Lord Pearson, voormalig leider van UKIP, waarschuwt voor islamitische bedreiging

Screenshot_49

Lord Pearson

Moslimgemeenschappen in de UK zijn de thuisbasis van “duizenden, potentiële, homegrown terroristen”, heeft de voormalige leider van de Britse Independence Party Lord Pearson gewaarschuwd. Zulke mensen “haten ons met beangstigende religieuze ijver”, zei hij tijdens een parlementair debat over de islam. Sharia “runt feitelijk in ons land” en oproepen tot geweld komen niet alleen van een “paar extremisten”. Maar minister barones Warsi (Religieuze Zaken) zei dat Lord Pearson ofwel “onwetend ” was of een poging deed de “opvattingen van de islam” te vervormen.

Lord Pearson , die UKIP leidde in 2009-2010, vroeg om een speciaal Westminster-debat over de islam.

“Ziedend”

Hij noemde de aanslagen in Londen op 7 juli 2005 en de moord op drummer Lee Rigby eerder dit jaar, door toe te voegen: “We zien grote en groeiende islamitische gemeenschappen die zich opstellen tegen integratie met de rest van ons, we zien duizenden “homegrown” potentiële terroristen”. Hij vervolgde: “We zien dat de sharia de facto ons land runt en we zien een geboortecijfer dat meerdere malen groter is dan het onze. Wat mij volledig verbijstert is dat, wanneer we over deze dingen spreken, als we durven te zeggen dat ze afkomstig zijn van binnen de islam dat ons dan wordt verteld dat wij de schuldigen zijn, dat wij aanzetten tot haat”.

Hij zei: “Maar de haat ligt in het hart van de islamisten”. We kunnen het alleen aanmoedigen, omdat het er al is, roodgloeiend en ziedend op ons….”. “Deze mensen haten ons met beangstigende religieuze ijver en het is terecht om ze te vrezen”.

Lord Pearson citeerde Tony Blair, die stelde dat “deze tak (van de islam) is niet het vakgebied van een paar extremisten”.

“Het kwaad is het meest destructief bij het veranderen van het individu naar het collectief”, voegde het UKIP-parlementslid er aan toe.

Lord Pearson , die een conservatief parlementslid was voordat hij overstapte naar UKIP, vertelde de bijeenkomst in de Mozes Kamer van het Parlement: “Ik vrees dat de donkere kant sterk is binnen de islam”.

“Veroordeling“

Lady Warsi antwoordde voor de regering: “Ik vind het in het beste geval een grote schande dat de geachte afgevaardigde deze vraag heeft gesteld. Zij wijst in het beste geval op onwetendheid over de islam en in het slechtste geval op een opzettelijke poging om een vertekend beeld van het geloof te bestendigen”.

Een lid van elke religie raakt betrokken bij “het maken van keuzes ” over hoe te handelen betreffende iemands overtuigingen, voegde de Conservatieve “peer” er nog aan toe.

Over extremisten werd door Lady Warsi toegevoegd: “De islam is, net als alle andere grote religies, niet inherent aan gewelddadige passages uit heilige teksten. Deze moeten in hun context worden gezien  Het zou mogelijk zijn om citaten van een religieuze tekst  te vervormen….”.

Pratend over het doden van drummer Rigby, zei ze: “Als de islam terreur zou rechtvaardigen, dan zouden we nooit de volledige veroordeling van deze brute moord hebben gezien”.

“De meeste religies hebben meesal onder extremisme geleden. Islam is daar geen uitzondering,” zei Lady Warsi, die het eerste vrouwelijke moslim-kabinetslid is.

Al- Qaeda’s opvattingen staan “op gespannen voet met klassiek en hedendaags mainstream islam”, voegde ze eraan toe.

“Net als alle wereldgodsdiensten biedt de islam geen ondersteuning aan of roept hij op tot  terrorisme”, vertelde Lady Warsi.

Screenshot_50

Lady Warsi

Bron:
http://tundratabloids.com/2013/11/truth-teller-lord-pearson-calls-a-spade-a-spade-in-westminster-while-muslim-apologist-baroness-warsi-dissimulates.html
Auteur: BBC News

Vertaald uit het Engels door:
Vederso
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Groot-Brittannië, Islam, Islamisering, Rotzakken, sharia, Taqiyya. Bookmark de permalink .

