correct! Hoorde het vandaag nog tijdens de inbreng(kuch,kuch) van Rutte: hij zei dat Brussel wil dat er zes miljard wordt bezuinigd(kuch,kuch), zoniet dan krijgen we een boete van anderhalf miljard. Maak kennis met de Nieuwe Communisten!!

  Like

 2. Rudi zegt:

  Zelfs de namen van hun projecten doen erg denken aan de Sovjetunie: “The European framework national statute for the promotion of tolerance”. Hoe verzinnen ze het?

  Nu heb ik het lijstje gelezen van wat er allemaal niet mag en ik kan mij niet ontdoen van de indruk dat ze allemaal betrekking hebben op de islam.

  The following acts will be regarded as criminal offences punishable as aggravated crimes[9]:
  (i) Hate crimes (…) CHECK!
  (ii) Incitement to violence against a group(…) CHECK!
  (iii) Group libel as defined in Section 1(b). CHECK!
  (iv) Overt approval of a totalitarian ideology, xenophobia or anti-Semitism. CHECK!
  (v) Public approval or denial of the Holocaust. CHECK!
  (vi) Public approval or denial of any other act of genocide the existence of which has been determined by an international criminal court or tribunal. CHECK!

  Deze verordening is een misbaksel. Maar ze werd dan ook door een misbaksel gekneed..

  Like

 3. Jean zegt:

  Ik schrijf het al weken, maanden, we MOETEN in versneld tempo HALT gaan roepen aan die EU misdadigers want ze vernietigen de vrije meningsuiting en de onafhankelijkheid van de Europeanen.
  De Europeanen willen niet op het padje lopen wat dat gespuis heeft uitgetekend dus moet het maar met de wil breken via geïmporteerd geweld al la volonté, 50.000.000 allochtonen is vééééél te weinig volgens die zweedse Maalstroom dat moeten er versneld 200.000.000 worden kwestie van de Europeanen nergens meer tegen te komen op de openbare weg want de Europeanen zijn toch maar ontevreden lastposten voor dat EU zootje.
  Misschien met alle Chinezen maar niet met den deze, over mijn lijk, die EU bende criminelen met E.T. voorop kunnen letterlijk én figuurlijk de pot op.

  Like

 4. oogenhand zegt:

  “(vi) Public approval or denial of any other act of genocide the existence of which has been determined by an international criminal court or tribunal.”

  Zoals ongetwijfeld Het Lijden van het Palestijnse Volk.

  Like

 5. Trucker zegt:

  In dat eurabia circus is er naast de overgelijkbare Nigel Farage alleen maar Fhillip Claeys van onze partij die (een real Gentlemen) weigert om steenkolen engels te spreken zoals het hele zooitje vreters dat daar zit te parasiteren (nochtans is zijn Engels zzer goed).
  De groot moefti in wording de KIEREWIETTE van rompuy KWAAKT in een onverstaanbaar fonetisch Engels en ook zijn gebruik van de Franse taal is navenant.
  Die schoften hebben naast een salaris waar de meesten niet goed van worden talrijke voordelen en één daarvan is talen perfect beheersen maar die lapzwanzers minachten ieder die niet tot hun uitverkoren clubje behoort* dat ze liever zichzelf ten schande maken door onverstaanbaar te kwaken in een taal lezend van een briefje en niet wetend wat ze eigenlijk zeggen.
  De meeste papegaaien hebben deze truuk na 6 maanden onder de knie.
  * clubje is voorbereiders voor islamoverheersing in toekomstig kalifaat eurabia aangevuld met een stelletje KNETTERGEKKE vrouwmensen die in niks moeten onderdoen wat islamofiele zakkenwasserij betreft en niks liever willen dan eurabia zondr grenzen.

  Like

 6. G.Deckzeijl zegt:

  Zie 19:28
  En daar gaan we wéér met de “hervormen”, “bezuinigen” en sterker uit de crisis komen”- SHIT.!!
  Daarmee worden onze door jou en Rutte + Vak K opgeschroefde (maand)lasten niet lager, moslimvriendje Samsom!
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21924345/__PvdA__sneller_hervormen_kan__.html

  Like

 7. Republikein zegt:

  Let op, ik zei het al eerder, de chinezen gaan ons van een groot probleem afhelpen!

  Like

 8. delamontagne zegt:

  Komt er in de preamble van de verordening ook te staan dat het door Wilders genoemd “haatboek” niet met een viltstift door de censor bewerkt hoeft te worden.?? Zal wel bij de uitzonderingen gaan horen.
  Wordt er voor France een uitzondering gemaakt wat het schelden op nomads/gitans ( zigeuners ) betreft?
  Dat kunnen ze goed hier. Anders gaan ze nog heel wat arrestaties maken.
  “Het ministerie van tolerantie” is natuurlijk een geintje ( uit Orwell,s 1984 )[ zou nog bewaarheid kunnen worden ook.]
  Toch komt er uit Brussel weleens iets goeds. Deze keer voor de ouwetjes die in buitenland wonen. Van B moet die ( altijd lachende ) meneer kamp, het gestolen gedeelte van de AOW, {alleen indien je in b-land woont ] , alsnog uitbetalen, in November, met de wettelijke rente. Wat een verkwisting die rente. Voor ons 2-en toch gauw Euro 1800.

  Like

  • Jean zegt:

   De papierversnipperaar is gereviseerd zodat hij zo een haatboek in één ruk kan vermalen, we zijn nu bezig met die ziekelijke gewelddadige barbaarse haatboeken te verzamelen zodat het werk in één grote beurt kan voltrokken worden, als die viespeuk mohammed zijn onderbroek vergeten is zullen zijn noten kraken. Heerlijk.

   Like

 9. Avidia zegt:

  Juist al die punten WEL doen die ze verbieden, iedereen moet ongehoorzaam zijn.

  Like

 10. Tom Hendrix. zegt:

  EU VAL DOOD! EU VAL DOOD! EU VAL DOOD! Dit mantra ga ik nu iedere dag opdreunen, gewoon omdat het (nog) mag!

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Daar wordt je toch kotsmisselijk van, die rotte EU zooi van ongekozen randdebielen.
  Ik hoop de dag nog mee te maken dat ze dat zooitje ophangen !

  Like

 12. henk schroemges zegt:

  Wordt de hoogste tijd dat die Zweeds Maelstreum eens een goeie beurt krijgt van minstens 50 Afrikaanse Homo-erectus figuren. Mogelijk dat ze al aan de beurt is geweest gezien haar opstelling tegenover die barbaren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s