Linkse criminaliteit en “integriteit”

Screenshot_13

Wie dat nog niet inziet, wil gewoon de waarheid niet onder ogen zien en dat gedrag noemt de wetenschap ‘cognitieve dissonantie’. Oftewel, het niet onder ogen willen zien van een onaangename waarheid.  Eerst even een aantal van die ” OVER heerlijke” PVDA ers, die willen immers altijd overal met hun kop vooraan staan!:

PvdA raadslid Hakim Hmadouch (Arnhem): mishandeling echtgenote, bedreiging
PvdA raadslid Mohammed Kaied uit Dalfsen: poging tot doodslag
PvdA raadslid Cebeli Gönül uit R’dam: mishandeling echtgenote
PvdA raadslid Ernest Owusu-Skeyere A’dam-ZO: fraude, illegaal wapenbezit
PvdA raadslid Ronald Buld Nijverdal: mishandeling, verkrachting
PvdA raadslid Murat Yasar uit Kampen: mishandeling echtgenote
PvdA – Wim Blok, halve zool en opperhoofd bij BOOR Rotterdam, graaier zonder grenzen. Meneer speelde directeur en zag kans voor meer dan een ton te reizen , van andere fraudes wist hij niet af , want drukdrukdruk en op reis natuurlijk . Misbruik geld, onbekwaam knoeier, graaier. Moest weg, maar werd beloond met een verse baan: nu speelt hij baas in
de raad van toezicht van stichting Vizyr . Bij de weg: de puinhoop van BOOR komt eindelijk in orde, want foutmoefti Job Cohen gaat de leiding overnemen.
PvdA – Marcel La Rose, stadsdeelvoorzitter van Zuidoost 020. Knoeier. Gaf ons geld aan bepaalde jeugd om te voetballen. Maakte er een bende van, loog en koos wachtgeld voor zijn eieren. Graaien, knoeien, niet functioneren.
PvdA – Martin Kromwijk, godheid bij Woonbron, sociale woningbouw. Had een linkse hobby: stak 250 miljoen in een schip en loog hierover aan alle kanten en vervalste rapporten. Socialist met twee SS-en. Graaien , verdampen, misleiding, valsheid in geschrifte.
PvdA – Peter Moerenhout, wethouder te Drimmelen. Van sociale zaken en daar wil je echt niemand van de PvdA hebben. Fraude. Meneer is ook makelaar, maar ontving ten onrechte jarenlang een WAO-uitkering en wachtgeld. Onhandigheid, uitkeringsfraude, graaien.
PvdA – Noël Philippen, directeur van woninggraaibedrijf Vitaal Wonen te Limbricht. Corrupt.  Verdiende zelf nog een kleine twee ton aan een klusje voor de zaak. Stak tonnen in een geschikt huisje voor de voorzitter van de raad van toezicht. (zie Henricus Ritzen). Graaien, vriendjespolitiek.
PvdA – Henricus Ritzen, voorzitter van de raad van toezicht van Vitaal Wonen. Kijkt de andere kant op vanwege een fraaie villa, die meneer kreeg. Graaien, vriendjespolitiek.
PvdA – Co Verdaas, staatssecretaris van economische zaken. Wordt riant betaald om de vaderlandse economie te besturen, maar maakt zichzelf schuldig aan fraude en wild declareren.  Want het is nooit genoeg bij socialisten.
PvdA – succesallochtoon Tunahan Kuzu. Turkse meneer, zit in de Tweede Kamer en roept daar wat over gezondheidszorg en treedt ook op in een spotje van een Turkse verzekeringsmaatschappij en liegt hierover. Belangenverstrengeling, onhandigheid. Dat krijg je als iedereen hier vreet van de belastingbetaler en in zijn eigen taal blijft volharden. Nederlands zou hier de voertaal moeten zijn.
PvdA – Update Co Verdaas, rode oplichter in Gelderse provincie. Meneer stapt op. Hij wordt zwaar gestraft voor al zijn fraudes/wordt beloond met jaren wachtgeld voor een baan van een paar weken/gaat iets doen voor allochtonen in Brussel of bij de VN. Natuurlijk is iedereen van de PvdA op de hoogte van zijn zwendel, maar medeplichtigheid bestaat alleen voor burgers, niet voor politici.
