Vluchtelingen weldra op cruiseschepen?

Screenshot_25

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

De oude spreuk “De boot is vol” krijgt wellicht weldra een nieuwe, maar wezenlijk zakelijker betekenis. Want als het aan een geniaal idee van de Groenen ligt, zullen de “vluchtelingen” van Hamburg spoedig op cruiseschepen worden ondergebracht. Want Hamburg zit barstensvol asielzoekers uit allerlei landen en langzamerhand heeft de stad niet alleen geen financiële middelen meer, maar ook geen in aanmerking komende onderkomens.

Nieuwbouwwoningen, villa´s, luxe hotels, niets is goed genoeg en ook niets is meer veilig voor de vluchtelingeninvasie. De Groenen in Hamburg stellen nu voor om de asielzoekers onder te brengen op uitgerangeerde cruiseschepen.

Het “Handelsblatt” schrijft:

Met drastische woorden maakt de wethouder sociale zaken Detlef Scheele (SPD) attent op de noodsituatie in de op één na grootste stad van Duitsland. “We staan met de rug tegen de muur”, zei hij tegenover de “Süddeutsche Zeitung”. “De situatie is extreem.” Tot het einde van het jaar moeten er 4000 plaatsen bijkomen – bij 1600 daarvan staat nog niet eens vast hoe deze moeten ontstaan. En of de daarna in totaal ongeveer 14.000 plaatsen in de Hanzestad voldoende zijn, is eveneens onduidelijk. […]

Alleen al in 2013 werden aan Hamburg meer dan 3.600 asielzoekers toegewezen. Dit jaar houdt het Bondsbureau voor Migratie en Vluchtelingen rekening met een stijging van ongeveer 30% – dat betekent dat de Hanzestad ongeveer 5000 asielzoekers moet opnemen. Bijvoorbeeld uit Afghanistan, Syrië, Somalië en Iran. Wellicht zal er ook een vluchtelingengolf uit Irak komen. […]

Screenshot_27

De Groenen in Hamburg hebben bovendien oude cruiseschepen tot onderwerp van gesprek gemaakt: “Zo´n noodonderkomen in het centrum van de stad kan een signaal voor de solidariteit van Hamburg met mensen in nood zijn.” Ook dit voorstel zal onderzocht worden. […]

Om het probleem op te lossen, moeten er gewoon meer woningen gebouwd worden, aldus de afdeling sociale zaken, wat ook al gebeurt.

Nu plotseling, nu het om de “Neo-Plus-Duitsers” gaat, worden er in Hamburg woningen gebouwd. Dat de burgers van Hamburg al jarenlang zelfs de straat opgaan, omdat er voor de gewone belastingbetaler nauwelijks nog betaalbare woningen zijn te vinden, was tot nu toe geen reden voor de stad om dit probleem op te pakken.

Eigenlijk is dat met die schepen helemaal niet zo´n slecht idee. Als de asielbedriegers er eenmaal opzitten, kan men dit varende vakantiedomicilie toch ook op een grote reis sturen, gratis uiteraard. Want hoewel veel mensen bereid zijn om veel geld te betalen voor een cruise richting Afrika, is deze reis veel goedkoper voor de belastingbetaler dan het vooruitzicht onontwikkelde, niet te integreren hordes deze “vakmensen” de komende 50 jaar te voederen.

Screenshot_26

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", Duitsland, Groenen, Immigratie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Multiculti, Overheid, politici, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

36 reacties op Vluchtelingen weldra op cruiseschepen?

 1. BertG. zegt:

  Ik denk nog eerder dat er eentje het zich in ze hoofd haalt om ze dan maar meteen op te halen.
  Die boten hebben ze al, verdrinken er niet zoveel en hebben ze het bij Lampedusa ook wat minder druk. Ik zie ze er voor aan. Zeker als die mallende strohalm dat door krijgt.

