Het kalifaat is een feit

Screenshot_33

Elk middel is geoorloofd om ISIS te stoppen. Nederlandse strijders van deze terreurbeweging moeten keihard worden aangepakt.

Het is te laat voor halve maatregelen. De tumor die de Islamitische Staat in Irak en Syrië is, zaait oncontroleerbaar snel uit en dreigt het hele Midden-Oosten aan te tasten, een regio waar gezond weefsel toch al slechts onder de microscoop is te vinden. Zoals het echte islamisten betaamt, doet ISIS niet aan grenzen. Hun streven is immers gericht op het verenigen van de hele oemma, de islamitische gemeenschap, in één theocratie met aan het hoofd een kalief, opvolger van de profeet Mohammed. Grenzen worden getrokken door mensen, ISIS streeft naar een staat die slechts wordt beperkt in omvang door de wil van God [ = Allah! – webmaster E.J.]

Binnen dit kalifaat gelden alleen Zijn [zijn – webmaster E.J.] wetten. In de door ISIS onder de voet gelopen gebieden in Noordoost-Syrië en westelijk Irak is de sharia onmiddellijk van kracht verklaard: vrouwen mogen alleen gesluierd het huis uit (en liever helemaal niet), alcohol en sigaretten zijn verboden, niet-moslims moeten extra belasting – jizyah – betalen, op misdaden staan draconische straffen (behalve die begaan door de ISIS-strijders zelf natuurlijk) en kerken en sjiietische heiligdommen worden vernietigd. In de recente geschiedenis heeft alleen Afghanistan onder de Taliban een vergelijkbaar regime gekend, hoewel alle elementen van ISIS’ onderdrukking ook terug te vinden zijn bij onze “bondgenoot”  Saoedi-Arabië.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

32 reacties op Het kalifaat is een feit

  1. Monalisa zegt:

    Kijk uit Andreas_Toinfen kijkt mee.

    Like

  2. Tom Hendrix zegt:

    En daarvoor zijn verantwoordelijk: PvdA,CDA,D66,VVD! De ISLAM is ONGRONDWETTELIJK en dient als een criminele organisatie in Nederland, verboden te worden. Door tientallen jaren wegkijken, van de linkse-en politiek correcte kliek, hebben we een paard van Troje in ons land binnen gekregen. De DOODSCULTUS der Islam. Op grond van onze Grondwet, zou nu terstond de ISLAM verboden moeten zijn, maar….daar zullen voornoemde partijen nooit aan meewerken. Zij verraden nog liever ONS, de eigen geboren Nederlanders!

    Like

    • Driek zegt:

      Ik lees op de site van de telegraaf: Volgens de bewindsman dinsdag wordt het ,,lastig” om nog voor het begin van de islamitische vastenmaand naar Riyad af te reizen. De ramadan begint dit jaar op 28 juni. De gesprekken met Saudiërs verlopen ,,constructief”, aldus de PvdA-minister.

      Zou die man nou werkelijk niet beter weten? Ik kan mij gewoon niet voorstellen dat een minister niet met de vinger aan de pols zit, zo’n man moet toch weten dat de islam uit is op onze ondergang? dat die hele islamitische rotzooi onze beschaving gaat vernietigen?
      Ik begrijp het gewoon niet, ben ik nou zo stom? vragen vragen vragen…..

      Like

      • Giny zegt:

        Driek

        Het is een leugen van Timmermans, om te vertellen dat het lastig is met de ramadan
        af te reizen naar Riyad. Het hele verhaal klopt niet dat er een boycot op de ondernemers
        is. Het gebeurt daar vaak genoeg als je ingeschreven hebt op een project dat het heel
        lang duurt, soms blazen ze het een tijdje af, of ze geven het aan een ander!!!
        Ik vind dit een heel smerig spel, zeker als Wientjes en andere ondernemers daar de
        sticker in de krant hebben laten plaatsen. Dat is namelijk bij die Arabieren olie op
        het vuur gooien. Mocht er rotzooi van komen, hebben ze dit aan zichzelf te danken!!!

