Hollande: Geen stemrecht voor niet-EU-burgers

Screenshot_7

(Vertaling: E.J. Bron)

Goed stemmen heeft effect. De Franse regering stapt na het succes van het Front National bij de Europese verkiezingen af van het geplande stemrecht voor niet-EU-burgers op gemeentelijk niveau. President François Hollande had een desbetreffende wetswijziging twee jaar geleden tijdens zijn campagne voor het presidentschap in het vooruitzicht gesteld. Daarvan zouden vooral de in Frankrijk levende Marokkanen en Algerijnen hebben geprofiteerd. Maar het plan maakt nu geen kans meer op succes, zei minister van Binnenlandse Zaken Bernard Cazeneuve. Het ontbreekt aan steun in de politiek. In Duitsland staat dit op de agenda van de roden en de Groenen! De autochtonen dienen, indien mogelijk, zo weinig mogelijk te vertellen  hebben!

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frankrijk, Front National, Marine Le Pen, Socialisten. Bookmark de permalink .

18 reacties op Hollande: Geen stemrecht voor niet-EU-burgers

 1. bobzelf zegt:

  Ja , dan stond de P.v.dA op 0 zetels hier , whahahaha

  OOK MOOI !!!

  Like

 2. Jean zegt:

  Vreemdelngen mogen NOOIT stemrecht krijgen, aanpassen of opkrassen is de enige mogelijkheid en met aanpassen wordt bedoeld ONZE normen, waarden, wetten, zeden en cultuur.

  Like

 3. Wans Horst zegt:

  Hollande draait, net als Wouter Bos een tijd terug, vanuit een opportunistisch motief, maar geen van beiden heeft enige fundamentele wijziging doorgevoerd binnen hun partij, zoals tijdens dit kabinet blijkt in Nederland. VVD, D66, PvdA en CDA zijn nog steeds dezelfde kliek en die draaien nooit bij, al helemaal niet ten voordele van de mensen die Nederland hebben opgebouwd en die daar nog steeds energie in steken.

  Like

 4. Scarlatti Bombatti zegt:

  Ik kan nìet wàchten op de dag dat we ‘islam-FREI’ èn VRIJ zijn van al die FACILITEERDERS!
  Maar TOT die tijd zal er nog veel water onder de brug doorstromen… helaas…

  TENZIJ wìj, als VOLK en masse in opstand komen, te starten met ingang van DIRECT en masse WEIGEREN BELASTING te BETALEN! What can ‘they do about it?!

  De REVOLUTIE uitroepen, de smerige land- en volkverraders arresteren, berechten en de doodstraf uitvoeren/geven en de zogenaamde ‘socialistische partijen en consorten, gewoonweg VERBIEDEN!
  Àlle islamieten worden dan pèr direct UITGEZET en als t niet ‘goedschiks’ gaat dan maar kwaadschiks ze achterlaten op een of ander eiland voor hun land van oorsprong en de GRENZEN van EUROPA DICHT!

  VERPLICHTE DE-PROGRAMMERING van het LINXE GUTMENSCHEN SOCIALISME!

  HERSTEL van ONZE GESCHIEDENIS in alle boeken,
  HERSTEL van ONZE normen en waardenen de PVV de gelegenheid te geven om gezàmelijk met ONS het land weer op poten te krijgen en ons Volk een ‘nationaal gevoel’ trachten bij te brengen.

  Het is misschien een droom van mij die niet verwezelijkt zal worden maar ik MOET in die droom geloven want anders breek ik….

  Like

 5. Scarlatti Bombatti zegt:

  verwezeNlijkt…

  Like

 6. Businessbear zegt:

  Ben het helemaal met JEAN eens !

  Like

 7. Yvonne van Cleef zegt:

  Van ons uitgezien is het een van de stomste beslissingen ooit,om import stemrecht te geven;vanuit het oogpunt van politici is het de slimste zet ooit!Het os net zoals bobzelf zegt:pvda/Daat stemt toch geen hond meer op?Behalve dan hun troetelgroep!

  Like

  • Monalisa zegt:

   ik roep dit al een hele tijd wij in Duitsland met een Nederlands paspoort krijgen geen Duits paspoort er bij!! of je word Duitser of je blijft Nederlander ook wij mogen hier niet stemmen waarom mogen die buitenlanders wel stemmen ik vind het discriminatie wij niet zij ook niet..

   Like

 8. Republikein zegt:

  Als je in je broek zeikt voel je ineens nattigheid, kan even duren maar het komt, daarna gaat het stinken.
  Wat een stinkerd die malloot.

  Like

 9. Jean zegt:

  Doe zoals ik doe, als een vreemdeling mij de weg vraagt verwijs ik hem/haar steeds naar de woning van linkse ratten en zeg hem/haar om daar maar eens te gaan vragen, ik weet nl. dat ze niet de weg vragen maar controleren of iemand thuis is om zo hun slag te kunnen slaan, bij die linkse ratten ligt toch maar gestolen goed opgeslagen zich aangeschaft met geld dat ze ons gestolen hebben, als ze daar alles stelen kunnen we het zelfs nog goedvinden. ha ha ha…
  Als alle 5 min zo een vreemdeling voor de deur staat worden ze misschien wakker….who nows…..

  Like

 10. lucky bee zegt:

  Zijn frans Algerijnen EU burgers of niet?

  Like

 11. paulzwueste zegt:

  ik denk niet dat dit soort criminele koersveranderingen nog enig effect voor hollande zullen hebben! Hij heeft Goddank, zijn tijd gehad! wegwezen!!!! Leve Marie Le Pen!!!!!!

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Ik hoop dat de Fransen en de Britten de in slaap gesukkelde Nederlanders laten zien hoe het dan wel moet, vooralsnog stemt men hier kennelijk D66 omdat men gewoon geen interesse heeft in hun leefomgeving. Triest!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s