Syrische vluchtelingen

Screenshot_9

EU moet de deuren openen om een Syrische vluchtelingencatestrofe te vermijden, zegt de VN. De crisis die uitgaat van miljoenen vluchtelingen van de Syrische burgeroorlog die de buurlanden overstromen, wordt een humanitaire en politieke catastrofe die alleen kan worden verlicht als Europa haar deuren opent, hebben de VN en de Europese Commissie gewaarschuwd.

Meer dan 2,1 miljoen vluchtelingen zijn door de Hoge Commissaris voor de vluchtelingen van de VN (UNHCR) in Syrië in de vier buurlanden geregistreerd; van honderdduizenden is bekend dat ze buiten de grenzen van Syrië leven zonder toegang tot hulp.

De omvang van de crisis is misschien wel de meest acute sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog. David Miliband, voorzitter van het “International Rescue Committee” (IRC), beschreef de steeds verslechterende situatie in Syrië als “de bepalende humanitaire crisis van onze tijd”.

De UNHCR, de Europese Commissie en de “British Refugee Council” hebben de EU-leiders aangespoord om de uitzonderlijke crisis veroorzaakt door de Syrische burgeroorlog te onderkennen en de tijdelijke opvang van Syrische vluchtelingen binnen hun grenzen te accepteren en hun strenge beleid ten aanzien van migranten om ze uit Europa te houden, te versoepelen.

***
Europa liet miljoenen islamitische “gastarbeiders” binnen, die na WO II kwamen en permanent mochten blijven, ook nadat de “jobs” voor hen waren verdwenen. Toen voegden ze daar nog, vooral in het Verenigd Koninkrijk in de jaren van Tony Blair, de import van kiezers aan toe.

Noch de gastarbeiders noch de ingevoerde kiezers vielen in de categorie van een humanitaire crisis. En de autochtone burgers zijn het volledig beu.

De oproep om miljoenen meer binnen te brengen, ook al verkeren deze in veel grotere nood, zal door het publiek worden afgewezen. De domheid en hebzucht (zowel van bedrijven voor goedkope arbeidskrachten en politici voor stemmen) hebben geleid tot een situatie waarin een echte crisis niet kan worden aangepakt.

Als ik Europeaan was, zou ik ermee akkoord gaan alleen christelijke Syriërs te nemen. Ja, ik weet het, niet alle moslims zijn fanatici, maar niemand kan vertellen welke dat zijn en welke niet. Er is geen andere oplossing dan om ze allemaal buiten te sluiten.

Het is nu veel te laat om te beginnen te praten over miljoenen meer moslims. Zoals gisteren werd opgemerkt in dit Gatestone-bericht (opm. webmaster: aan de vertaling van dit artikel wordt gewerkt door “Wachteres”):

België is de thuisbasis van een geschatte 650.000 moslims, of ongeveer 6% van de totale bevolking, op basis van een gemiddelde van verschillende statistische schattingen. In Nederland wonen naar schatting 925.000 moslims, wat ook rond ongeveer 6% van de totale bevolking betekent. Binnen de EU heeft alleen Frankrijk (7,5 %) relatief meer moslims.

Belgische en Nederlandse steden hebben een grote moslimbevolking, vooral bestaande uit Turkse en Marokkaanse migranten, evenals een groeiend aantal bekeerlingen tot de islam.

Het aantal moslims in Brussel – waar ongeveer de helft van het aantal moslims in België momenteel woont – heeft de 300.000 bereikt, wat betekent dat de zelfbenoemde ´hoofdstad van Europa´ nu een van de meest islamitische steden van Europa is”.

Screenshot_8

Bron:
http://blazingcatfur.blogspot.nl
Auteur: Blazing Cat Fur

Vertaald uit het Engels door:
Vederso
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EU, Europa, Islam, Islamisering, Syrië, Verenigde Naties. Bookmark de permalink .

16 reacties op Syrische vluchtelingen

 1. dutchess43 zegt:

  Laat ze in Syrië ophouden met vechten en moorden, hun eigen moslim broeders nog wel, dan is opvang in Europa niet meer nodig, en kunnen de duizenden Syriërs, die in het westen al een warm plaatsje veroverd hebben, weer naar huis.
  Tuurlijk willen ze allemaal opvang in het westen, maar terug gaan ze nooit meer, hun jihad kunnen ze dan mooi vanuit het westen voortzetten.

  Like

 2. fleckie zegt:

  Kunnen die vluchtelingen MISSCHIEN bij de gutmensen ingekwartierd worden? Of diegenen die menen dat het zo’n vaart niet zal lopen? Of de TOTAAL-ONTKENNERS van de hedendaagse toestand?

  Like

  • fleckie zegt:

   Er was me nog iets ingevallen,: er zijn toch nieuwe hotels gebouwd? in Qatar, i.v.m.de VOETBAL EVENEMENTEN,……Om weer aan de “normale” luxe te wennen! kan men die vluchtelingen eventueel daar onderbrengen, maar ook in ANDERE RIJKE ARABISCHE landen, waar hotels in overvloed zijn,met”lege”kamers,”apartementen”.( het zijn per slot van rekening,: HUN “GELOOFSBROEDERS”.)