PvdA – Hans Brouwer. Godheid en groot leider van de partij. Was opperhoofd in Gelderland toen zijn maatje Verdaas aan het frauderen ging en gaf hiervoor toestemming en verklaarde eigenhandig dat de wet niet voor Co gold. Weigerde openheid van zaken te geven.  Vriendjespolitiek, verdampen belastinggeld.
Marco Florijn, PvdA-wethouder, werd al bekend doordat hij massaal de werklozen van Rotterdam aan het werk zette in de kassen en uiteindelijk 5 (7, 12 of 24) mensen, verplicht aan een baan hielp aldaar. (ten koste van tonnen geld per persoon en deze mislukking toch
een succes ging noemen, zonder dat de oude media hier werk van maakten). Deze sukkel zit nu aan de touwtjes te trekken in de al zo zeer uitgeknepen thuiszorg. Waar Ingrid moet sappelen voor weinig en de managers in stilte graaien.
Laurentius: Walter Vermeulen, PvdA, eist zijn baan terug. Meneer wil opnieuw directeur spelen en stapt dus naar de rechter. Met onze rechtspraak mag je het ergste verwachten, dus ga maar vast zitten en hou je broek vast. Verder bleek Walter ook nog thuis een koffer te hebben met 7 ton in contanten toen hij gearresteerd werd. Goh, je verwacht het niet bij een integere, brandschone bestuurder.
PvdA – Job Dresden, wethouder van Rijnwoude. Deed sociale zaken en de ervaring leert, dat sociaal en PvdA niet samen gaan. Graaien. Meneer is ambtenaar, die met de VUT gaat en direct daarna voor een veel hoger bedrag gewoon weer bij de overheid terugkeert, deugt ook niet. Niet alleen is het dubbel vangen, maar ook ontneem je een jonger iemand de kans op een baan. Oplichter, graaier. Onhandig, zit nu op wachtgeld.
PvdA – Theo Maas, bestuurslid. Raadslid met voorbeeldfunctie. Meneer jat een kerstpakket uit een buurthuis en verklaart dat gedaan te hebben omdat hij dronken was. Zijn fractie wil hier geen punt van maken, want zijn politiek functioneren is helemaal in orde en dat zegt weer veel over de lokale PvdA. Diefstal.
PvdA – Selcuk Öztürk, succesallochtoon. Multikulgeldklopper. Subsidiespons. En raadslid, statenlid en nu Tweede Kamerlid, want geld heb je nooit genoeg. Meneer vergeet neveninkomsten te vermelden en heeft eigenlijk al vier banen, hij dient de multikul (zie Bussiness Connect BV), maar zit in de Nederlandse regering. Typisch voorbeeld van iemand die beloond wordt omdat zijn achterban rood stemt. Valsheid in geschrifte, vergeetachtig.
Pvda – Willem Linders. Lid. Smeerlap van het FNV, die daar baas speelt en in zijn vrije tijd een oude mevrouw afperst met dreigbrieven. Dat doet ie anders nooit,hoor. Verpest ook nog Veghel als raadslid, bij iets lokaals. Afpersing.
PvdA – Ertegul Gültekin, succesallochtoon en raadslid. Meneer geeft zichzelf subsidie voor een vaag en lullig bureautje, dat iets moois ging doen met de integratie, en liet dit geld verdampen. Belangenverstrengeling. Jij brengen stem, jij baas eigen bureau.
PvdA – Mary Fiers, wethouder van Onbenul en Hennepteelt in de stad der gloeilampen. Gaf kampers miljoenen om hun caravannetje te verhuizen. Loog hierover. Kan uiteindelijk over 1 miljoen niet eens zeggen waar het gebleven is, maar mag fijn wethouder blijven spelen want de meerderheid kan haar beleid niet verkeerd vinden. Belangenverstrengeling, verdampen belastinggeld, onbehoorlijk bestuur.