17 reacties op Lord Pearson, voormalig leider van UKIP, waarschuwt voor islamitische bedreiging

 1. Jean zegt:

  Als die Warsi eens ‘gepakt’ wordt door een moslim dan zal ze wel andere geluiden laten horen!!!
  Wat een domme achterlijke kip is me dat…
  “Religie én monarchie zijn de grootste vijanden van Democratie”, laten we héél snel beide isoleren en uitschakelen willen we nog enige toekomst doorgeven aan onze kinderen en kleinkinderen, ene groep leeft van huichelarij en de andere leeft van parasitisme, twee verwerpelijke items.
  In Brussel maken ze zich druk over de daklozen???? Stuur ze ALLEMAAL naar Afrika, veel ruimte, altijd warm, grote zandbakken om in te spelen én ze kunnen daar de handjes uit de mouwen steken om wat te helpen, de zwarte bevolking zingt en danst de hele dag, hebben altijd lol want de Europeanen vullen de mondjes….
  Ben benieuwd hoe lang nog?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Weet je het zeker, Jean,dat ze dan wel andere geluiden zal laten horen?
   Het is en het blijft een moslima, hoor!
   De kans is zelfs groot, dat ze de schuld bij zichzelf zal leggen; ‘onbedoeld verkeerde signalen afgegeven’ of zoiets.
   Want in dàt -ahem- geloof hebben de kerels het nooit gedaan! Néé……De vrouwen dragen alle verantwoordelijkheid. En die stomme koeien (stomme, achterlijke kippen,zoals jij zegt, inderdaad) némen die verantwoordelijkheid óók nog!
   Alleen vergeten ze één ding: Dat niet-moslims niet verplicht zijn, hun voorbeeld te volgen.
   Juist daardoor nemen ZIJ de dingen waar, waarvoor de moslims-zelf blind blijven,
   (Of blindheid veínzen; dat is nooit met zekerheid te zeggen van een groep die van de Taqiyya aan elkaar hangt.)

   Like

 2. Fred zegt:

  Elkeen met een IQ van drie cijfers weet hoe de oriëntatie en loyauteit van mosseldinges correct in te schatten. Gewoon, uit zijn dagdagelijkse straatervaring.

  Like

 3. bobzelf zegt:

  uiteindelijk ,als je deze malloten dus allemaal laat stemmen ,
  dat zitten al die allah lovers straks overal in de regering en kan het SLACHTFEEST beginnen !
  en vertellen ze U , dat U vanaf nu slaaf bent .
  Maar blijf je kop maar in het zand steken !!!

  Like

 4. luckybee zegt:

  De vraag is hoe krijgen de Britten hun moslims die ook de brtise nationaliteit hebben kwijt?

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  Dat WIJF WARSI is het prototype van de LIEGENDE, MISLEIDENDE MOSLIM. Zij laat precies zien, hoe vilein eenieder wordt aangepakt, die maar enigszins kritisch is over de moslims en de islam. Maar vele RODEN en leden van de PROGRESSIEVE en GOEDMENSKERK blijven deze doodsvijanden van ons, steun verlenen. Meestal zijn deze moslimlovers ook nog zo EUROFIEL als de pest!

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Lady ????? Hoe komt die moslimtrol aan die titel ??

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat heb ik me nou ook al een paar keer afgevraagd. Maar in GB krijg je relatief eenvoudig een titel, geloof ik. Ergens voor ‘geridderd’ worden betekent daar, anders dan hier, automatisch opname in de -lage- adelstand.
   Een andere manier is natuurlijk: een Britse ”Sir” weten te strikken. (Alhoewel, in haar geval natuurlijk niet, behalve als hij moslim zou zijn….)

   Like

 7. Jean zegt:

  Het ‘stemrecht’ voor vreemdelingen/allochtonen moet in héél Europa VERBODEN worden zo niet verziekt heel Europa in die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam genaamd.

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Mijn advies aan de Britse machthebbers: get rid of those bastards, as soon as possible.

  Like

 9. Wachteres zegt:

  Zou UKIP dus, wat ik al vermoedde, door hebben wat er met de islamisering in GB aan de hand is?

  Volgend jaar veel stemmen binnenhalen UKIP, dan uit Europa en een stop op de immigratie uit het Midden-Oosten. Mijn zegen hebben jullie!

  Ik kan niet wachten! Mooi bericht, Vederso!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Jawel, maar dan zou toch ook de huidige leider NIGEL FARAGE eerst eens moeten laten weten dat hij het door heeft.
   Deze Lord Pearson dus wel, maar hij is VOORMALIG leider. En tot nu toe heb ik de houding van Farage betreffende de Immigratie steeds wat halfslachtig gevonden.
   Als hij zich daar nu eerst eens duidelijk over uitsprak……

   Like

 10. Wachteres zegt:

  Malcolm Pearson
  Ga naar: navigatie, zoeken
  Malcolm Pearson

  Malcolm Pearson, Baron Pearson of Rannoch (20 juli 1942) is een Brits zakenman en lid van het Britse Hogerhuis namens de United Kingdom Independence Party (UKIP).

  Pearson staat bekend als Europascepticus en hij pleitte ook voor de terugtrekking van Groot-Brittannië uit de Europese Unie. Tevens was hij medeoprichter van de anti-Europese denktank Global Britain die campagne voert tegen de vermeende pro-Europese berichtgeving van de BBC.

  In februari 2009 nodigde Lord Pearson Geert Wilders uit om zijn film Fitna te komen vertonen in het Britse Hogerhuis.

  Like

 11. Jan zegt:

  UKIP ‘Send Them Back’

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s