  Like

 2. Maybe a nice way to brink them back home in mass !

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Hamburg………….hamburg ! ! Ik moest gelijk denken aan een ander luxueus passagiersschip met ECHTE vluchtelingen, zo,n 70 jaar geleden. In tegenstelling tot die van nu, waren dat echt vluchtelingen, die overal werden geweigerd. Wat een schande voor die landen als je er op terugkijkt.
  De odyssee van de St. Louis

  Klik om toegang te krijgen tot Bull%2015%20St%20Louis.pdf

  Like

 4. Driek zegt:

  Wel ja, toe maar! Niets is werkelijk te dol om het die Mohammedaanse gelukszoekers naar de zin te maken, het lijkt alsof een vreemde geest is gevaren in de hoofden van onze machthebbers, hun verstand staat op nul, en de chaos wordt alsmaar groter en groter.

  Like

 5. windwens zegt:

  Het is niet te geloven worden vervolgens dan in Duitsland opgevangen en weldra zwerft het zooitje weer door heel noord europa. Want in Duitsland is niets te halen daar loopt letterlijk de armoede de deur uit. Terwijl Merkel loop te schreeuwen dat ze er zo goed voor staan. Verteld ze er niet bij, dat wanneer je daar een uitkering krijg je wel voor 1 euro per uur allerlei baantjes moet aan nemen, en de werkeloosheid met de dag enorm op loopt terwijl de propaganda molen hier maar aan het roepen is dat het in Duitsland allemaal zo goed gaat, en we dat voorbeeld moeten volgen.

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Ik moest ook denken aan dat verhaal ik vorige jaar in een Malthezer Krant las. Het ging om een over,overvolle boot de:”il-vapur, “il-wasla salva” ( het schip “De Behouden Aankomst”. )
  Deze boot zat vol met a……-zoekers. Halverwege Libya en Malta waren ze zo,n beetje zinkende. De Captain, een Maltees riep iedereen aan boord op zoveel mogelijk bagage overboard te gooien ( ze zouden tenslotte,uiteindelijk TOCH alles nieuw krijgen ).Dit bleek niet voldoende. Toen moest de proviand er aan geloven. NIKS hielp. Kapitein (die een verborgen “rothekel” aan alle buitenlanders had ),was ten einde raad. Maar kreeg een plotselinge goede inval.::”Er zullen een aantal “over-the-side”moeten, aldus de captain. Maar we zullen het EERLIJK doen. We beginnen met de “A”……….Alle nationaliteiten beginnende met “A”, dus o.a de arabs, africans,afghanen,algeriens moeten overboord springen.
  Bij aankomst werd hij wel stevig ondervraagd.

  Like

 7. Cathja zegt:

  Nou, makkelijk toch? Als het schip vol is, dan gooien ze de trossen los en krijgen de ‘asielzoekers’ tot slot nog een heerlijke cruise aangeboden, en worden daarna geheel kostenloos naar hun thuisland gebracht. Geen gezeur met vliegtuigen en zo.
  Een win-win situatie.

  Like

 8. bigljohn zegt:

  Zoals de pioniers vroeger naar Amerika en Australie gingen (om hard te gaan werken) , komen deze pioniers met luxueuze schepen vanuit Afrika naar onze contreien toe om ons leeg te zuigen. Parasieten, bloedzuigers gelijk Graaf Dracula. Volgens de MMS media; In Duitsland alleen al verwacht men dit jaar 20.000 gelukszoekers. En omdat het de MMS betreft, vermenigvuldig ik dit aantal tot 500.000 gelukszoekers dit jaar in Duitsland. Een gelijkenis is er wel, ze vaarden en varen allebei in luxe schepen. Maar in deze in en in rotte wereld is er van overheidswege alleen maar belangstelling voor steeds meer en meer parasieten. En de harde werkers zien hun inkomen steeds meer verdwijnen richting parasieten ! Fuck you, stelletje motherfuckers daar in Den Haag. Kouwe kak daar, stelletje houteren hammen, smerig witteboordentuig !

  Like

  • bigljohn zegt:

   20.000 gelukszoekers moet zijn 200.000 gelukszoekers. De media spreken dan heel arrogant over vluchtelingen cq Immigranten.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bigLjohn: 00.47. uur. Zo is dat John. En het ongelooflijke lees ik op http://www.powned.nl dat de grootste verradersclub D66, volgens de RODE DE HOND ONDERZOEKER, royaal op winst zou staan. Nederland is verloren, met dank aan vele ACHTERLIJKE KIEZERS die maar blijven stemmen op: VVD,CDA,PvdA,D66,GL!