        Like

  3. Aegolius cs zegt:

    Zullen we dan maar na 1400 jaar veroveringstrijd van de islam:

    Gustave Flaubert: Beroemd citaat: ‘Ik eis in naam der mensheid dat de Zwarte steen verbrijzeld, het gruis ervan in de wind verstrooid, dat Mekka verwoest en het graf van Mohammed onteerd wordt. Dàt is de manier om het Fanatisme te ontmoedigen’ (1878)

    http://nl.wikipedia.org/wiki/Gustave_Flaubert

    De mogelijkheden zijn meer dan rijkelijk beschikbaar. O ja: olie….

    Naaah: het zal jaren of wat economisch een terugval en veel stedelijke rommel opleveren. En de EU: het voormalig Romeinse rijk uiteen doen vallen.

    Like

  4. de 13de imam zegt:

    Goh hoe kan dit nou links Nederland? De islam was toch zo’n vredelievende religie, en 99,99% van alle moslims waren toch gematigd? Maar nu neemt 0,01% van die vredelievende moslims toch zomaar half Irak over, en dit onder toejuiching van 78% van de alhier wonende moslims. Er is zelfs een demonstratie gepland, niet tegen maar juist ter ondersteuning van ISIS. http://www.elsevier.nl/Nederland/nieuws/2014/6/Oproep-tot-steun-voor-ISIS-bij-Iraakse-ambassade-in-Den-Haag-1542918W/

    Maar ik zal wel heel erg islamofoob zijn om dit allemaal te constateren.

    Like

  5. Jean zegt:

    Wachteres,
    Wij weten dat die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij uitgeroeimd moet worden en wel radicaal maar waarom weigeren diegenen die wij als onze afgevaardigden kiezen dat uit te voeren? Omgekocht? Corrupt?
    Politiekers hebbn uit te voeren wat WJ willen en niet andersom zoals zij graag toepassen. Als politiekers dat weigeren uit te voeren wat wij willen dan moeten wij die politiekers afstraffen, niet wachten tot volgende verkiezingen maar onmiddellijk dat heeft een naam: DEMOCRATIE.
    Bye the way, in een Democratie hoort geen monarchie thuis maar dat wal al duidelijk, niet?

    Like

    • Wachteres zegt:

      Het kan niet anders dan dat zij omgekocht zijn, @Jean.

      Wie, bij zijn volle verstand, verkoopt zijn land en zijn volk aan een levensbedreigende ideologie? Daar moeten andere belangen achter schuil gaan of onze ‘leiders’ zijn totaal geestelijk gestoord.

      Like

  6. M.A.L. Sion zegt:

    Geen ingewikkelde redenaties maar de simpele boodschap die Geert Wilders al heeft gebracht.
    De simpele boodschap die er voor zorgde dat Franske Timmermans naar Saoedi-Arabië af moest reizen. De tekst is alleen te lezen voor mensen die het Arabisch machtig zijn.
    Wat we nodig hebben is een duidelijke in het Nederlands gestelde sticker waarop staat:
    =========================================
    Allah bestaat niet.
    Mohammed is een fantast.
    De koran is een verzinsel.
    De sharia geldt niet voor wie zijn verstand gebruikt.
    =========================================
    Deze sticker op grote schaal verspreiden.

