De linkse pers en het ‘weg met ons beleid’

Erik60

(Door: Erik60)

Als journalist kan ik het niet nalaten om toch eens stil te blijven staan bij de Nederlandse en Europese media. Deze media (schrijvende, radio en televisie) noemen zichzelf kwaliteitsmedia en vinden zichzelf uiterst betrouwbaar. Daarom gaan zij ervan uit dat het publiek hun nieuwsberichten, reportages en … serieus moeten nemen en alles maar klakkeloos moeten overnemen. Maar de Europese media die zo links zijn als het maar zijn kan, hebben bijna afgedaan. Het internet is hun dood geworden.

Stilaan, en ik bedoel echt stilaan, begint het bij de burgers door te dringen dat we al jaren in de luren gelegd worden door de media. Jarenlang juichen zij de immigratie van moslims en andere kansarmen toe. Hierbij laten zij niks aan het toeval over om ons met schuldgevoelens te overstelpen. Alles wat ook maar uit Afrika of het Midden-Oosten komt en het islamitisch “geloof” omarmt, mag op veel sympathie van de linkse pers rekenen. Dat deze journalisten hiermee een zware fout begaan, willen ze niet aanvaarden. Het steeds ophemelen en goedpraten van een gewelddadig “geloof” dat niets met democratie van doen heeft, is een heel gevaarlijk gegeven. Het ‘weg met ons beleid’ van de linkse media is zo ziekelijk dat geen normaal mens het begrijpt wat er met deze linkse media toch aan de hand is.

Screenshot_10

Het weg met ons beleid van de media en de linkse regeringen in Europa is een misdaad. De volgzame media voeren niks anders uit dan wat zij opgedragen krijgen van de linkse Europese elite. Deze elite is zo verweven met rijkdom en een zelfgenoegzame arrogantie, dat zij het niet ziet of wil zien dat de gewone burger lijdt onder de immense immigratiedruk van een achterlijk “geloof” dat geen respect heeft voor de autochtone bevolking. De volgzame linkse media doen niet anders dan de misdaden, gepleegd door zeer gewelddadige immigranten, goedpraten of onder de mat stoppen. Vroeger, voor internet de gewone burger bereikte, werden veel van deze misdaden verzwegen en wisten de mensen niet beter. Behalve degene die in wijken woonden tussen moslims en andere kansarmen. Het ergste van alles was en is nog steeds (hoewel het minder is) dat de slachtoffers direct in de racistische hoek gedreven werden. Zij werden of worden dikwijls beschuldigd van racisme in de pers.

Screenshot_6

Nog steeds voert dat de bovenhand en kunnen ze het niet laten om de autochtonen te beschuldigen en voor te liegen. Maar het gaat nu niet meer zo eenvoudig als vroeger. De komst van internet heeft veel veranderd en geloof het of niet, onze regulaire media balen ervan als een stekker. Ze proberen nog steeds politiek correcte verslaggeving te verspreiden, maar ze vallen snel door de mand. Ik noem deze linkse politieke correcte media verslaggeving ‘oude mannen journalistiek’. Zij zijn stil blijven hangen in de jaren-´60. Studenten journalistiek krijgen les van linkse leraren die hen de ‘oude mannen journalistiek’  koortsachtig opdringen. Ook proberen zij steeds hun studenten in de linkse hoek te drukken en hun te hersenspoelen met ‘het weg met ons’ beleid. Het ‘weg met ons beleid’ steekt de laatste jaren steeds meer een meer de kop op. Dit komt mede door de Europese Unie die dit aanmoedigt.  Deze linkse steenrijke elite wil niet anders dan de Europese autochtonen in een hoek drijven zodat wij, eenmaal in de minderheid, niks meer in de melk te brokkelen hebben. Dan staan we terug in het vroege industriële tijdperk, waar arbeiders voor een hongerloon moesten zwoegen. En dat is waar de Europese elite naartoe wil. Hoe kan je anders verklaren dat Europa nog geen afsluitbare grenzen heeft die de islamitische Afrikaanse horden tegenhouden. Integendeel, tegen de wil van de bevolking in komen zij met tienduizenden tegelijkertijd binnen.