   Like

   • koddebeier zegt:

    Tom, waarschijnlijk is zonder dat we het weten de gekke koe ziekte uitgebroken onder de autochtone Nederlandse bevolking, want een normaal denkend mens stemt geen D66, de partij van die gesjeesde veilingmeester !!

    Like

   • Driek zegt:

    Meneer Hendrix, de Nederlandse burger lijdt aan een zelfvernietigingsdrang, want hoe dom moet je zijn om achter een figuur als Alexander Pechtold aan lopen, die man vertegenwoordigt werkelijk alles wat fout is. Er is in de hoofden van die D66 figuren iets helemaal mis.

    Like

 9. Yvonne van Cleef zegt:

  Hoe lang gaat dat nog door op deze manier?Tot heel Afrika hier zit?

  Like

  • koddebeier zegt:

   Ik vraag me af, als wij dan met z’n alle vertrekken, wie het dan allemaal gaat betalen .

   Like

  • peterselie1 zegt:

   “Hoe lang gaat dat nog door op deze manier?” Tot dat er sociale onrusten ontstaan die helemaal uit de klauw gaan lopen Yvonne. Dan heeft moslimbroeder Obama en de voorzitter van de EU Commissie Juncker hun doel bereikt, en wordt de knop naar een dictatuur omgegooid. Het is toch niet zo moeilijk om een verband hier tussen de islamisatie van Europa en een dictatuur te zien. Deze laatste zal ongetwijfeld komen daar durf ik gif op in te nemen, door eenvoudig parallellen te trekken met het verleden. De tweede termijn van moslimbroeder Obama zit er bijna op, wie neemt het moslimstokje over? Een voor Amerikaanse begrippen een linkse ‘democrate’ alias Hillary Clinton, als dat werkelijkheid wordt dan kunnen wij Europeanen het wel schudden, want haar man Bill is de initiator van de NATO bombardementen op Servië geweest.

   Amerikaanse miljardair waarschuwt superrijken voor wraak van het volk
   ‘Samenleving stabiel te houden door hoger minimumloon, niet door belastingverlaging voor de rijken’

   Dit is waar het volgens Nick Hanauer uiteindelijk op zal uitdraaien als de rijken niet snel een einde maken aan de groeiende ongelijkheid in de samenleving.

   Een Amerikaanse miljardair, die van zichzelf zegt bij de rijkste 0,01% te horen, waarschuwt in een open brief andere superrijken voor de wraak van het volk. Volgens hem komen de ‘hooivorken’ steeds dichterbij nu de rijken steeds rijker worden, en dit ten koste gaat van de gewone man. ‘Het probleem is dat de ongelijkheid (tussen arm en rijk) historisch groot is, en dagelijks erger wordt… Daarom heb ik een boodschap voor mijn mede-superrijken, voor iedereen die in onze gesloten zeepbelwerelden leeft: wakker worden, mensen. Het zal niet blijvend zijn.’

   Nick Hanauer stelt zichzelf voor als een ‘trotse en onbeschaamde kapitalist’, die meer dan 30 bedrijven in verschillende takken heeft opgericht. Hij schrijft dat hij niet bijzonder intelligent en totaal niet technisch is, en slechts een gemiddelde leerling was, maar dat hij enkel een goed gevoel voor risico en ondernemerschap had. ‘Ik ben schandalig beloond voor mijn succes, met een leven dat de andere 99,99% van de Amerikanen niet eens kan voorstellen.’

   ‘Terug naar 18e eeuwse Franse revolutie’

   ‘Wat ik in de toekomst zie? Hooivorken. Want terwijl mensen zoals wij een voorspoed hebben die de dromen van alle plutocraten in de geschiedenis te boven gaan, blijft de rest van het land, de 99,99%, achter. De scheiding tussen de ‘haves’ en ‘have-nots’ wordt snel, heel snel erger. In 1980 controleerde de bovenste 1% ongeveer 8% van het Amerikaanse nationale inkomen. De onderste 50% had slechts 18%. Nu heeft de top 1% zo’n 20%, en de onderste 50% slechts 12%.’