    Like

    • delamontagne zegt:

      Ik heb dat stickertje een paar keer kunnen vergroten ( was wel erg klein ). Zit nu boven ons Franse nummer-bord.
      Heb in dashbordkastje de franse vertaling gemaakt, voor ,t geval de gendarmerie ons aanhoudt en verklaring eist.
      1: Al-laha, n’existe pas
      2: Muhammed est une grande con(ne).
      3: le coran est une fable.
      ( vooral dat “une” in zin 2 is natuurlijk erg beledigend, ben benieuwd ! )

      Like

      • Trucker zegt:

        euh delamontagne, nooit door ” banlieus” rijden want als je stilstaat sleuren ze je uit je vehikel…
        Zeker Rijsel, ST Denis (Parijs grotendeels in feite) , Marseilles, Avignon, Reims, Toulouse, St Quentin en honderden andere Franse steden VERMIJDEN.
        Die vervrouwelijking is zelfs nog niet nodig.
        Als je daar daadwerlelijk met rondrijd ben je (neem me niet kwalijk dat ik het zegt) wat onnadenkend bezig want jij weet toch ook dat los van het aantallen ongedierte islamieten in “la douce France” er ook veel infiltranten bij de politie zitten (CRS, municipal of gendarmerie het maakt geen verschil ze zitten er).

        Like

  7. Alf Janszoon zegt:

    De ontwikkelingen in Iraq dienen in een positief daglicht te worden gezien.
    Mohammedanen (sjiieten) worden door mohammedanen (soennieten) afgeslacht. Laat dat in de thuislanden van de mohammedanen gebeuren. Indien dit alles de ogen van menig mohammedaan zal openen des te beter, indien niet dan ook goed. Prachtig zou het zijn indien Iran de pasdaran of revolutionaire wachters naar Iraq zou sturen plus strijders van de Hezbollah. Van de laatsten zou Israël dan minder last krijgen.
    Hoe meer de zaak daar escaleert hoe minder last we hier in Europa zullen krijgen.
    Het is te hopen dat veel mohammedaanse “Europeanen” naar de oemma zullen vertrekken om daar voor de zaak van Allah en Muhammad te sneuvelen.

    Like

    • Trucker zegt:

      “Hoe meer de zaak daar escaleert hoe minder last we hier in Europa zullen krijgen.”

      Mateloze DOMME conclusie

      MATELOOS DOM en getuige van geen kennis “op het terrein”.

      Like

      • Theresa Geissler zegt:

        U mag best iets ‘dom’ óf zelfs ‘mateloos dom’ vinden, Trucker, maar leg dan wel uit waaróm. Onderbouw het, alstublieft.

        Like

    • peterselie1 zegt:

      En al die nieuwe vluchtelingen dan die een beroep doen op de asiel wetgeving, daar wel eens aan gedacht, over dom gesproken en nooit wat bijgeleerd.

      Like

    • Trucker zegt:

      @ Theresa Geissler zegt:
      17 juni 2014 om 20:43

      Escalatie hoef ik geen tekening bij te maken misschien wel voor de lieden die denken hoe verder van mijn bed hoe minder problemen (ik bennog vriendelijk om dit te diden als DOM).
      Het ongedierte islamiet zal nu niet stoppen met het exporteren van hun terreur naar de Westerse beschaving omdat ze elkaar decimeren is nooit geweest en zam nu ook niet anders zijn.
      isis ongedierte islamiet heeft zichzelf tot doel gesteld om een kalifaat te stichten en zijn niet gehinderd door wie of wat dan ook hun planne aan het uitvoeren.
      Zij hebben de het voordeel van de verrassing gehad, niemand kon vermoeden dat ze zo snel zouden vorderen tot de poorten van bagdad…tussen haakjes ik denk dat zelfs moslimbroeder hussein barack nooit kon vermoeden dat het zo snel, medogenloos en (laat ik er geen doekjes omwinden)met hun tacktiek efficiënt zou verlopen.
      Dat er intelectuele piepeltjes op de kijkbuis komen leuteren dat het brute geweld er is om als afschrikking te dienen hoeven die idioten mij niet te vertellen dat is sympomatisch voor terroristen angst zaaien door (blinde) terreur .
      Hier is de tekening iets anders en is hun doel duidelijk gesteld een kalifaat en volgens wat ik lees op BNI zijn hun plannen te gaan tot in Spanje.
      Gaat die IDIOOT -Alf Janszoon 17 juni 2014 om 18:00- nog zo STOMME ZEIK verkopen op deze blog als het ongedierte islamiet die nu overal in het Vrije Westen parasiteert hun strijd gaan beginnen.
      Wat denk je van Brussel, of Toulouse kan ik echt laaiend worden over die stomme opmerkingen met nul nada kennis van tacktiek of wat dan ook om een analyse te kunnen maken.
      Rotzooi pennen om toch maar iets te kunnen schrijven op deze blog zonder bij na te denken
      Godverdomme jullie begrijpen het echt niet wat er aan het gebeuren is.
      Thanks peterselie1 (gewaardeerd reageerder), deze ontwikkeling had ik zelfs niet opgenomen in mijn denken omdat ik in eerste rekening houd met de getrainde strijders (terroristen) die uitzwermen over het Vrije Westen om angts en terreur te zaaien.
      Goed, Alf Janszoon slaap maar lekker verder, doorlopen niks aan de hand…goed dat ik geen seconde aan lieden als jij hoef te denken om mezelf te beschermen.

