FOTO: Gezien in Amsterdam…

Screenshot_7

Geplaatst door:
E.J. Bron
(foto: Jan)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

35 reacties op FOTO: Gezien in Amsterdam…

 1. Sjaak8.1.2014 zegt:

  Ik ben benieuwt hoelang hij met deze zijk-car zonder ( BRAND) Blazen nog zijn rondjes rijd !

  Like

 2. Cathja zegt:

  En DIT mag hier zomaar rondrijden??? Waar is de politie, waar zijn de protesten? Vieze smeerlap die dit op zijn auto heeft gezet! Als ik in de buurt was kreeg hij een behandeling met een bus spuitverf! Wie zijn er de allergrootste bloedvergieters ter wereld? Juist ja, de volgers van de islam, dus de moslims! Israël is de enige staat in het Midden-Oosten waar democratie is. Daarover horen we bijna nooit iets.
  Ik ben zeer benieuwd hoe lang deze auto ongestoord rond blijft rijden, en wat men er tegen doet als mensen zich hieraan gaan ergeren.
  Het wordt tijd dat er eens een Nederlandse taxi gaat rondrijden met afbeeldingen van die zogenaamde profeet. Eens kijken hoe lang die daar ongestoord rond kan rijden!

  Like

 3. Monalisa zegt:

  helaas dit mag niet op een taxi,maar in nederland kan alles.

  Like

 4. Marlies zegt:

  WAAR staat/stond die wagen?

  Like

 5. niet te geloven…ze denken dat alles hier mag…..oppakken, en laat ze maar eens een jaartje in Israel gaan wonen…..

  Like

 6. Dorith zegt:

  Deze foto heb ik al eerder gezien en heb nu dit gevonden uit 2010:

  http://geek-tounsi.blogspot.co.il/2010/07/by-taking-taxi-in-amsterdam-people-are.html

  Pamela Geller ook in 2010: http://pamelageller.com/atlas_shrugs/2010/06/europe-next-stop-auschwitz-this-time-taxis-not-trains.html/#

  De vraag is of er toen iets aan gedaan is, of rijdt deze kwal nog steeds in die taxi?

  Stel dat iemand met een plaatje van Mohammed de profeet op zijn auto zou rijden, hij/zij zou direkt het ziekenhuis ingeslagen worden (zo niet het kerkhof).

  Like

 7. luckybee zegt:

  In Amsterdam regeren de goddeloze Marxisten vergeten?

  Like

 8. “The war on terror”, was niét tegen Israël of Joden maar tegen hun aartsvijanden. Die aartsvijanden draaien altijd de zaken om. Ze leven eigenlijk in de omgekeerde wereld. Dat is best zielig. Ze leven bijvoorbeeld ook met het sprookje dat de bijbel compleet vervalst is en in de koran staat de absolute waarheid. Ze geloven die sprookjes ook nog. Triest! Ze denken ook dat niet-moslims eeuwig in de hel zullen branden omdat die gestraft worden door Allah… en dat wij, niet-moslims, leven onder de heerschappij van de Duivel.

  Like

 9. Urbanus zegt:

  Moet je je taxi eens opvrolijken met islam=ishaat. Wedden dat je auto binnen een week gesloopt is door de aanhangers van de “religie” van de vrede?

  Like

 10. bigljohn zegt:

  Misschien een klusje voor de jongelui uit Veen. Ook buiten oud en nieuw kunnen ze misschien i.p.v. een autowrak, deze auto eens opstoken. Voor het goede doel nu eens geen geld ophalen, maar in natura uitbetalen. Een soort heitje voor een karweitje.

  Like

 11. Wans Horst zegt:

  Vrijheid van meningsuiting mensen, alhoewel is de illusie heb dat deze man zich voor zijn uitingen zal hoeven verantwoorden voor de rechter, net als dhr. Wilders, omdat de benadeelde partijen van toen zich ook nu benadeeld voelen.

  Like

 12. Philippine zegt:

  Al is het een oude foto dan is hij toch walchelijk.
  Machteloos woest wordt ik er van.

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Dan hebben ‘ze’ je waar ‘ze’ je hebben willen. Zolang jij PVV stemt, niet over je heen laat lopen en waar dat naar jouw inschatting veilig is om te doen ook nog anderen aanspreekt op hun onwenselijke gedrag, doe je alles wat wettelijk gezien in je macht ligt.

   Like

   • Wans Horst zegt:

    Dus mag het land verder afbranden, jij doet immers wat je kan.
    Verder kun je natuurlijk nog protesteren in Den Haag en kamerleden aanschrijven, zelfs van de PVV krijgt men wel eens antwoord! Van de andere partijen vaak een lullig politiek correcte slagzin (‘one-liner’) als je tenminste over een onschuldig onderwerp schrijft op een manier waar je op ons linkse onderwijs een hoog cijfer zou behalen.