   Het probleem is in zijn ogen niet zozeer dat mensen niet even rijk zijn, omdat dat nu eenmaal hoort bij iedere goed functionerende kapitalistische economie. ‘Het probleem is dat deze ongelijkheid historisch groot is, en iedere dag erger wordt. Ons land wordt zeer snel minder kapitalistisch en meer feodaal. Tenzij ons beleid dramatisch verandert zal de middenklasse verdwijnen, en zullen we terug in het Frankrijk van de late 18e eeuw zijn – vlak voor de revolutie.’

   Groeiende ongelijkheid onhoudbaar

   ‘Als we niets doen om de enorme ongelijkheden in deze economie te repareren, dan wacht ons de hooivorken. Geen enkele samenleving kan deze groeiende ongelijkheid dragen. In de menselijke geschiedenis is er niet één voorbeeld waar de hooivorken uiteindelijk niet voor ons die zoveel rijkdom hadden verzameld kwamen. Laat mij een zeer ongelijke samenleving zien, en ik laat u een politiestaat zien. Er zijn geen tegenvoorbeelden, niet één. Het is daarom niet ‘of’, maar ‘wanneer’.’

   ‘Velen denken dat wij speciaal zijn omdat ‘dit Amerika is’. Wij denken dat wij immuun zijn voor dezelfde krachten die de Arabische Lente begonnen, of de Franse en Russische revoluties. Ik weet dat mijn mede 0,01%-ers de neiging hebben deze argumenten weg te wuiven; velen van jullie noemden mij recht in mijn gezicht een complete idioot. En ja, ik weet dat velen van jullie ervan overtuigd zijn dat ongelijkheid een verzinsel is, enkel omdat jullie ooit een arm kind met een iPhone hebben gezien.’

   Gevaarlijk keerpunt steeds dichterbij

   ‘Dit heb ik jullie te zeggen: jullie leven in een droomwereld. Iedereen wil geloven dat als de zaken een keerpunt bereiken, als het van enkel misère voor de massa naar gevaarlijk en sociaal ontregelend gaat, wij dat op de een of andere manier tijdig zullen weten. Iedere geschiedenisstudent weet dat het niet op die manier gaat. Revoluties komen net als faillissementen geleidelijk, en dan plotseling. Op een dag steekt iemand zich in brand, dan gaan duizenden de straat op, en voor je het weet staat het land op zijn kop.’

   ‘Dan zal er geen tijd voor ons zijn om naar het vliegveld te gaan en onze Gulfstream V’s te pakken om naar Nieuw Zeeland te vliegen. Zo gaat het altijd; als de ongelijkheid op deze manier blijft toenemen, zal dit uiteindelijk gebeuren. Wij zullen niet kunnen voorspellen wanneer, maar het zal vreselijk zijn – voor iedereen, maar vooral voor ons.’

   ‘Belastingverlaging voor rijken werkt niet, hoger minimumloon wel’

   Zijn oplossing, waar hij uitgebreid over uitweidt, is heel simpel: het minimumloon moet omhoog, en bedrijven moeten hun werknemers veel hogere salarissen betalen. Dat zorgt niet alleen dat zij tevreden blijven, maar ook dat zij meer kunnen consumeren, wat de economische groei zal stimuleren. Toch waarschuwt hij voor een al te kleine overheid, omdat dat in de huidige situatie averechts zal werken.

   ‘Veel burgers beginnen te geloven dat het kapitalisme zelf het probleem is. Daar ben ik het niet mee eens. Kapitalisme is, als het goed wordt bestuurd, de beste sociale technologie die ooit werd uitgevonden om welvaart te creëren in de menselijke samenleving.’

   ‘Ongecontroleerde kapitalisme neigt echter naar concentratie (van welvaart) en een instorting. Het kan voor de korte termijn worden aangewend ten gunste van een klein clubje, of voor de lange termijn voor velen. Democratieën zijn er om ervoor te zorgen dat het laatste gebeurt. Investeren in de middenklasse werkt, maar belastingverlaging voor rijken zoals wij niet.’

   ‘Het in evenwicht brengen van de macht tussen de arbeiders en miljardairs door het minimumloon te verhogen is niet slecht voor het kapitalisme. Het is een onmisbaar middel dat slimme kapitalisten gebruiken om het kapitalisme stabiel en houdbaar te maken. Niemand is daar meer bij gebaat dan ziljonairs als wij.’