      Like

  8. lucky bee zegt:

    Niet vergeten dat Karel Martel de Kaliefaat al eens om zeep heeft gebracht inclusief hun Khalief.; Gods wegen zijn ondoorgrondbaar.De haat van Shiieten en Soenieten zullen niet door onze grenzen gestopt worden.Wij hebben een heel spannende tijd voor de Boeg, nog spannender als James Bond of ander helden epen; en wel life.Alles echt.

    Like

  9. Theodoor zegt:

    Ik zie ze denken onze gekozen politici.
    Dit kunnen wij niet aan, dit groeit ons boven de pet, daarvoor ben ik geen politicus geworden, ik wil gewoon aanzien en interessant zijn, het was toch allemaal goed, we hadden DWDD, P&W en nieuwsuur ingeschakeld, alleen de PVV’s waren lastig.

    Kom er maar in Pechtold of geloof je het niet, net zo als de genocide die uitgevoerd is door de Turken.

    Like

  10. Yvonne van Cleef zegt:

    Maar…..de kinderbijslag naar het buitenland wordt in 6 maanden afgebouwd!Eindelijk!Alleen hebben ze dan wel weer een reden om hier naar toe te komen;dat is dan weer jammer!

    Like

  11. Infidel Pride zegt:

    En toch zijn er nog steeds mensen die zichzelf afvragen waarom onze regering en media zo lafjes reageert op de islam.
    Ik denk door ISIS o.a.
    Kijk maar naar de ‘verontwaardiging’ van onze regering na het vrijkomen van de ‘ISIS-beelden’ van van de week, terwijl dat soort beelden, filmpjes, docu’s al 10talle jaren op het net rondzwerven. Of de berichtgeving in de media met hun ‘extremisten’, ‘radicalen’, ‘terroristen’ of ‘jihadstrijders’.
    Zij worden afgezet tegen de zogenaamde ‘gematigde’ moslims die zij een platform geven in hun bladen (internet sites), tv programma’s. Maar het gaat nooit echt over de islam.
    ISIS en al die anderen zijn ‘extremisten’, ‘zij misbruiken de islam’.
    Let er maar eens op; Er wordt nooit gevraagd ‘Wat doet ISIS nou precies verkeerd volgens de leer van mohammed/islam?’
    Er wordt een sfeer gecreëerd dat alleen de ‘gematigden’ de ware islam belijden. “Wat er nu gebeurt in het M-O heeft niks met de islam te maken”. “Het gaat hun alleen om de macht. De islam wordt misbruikt.”

    De ondeskundigen in Den Haag en in de media willen dat geloven maar zij willen ook dat u dat geloofd.
    ‘U moet niet te moeilijk gaan doen. Wij weten dat de islam iets heel anders is. De gematigden vertellen ons dat.’