    Like

 13. sylvia Groot zegt:

  Kan die kar worden volgeplakt met de Wilders-stickers?

  Like

  • @ Sylvia, voor dat ene kleine Wilders stickertje leggen ze je al om. Ik heb trouwens zo’n Wilders-stickertje ontvangen. In een envelop van de Tweede Kamer. Ik zou trouwens niet in zo’n taxi willen zitten al had ik geld als water. Ik ging liever lopen al was het een heel stuk! Volgende week komt er een vrouwelijke collega, een pvv-ster, en die laat ik het stickertje zien. Ik laat het stickertje ook zien aan mijn chef. Er werken een paar moslims bij ons, dus voorzichtig zijn. Mijn chef had vanmorgen in de pauze een discussie met een moslim over homofilie. Andere collega’s waren het allemaal met mijn chef is. Homofilie moet kunnen. Die moslim was het daar natuurlijk niet mee eens. Maar ja, er was een overmacht aan niet-moslims. Daarom laat ik het stickertje aanstaande maandag op mijn werk zien. Het liefst niet waar moslims bij zijn. En van het één komt het ander!

   Like

   • Azraël zegt:

    Tjonge….jij hebt lef om in het geniep die sticker aan je chef te laten zien.
    Als ik jou was zou ik wel van te voren een afscheidsbrief schrijven aan je geliefden.
    Je weet immers nooit of er een moslim achter je rug om meekijkt en voor je het weet heb je er een mes inzitten.
    (Sorry een beetje flauw. Ik weet immers niet wat voor een beulen van moslims bij jou werken.)

    Maar je zou ook maandag zo de kantine in kunnen denderen en iedereen laten weten wat je hebt gekregen met die envelop van de Tweede Kamer. Discussiëren kan dan met meerderen tegelijk. Een mogelijkheid waar veel moslims geen raad mee weten.

    Like

   • @Azraël; een brief aan mijn geliefden schrijven doe ik niet want die vinden me een Nazi dus geliefden heb ik niet. Ik heb twee buurvrouwen waar ik goed mee kan opschieten, de één is links en de ander is rechts. Ik zou de keet in kunnen stappen met die envelop van de Tweede Kamer en aan iedereen laten zien. Dan wordt die sticker misschien verscheurd. Ik ben een half jaar geleden al overgeplaatst omdat ik een harde klap op mijn wang kreeg van een linkse collega omdat ik op internet moslims beledig. http://www.jackterrible.com/paintings_7/ Dus ik moet helaas oppassen wat ik zeg en laat zien. En voorzichtig zijn. Ik denk dat ik in het geniep de sticker laat zien aan een vrouwelijke collega, pvv-ster, mijn chef en dan aan twee andere blanke collega’s. Dan zien we wel hoe het balletje rolt. Die moslims laat ik nog even buiten beschouwing.

    Like

   • sylvia Groot zegt:

    Schandalig dat in een “vrij” land over een stickertje zo geheimzinnig moet worden gedaan. Sinds Pim Fortuyn is er weinig veranderd.
    Stickertje “HOMOFILIE MOET KUNNEN”, of “BURKA’S ZIJN VERNEDEREND”, of “KINDEREN UITHUWELIJKEN IS PEDOFILIE”; zou dat wel mogen?

    Like

   • Monalisa zegt:

    Jack Terrible http://www.jackterrible.com/paintings_7/ leuke stikker op je Said als dit al niet mag at mag je dan wel niks meer in nederland hartelijke dank Joop den Uyl de aanstichter van wat we nu hebben.

    Like

   • Azraël zegt:

    @Jack Terrible 16 januari 2014 om 22:49

    Zow….http://www.jackterrible.com/paintings_7/ Daar kijk ik van op.
    Zoals ik al zei; (Sorry een beetje flauw. Ik weet immers niet wat voor een beulen van moslims bij jou werken.) + sLinkse rakkers (zoals nu blijkt).
    Ik kan wel eens wat naïef reageren. De situatie bekijken door mijn eigen bril.
    Als ik zelf geen fysiek geweld gebruik verwacht ik dat ook niet van een ander. Meningen, hoe hard de non-verbale uitingen ook zijn, mag altijd.
    Maar met “Ik ben een half jaar geleden al overgeplaatst omdat ik een harde klap op mijn wang kreeg van een linkse collega…” heb ik wel problemen.

    Ik sta waarschijnlijk iets anders in het leven. Niemand geeft mij ‘een harde klap op mijn wang’ omdat ik iets vindt of een mening heb. Hoe groot of sterk ze ook zijn….zij gaan neer.
    Overplaatsen? Niet ik (jij in dit geval)….ik heb toch geen geweld gebruikt?
    Iemand kan zich niet beheersen en jij wordt overgeplaatst?
    No way (tenzij je het zelf wilde) zal dat gebeuren. Een pen, nietmachine of wat dan ook kunnen ze achter in hun nek verwachten van mij.