PvdA – Jacques Tichelaar. Hij is sinds 1 mei 2009 Commissaris van de Koningin in Drenthe. Van 2002 tot 2009 was hij namens de Partij van de Arbeid lid van de Tweede Kamer der Staten-Generaal, onder meer als fractievoorzitter van zijn partij. Betrapt op het bemiddelen voor zijn familie en de gemeente Coevorden en dus misbruik maken van zijn functie. Zieook: http://www.lijstgroennoordenveld.nl/user/nieuws/Tichelaar%20in%20opspraak.pdf 
PvdA – Mary Fiers, wethouder op wielen in Eindhoven. Mevrouw stapt zelf op wegens gebroddel en geknoei en gaat zich wentelen in wachtgeld. Ze kreeg een staande ovatie van de gehele gemeenteraad, vanwege haar verdiensten??? Echt waar.
PvdA – Susan Baart, voormalig voorlichter van Ad Melkert en de PvdA-fractie, commissaris bij Vestia. Graaien.
PvdA – Nourdin Belhadi. Campagneleider van kadaffie Aleid Wolfsen. Fraude en verduistering.
PvdA – Harry van den Bergh, kamerlid. In 1987 afgetreden als PvdA-Kamerlid. Handel met voorkennis, belangenverstrengeling.
PvdA – Rinda den Besten, wethouder. Graaien, verduistering, machtsmisbruik.
PvdA – Els Boot, De burgemeester van Giessenlanden. Werkweigering, islamisering.
PvdA – Ruud Borgman, penningmeester van de lokale afdeling Almelo. Diefstal.
PvdA – Wouter Bos, minister van Financiën. Belangenverstrengeling.
PvdA – Gert Braam, wethouder in Coevorden. Graaien, liegen.
PvdA – Pieter Broertjes. Redacteur Azijnbode en burgemeester van Hilversum. Haatzaaien.
PvdA. – Edward Brongersma. Eerste Kamer. Kinderporno en derhalve smeerlap.
PvdA – Ronald Buld, raadslid Nijverdal: mishandeling, verkrachting, huiselijk geweld.
PvdA – Hannah Buyne. Wethouder en daarnaast rechter. Liegen, haatzaaien, machtsmisbruik.
PvdA – Ama Carr ,raadslid Amsterdam, rijdt zonder rijbewijs en onverzekerd rond. Geeft valse naam, een vals adres en een valse geboortedatum op.
PvdA. – Job Cohen, burgemeester Amsterdam en amateur. Islamisering.
PvdA – Wim Cornelissen, burgemeester van Gouda. Belangenverstrengeling. Niet functioneren.
PvdA – Minister Jacqueline Cramer. Diverse portefeuilles. Was ook hoogleraar bij een universiteit ergens in Utrecht. Machtsmisbruik, belangenverstrengeling.
PvdA – Marcel van Dam, minister Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening (1981-1982). Dronken rijden, machtsmisbruik.
PvdA – Fatima Elatik, raadslid en bestuurder in 020. Achterhouden informatie, belangenverstrengeling, smijten met geld.
PvdA – Thea Fierens. Zij is interim van ontwikkelingsorganisatie SNV. Graaien.
PvdA – Carolien Gehrels. Wethouder van 020. Liegen. Onbehoorlijk bestuur.
PvdA – Jaap van Gelder. Bestuurslid. Graaien. Corruptie.
PvdA. – Cebeli Gönül , raadslid uit Rotterdam. Mishandeling van echtgenote.
PvdA – Carlos Gonçalves, succesallochtoon. Belangenverstrengeling.
PvdA – Eveline Herfkens, minister, nutteloze VN-graaier. Fraude.
PvdA – H. Heuverling, wethouder in Waalwijk. Diefstal.
PvdA – Hakim Hmadouch, raadslid Arnhem: mishandeling en bedreiging echtgenote.
PvdA – Sadik Harchaoui, directeur. Graaien en wild declareren.
PvdA – Hamid Houda, kamerlid. Belastingfraude, ontduiking, intimidatie van personeel.
PvdA – Wim Huizing. Spijkenisse. Soms raadslid, soms wethouder. Pedofiel en smeerlap.
PvdA – Mohammed Kaied, raadslid uit Dalfsen. Poging tot doodslag.
PvdA – Hamit Karakus, wethouder Rotterdam. Machtsmisbruik, islamisering.
PvdA– Bert Koenders, minister van ontwikkelingssamenwerking. Belangenverstrengeling.
PvdA – Wim Kok, minister en MP. Belangenverstrengeling, graaien.