   ‘Doen we er iets aan, of wachten we op de hooivorken?’

   ‘Het oudste en belangrijkste conflict in de maatschappij is de strijd om de concentratie van welvaart en macht. Mensen zoals wij, aan de top, hebben degenen aan de onderkant altijd gezegd dat onze wederzijdse plaatsen rechtvaardig zijn en goed voor iedereen. Historisch gezien noemden wij dat ons heilige recht.’

   ‘Wat een onzin! Ben ik echt zo’n superieur persoon? Behoor ik tot het centrum van het morele en economische universum? En u?’

   ‘Zelfs de besten van ons staan in de slechtste omstandigheden met blote voeten op een zandweg om fruit te verkopen. Dat moeten we nooit vergeten, noch dat de USA en zijn middenklasse ons bestaan mogelijk hebben gemaakt, en niet andersom. We kunnen ook achterover leunen, niets doen, en genieten van onze jachten. En dan wachten op de hooivorken.’ >>>

   http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/06/Amerikaanse-miljardair-waarschuwt-superrijken-voor-wraak-van-het-volk

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Peterselie1: 14.16. uur. Dat is een zeer aannemelijk scenario, Peter! Maar dat zal de PLOERTEN van BILDERBERG en de NWO niet goed uitkomen, derhalve geloof ik dat ze een 3e Wereldoorlog gaan ontketenen!

    Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    Volgens Celente komt die 3e wereldoorlog er inderdaad aan!Hopelijk kunnen we van te voren de ware schuldigen nog pakken!

    Like

 10. d.day zegt:

  München heeft ook al de noodklok geluid vanwege de grote toestroom van gelukszoekers. Het blijft maar door gaan. Onze belasting zal weer omhoog moeten om alles te kunnen bekostigen. Wij komen dus nooit uit de z.g. crisis.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Hebben jullie gelet op het protestbord, dat een van die parasieten in zijn hand houdt, met de tekst:
  “WIR SIND GEKOMMEN UM ZU BLEIBEN”. De gore BRUTALITEIT, ondertussen bepalen ZIJ en hebben WIJ dankzij, de RODEN,GROENEN,LIBERALEN,en LAFFE CHRISTEN-DEMOCRATEN, niets meer te vertellen in ONZE EIGEN LANDEN! IK kots ervan!

  Like

 12. Daiyu-ninja zegt:

  Ik hoorde op de radio dat Duitsland de stroom asielzoekers niet meer aan kan, maar TOCH blijven de ermee doorgaan.
  Wat is dit voor’n beleid?
  Als iets niet ‘meer’ kan dan houdt het op!
  Zo simpel liggen de zaken.
  Dit, mede dankzij heks faalstrom. (malmstrom)

  Dat leiders zich laten dwingen tot zaken die niet haalbaar zijn en die een catastrofe zijn voor het land en diens autochtone burgers, zegt alles over hun onbekwaamheid.

  Like

 13. koddebeier zegt:

  In de hele Europese Unie word de autochtone bevolking verkocht en verraden door de meeste politieke partijen !!!
  Wanneer ontwaken we eindelijk ????? Als het te laat is ??????

  Like

 14. roger catrysse zegt:

  Maar onze lij(ei)ders zijn allemaal voor de vrede en daarom doen ze al het mogelijke om de godsdienst van de vrede in te voeren

  Like

 15. lucky bee zegt:

  Als het zo verder gaat dan leven in Europa alleen nog negers.Kunnen ze wel de Climaat hier verdragen?Onze meinen waar het warm is, zijn allemaal gesloten.

  Like

 16. Dit is op eunmask herblogden reageerde:

  ← Farage spot over Cameron: “Verliezer, niets geleerd, vernederd”
  Nieuw front: Syrische rebellen nemen controle op de Golan over →
  Vluchtelingen weldra op cruiseschepen?