    Maar zoals gezegd; Ik zou heel anders omgaan met zo’n situatie (ik ben 2 in 1 qua fysiek).
    Hopelijk heb je wat medestanders op je werk en sta je niet alleen.
    Succes!

    Like

   • Beste Azraël; die collega was veel langer dan mij. Ik ben jammer genoeg mank dus ik loop moeilijk. Als ik een klein duwtje krijg lig ik al op de grond omdat ik mijn evenwicht moeilijk kan bewaren. Dus ik weet bij voorbaat al dat ik zo’n gevecht verlies. Er waren wel zo’n acht collega’s die erom heen stonden maar die deden niks. Een collega en een chef namen het mondeling voor me op maar daar ging de aanvaller ook dreigend voor staan en toen dimden ze in. Ik heb natuurlijk groot respect voor mensen die zich zelf verdedigen of voor zwakkeren opkomen. Bekijk tenslotte; http://www.jackterrible.com/paintings_8/ De aanvaller stond dreigend voor me en ik kon hem zo een kopstoot geven maar ik durfde dat niet. Er stond ook een vriendje van de aanvaller bij. Die aanvaller kent mijn website ook en ie dreigde me dat zijn Turkse vrienden mij ontiegelijk te grazen zouden nemen. Hij weet trouwens waar ik woon. Ik heb bij de politie aangifte gedaan over het geweld en ‘Turkse vrienden’ maar de politie heeft de zaak geseponeerd omdat er een gebrek was aan getuigen. Dus na het geweld verscheen ik niet meer op mijn werk. Toen belde die chef op en vroeg of ik terug wilde komen. Ik zei “nee”! Later belde een hoofdbaas op en zei dat ik kon werken op een nieuwe plek dicht bij huis. Dat ben ik gaan doen. Nou hoef ik maar 5 minuten te fietsen en dat was voorheen 45 minuten om op mijn werk te komen. Dus een geluk bij een ongeluk! Ik werk nou bij een gezellig clubje alleen er werken ook moslims mee. Eën radicale is al weg en er werkt een andere radicale bij ons. Ik ben voorzichtig met wat ik zeg. Gezien mijn ervaringen op de vorige werkplek. Met hun mond konden zij mij niet de baas zodoende gebruikte zo’n vent maar geweld. Ik heb ook een lange brief naar de bazen gestuurd. Dezelfde als ik naar de politie stuurde. Eén van die bazen heeft gezegd dat die aanvaller nog steeds losse handjes heeft…

    Like

 14. Jan zegt:

  @ Marlies zegt:
  15 januari 2014 om 19:46
  Geen idee waar. Ik had een foto nodig van een tcs-taxi en zocht via google-afbeeldingen en kwam de foto toen tegen: http://tinyurl.com/n97faa2
  en vervolgens kwam ik op http://www.livefrommuscat.com/2010/06/fwd-anti-israel-taxi-in-amsterdam.html terecht.

  Like

  • Marlies zegt:

   Dank voor de info. Helaas is te zien, dat deze afbeelding al in 2010 werd geplaatst (Muscat). Ik heb nog wat “sier” over van Oudejaarsavond…vandaar.

   Like

 15. Jan zegt:

  Wie is David en wie is Goliath?

  Like

 16. Pieter Nokkio zegt:

  schrootbak. oefendoel voor militaire schutters. Eindtijdvehikel. Feitenverdraaiauto. Mohammedmobiel.

  Like

 17. hoi polloi zegt:

  Volgende keer met de taxi naar de eindbestemming i.p.v. met de trein?

  Like

 18. Henk.V zegt:

  Het wordt tijd dat er andere berichten op auto’s en bussen verschijnen.

  Like

 19. peterselie1 zegt:

  Tolerant voor intoleranten.

  Like

 20. Yvon zegt:

  Vanavond , om 20.oo uur Kamervragen ,over toenemende joden haat in nederland ,
  ingediend door PVV en SGP en CU live te volgen ,
  tevens komt de aan val op de drie jongenmannen ter sprake op oude jaars nacht in hengelo overijssel , hulde aan de PVV en de beide christelijke partijen ,
  veranderen zal het hier echter niet

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Morgen uitzending gemist… SGP en CU helpen het land naar de afgrond in ruil voor ceremoniële ‘consessies’ van een kabinet, uitwisselbare en onbelangrijke ‘standpunten’ van een coalitie die dienen als handelswaar in de levendige veehandel die de politiek is, uitgezonderd de stijl van politiek bedrijven bij de PVV.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s