Google blokkeert mail Wilders (+ update!)

Screenshot_48

“De islam is een leugen. Mohammed is een boef. De koran is gif”

Google heeft het e-mailadres islamsticker@gmail.com van Geert Wilders geblokkeerd na een klacht van het Landelijk Beraad Marokkanen, onder leiding van Mohamed Rabbae.
Dat schrijft de PVV-leider op Twitter. “We zullen zo snel mogelijk een nieuw e-mailadres maken. Klaarblijkelijk was klacht Mohammed Rabbae dus succesvol.”

UPDATE: nieuwe mailadres waar de stickers te bestellen zijn:

islamsticker@islamsticker.org 

Lees verder>>>
(h/t GDeckzeijl)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Islamkritiek, Moslims, PVV. Bookmark de permalink .

33 reacties op Google blokkeert mail Wilders (+ update!)

 1. Monalisa zegt:

  Hie werk niet alleen Google aan mee ook de telegraaf haalt de stukjes weg die over wilders gaat en over de het laatste stuk van Joehoe Pechtold, heb je dit al gelezen? Plus de Duivesteijn-doctrine is gisteren ook verwijderd die ik daar heb geplaatst.

  Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Ik zie de bui alweer hangen… Dat nieuwe emailadres zal dus geheid ook mikpunt worden van dat gezeik van die verdomde islamitische tapijtvreters. Al met al is het effect van die sticker inmiddels bewezen: alle islamitische tapijtvreters hebben al eeuwen lange tenen en kunnen de waarheid over hun zieke veroveringsideologie niet verdragen. Ik roep iedereen op het zieke geleuter van islamitische tapijtvreters + hun linkse vriendjes over die “vredelievende” veroveringsideologie vanaf 1-1-2014 niet meer te tolereren.

  http://www.ad.nl/ad/nl/5597/Economie/article/detail/3568311/2013/12/27/Vrijwel-geen-allochtonen-in-top-bedrijven.dhtml
  Let op! En áls ze het al voor elkaar krijgen tot de top door te dringen, doen ze dat vanwege de
  inhoud van Het Project..!!! Voor mij is iedere (ingepakte)islamitische tapijtvreter binnen de Westerse wereld een infiltrant.

  Like

  • Trucker zegt:

   Zijn ze al G, jij weet het ook hé want je leest ook op BNI, moslimbroeder hussein barack en drie moslimbroeder vriendjes op top niveau in zijn administratie.
   In eurabia hebben ze ongeveer overal een infiltrant in een overheid of bestuur nog los van de tallozen in alle echelons bij de diverse administraties.
   Overheid is één van de eerste objectieven van een infiltrant en daar zijn ze con brio in geslaagd.
   Zal weer fatalistisch klinken maar het is too late voor whatever dan ook, de overmacht die tegenover ons staat is verpletterend want bestaat uit : de overheid zelf, de verraders en informanten en tot slot de soldaten van alah waarvan er hoeveel 15 of 20 miljoen eurabia huizen waarvan (door) binnenlandse veiligheidsdiensten geschatte cijfers van 10 % TIEN PROCENT die met wapens geoeffend heeft tot zij die een trainingskamp doorlopen hebben.
   Wie kwaakt vandaag of morgen over revoltie of volksopstand, heb er een aardig stukje over gepend enige tijd terug, is bullshit, er is geen structuur, er is geen logistiek en er zijn geen manschappen trouwens wil graag weten hoe de dromers zich zouden organiseren.
   De tijd is over, er is geen ruimte voor manouevreren omdat er naast de sociale kontrole de techinsche hulpmiddelen zijn die verhinderen om ongemerkt aan objectieven te denken die in de jaren ’70-’80 perfect mogelijk waren.
   Niet vergeten het digitale tijdperk is niet alleen het “mobieltje” of de laptop of zo, ha nee dan zou het simpel zijn.
   De revolutionairen in spé gaan meer hebben van de strijd zoals Don Quichotte dan een geslaagde opstand nog maar in de beginfase te kunnen realiseren, en zij die denken dat “het volk” er ook eens genoeg van kan krijgen dat zou nog erger zijn als de pest en de cholera samen want een burgeroorlog is niet de oplossing voor dit probleem, integendeel het gaat hier om het de islamiet versus de Vrije Westerse Wereld.
   Wil als laaste dit nog herhalen, indien door welke omstandigheden dan ook de hel losbarst verplaatst het front zich van het midden oosten naar eurabia, en dat is een vasstaand feit dus dromers begin maar aan een nieuw hoofdstuk.

