Oriëntaalse migranten bestormen raadhuis van Berlin-Kreuzberg en vallen Duitsland aan

Screenshot_32

“Wij veroveren jullie land” (fotoshopper)

Het is zover! En je kunt niet eens zeggen dat de moslimmigranten achterbaks, zonder oorlogsverklaring, bij heldere hemel hebben aangevallen. Ze hebben deze slag volgens alle regels van de oorlogskunst aangekondigd. Het is niet hun schuld dat Duitsland deze oorlogsverklaring niet wilde horen:

Demonstranten bestormen raadhuis Kreuzberg.

Ongeveer 250 woedende demonstranten uit het vluchtelingenkamp op de Oranienplatz bestormden gisteravond het raadhuis van Berlin-Kreuzberg. Ze bezetten delen van de vergaderzaal en de toeschouwertribune.

Ze eisten luidkeels het behoud van de Oranienplatz voor vluchtelingen en protesteerden tegen de asielpolitiek en voor het behoud van de school in de Ohlauer Straße als vluchtelingencentrum. “Henkel verdrijven, de school moet blijven”, scandeerden ze.

Districtsburgemeester Monika Herrmann (49, Groenen) gaf senator binnenlandse zaken Frank Henkel (50, CDU) de schuld van de nieuwe escalatie. Omdat het district een ultimatum had gesteld voor de ontruiming van de Oranienplatz.

Herrmann: “We moeten tot 16 december een oplossing vinden, anders gaan we over tot ontruiming.”

Berliner Zeitung

Nee, “Wij” moeten niets. Daarvoor moet alleen Monika Hermaan de verantwoordelijkheid op zich nemen. Zij moet zich verantwoorden voor deze aanval. Je zou haar het beste met 20 migrantenmannen in een kamer moeten opsluiten. Die zijn niet echt kieskeurig.

Bron:
http://www.kybeline.com/2013/11/28/orientalische-migranten-stuermen-berliner-rathaus-und-greiffen-deutschland-an/
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", Appeasement, Barbarisme, Berlijn, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Groenen, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, migrantengeweld, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

26 reacties op Oriëntaalse migranten bestormen raadhuis van Berlin-Kreuzberg en vallen Duitsland aan

 1. exter39 zegt:

  Zijn in duitsland de kogels op??

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Ik heb het gisteren op de regonaalzender rbb gezien hoe deze groepen van( Pig)meen
  uit Takka Toekoe land met een grote bek sich op de stoelen van de regeringsvertegewoordiger hun dikke Koppen als bezet gebied deklareerde ! Nu ken ik ook na voltrekken waarom ze
  gevlucht zijn ! Daar zijn ze natuurlijk voor de kogels die ze cadeau zouden krijgen
  liever naar Europa gegaan omdat ze daar de boel te verzieken !En van een door en door versifften vaderlands verraders kliek ook nog beschut te worden ! We krijgen van deze hele troep aan Moslims en /Pig )meen kostenloos de rotzooi van hun voor de deur gesmeten !
  Maaaaarrrr ! Een ding is zeker ! De Krug gaat zo lang te water, tot dat hij breekt !

  Like

 3. Jan zegt:

  “Diese Menschen mit ihrer vielfältigen Kultur, ihrer Herzlichkeit und ihrer Lebensfreude sind eine Bereicherung für uns alle.“

  .

  Like

 4. Vederso zegt:

  De CDU lijkt ook de weg kwijt.

  Like

 5. treintrien zegt:

  Tja, CDU… die gelovigen kun je toch alles wijsmaken ook.
  ’t woord zegt ’t al. Geloven alles. Zélfs dat die Afrikanen een verrijking zijn.
  ** gaat moedeloos in een hoekje zitten wenen***

  Like

 6. Tiny zegt:

  Vlijtig geïnstrueerd en ondersteund door de Antifa beweging. Het waren er dit keer maar 600 om rellen te trappen.

  Like

 7. Jade zegt:

  Enfin, ik moet denken aan dit lied….

  Like

 8. ‘Senator binnenlandse zaken Frank Henkel’? Het gaat om de ‘stadstaat’ Berlijn, niet Duitsland. Dus niet eerder ‘senator voor binnenstedelijke zaken’ of zo iets? Ook Hamburg en Bremen hebben trouwens deze status.

  Like

  • Tiny zegt:

   Nee, het is inderdaad juist. Stadstaten zijn gelijkgesteld aan de bondsstaten die ook ieder hun eigen regering hebben. Is dus correct, senator voor binnenlandse zaken.

   Overigens behoort tot deze stadstaten niet alleen de stad, maar ook het aangrenzende land er omheen. Het is iets groter dan je denkt. Zulke grote steden hebben wij niet eens hier in Nederland.

   Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Ziehier de MULTICULTI ROTZOOI, dankzij de EUSSR, en dankzij de SOCIALISTEN, en de PROGRESSIEVEN en zgn. POLITIEK-CORRECTE POLITICI. En het gaat maar door, 24/7. Totdat de BEVOLKING het niet meer pikt, en dan in opstand komt! En wat denkt U dat dan gebeurt. Dan sturen de RODE FACISTEN van de EUSSR hun fascistische rode milities op het volk af. DAT DOEN ZE!

  Like

 10. Jean zegt:

  Gelukkig worden steeds meer Europeanen wakker en diegene die momenteel nog niet wakker zijn worden wel wakker geschud door dat barbaars tuig, zeker weken.

  Like

  • Trucker zegt:

   Wishful thinking Jean, de grootste hoop is niet op de hoogte van wat er gebeurd en als ze het al weten is hun enige bekommernis ga ik mijn werk niet verliezen…

   Like

 11. Pingback: Duidelijk toch? | Golfbrekers

 12. luckybee zegt:

  Stuur de immigranten plus hun beschermers de Marxisten in de woestijn

  Like

 13. Jan zegt:

  Deelnemers van een betoging die was aangemeld om Duitsers over de slachtingen in het MO begaan door moslims voor te lichten, worden aangevallen door moslims, politie kijkt toe, steekt geen poot uit.
  http://michael-mannheimer.info/2013/12/02/koeln-attacken-von-muslimen-gegen-die-teilnehmer-einer-angemeldeten-kundgebung-zur-weltweiten-christenverfolgung-durch-den-islam-polizei-greift-nicht-ein/#more-26899

  In Duitsland kun je dus al reizen in de tijd, terug naar 1933.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s