  Like

 17. Pingback: Nederland: Asielzoekers op hotelboten | E.J. Bron

 18. Pingback: DIT IS GEEN OBSESSIE MAAR DE GODVERGETEN WAARHEID! | eunmask

 19. Pingback: Keulen: Luxe hotelboten voor illegalen | E.J. Bron

 20. Pingback: Sluit de asielcentra en help armsten in de regio! | eunmask

 21. Jules Vismale zegt:

  Nou is links weer iets anders van plan wat de cruiseschepen betreft omdat deze zogezegd milieuvervuilend zouden zijn! Lees maar eens wat voor een zware lasten en juk dat ongedierte ons daarover wil opleggen:

  Nieuwe haatcampagne radicaal-links: “VERBIED CRUISESCHEPEN, WANT KLIMAAT!”

  Als het aan radicaal-links ligt doen we echt niets meer.

  Klimaatgekkies in België — en, helaas, daar hebben ze er jammer genoeg net zoveel als wij in Nederland — hebben bedacht dat het promoten van “vliegschaamte” lang niet genoeg is. Nee, andere mensen, die van cruisevakanties houden, moeten zich namelijk óók slecht voelen. En snel een beetje.
  En dus komen ze opnieuw met een enorme campagne om a) mensen die dat doen een schuldcomplex aan te praten en b) de politiek zo ver te krijgen een verbod op cruises op te leggen aan de bevolking. Want, laten we tenslotte wel wezen, bij links komt het uiteindelijk altijd weer uit op verboden en dat is al bekend uit de USSR en China. Dat autoritaire trekje is doodeng, maar links is er nog huichelachtig trots op ook1
  Dat lin ks ironisch genoeg zelf kan functioneren hebben zij niettemin wel aan onze maatschappij te danken die zij echter precies willen omvormen zoals talloze joden in het Oude Testament allerlei prutsgoden aanbaden en daar offers voorbrachten waar zij echter niets voor terugkregen!
  Toen Richter Gideon ooit een afgodsbeeld van Baal had vernield werden velen hier zo kwaad over dat ze hem wilden lynchen maar Joas, de vader van Gideon (ofschoon hij had meegedaan aan deze afgoderij en door de Midjamieten, een wreed roversvolk, bijna al zijn zonen had verloren), riep toen tegen de boze menigte dat Baal dan maar zelf de straf moest voltrekken aan Gideon als deze toch zo machtig was!

  Afijn, gelukkig is er nog één Belgische partij die dat belachelijk heeft: de N-VA. Koen Kennis van die partij is helemaal klaar met het gezeur van radicaal-links, en zegt:

  Mogen we alstublieft nog hier léven, zonder enige schuldgevoel?

  “Die cultuur van afgunst, wat levert dat namelijk op?” vraagt hij terecht. “Ik denk dat veel mensen gewoon willen werken, willen léven en het liefste zonder een schuldgevoel dat hen vanuit een ivoren toren constant wordt aangepraat.”
  Zo is het maar net. Als deze linkse groene mafketels het inderdaad voor het zeggen krijgen mag straks echt helemaal niets meer, laat staan ademen. Elke vooruitgang die we geboekt hebben sinds de laatste ijstijd wordt dan compleet afgeschaft.
  En dat schuldcomplex. Weet je wat zo interessant is? Die mafketels zijn vaak heel erg tégen religies, en dan met name tegen het christendom. Maar dat complex dat ze ons willen aanpraten, en de manier waarop ze dat doen, is echt streng calvinistisch.
  Ze hebben “God” vervangen met “natuur,” maar voor de rest is alles toch hetzelfde. Schuld en zonde vormen de basis, het fundament, van hun mensbeeld.
  En ze zien het zelf niet eens ofschoon zij, gelijk als in de Bijbel, gewoon een stel niet-bestaande afgoden aanbidden die je wel met ogen, oren, neus, mond, handen en voeten kunt uitrusten maar helemaal niet leven!

  Of is het anders de bedoeling dat er met deze cruiseschepen hopelijk GEEN “zielige “vluchtelingen en asielzoekers” uit Afrika meer worden opgehaald? De Titanic stopte niettemin in 1912 ook een hoop rook uit zijn schoorstenen, door middel van kolen, om hierna tegen een ijsberg op te knallen waarna hij na een paar uur naar de oceaanbodem zonk!
  En over een paar jaar zal er ooit een replica van de Titanic uitvaren die hopelijk beter bestand is tegen ijsbergen en geen milieuvervuiling veroorzaakt!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s