Screenshot_7

Ik zie het dagelijks in mijn stad wat er aan het gebeuren is. Steeds meer zie je de hoofddoek in het straatbeeld verschijnen. Ebru Umar heeft groot gelijk dat ze dit aan de man brengt. De hoofddoek is het symbool van onderdrukking bij vrouwen. Waarom zouden moslima´s niet zonder hoofddoek  en lekker sexy op straat mogen lopen? Waarom zouden moslima´s niet tegen hun barbaarse vent mogen zeggen: fuck you, ik luister niet meer naar jouw achterlijke praat zonder slaag te krijgen. Waarom komen deze vrouwen niet in opstand? Ze leven hier in een democratie en kunnen op hulp van de overheid rekenen.  Deze vrouwen doen dat niet, omdat zij bang zijn. Dit achterlijk “geloof” tolereert geen afvalligen. Daar staat de doodstraf op.  Maar als deze vrouwen nu eens massaal tegen hun mannelijke familie zeggen dat ze meer vrijheid willen en de mannen bedreigen hen met de dood? Dan dienen ze toch lekker een klacht in? Als je iemand bedreigt met de dood word je in een democratisch land bestraft. Maar ja, deze dames weten ook dat zij er alleen voorstaan. Op de linkse pers, die het achter het islamitisch “geloof” aan rent, hoeven zij niet te rekenen.

Screenshot_9

Natuurlijk is dat gemakkelijker gezegd dan gedaan. En staat het iedereen vrij om te dragen wat hij of zij wil. Maar dat wil daarom niet zeggen dat wij steeds geconfronteerd moeten worden met de islam die ons meer dan vroeger langs alle kanten belaagt.  Kijk maar eens naar de haatimam Haitham al-Haddad.  Deze  haatprediker is weer in Nederland. Deze man haat de democratie, wil overal in Europa de sharia invoeren, vindt vrouwen minderwaardig, vindt het halal om een minderjarige bruid te hebben en haat alles wat niet islamitisch is. Behalve zijn riante uitkering die hij van de Britse sociale dienst ontvangt. Deze barbaar wil niks met christenen te maken hebben, maar deze christenen betalen wel zijn uitkering. Als deze vent niet zo gevaarlijk moest zijn, zou ik me een bult lachen. En het feit dat deze haatimam hier zijn haatboodschap nogmaals komt verkondigen, laat de columnisten van de reguliere dagbladen blijkbaar koud. Geen kritische columns, geen reportages op televisie en geen uitgebreide verslaggeving op de radio. Wel een kleine aankondiging dat deze vent in het land is en aanbeden wordt door nog een andere halvegare, Arnoud van Doorn. Die vent is in mijn ogen rijp voor een psychiatrische instelling. Maar daarover later meer.  Want nu de gemeenteraadsverkiezingen er bijna aankomen, zal deze halvegare nog wel veel van zich laten horen. 

Ik hoop echt dat de ‘linkse oude mannen journalistiek’ snel zal verdwijnen. Want de wereld verandert snel en niet in de goede zin. Te veel gelukzoekers willen profiteren van het Westen. Bovendien overspoelen Afrikaanse middeleeuwse islamitische horden onze grenzen en bedreigen onze manier van leven. Daarom is het de taak van de media om zo objectief mogelijk verslag van de feiten te brengen. De pers is de waakhond van de democratie en heeft de democratische plicht om zich ook zo te gedragen.

“Excuses en niets doen is de wereld aanvaarden zoals hij is.  Een beslissing nemen en in actie komen is de wereld veranderen…” 
Michael Rawls

Screenshot_8

Door:
Erik60
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Linkse Kerk, mainstream-media, Rotzakken. Bookmark de permalink .

