Leven en dood

Screenshot_2

(Door: Th. M. van Baarle)

Mijn geest is van alle tijden, maar mijn lichaam is al betrekkelijk oud. Ik ben 76 jaar en mijn gezondheid is op het ogenblik, na een hartinfarct en het me uitrusten met een pacemaker, niet meer wat het geweest is. Toch….. Ik heb er behoefte aan eens even stil te staan bij de elementaire zaken van het leven en dat met u te delen. Net als elk ander levend menselijk wezen ben ik geboren uit een moeder en zal ik op een nu nog onbekend moment het leven verlaten. Dat ik dood ga, is een zeker toekomstgebeuren. Gelukkig weet ik niet wanneer. Het leven is me dierbaar, mede doordat ik dat leven deel met een lieve vrouw. Ik hang aan dat leven en wil niet dat anderen aan dat leven komen. Ik ben me bewust dat, ondanks dat ik kan genieten van allerlei prettige dingen, dat leven, dat bestaan, onzeker is. En dan bedoel ik meer onzeker dan de zekerheid omtrent de naderende natuurlijke dood. 

Waarom deze quasi luchtige zwaarwichtigheid? Ik zou graag zekerheid hebben dat mijn kostbare leven niet beëindigd gaat worden met een bot mes in de handen van een fanatieke moslim. U vraagt zich nu ongetwijfeld af hoe ik aan deze stompzinnige veronderstelling kom.

Ik ga u dat vertellen. Ik krijg heel veel mailberichten van uiteenlopende aard en van uiteenlopende afzenders. Enkele dagen geleden ontving ik er weer zo één. Deze bevatte twee foto’s en ook nog een link naar een video. De video was een gesproken verslag van een Duitse non, die in het Midden-Oosten verbleef en vertelde over uiterst gruwelijke zaken die zich daar afgespeeld hadden. Met name ging het om het vermoorden van vele christenen door moslims.

De genoemde foto’s toonden de bewijzen van deze gruwelijkheden. De eerste foto was van een groepje mannen dat poseerde staand achter een laag muurtje. De mannen toonden een aantal trofeeën, die deels waren uitgestald op dat muurtje en deels in de hand werden gehouden. Het waren menselijke hoofden. Ik kon niet zien of ze nog bloed aan hun handen hadden, maar dat zal ongetwijfeld het geval zijn geweest.

De tweede foto deed aan gruwelijkheid niet onder voor de eerste. Hij toonde het lichaam van een blote vrouw. Een Joodse vrouw. Er waren minstens twee mensen bezig met dit lichaam. Ik zag geen gezichten, slechts handen. De hals van de vrouw vertoonde een wond waaruit bloed droop. Onder het lichaam had men een schaal geplaatst waarin het bloed van de vrouw werd opgevangen. In het begeleidende verhaal las ik dat het bloed gebotteld zou worden en vervolgens naar Saoedi-Arabië zou gaan waar flesjes ‘Jodenbloed’ voor veel geld verhandeld kunnen worden. De Saoedi’s gebruiken dit als ‘handwasmiddel’ met een magische kracht.

Deze berichtgeving en deze foto’s staan niet op zich. Op het wereldwijde web staan talloze verhalen en foto’s die de gruweldaden van moslims beschrijven en tonen. Bijna iedereen in het Westen is al een keer op dit soort zaken geattendeerd. De ontstellend grote hoeveelheid ervan toont aan dat dit niet zomaar incidenten zijn, maar dat dit symptomatisch gedrag is voor de moslimgemeenschap. De aanhangers van de islam blijken op een beestachtige manier om te gaan met het leven van anderen.

In de huidige tijd is van dat genoemde wereldwijde web veel informatie te krijgen. Historische feiten bijvoorbeeld. Zo is er een Amerikaanse professor, Bill Warner, historicus, die zeer gedetailleerd de massamoorden van de islamieten gedurende het bestaan van deze ideologie heeft beschreven. Zijn laatste schatting van het aantal vermoorde mensen door moslims is 275.000.000  Hij beschrijft dat tijdens de vele veroveringsveldtochten soms de hele bevolking van een stad om het leven werd gebracht en dat het bloed door de straten stroomde.

De veronderstelling dat wij, u en ik, de kans lopen te worden vermoord door een moslim is niet zomaar uit de lucht gegrepen. U en ik, wij beide, hadden toch nooit gedacht dat Theo van Gogh door een moslim vermoord zou worden? Het gebeurde toch. Op klaarlichte dag en op de openbare weg. En het kan zomaar weer gebeuren. In Engeland gebeurde het ook. Nog niet zo lang geleden. Dat was ook op klaarlichte dag en ook op de openbare weg. Een soldaat die door een tweetal moslims werd ONTHOOFD waar het publiek zo naar kon kijken.