    -Dat sprookje moeten wij geloven en ondertussen gaat de islamisering van NL/het Westen gestaag door.-

    Like

  12. Philippine zegt:

    Hieronder een video van de heldendaden van ISIS.

    http://rt.com/news/166436-isis-execution-video-iraq/

    Like

  13. Alf Janszoon zegt:

    Zou Trucker (met de vlam in de pijp ongetwijfeld) kunnen beargumenteren waarom mijn conclusie zo dom is? Dit is geen retorische vraag. Ik ben echt benieuwd naar uw argumenten oh superintelligente heer. Me dunkt dat iemand voor dom uitmaken zonder argument het domste is wat er is. Doet mij denken aan mohammedaanse debaters.

    Like

  14. Giny zegt:

    In een tweet van Peter Frans Koops (Nieuwsuur 16 juni)
    Die VVDer komt met PVV standpunten over intrekken paspoorten, toen Geert het zei, was de
    tweede kamer te klein.
    Reportage ISIS, propaganda film nogal wat overeenkomsten met de film Fitna!
    Gelijk heeft deze man!!!

    Like

  15. Avidia zegt:

    Wachteres zegt:
    17 juni 2014 om 19:47

    Zo denk ik er ook over.

    Like

  16. Jade zegt:

    Even terug in de tijd…
    Wat mij betreft met deze titel: “Balkenende vs Wilders 0-1”

    Like

  17. johannes zegt:

    Alf Janszoon,precies dat is ook mijn mening.

    Like

  18. delamontagne zegt:

    Trucker zegt:
    18 juni 2014 om 20:20
    ///////////
    Nou on-nadenkend bezig !. Ben echt niet zo,n moedig persoon, MAAR De Heer Wilders heeft die stickers toch niet voor niets gemaakt ! Het is een symbolisch gebaar
    Als we vroeger naar NL reden, namen we altijd de N144, heel ver om de banlieus (soms als snelweg erdoor )heen. Een keer namen we een verkeerde afslag en kwamen er midden-in. Toen dacht ik in de Kisumu wijk te Mombassa te zijn terecht gekomen.
    Wat de mensen en overheid hier betreft. Leven we nog in de jaren 50. Mensen weten nauwelijks wat muslims zijn en als ze er al van horen is ,t van ver weg. Dichstbijzijnde Toulouse 120 km. Kom ik alleen voor ziekenhuis en vroeger consulaat.
    De koningin van Denemarken verblijft hier niet zo ver vandaan dikwijls op ,t familie-kasteel van haar man, Fransman. Voordat die Deense cartoonrellen enkele jaren terug er waren zag je haar, de Konnegin , zonder lijfwachten, op de markt van Cahors met zo,n “truttig rieten boodschappen mandje, langs de kraampjes op de markt gaan. Lichtjes in de tomaten knijpend om te zien of ze al rijp zijn. Ze Willen tenslotte ook gewone mensen zijn
    De pastoor hier predikte vorig jaar ( met Maria Lichtmis.) dat de moslims OOK HEEL VEEL bewondering hebben voor de Heilige Maagd Maria. Mijn vrouw werd zo boos, ze haast de kerk uit-wilde-lopen.
    Parijs kom ik NOOIT meer. Heel, heel vroeger ( je gelooft ,t waarschijnlijk niet ) heb ik nog meegemaakt dat de schilders “a-la-Toulouse -Lautrec”, op Montmartre achter hun schilders-ezel aan ,t schilderen waren. Nu alles alleen nog toeristisch.

    Like

    • Trucker zegt:

      Thanks voor je aanvulling man, was niet beledigend bedoeld hé.
      En, dat heb ik reeds eerder gepend je bent een BOFKONT, je dagen kunnen slijten in een heel mooie omgeving in la douce France, ja ik benijd je.

      Like

Plaats een reactie