17 reacties op De linkse pers en het ‘weg met ons beleid’

 1. Marijke zegt:

  Het weg met ons beleid is al lang duidelijk. We hebben een scheiding van kerk en staat, maar toch moeten we met onze ooraanzet op de pasfoto, terwijl een moslima dit niet hoeft. Volgens artikel 1 van de grondwet dienen we allen gelijk behandeld te worden; dat gebeurt dus niet. Onlangs heb ik naar alle fractievoorzitters van de Tweede Kamer een brief hierover gestuurd. Maar ach, autochtonen die gediscrimineerd worden is geen probleem.

  Like

 2. pineut zegt:

  Omroep West is één van de weinigen die een stukje over haat sjeik Haitham al-Haddad plaatste op 08-02-2014 incl. Video

  “Schokkende uitspraken tijdens lezing al-Haddad”

  Tijdens de lezing van de controversiële shariageleerde Haitham al-Haddad in Almere zijn vrijdagavond schokkende uitspraken gedaan. Dat zegt fractievoorzitter Roelie Bosch van de ChristenUnie die de lezing bijwoonde. Ook PvdA-fractievoorzitter John van der Pauw zegt te zijn geschrokken van wat hij hoorde. Volgens Van der Pauw werd overduidelijk dat al-Haddad niet gelooft in de scheiding van kerk en staat. Lees Verder »» http://www.omroepflevoland.nl/Nieuws/109806/almere-schokkende-uitspraken-tijdens-lezing-al-haddad

  Vr. Gr. Pineut

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Geheel eens met uw artikel, en de conclusies Erik!

  Like

 4. Frans Brassens zegt:

  Goede samenvatting van wat wij hier allemaal (?) vinden, Eric60. Tegelijkertijd het zoveelste stuk dat door het corrupte establishment en de trawanten daarvan, waaronder het overgrote merendeel van de MSM-idioten, zal worden genegeerd. Feiten tot zich nemen, daarover nadenken en daarop een (toekomst)visie ontwikkelen is wat de eersten niet willen en de tweeden kunnen noch willen.

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Een goed artikel weer, Erik60!

  Ik lees: “Het ‘weg met ons beleid’ van de linkse media is zo ziekelijk dat een normaal mens het begrijpt wat er met deze linkse media toch aan de hand is.”

  Moet “een normaal mens” niet zijn “geen normaal mens”?

  Ik kan de huidige ergerlijke situatie kort samenvatten, denk ik:
  Het gaat rooien in de eerste plaats om geld en dat graaien zij bij elkaar d.m.v. hun luizenbaantjes.
  Ze hebben totaal geen verstand van het besturen van een land, maar daar hebben ze lak aan.
  Ze willen niet begrijpen hoe gevaarlijk de islam is of ze begrijpen het wél en hebben eveneens maling aan wat de islam ons wil aandoen. In het tweede geval zijn ze nóg stommer dan haverstro omdat hun islamitische vriendjes hen straks evenmin zullen ontzien.
  Verder zijn rooien zwaar pro-eu omdat dat gesticht, die open inrichting, hun later prettig betaalde luizenbaantjes verschaft als ze hier zijn uitgekakt. Het fijne voor de rooien is, dat ze de media geheel hebben gehersenspoeld zodat ze dag in dag uit gratis reclame krijgen voor hun ‘idealen’.

  Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Een heel goed artikel. En leve het internet, laten we erven genieten, zolang het nog kan. Ook deze blog van de heer E.J. Bron, doet mij sterken denken aan de ‘ illegale’ krantjes uit de vorige bezetting. Het was, met de BBC, de enige manier om ander nieuws te krijgen dan het staatsnieuws. Net als nu.
  GeenStijl had laatst een mooi item hierover. Ze lieten zien hoe de oude media jaar in jaar uit juichartikelen over de woningmarkt publiceren, terwijl de huizenprijzen glashard een ander verhaal vertellen.
  Andere voorbeelden van propaganda zijn natuurlijk: de EU brengt ons welvaart, de criminaliteit neemt af, immigratie brengt ons welvaart, islamkkritiek leidt tot genocide, enz. enz.
  Maar hoe erg de oude media de boel ook voorliegen, nog steeds hangt iedereen voor de buis en neemt zijn dosis vergif tot zich uit luiheid en onbenul. En ondertussen blijft men zeuren over diefstal, de onbetaalbare huren en gezondheidszorg, er is dus nog een lange weg te gaan. Een weg die velen, de meesten? niet zullen gaan. Omdat het makkelijker is te geloven dat Rutte echt wel weet wat hij doet.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja en dat laatste geloofden ze voor de oorlog van Colijn.
   Omdat-ie Refo was; dan móest het wel in orde zijn.
   Nu geloven ze het van Rutte, omdat hij zo’n gewone, nette Liberaal is. -Wat ze trouwens evengoed van Pechtold zouden zeggen.
   Voldoe aan de heersende norm en iedereen neemt onmiddellijk aan, dat je heus wel weet wat je doet.
   Wat dat betreft, is er sinds de jaren ’30 van de vorige Eeuw niet veel veranderd.

   Like

 7. Thomasson zegt:

  Erik60 Chapeau!. Uw artikel is een oogopener. Het is inderdaad zo dat het ophemelen van de islam is een heel gevaarlijk gegeven. Een normaal mens kan ook niet begrijpen waarom de linkse media zo graag ons wil vernietigen? Het is meer dan een ‘weg met ons beleid’. De media is zo geestesziek dat ze zelfs – al is het indirect – een genocide op de etnische Europeanen propageert ten bate van de multiculturele samenleving. Verder schrijft u dat ‘De volgzame media voeren niks anders uit dan wat zij opgedragen krijgen van de linkse Europese elite.
  Een normaal mens zal ook vragen wat heeft ertoe geleid dat de linkse Europese elite en de slaafse media zo vijandig zijn tegenover hun eigen autochtone bevolking? Waarom streven beide naar de Endelösung van de natiestaat? Naar de totale vernietiging van eigen volk, eigen cultuur en eigen tradities? Waarom zijn de primitieve analfabete zwermen van moslims en Afrikanen zo belangrijk? Zeker als men weet hoe gevaarlijk en destructief hun aanwezigheid op Europese bodem is.

  Wij proberen antwoorden te vinden op alle mogelijke ideologische theorieën. In de laatste decennia van de vorige eeuw hadden de elite en de media hun acties gebaseerd op multiculturele theorieën. Echter, in de loop der tijd hebben triviale zaken als hebzucht en geldbegeerte de plaats genomen van verheven ‘idealen’. De islamgeleerden hebben ingezien dat Jihad heeft veel gezichten. Behalve aanslagen en moordpartijen is er ook een omkoop Jihad, politieke Jihad (zo veel mogelijk moslims in lands politiek) en zelfs woon Jihad (zo veel mogelijk sociale woningen bezitten en de autochtone bevolking verjaren). D.m.v. omkopen van de elite, kunnen non stop tsunami-golven van moslims ongehinderd Europa overspoelen en de demografische balans totaal verstoren. In paar decennia zal de hele toko worden overgenomen en de slachtpartijen beginnen.

  De (vooral) linkse Elite, de politiek, de media en de universitaire top hebben in de jaren voor het internet enorme bedragen ontvangen van islamitische organisaties. De personen die voor ‘kwaliteit media’ zorgen, worden omgekocht door dezelfde personen en organisaties die jihadistische activiteiten financieren, moskeeën in Europa bouwen en de islamisatie van Europa voorbereiden. Omkoperij van belangrijke sleutelpersonen in de Europese politiek is niet zo zeldzaam. Bijvoorbeeld: Na de dood van Jürgen Mullemann, ex partijvoorzitter van de Duitse FDP, kwam aan het licht dat hij vele miljoenen had ontvangen van oliesjeiks en anderen, http://hugequestions.com/Eric/TFC/Bollyn_Moellemann-murder.htm
  Britse universiteiten in verlegenheid door donaties zoon Khadaffi http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2844/Archief/archief/article/detail/1854171/2011/03/02/Britse-universiteit-in-verlegenheid-door-donaties-van-zoon-Kadhafi.dhtml
  En er zijn nog talloze voorbeelden tot hoe diep de bemoeienis van

  .