We stompen af. In Nigeria werd door Boko Haram een heel dorp uitgemoord. Uit naam van Allah. We horen het op het Journaal en zien daarna het opvolgende tv-programma en zijn het een kwartier later vergeten. Het ligt niet voor de hand dat de leider van Boko Haram zijn volgende moordpartij zal plannen in een dorp in Noord-Brabant of in Drenthe. Zo reislustig is hij nu ook weer niet. Maar dat hoeft ook niet. Want wij zitten in ons eigen landje te midden van enkele miljoenen moslims, die ‘rustig’ met ons samenleven. Ja, ja. Hoe lang duurt die rust?

Als het gaat gebeuren, zal het ongetwijfeld zijn op de vrijdagavond na het zogenaamde vrijdagavondgebed. De imam zal wel het sein op GROEN zetten. Ik vermoed dat de messen al wel geslepen zullen zijn. Dat hoop ik althans, want met een bot mes duurt het veel langer. Dat is op de vele video’s die in omloop zijn al wel een aantal keren getoond. Nog niet zo lang geleden zag ik hoe een jongen in Syrië werd onthoofd door twee heldhaftige kerels. Ze moesten elkaar aflossen omdat het mes kennelijk zo bot was.

À propos. We zouden natuurlijk ook enige haast kunnen maken met het verzoek aan de moslims die zich in ons land bevinden om naar hun land van herkomst te gaan, voordat ze de moordpartijen aan gaan richten. Wat denkt u daarvan?

O ja, nog een laatste ‘dooddoener’. Vergeet niet om op 22 mei a.s. op de PVV te gaan stemmen. Ik woon in het buitenland en mijn stem is al onderweg.

Door:
Th.M. van Baarle
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Islam, Moslims. Bookmark de permalink .

22 reacties op Leven en dood

 1. roger catrysse zegt:

  Ik kan niet op de PVV stemmen maar ik stem op het Vlaams Belang

  Like

 2. Driek zegt:

  Ik vind, meneer van Baarle, dat alle moslims, niet eentje uitgezonderd, dus ook die aardige moslimfamilie in de straat waar men woont, zo snel mogelijk moeten vertrekken, liefst morgen. Dat is een wensdroom natuurlijk, maar ik vind de overmacht zo langzamerhand wel erg groot worden, en inderdaad, een imam zal op een gegeven moment het sein op groen zetten, de messen zijn allang geslepen. En naar die video’s kunt u maar beter niet kijken, ik klik ze niet meer aan, want ik heb een hartinfarct gehad en ik heb een pacemaker, en ik wil nog een tijdje mee, al is het maar uit nieuwsgierigheid, hoe het afloopt. U heeft het zeer realistisch neer geschreven. Het is zo jammer dat waarschijnlijk alleen de lezers van deze site er kennis van nemen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Driek: 21.03. uur. Inderdaad, het beste is alle moslims retour naar Noord-Afrika, daar horen ze thuis! Maar Driek, dan het liefste al de VVD,CDA,PvdA,D66 mensen MEESTUREN. Want deze hebben ons verraden aan de NAZI IDEOLOGIE der Islam!

   Like

 3. opa Joop zegt:

  Hier heeft u ook de reden waarom politie niet optreed als er iets gebeurd waar moslims bij betrokken zijn.
  Ze zijn als de dood dat er een ijverig diendertje (per ongeluk) een mohammedaantje dood schiet.

  de dag er na zullen er 2.5 miljoen lieve aardige ingeburgerde moslims moordend en plunderend door de straten trekken. Is dus in UK al gebeurd.

  Juist hiervoor zijn ze als de dood.
  En die 2.5 miljoen gaan nooit meer naar huis, tegendeel er komen er honderden per dag bij.

  Like

 4. Beste Driek
  Je vergist je. Je zou eens moeten weten hoeveel artikelen van deze site verder verspreid worden. Regelmatig kun je onder een artikel vinden dat het betreffende artikel “herblogd” is. Dan wordt het via een andere site onder de aandacht van nog meer mensen gebracht. Velen hebben een grote of kleine eigen LEZERSKRING, waaraan men doorstuurt.
  Vergeef me mijn directe benadering maar ik maak uit uw opmerking op dat u dat (tot nu toe) zelf niet doet. Mag ik u in overweging geven dat ook te gaan doen. Hoe meer mensen van dit soort misstanden op de hoogte gebracht worden hoe beter.