PvdA – Henk Kool Haagse PvdA-wethouder. Belangenverstrengeling.
PvdA – Martin van der Krogt, raad van advies van de Fourstar Groep. Graaien, misbruik belastinggeld.
PvdA – Krouwel, wethouder van de gemeente Dinkelland. Belangenverstrengeling en vriendjespolitiek.
PvdA – PvdA Els Kuijper. Haatzaaien en belangenverstrengeling.
PvdA – John Leerdam. Kamerlid, fijne vent.
PvdA – Rob van der Mark, burgemeester van Vlieland. Openbaar dronkenschap
PvdA – Constant Martini. Voorzitter van de PvdA, afdeling Den Haag. Vriendjespolitiek.
PvdA – Martin van Meurs, Oud PvdA-wethouder raadslid Pro Arnhem. Bezit kinderporno.
PvdA – Hubert Mollenkamp. Directeur sociale woningbouw. Corruptie, graaien.
PvdA – Peter Noordanus, burgemeester in Tilburg. De burgervader was tussen 2001 en 2004 voorzitter van de Raad van Commissarissen van de Vestia Groep. Graaien. Belangenverstrengeling.
PvdA – Marnix Norder, Wethouder Den Haag. Graaien, belangenverstrengeling.
PvdA – Rob Oudkerk, wethouder Amsterdam, Kamerlid .Machtsmisbruik,  belangenverstrengeling, junkneuqerij.
PvdA – Ernest Owusu-Skeyere , raadslid 020. Fraude, illegaal wapenbezit.
PvdA – Bram Peper, burgermeester Rotterdam . Wild declareren, knoeier.
PvdA – Anton Pieters, voormalig voorzitter van de jonge socialisten en statenlid van de provincie Overijssel. Diefstal.
PvdA – Sharda Poese. Penningmeester en raadslid. Diefstal.
PvdA – Jan Pronk, minister Ontwikkelingssamenwerking etc. Dronken rijden.
PvdA – Felix Rottenberg. Bestuurslid en partijstrateeg. Graaien, vriendjespolitiek.
PvdA – Evan Rozenblad. Valsheid in geschrifte.
PvdA – Karel Schols, wethouder van Duiven. Graaien, belangenverstrengeling.
PvdA – Hans Spekman. Opperhoofd, wethouder van Utrecht. Belangenverstrengeling.
PvdA – Erik Staal. Directeur graaicollectief Vestia. Graaien, knoeien.
PvdA – Randy Stena, deelraadslid Amsterdam-ZO. Arbeidsverzuim, werkweigering.
PvdA – Jerry Sulaiman, raadslid Amsterdam-ZO. Diefstal.
PvdA – Elvira Sweet, raadslid Amsterdam: dronken rijden.
PvdA – Guusje ‘Nadorst’ Terhorst, burgemeester Nijmegen en minister Binnenlandse zaken en Koninkrijkrelaties. Machtsmisbruik, zuipen.
PvdA – Victor Verhoeven. Bestuurder . Graaien.
PvdA – Willem Vermeend. Een kamerlid en later een staatssecretaris van Financiën. Graaien.
PvdA – Walter Vermeulen, directeur bij woningcorporatie Laurentius Breda. Vastgoedfraude.
PvdA – Ella Vogelaar. Minister van wonen en smijten. Graaien, belangenverstrengeling, islamisering.
PvdA – Mei Li Vos. Lid tweede kamer. Haatzaaien.
PvdA – Lodewijk de Waal. Vakbondgod. En voorzitter van de raad van toezicht van de geldsmijtclub SNV. Graaien.
PvdA – Jaap Warners. Wethouder van Gouda en directeur van het vuilbedrijf Cyclus. Onbehoorlijk bestuur en belangenverstrengeling.
PvdA – Aleid Wolfsen, burgemeester van Utrecht. Nitwit. Wild declareren, machtsmisbruik.
PvdA – Joop Worrel, van alles. Graaien, verdampen.
PvdA – Murat Yasar, raadslid uit Kampen. Mishandeling echtgenote.
PvdA – Martin Kromwijk, Directeur sociale woningbouw. Graaien, misleiding, valsheid in geschrifte.
PvdA – Peter Moerenhout, wethouder te Drimmelen. Uitkeringsfraude, graaien.
PvdA – Marleen Barth, voorzitster van de fractie en lijsttrekker voor de eerste kamer. Graaien.
PvdA – Diederik Samson. Allah/joker. Inbraak en vernieling.
PvdA – Jacqueline de Jong, raadslid in Rotterdam en directeur van OK-punten. Graaien, verdampen, belangenverstrengeling.