   Like

 3. Republikein zegt:

  Schepje er bij, en plastic vormpjes, aandoenlijk
  Waarom horen we nooit wat van die teringlijders in SA?

  Like

 4. Marlies zegt:

  Inderdaad, deze Syrïërs hebben meer recht op opvang dan gastarbeiders, die “uitgewerkt” zijn, maar…..waar blijft toch de hulp van de geloofsgenoten in de zeer affluente regio (of is men van de “verkeerde” stroming? Landen als Saudi Arabia met z’n immense zandbak vol geld, Qatar dat een wereldkampioenschap kan organiseren, de VAE met z’n geld-genoeg aankopen – WAAR blijven zij? En waarom is kost-en-inwoning bij infidels acceptabel? Moraal?
  Het antwoord is hetzelfde als op de vraag waaom de gastarbeiders bleven.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Marlies: 20.02. uur. U heeft het begrepen! Waarom gaan deze, voornamelijk moslims, niet naar Saoedie- Arabië, of naar Quatar, daar bulkt men van de plaats en het geld! Waarom moeten WIJ van de RODEN uit Brussel, weer deze mensen opnemen! Een uitzondering zou ik maken, voor vervolgde christelijke Syriërs. Maar dat zal het wel niet worden met de Partij van de Allahtonen in de regering! Oja, ter afsluiting: VAL DOOD EUSSR, JIJ HOER VAN BABYLON!!

   Like

   • Driek zegt:

    Ik geloof dat hele verhaal over vluchtelingen allang niet meer, die hele zaak is in scene gezet, om zoveel mogelijk Mohammedanen naar onze contreien te kunnen sturen. Natuurlijk dienen wij een uitzondering te maken voor de vervolgde christenen. Ik begrijp trouwens nog steeds de christelijke partijen niet, zij zullen toch hun stem moeten verheffen tegen vervolging van christenen? Die k – partijen laten alles maar toe, praten alles recht, – ik hoop dat iedereen nu eens een keertje verstandig gaat stemmen, en zich niet laat beïnvloeden door dat geouwehoer van lieden als Rutte en consorten. Het is werkelijk schaamteloos zoals ons landje er voorstaat. Ik schaam me gewoon Nederlander te zijn.

    Like

 5. wim van rooy zegt:

  Als, zoals bekend, moslims alleen andere moslims mogen helpen, en dus zeker geen ‘infidels’, dan stel ik voor ze naar alle moslimgebieden te sturen die er zijn, en dat zijn er heel wat. Problem solved. Maar nu droom ik toch, vrees ik. Alleen het vermaledijde Westen met zijn verschrikkelijk christelijk-humanistische cultuur moet ze opvangen. Nu ben ik weer wakker.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, vreemd als je er over nadenkt, niet? Dat zouden al die moslimbroeders -en zusters in alle moslimgebieden toch niet óp zich moeten laten zitten! ZIJ en alleen ZIJ zouden zich de aangewezen personen moeten voelen om moslim-vluchtelingen op te vangen……
   Ach nee, Mijnheer van Rooy; we weten toch wat de praktijk is: Moslims- zelf vechten elkaar de tent al uit vanwege de diverse stromingen. Laat staan, dat ze elkaar dan nog zouden ópvangen.
   Stel U voor: Soennitische vluchtelingen, die naar sji’itisch gebied worden getransporteerd…..Die overleven dat immers niet!

   Like

 6. kraftavilqa zegt:

  Laat de UNHCR lekker oppleuren met z’n kleautesyriërs humanitaire ramp vast wel maar door de Syriêrs zelf veroorzaakt.Iets over gebrande billen en blaren waaop men mi=oet zitten.

  Like

 7. luckybee zegt:

  Dat is zo iets:” als, het regent laat je paraplui thuis dan blijf je droog.”

  Like

 8. Vederso zegt:

  via Snaphanen;

  Like

 9. bigljohn zegt:

  Ja hoor, vang maar weer op die vluchtelingen. De ene Islamiet slaat op de vlucht voor de andere Islamiet. Het is net of we in de wacht worden gezet mee de telefoon. Er zijn nog 100 miljoen wachtenden voor u. Allemaal Islamieten uit Afrika. En allemaal met de intentie om Europa steeds verder te overspoelen, te Islamiseren.Vandaag meelij, en morgen onze kop eraf !

  Like

 10. Theodoor zegt:

  Vluchtelingen uit een islamitisch land behoren in een islamitisch land te worden opgevangen dat is veel beter, hetzelfde geloof en dezelfde taal.
  Bijvoorbeeld Saoedi Arabië heeft geld en ruimte meer dan genoeg, ook het gas-eiland, dat veel veel haathuizen in het westen laat bouwen is een zeer goede kandidaat.
  Dus EU-leiders waarom naar Europa?????????????????????????? Het is mij een raadsel.
  Tegen onze huidige regering zeg ik VOL = VOL.

  Like

 11. Jan zegt:

  In de rij voor brood: Syrië, Yarmouk

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s