  Like

  • Driek zegt:

   Beste meneer van Baarle, ik doe niet anders dan mensen in mijn omgeving attenderen op de site van E.J. Bron, ook selecteer ik berichten, die ik dan bij verscheidene mensen onder de aandacht breng, ik heb een kleine lezerskring, en meer kan ik niet doen. Ik vind het fijn van u te vernemen dat veel artikelen van deze site al verspreidt worden, echter ik ben zeer somber aangaande de toekomst van Nederland, ons land is al doordrongen van het islamitische onheilsleger, het kwaad is al te veel ver heen.

   Like

 5. janfreak zegt:

  Ik heb mijn verontrusting hierover ook al gemeld bij een Europarlementariër, ik deel volkomen de mening van de heer van Baarle. Als we niets ondernemen dan is de kans zeer groot dat rond 2040 we kunnen kiezen tussen de dood of de islam.

  Like

 6. Yvonne van Cleef zegt:

  En daar zit nou net het zeer,of onvermogen:lezers van deze site zijn heel goed op de hoogte en weten van de hoed en de rand!Maar hoeveel % is dat van de ca 18000000 die er hier rond lopen?Waarvan al 2500.000 moslims!Er zal meer moeten gebeuren dan praten met gelijkgestemden;er zal meer moeten gebeuren dan praten!

  Like

 7. Republikein zegt:

  Ik vind één moslim al te veel, maar dat was 40 jaar geleden, het gebeurt toch, die massale volksverhuizingen, ze worden hier met open armen ontvangen en ik ben een racist, en ook nog gek volgens vele kennissen, soit, krijg allemaal de tyfus dan, jullie gaan het vanzelf merken, en dan niet huiliehuilie doen ,het is te laat, jullie hebben niet willen luisteren!

  Goed geschreven Rinus.

  Like

  • Driek zegt:

   Beste Republikein, dat denk ik heel vaak, “krijg allemaal de tyfus”, wanneer ik mijn verhaal over de dreigende islam sta te verkondigen, en ik dan weer die geijkte antwoorden krijg “ze zijn niet allemaal zo”, want volgens die islam knuffelaars zie ik spoken en overdrijf ik de zaak. Ik heb het in de jaren zeventig al zien aankomen, die eerste generatie gastarbeiders, en ik heb nooit begrepen waarom we die mensen hebben gehuisvest en zo in de watten hebben gelegd.

   Like

 8. d.day zegt:

  Een ingezonden stuk naar mijn hart: herkenbaar en o zo waar! Helaas zijn onze middelen om de islamisering tegen te kunnen houden zeer beperkt. Het enige wat we kunnen doen is stemmen op de PVV en hopen dat heel veel mensen dat doen.

  Like

 9. Jade zegt:

  Dank, heer van Baarle, voor uw ingezonden brief.
  Natuurlijk gaat mijn stem naar de PVV 22 mei a.s.
  maar vooralsnog zal er helemaal niets veranderen.
  Zelfs als er landelijke verkiezingen komen, en de PVV
  komt aan zet, wat kunnen ze nog doen???
  Het leger is wegbezuinigd, de politie geinfiltreerd…
  De wapens worden maar niet uitgedeeld.
  We staan er dus straks helemaal alleen voor…
  Misschien dat iemand binnenkort de min.pres. nog tipt,
  “Morgen, bij het aanbreken van de dag…Houd je taai…”

  Like

 10. Avidia zegt:

  Mijn stem gaat vanzelfsprekend ook naar de PVV. Als ik al die schijnheilige smoelen en praatjes zo vlak voor de verkiezingen zie en hoor, word ik er niet goed van, en al hun pogingen om de PVV in een slecht daglicht te zetten vervult me met walging. Dom, dom, dom, de meer zij proberen de PVV in een slecht daglicht te zetten, des te meer steunen wij de PVV, wij zijn een unieke partij, de meer tegenstand, de meer overtuiging dat wij goed zitten bij de PVV. PVVers zijn een apart volkje, niet uit het veld te slaan!!!

  Like

 11. tijluylenspiegel zegt:

  Er schuilt onthutsend veel waarheid in de woorden van Th.M. van Baarle, ik denk eerlijk gezegd dat er één kans is dat het tij nog gekeerd kan worden en dat is als het sein te vroeg op groen wordt gezet en de bevolking als één man opstaat na de één of andere gruweldaad uit naam van allah.
  Die kans is zeker aanwezig, in de Randstad voelen ze zich al heer en meester en zijn ze in de meerderheid, maar Nederland is veel meer dan de Randstad alleen en buiten die Randstad wonen ontzettend veel gelovige mensen die nu nog altijd ontkennen dat het zwaard van Damocles boven ons hoofd hangt, het zou zomaar kunnen dat zij door één of meer gruweldaden ruw uit die droom ontwaken en op het laatste moment toch nog ingrijpen vlak voordat het te laat is.
  Aan die gedachte houd ik mij maar vast, en ik droom van de dag dat de verantwoordelijken de rekening gepresenteerd krijgen.
  Het “wir haben es nicht gewust” zal dan wel weer niet van de lucht zijn, maar wij weten beter.