PvdA – Jenny Bouma, wethouder in Boarnsterhim. Vriendjespolitiek, belangenverstrengeling.
PvdA – Wim Blok, directeur BOOR Rotterdam, nu in de raad van toezicht van stichting Vizyr. Wild declareren, graaien.
PvdA – Marcel La Rose, stadsdeelvoorzitter van Zuidoost 020. Graaien, knoeien, niet functioneren.
PvdA – Noël Philippen, directeur van Vitaal Wonen te Limbricht. Graaien, vriendjespolitiek.
PvdA – Henricus Ritzen, voorzitter van de raad van toezicht van Vitaal Wonen. Graaien, vriendjespolitiek.
PvdA – Peter van den Baar, wethouder, burgemeester, en toezichthouder bij WBV Laurentius te Breda. Graaien, fraude mogelijk maken.
PvdA – Jim van der Vennen, lid van het bestuur PvdA Amsterdam-Zuidoost. Mental coach. Mishandeling, openlijke geweldpleging.
PvdA – Co Verdaas, staatssecretaris van economische zaken. Fraude en wild declareren.
PvdA – Tunahan Kuzu. Tweede Kamer. Belangenverstrengeling.
PvdA – Martin van Rijn, staatssecretaris. Doet onderzoek naar graaien. Zelfverrijking, graaien.
PvdA – Hans Brouwer. Godheid en groot leider van de partij. Vriendjespolitiek.
PvdA – Job Dresden, wethouder van Rijnwoude. Zelfverrijking, graaien.
PvdA – Theo Maas, bestuurslid en raadslid. Diefstal.
PvdA – Selcuk Öztürk. Multikulgeldklopper. Subsidiespons. En raadslid, statenlid en nu tweede kamerlid. Verzwijgen nevenfuncties en inkomsten.
PvdA – Jacques Tichelaar. Hij is sinds 1 mei 2009 Commissaris van de Koningin in Drenthe. Machtsmisbruik.
PvdA – Willem Linders. Lid. Opperhoofd van het FNV. Afpersing.
PvdA – Ertegul Gültekin, raadlisd en baas van een flutbureautje. Belangenverstrengeling.
PvdA – Mary Fiers, wethouder van Kampers en Hennepteelt in Eindhoven.  Belangenverstrengeling, verdampen belastinggeld, onbehoorlijk bestuur.
PvdA – Dursun Kilic, succesallochtoon, statenlid te Utrecht. Meneer bouwt overal haatreactoren en kan als statenlid bezwaren tegen de bouw ervan in de prullenbak smijten. Tweepaspoortengedrocht. Belangenverstrengeling, islamisering.
PvdA – Ernest Owusu-Sekyere, succesallochtoon, lid van de stadsdeelraad Amsterdam. Beheerder van een illegaal café, had er een paffer liggen en werd dronken achter het stuur aangetroffen. Belangenverstrengeling, verboden wapenbezit, dronken rijden.
PvdA – Els Verdonk, Amsterdams wethouder van het stadsdeel Zuidoost, verleende aan zichzelf een bouwvergunning. Korte lijntjes, niet altijd goed?? Belangenverstrengeling.
PvdA – Leks Verzijlbergh. Directeur van de Maastrichtse woningbouwvereniging Servatius, die leiding gaf aan het door architect Calatrava ontworpen Campus- project. Een financieel debacle dat resulteerde in een half voltooid complex en een verlies van 60 miljoen euro. Werd beloond met het voorzitterschap van de PvdA Rotterdam. Knoeien, graaien.
PvdA – Mare Calon is in 2009 aangesteld als directeur van de branchevereniging van woningcorporatie Aedes. Calon speelde als gedeputeerde van Groningen een dubieuze rol bij gesneefde nieuwbouwprojecten als de Blauwe Stad en Meerstad. Knoeien, graaien.
PvdA – Jan van der Moolen. Directeur Centraal Fonds Volkshuisvesting, de toezichthouder op de branche die zo pijnlijke faalde bij Vestia, en voormalig penningmeester van de partij. Graaien, knoeien.
PvdA – Henk Jagersma, topambtenaar bij de gemeente Den Haag, van 2006 tot 2008 directeur was van de Haagse corporatie Staedion. Groot knoeier en graaier en ambtenaar.