   Like

 3. Jade zegt:

  Net gelezen op Spitsnieuws…
  Nieuw emailadres om anti-islamsticker te bestellen is:
  islamsticker@islamsticker.org

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Die klootzak Rabbae denkt hiermee natuurlijk verlate revanche genomen te hebben voor het Wilders-proces, waarbij niet alleen Wilders werd vrijgesproken, maar bovendien hij en zijn mede-aanklagers door hun ‘vertegenwoordigers’ totaal voor schut werden gezet. Maar het zal hem niet helpen, want die stickers blijven toch wel circuleren. Met of zonder Google.
  Allemaa het nieuwe e-mail adres registreren en dan as de donder bestellen!

  Like

 5. Wans Horst zegt:

  De islam gebruikt Westerse wetten en regels tegen het westen, op zich is dat óók al een eis tot vervanging van de seculiere wetten door de sharia. En geen enkeling die dat wenst, zoals de media ons voorliegt, maar een stevige meerderheid zoals in 2008 al bekend was, maar voor ons werd verzwegen. Voorts had men kunnen en dus moeten weten dat de intenties van volgelingen van Mohammed nooit zuiver zijn geweest.

  Like

 6. baksteen zegt:

  mijn velletje stickers is besteld.
  daar gaan we eens goede locaties voor zoeken

  Like

  • Wans Horst zegt:

   De overheid moet jouw vrijheid van meningsuiting beschermen, dus ook al wil je hem op jouw brievenbus plakken over je NEE/NEE-sticker, moet dat gewoon kunnen. Niemand wil een Baksteen door z’n raam en we betalen met z’n allen genoeg geld voor bescherming of is de politie en het leger al te ver uitgekleed om een vuist tegen wat dan ook te kunnen maken? Is de regering bang voor islamieten? Islam betekende toch vrede? Huh? Onderwerping?

   Binnenkort wordt islamkritiek toch al verboden, wat ze vooral moeten doen. De onmacht moet er toch op een manier uit en dat zal dan maar eens niet op een democratische manier moeten gebeuren… We hebben nooit gekozen voor al die mechanismen die ons leven nu achteruitgang bieden.

   Like

 7. alidas1 zegt:

  Alles wat nog binnenkomt aan moslims geen stem recht meer geven .

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  De MOSLIMS misbruiken onze democratie, om deze als ze de meerderheid hebben, dezelfde democratie “de nek”, om te draaien.

  Like

 9. dgneree zegt:

  Mohammed Rabbae, die zelf zogenaamd moest vluchten uit Marokko vanwege zijn mening, komt in NL hetzelfde systeem bevorderen dat hij is ontvlucht. Censuur en de mond snoeren.

  Like

 10. felix zegt:

  De infame en alleen zichzelf vertegenwoordigende droplul Mohammed Rabbae, heeft weer eens vanuit een zoveelste poging om dhr. Geert Wilders te demoniseren een poging gedaan om GW de mond te snoeren. Zal je niet lukken, Mohammend Rabbae! Staat het je niet aan: enkele reis Marokko, en neem dan een aantal van je linkse vriendjes van Groenlinks mee, A.U.B.

  Like

 11. Wans Horst zegt:

  Ik weet al wat, we boycotten Google!

  Like

 12. G.Deckzeijl zegt:

  @Wans H, 18:32
  Prima idee! Hier heb je een goede tip:
  http://www.startpage.com
  of: http://ixquick.com
  (+ handige telefoonzoeker)

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Een wereld ging voor mij open nu Google mij niet meer met reclame op kan schepen in een poging spullen en diensten aan te smeren die ik al heb en gebruik. Zwaar bedankt!

   Like

 13. Maja zegt:

  Ik had 100 stickers besteld maar kreeg het bericht dat vanwege de enorme belangstelling, er maar 1 sticker per adres kan worden besteld. Heel jammer want ik had mooie plekjes om de stickers te plakken: bushokjes, supermarkt, islam-flatgebouwen, op de palen van de stoplichten enz. Nou ja, ik ga er over nadenken waar ik mijn ene sticker het beste kan plakken…..

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  “aldus Rabbae.
  Het was hem vrijdagmiddag nog niet gelukt om ook het nieuwe account te laten blokkeren. Onduidelijk is namelijk welke e-mailprovider daarachter schuilt, waardoor het beraad nog niet weet waar het een klacht moet indienen. „Dat zijn we aan het traceren. Daarna is het natuurlijk de vraag of zo’n provider de juiste normen hanteert, of dat iedereen zomaar haatdragend materiaal kan verspreiden.”

  WIE ZAAIT ER NOU HAAT!?!! Die Rabbae moet z’n brutale grote waffel eens gaan houden!
  Oud nieuws maar nog steeds actueel:

  http://tistochwat.wordpress.com/2011/06/26/wie-lijkt-er-het-meest-op-die-duitse-meneer-met-die-snor/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s