  Like

 12. Dit is op Kiezen Voor Vrijheid herblogden reageerde:
  Een prachtig relaas van Theodoor.
  Bedankt voor je bijdrage. En geniet daar in douce France.

  Like

 13. Tistochwat zegt:

  Zolang de ‘oranje-majesteiten’ nog islam-hielenlikkers zijn, zullen die levensgevaarlijke ‘allah-achterlijken’ niet verdwijnen.
  Wie wél een keer zullen verdwijnen, zijn de ‘oranjes’ zelf: naar hun paradijs in Argentinië, wanneer uiteindelijk ook zij door hun islamitische vrienden onthoofd dreigen te worden.
  De wereld is compleet krankzinnig en behoort nog steeds toe aan de rijken.
  Zo is het altijd al geweest.
  Burgers zijn slechts slaven van die rijke onderdrukkers.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ik hoop, dat ze aldaar worden opgeblazen door deze of gene verstokte rebel, die zich ergens de naam Zorreguieta herinnert!
   En vergis je niet, niet alle Argentijnen lopen weg met Màxima.
   (Haar eigen nicht al niet.)

   Like

 14. lucky bee zegt:

  Op het ogenblick hebben wij alleen een Redder en dat is de PVV met Wilders.

  Like

 15. Joannes de Doper zegt:

  Een tot nu toe verzwegen feit is, dat in de 60-jaren de koning van Marokko, Hassan, het plan opvatte om de Amazigh (rifberg Marokkanen) te verwijderen, met name de mannen. Dezen zouden dan vervangen worden door Arabieren, die zich natuurlijk zouden vermengen met de achtergebleven vrouwen. Waarom wilde hij van dit inferieure volk af? Simpel, omdat het van nature plunderaars en rovers waren, Mag je dit zeggen? Ja dit mag je zeggen. Er werd een verdrag met de toenmalige Nederlandse regering gesloten. Er werden zelfs wervingskantoortjes in Marokko geopend met Nederlandse ambtenaren. De mannen werden massaal ingeschreven, en moesten een kruisje zetten, omdat ze, geloof het of niet, VERPLICHT analfabeet moesten zijn. Hassan zorgde er zo voor, dat het meest achterlijke deel van zijn bevolking opgeruimd werd.
  Diegenen die konden lezen en schrijven mochten Nederland niet in.
  Natuurlijk is dit vooropgezette plan schromelijk mislukt, daar de toenmalige socialisten in Nederland, na enkele jaren besloten in het kader van gezinshereniging, de vrouwen ook maar toelieten, welke vanzelf allemaal analfabeet waren, en nog vaak zijn.
  Van daaruit zijn de Amazigh in Nederland middels het geboortecoeficient gaan fokken, (gem. 6)
  En nu zitten we met de gebakken peren. Hoe kom ik aan deze informatie? Die heb ik uit eerste hand van een liberale Marokkaanse kennis van tweede generatie, die de hele geschiedenis van haar vader heeft meegemaakt. Het beperkt losmaken uit haar cultuur heeft haar ook bijna het leven gekost.
  Wie zich afvraagt, waarom hier een overschot aan Marokkanen hebben, en Duitsland niet, heeft hierbij de verklaring. Nederland had deze overeenkomst met Marokko.
  Is het hierbij niet duidelijk dat Amazigh in eigen land geweerd worden om overduidelijke reden?
  Hebben wij dan niet een beetje gelijk, als we zeggen dat het een inferieure cultuur is?
  Waarom wordt krampachtig gezwegen over het werkelijke ontstaan van het probleem, in de Nederlandse geschiedenisboeken?
  De politiek zwijgt als het graf.

  Like

  • BertG. zegt:

   Wat ze nu op school leren is dat ze hier gekomen zijn om ons te bevrijden van de Duitser en om NL weer op te bouwen.
   Nog 15 – 20 jaar en niemand weet zich nog iets anders meer te herinneren.
   Alle oma’s en opa’s zijn tegen die tijd overleden om ze nog de waarheid te vertellen.
   Arm Nederland.

   Like

 16. koddebeier zegt:

  Geachte Heer Th.M. van Baarle, hoe eerder het door U omschreven tuig ons land verlaat hoe liever, er uit trappen mag van mijn part ook !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s