PvdA – Seyit Yeyden, succesallochtoon en dagelijks bestuurder van de verrotte deelgemeente Feijenoord. Meneer ziet er op toe dat vriendjespolitiek in praktijk wordt toegepast en Turken elkaar bevoordelen en eiste voor zichzelf een graaibaan bij een maatschappelijke instelling, die hij zelf van subsidie voorzag. Omdat je daar veel meer kunt graaien. Vriendjespolitiek, wanbestuur.
PvdA – Serdar Çiçek, succesallochtoon en raadslid in Feijenoord. Meneer geeft zichzelf subsidie en werd betrapt. De hele fractie wist ervan, maar stemmen kosten nu eenmaal veel, dus…..Vriendjespolitiek, fraude.
PvdA – R.P.M. Kronenberg, nepwethouder in Feijenoord. Verkocht zijn ziel om zijn baan daar niet kwijt te raken en sluisde, zeer waarschijnlijk, miljoenen daarom naar de essalaam haatreactor. Krijgt echter deze vermelding omdat onder zijn bewind tal van dagelijks bestuurders en raadsleden (Turken) fraudeerden en zich schuldig maakten aan vriendjespolitiek en belangenverstrengeling.
PvdA – Jaap Kuin, loco en wethouder te Assen, Diefstal uit bouwmarkt. Aan het oefenen voor het echte werk? Diefstal.
PvdA – Harlow Brammerloo, nepwethouder in deelgemeente Noord te 010. Heeft ook nooit geld genoeg; liet ten onrechte zijn studie in Twente?? (WTF in Twente?) betalen door de deelgemeente. Wild declareren, graaien.
PvdA – Theo Vaes, wethouder te Etten-Leur. Wilddeclareren. Koos voor de eeuwige wachtgelden. Fraude, graaien.
PvdA – Wouter Ruifrok, Halve Zool en wethouder in Noordoostpolder. Deed een cursus geld verdampen liet de gemeente dit betalen. Verkwisting, wild declareren.
PvdA – Wim Blok. Update. Deze graaicrimineel werd gepakt bij BOOR Rotterdam en beloond met een functie bij Vizyr om daar nog meer schoolgelden te misbruiken.
Enzie: http://www.volkskrant.nl/vk/nl/5288/Onderwijs/article/detail/3515448/2013/09/25/Toezichthouder-scholen-zelf-verdacht-van-malversaties.dhtml 
PvdA de gehele fractie in Heerhugowaard: http://www.noordhollandsdagblad.nl/stadstreek/alkmaar/article24828533.ece/Annette-Valent-stapt-uit-PvdA-Heerhugowaard Voor de liefhebbers en omdat de media dit niet vermelden. Knoeien, graaien, ruzie, zakkenvullen, zoals de politiek niet bedoeld is.
PvdA – Bert van der Roest, raadslid te Utrecht heeft in zijn nevenfunctie als penningmeester van de Utrechtse daklozenkrant Straatnieuws enkele tienduizenden euro’s ontvreemd. Fraude, diefstal. Soort van omgekeerd nivelleren extreem: je jat van de armste en geeft aan de rijke en de rijke ben jezelf.
PvdA – Peter Rehwinkel, burgemeester van de goede stad Groningen. Gaat naar Spanje om aldaar advies te geven (lees: geen pest uit te voeren) en stopt vrijwillig met stadvadert spelen. Krijg hiervoor jaren wachtgeld mee. Verkwisting, graaien.
PvdA – Ab Meijerman, burgemeester van Veendam. Vergat te vertellen dat hij ook een adviesbureau heeft toen hij werd benoemd als burgemeester. En verstrengelde belangen bij een ICT-project. Vergeetachtig, vriendjespolitiek, zelfverrijking.
PvdA – André Bhola, deelraadslid in het stadsdeel Amsterdam-Zuidoost verleende zichzelf subsidie via organisaties waar hij zelf bij betrokken was. Belangenverstrengeling, graaien.
PvdA – Mala Eckhardt, deelraadslid in het stadsdeel Amsterdam-Zuidoost. Het is besmettelijk: gaf ook zichzelf subsidie. Graaien belangenverstrengeling.
PvdA – Egbert Doest, deelraadslid in het stadsdeel Amsterdam-Zuidoost. Ook gij Egbert? Yep, geld hebben die socialisten nooit genoeg. Graaien belangenverstrengeling.