  .

  Like

 8. peterselie1 zegt:

  Bedankt Erik60 voor dit voortreffelijke artikel!

  Een week of wat geleden was ik zo als gewoonlijk aan het bankhangen en mijn favoriete bezigheid is zappen (als mijn vrouw niet in de buurt is) en kwam bij Rijnmond TV uit, een programma over het ‘Oude Noorden’ er werd een bewoner van het Oude Noorden geïnterviewd door een jonge griet de geïnterviewde is een jonge knaap met een groene pet en een bijpassende bril met een dik gif groen montuur. Dit deed meteen mijn wenkbrauwen rijzen, enfin hij was zo ingenomen met de multiculturele waanzin in het Oude Noorden dat hij stelde vroeger moesten de nieuwkomers zich aanpassen aan de buurtbewoners, maar nu vertelde deze vol idioot dat er meer allochtonen zijn dan autochtonen dat de autochtone buurtbewoners zich maar aan moeten passen aan de nieuwkomers. Nederland heeft de strijd verloren tegen de islamisatie dankzij de slinkse journaille.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Peterselie1.
   In de late jaren ’80 was er een pracht initiatief genaamd “Kranten uit de Oorlog”. Eens in de twee weken, kwam er een editie met een kopie van een krant uit de oorlogjaren. Een oude kennis, die in het verzet zat, zei tegen mij: ‘de nieuwswaarde in zo’n krant is waardeloos. De kranten publiceerden precies wat de Duitsers hen opdroegen te publiceren. Het zijn allemaal gefabriceerde leugens, die de propagandamachinerie van de Duitsers moeten dienen’.
   Nu, na zoveel jaren later, blijkt dat de media gebruikt nog steeds dezelfde methodes van desinformatie als de nazi’s destijds. Zelfs in de 21ste eeuw is de nieuwswaarde in onze (officiële) media WAARDELOOS. Het zijn dezelfde propagandastunts die door Göbbels in de oorlogjaren en de Sovjet Pravda in de jaren daarna werden gebruikt. De jonge griet van ‘TV Rijnmond’ en de geïnterviewde knaap met de groene pet en gifgroene dikke brilmonteur symboliseren de jeugd die op ‘ongecompliceerde’ wijze vertellen over de verrijking van de multiculturele samenleving in het Oude Noorden. De leuke modieuze jongen vertelde dat vroeger moesten de nieuwkomers zich aanpassen aan de buurtbewoners, maar nu moeten de Nederlanders zich aanpassen aan de moslims. Zijn opdracht is strikt: geen onzinverhalen vertellen over autochtone Nederlanders die gebukt gaan onder de terreur van de nieuwkomers in hun omgeving.
   Gelukkig steeds meer Nederlanders begrijpen dat onze “kwaliteit journalistiek’ en TV media staan op het niveau van de ‘Pravda’ of ‘Der Volkische Beobachter’. Er komt te veel aan het licht. Te veel mensen zijn slachtoffer geworden van de multiculturele samenleving. De (s)linkse journalistiek wordt met een korreltje zout genomen. De strijd om Nederland is voor het Nederlandse volk niet verloren. Het is wel verloren voor degene die de realiteit proberen te verloochenen; dus de (s)linksen zelf.