PvdA – Henk Lalij, deelraadslid in het stadsdeel Amsterdam-Zuidoost. Graaien belangenverstrengeling. Bij de weg; er was pas commotie over een manager bij Humanitas (PvdA) die een ton verdiende per maand en dat zou een schande zijn. Maar ook bij Humanitas zitten politici in het bestuur (S. Kos bijvoorbeeld), dus alle gegraai hoort erbij.
PvdA – Ben Joosse, raadslid in Breda. Gebruikte fractiegeld (belastinggeld) om zijn eigen schulden te betalen. Onhandig omdat hij betrapt werd, fraude, diefstal, oneigenlijk gebruik publiek geld.
PvdA – Jan Elzinga. Burgemeester in Made / Drimmelen. Meneer heeft een huisje en ineens is zijn tuin heel groot geworden, want de gemeente schonk hem stiekem wat grond. Later bleek hij ook betrokken bij de verkoop van, nog te bouwen huurwoningen, aan zijn zoon en wethouders. Werd betrapt en lastte een besloten vergadering in om te zeggen dat het niet waar is. Nooit veroordeeld, kreeg wel zijn wachtgeld. Corruptie, belangenverstrengeling.
PvdA – Jacques Katif, raadslid in Dordrecht. Echte socialist. Meneer is raadslid en projectontwikkelaar en toen hij niet genoeg verdiende aan zijn bouwwoede wilde hij de gemeente laten opdraaien voor zijn verlies. Betrokken. Machtsmisbruik, graaien, belangenverstrengeling.
PvdA – Wim Scheerder, gedeputeerde in Gelderland. In ruil voor steekpenningen zouden hij en een ambtenaar vervalste brieven hebben opgesteld. Als je corrupt bent, doe dan geen half werk, moet hij gedacht hebben. Corruptie, belangenverstrengeling. Meneer kreeg trouwens een taakstrafje, zeldzaam!
PvdA – Louw Hoogland, burgemeester van Brunssum. Lokale godfather zonder god. Was corrupt, werd betrapt en veroordeeld en bleek ook nog wat illegale wapens te bezitten. Corruptie, illegaal wapenbezit.
PvdA – Henk Riem, burgemeester van Brunssum. Riem zou zich hebben laten omkopen door een grindfabrikant, verwachtte dat er gouden tijden aanbreken wanneer de sharia landelijk wordt ingevoerd. Valsheid in geschrifte, corruptie. Blijkbaar is de gemeenteraad weer eens medeplichtig, als corrupte bestuurders vrijbaan krijgen.
PvdA – Roel in ‘t Veld, staatssecretaris van Onderwijs en tegelijk ook lucratief hoogleraar. Belangenverstrengeling, promoveerde in duistere zaken.
PvdA – Ramón Smits Alvarez, raadslid te Amersfoort en penningmeester van de lokale maffia: de PvdA. Deed een greep in de kas en is spoorloos. Diefstal, verduistering. zelfmoord.
PvdA – Jannie van der Loos, wethouder te Dordrecht. Mevrouw was het zat en stopte met wethouderen en ving inmiddels meer dan een half miljoen euro aan wachtgeld. Ondertussen doet ze nu voor de sier een uurtje vrijwilligerswerk om te verdoezelen dat ze zelf een walgelijke graaier is. Socialist, graaien.
PvdA – Wouter Ruifrok, wethouder onder water. Meneer gaat voor wachtgeld. Buiten zijn dure kulcursus op onze kosten, wist hij ook een fraai gebouw te verhuren aan een restauranthouder, terwijl de gemeente ieder jaar zwaar geld tekort komt op datzelfde gebouw. Waar o waar zou  die wethouder toch gaan eten? En loog over deze constructie. Graaien, verkwisting, vriendjespolitiek: PvdA. De ripdeal die voorafging aan een dodelijke schietpartij op de Utrechtse Falkanddreef in juli 2012 blijkt plaats te hebben gevonden in de woning van het Utrechtse PvdA-raadslid Bouchra Dibi.  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22098842/__Ripdeal_in_woning_PvdA_er__.html 