   Like

   • peterselie1 zegt:

    Ja inderdaad Thomasson ga helemaal mee met jouw redenatie, het is een voldongen feit dat de strijd op voorhand nog niet verloren is.
    Maar kan mij moeilijk voorstellen dat vijf decennia groei van de zo bejubelde multiculturele maatschappij dat dit stop gezet kan worden laat staan in omgekeerde volgorde afgebouwd wordt.
    Mijn generatie heeft het maar te slikken en daar leg ik mij niet bij neer. Wat betreft de media, ach een blinde kan tussen de regels lezen wat voor desinformatie de pers verkoopt.
    Het feit is dat de Nederlanders (wat er van overgebleven is) enorm veel waarde hecht aan de regering die zij verkozen heeft. De bestuurlijke elite heeft haar regenteske en ideologische veren niet helemaal afgeschud.
    Feit is ook Thomasson dat Nederland is in de jaren 1933 tot aan de inval in 1940 veel intensiever geïnfiltreerd door nazi-Duitsland dan tot nu toe is aangenomen. Dat gebeurde via hoge ambtenaren, bedrijfsleven, bankwereld, politie, legerofficieren en culturele en politieke groeperingen.
    Wat eigenlijk niet te bevatten domheid, gelatenheid of misschien gewoon enorm naïef de burgers keer op keer op een dwaalspoor worden gezet, tsa je kunt ook niet anders verwachten van onze volksvertegenwoordigers en vooral de Bilderberggroep
    onlangs was er nog even een journaliste die vragen stelde aan die gesjeesde veilingmeester Alexander Pechtold “Mr. Democratie” over zijn uitnodiging en aanwezigheid van de laatste de Bilderberg conferentie.
    Hij ontkende gewoon dat hij daar was geweest en draaide gelijk arrogant en enigszins in verlegenheid gebracht zijn rug toe aan de betreffende journaliste, die nog wat mompelde over openbaarheid van Bestuur “WOB”.
    Nooit meer wat van gehoord, hoe deze mensen er weg mee kunnen komen dat weet bijna iedereen die zijn verstand niet vergooid aan ‘Boer zoekt vrouw’ en het Oranje-fascisme wat zich afspeelt in het Russische Sotsji.
    Dus ruim 7 jaar voor dat de nazi’s uitgenodigd werden om het zo te zeggen de leiding van Nederland over te nemen dat is gewoon landverraad.

    http://www.refdag.nl/oud/bin/971218bin01.html

    Like

 9. dgneree zegt:

  Vergeet ook niet de ant-Israël hetze in de media.

  Het is allemaal niet zo onschuldig als menigeen denkt, want valse informatie lijdt tot dodelijke slachtoffers. Neem bijvoorbeeld de steun voor de terroristen in Syrië, die door de pers worden omschreven als rebellen en vrijheidsstrijders. Door de politieke opinie te manipuleren, kunnen deze moordenaarsbendes hun gang gaan en worden zelfs met wapens en logistiek gesteund.

  Like

 10. baksteen zegt:

  Het internet? vanmorgen Nu.nl gelezen, het verslagje van het doden van een raket schietende palestijn in de Gazastrook door Israel? De desinformatie vliegt je om de oren. De oude mannen media is al aardig aan het overschakelen.Van de inhoud van de reacties van de niet geinformeerden schrik je echt, waar haal je de waanzin vandaan.

  Like

 11. Wat wij nog moeten leren is om uit de E.J. Bron-cocon te breken. Het is grandioos wat op deze blog geschreven wordt maar deze roeptoeter heeft een groter gehoor nodig. Het is waar dat het internet het middel is om de oude-mannen-journalistiek aan te vallen maar dan graag grootschalig om EFFECT te behalen. Goede artikelen in eigen LEZERSKRING verspreiden EN een netwerk van blogs vormen die REBLOGGEN en REBLOGGEN.
  Een ieder kan bij zichzelf te raden gaan om te zien wat hij/zij MEER kan doen om NEDERLAND wakker te schudden en te DE-ISLAMISEREN en onder de knoet van de EU uit te kruipen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s