Voor informatie over onze volksvertegenwoordigers:
http://boilingpoints.wordpress.com/het-boek-der-foutlinxen/ 

Zie ook Groen-Links ís de Pedo-Partij & updates!
http://www.de-stek.info/hvv/indexf900-2f900.html?pagina=981 

Door:
Ab
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien, Hypocrisie, Socialisten. Bookmark de permalink .

19 reacties op Linkse criminaliteit en “integriteit”

 1. felix zegt:

  Hier zijn de heren van FC Den Bosch in het ooitje genomen, maar desondanks is dit een ‘mooi’ voorbeeld waarin de Europeaan zijn eigen cultuur verloochent voor het grote geld. In no-time maakt men van FC Den Bosch even FC Islam. De Bosschenaar drinkt voortaan maar een Spa-water en de trouwe vrouwelijke supporter mag voortaan via de achteringang naar binnen, zolang het olie-geld maar stroomt mensen.. ( van Nederland mijn Vaderland )

  Like

 2. Bauernschmaus. zegt:

  Wat een beerput!

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  En waarom verbaast mij dat wederom niet, Ab. Het is de pure waarheid, over een in corrupte, misdadige partij, van moslimkontlikkers, en landverraders!

  Like

 4. Republikein zegt:

  Bedankt Ab, ik heb van de links een bladwijzer gemaakt om blinde “vrienden”met deze verstandige lieden te confronteren! Het vlugzout is staande bij!

  Like

 5. Bauernschmaus. dit is alleen maar wat men inmiddels weet , of zelfs maar een deel er van .

  Persoonlijk zou ik graag eens zien dat de lijst aangevuld werd , want we hebben ook al die andere ” lieden met het syndroom van ROOD annex LINKS ” nog !

  Like

 6. Lotte zegt:

  Mijn broek kan niet lager zakken, ik weet dat de meest corrupt zijn en graaiers, , maar zoveel bij 1 partij is toch van de zotte. Maar ja hoe slechter je bent hoe meer je beschermd word in dit kapotte land.

  Like

 7. dgneree zegt:

  Godsallejezus

  Like

 8. Zullen we massaal maar niet eens ” het vertrouwen in het systeem” gaan opzeggen , of zoiets ?

  Heeft er iemand een idee misschien ?

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Portemonnee van de Anderen

  Like

 10. Republikein zegt:

  Ter aanvulling van het notoire poldergraaien!
  http://www.vn.nl/Sjoemelen-in-de-Polder-1.htm#

  Like

 11. fleckie zegt:

  Uitzoeken waar die “GRAAIERS” wonen, en dan de koppensnellers,en volgend jaar de “diefachtigen” attenderen,waar “VEEL” te halen valt!

  Like

 12. In mijn mening heb ik ook datgene wat republikein schrijft meegenomen , maar het is werkelijk een complete ramp dat wij dit nog steeds tolereren !

  Like

 13. Tistochwat zegt:

  En ze zitten écht OVERAL!
  Het is een niet uit te roeien plaag!
  Geert Wilders is de enige die nog wat van dit totaal verziekte land zou kunnen maken, maar ja: de gehersenspoelden blijven hem tegenwerken en bashen.
  Jammer, zó jammer…
  Holland, R.I.P.

  Like

  • De yanks hebben in Nam ook nooit kunnen winnen van kleine groepen waar ze geen vat op kregen , de Fransen , de Russen etc. hebben in Afghanistan ook nooit kunnen winnen van zulke groepjes , wat er nu zit zal ( helaas ) ook nooit kunnen winnen van die veel kleinere maar puur fanatieke groepjes mislims , etc. etc.

   Ook dichterbij hebben ze ( RRRRRRRoverheden ) jarenlang last gehad van hele kleine groepjes waar ze GEEN vat op kregen , o.a. Duitsland de Bader meinhoffbende etc.

   Die RRRRRRRRR overheid is ook zeer bang voor dit soort groepen .

   Verwacht niks van een Geert Wilders , ook dit is een speler in de staatspoppenkast , een door ons vet betaalde acteur gewoon .

   Hij had al lang de massa op de been kunnen hebben , maar speelt liever zijn stokpaard acts af wat ” jullie” willen horen

   So what let de medelander die het spuugzat is nog ?

   Like

 14. Niet helemaal wat u zegt , maar het komt ietwat in de richting

  Like

 15. Jan zegt:

  Rijkste mensen van de VS wonen in buitenwijken van Wahington en verrassend (niet dus) is 31% van hen werkzaam voor de regering. Ik mag aannemen dat zij socialist zijn

  Wealthiest List; Falls Church, Va.–Where 31% Work for Gov’t–Claims Highest Median Income
  The median household income in the City of Falls Church in 2012 was $121,250; in Loudoun County it was $118,934. Loudon had an estimated population of 336,898 in 2012.
  http://cnsnews.com/news/article/terence-p-jeffrey/census-dc-suburbs-dominate-wealthiest-list-falls-church-va-where-31

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s