Spanje: De schoolkantines blijven in de zomervakantie open om de armen te voeden

Screenshot_21

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl de naïeve, maar egoïstische en gewetenloze politici en media niet moe worden om een loflied op de EU te zingen, verarmt Europa in toenemende mate. De nieuwe hongergolf die over Europa rolt, is geen autochtone catastrofe, zoals destijds de hongergolf in Silezië of Ierland. Deze hongercatastrofe rolt vanuit Afrika op ons af, al meerdere jaren lang, maar niet te stuiten, en zelfs met de medewerking van vele misdadige Europese politici, sociaal werkers en linkse hulpverleners. Griekenland moest er 2 jaar geleden al toe overgaan de hongerige kinderen op school eten te geven. Nu is het in Spanje ook zo ver:

De scholen in Spanje blijven open om de hongerige kinderen te voeden, bericht “The Times”.

Het Britse dagblad bericht dat duizenden scholen tijdens de zomervakantie hun schoolkantine open laten om de kinderen van arme gezinnen een warme maaltijd te geven. Graham Keeley zei dat 27,2% van de Spaanse kinderen volgens de VN onder het bestaansminimum leeft.

Radiocable

Over misschien nog niet eens 10 jaar zullen wij hier tot dezelfde maatregelen gedwongen worden om onze eigen kinderen te eten te geven.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Afrika, euro, Eurocrisis, EUSSR, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Mensenrechten, Multiculti, Overheid, Privacy, Rotzakken, Spanje, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Spanje: De schoolkantines blijven in de zomervakantie open om de armen te voeden

  1. J. C. Th. Köhler zegt:

    En de “boven ons gestelden” staan erbij en kijken ernaar en zien dat het goed is. De NWO ligt op schema.

    j.c.th.kohler@online.nl

    Like

  2. isidor zegt:

    hoe kan men vanmorgen nog in de telegraaf schrijven over het aantrekken van de economie
    bij deze krant weten ze toch ook beter.we hebben zelf in Spanje gewoond en weten dat het vooral in de steden een schrijnende situatie is.

    Like

  3. vrijheid7 zegt:

    In Nederland is het al niet beter, maar hier doet men niet aan liefdadigheid op de scholen, hier predict men liefde voor de wereld.
    We hebben voedselbanken, die doordat er steeds meer mensen in de narigheid komen, steeds minder in de tassen kunnen doen, oude broden, slappe groenten, fruit,groente en vlees zit er niet in.
    En de ministers roepen maar ,,,we helpen hier, helpen daar, de eu staat goed!
    Ondertussen komt volgend jaar de grote klap!
    Gehandycapten moeten uit tehuizen, ouderen tehuizen sluiten gewoon, daardoor zitte opa en oma vaak vele kilometers van hun family vandaan.
    En de verzorgende medewerkers moeten er ook uit, volgend jaar tussen de 45.000/ 100.000 man.
    In huis kunnen de ouderen,, als ze er voor in aanmerking komen, thuishulp en pillen hulp krijgen,
    15 min per keer, deze mensen hebben het zo druk, dat ze vaak de medicijnen vergeten te geven.
    Zij vertellen de oudjes vooral niet alleen naar buiten te gaan, waardoor deze nog eenzamer zijn.
    Het gebeurt steeds vaker dat zij alleen dood thuis liggen, dagen of jaren, lekker sociaal hier.
    Maar er gloort “misschien hoop”men wil de armen wat extra geven? hoeveel staat er niet bij!Het is een geweteloze wereld, zeker Europa!

    Like

  4. Cathja zegt:

    Wat er in Griekenland twee jaar geleden gebeurde, en nu ook in Spanje, zal zéker ook in ons land gaan gebeuren. De grootste boosdoeners zijn al die extra, niet uitgenodigde monden, die ook gevoed moeten worden. Dat het de overheid verschrikkelijk veel geld kost, wat weer ergens anders vanaf gesnoept wordt, dat hebben we inmiddels wel door, want wáár wordt er nu niet op bezuinigd? Het is zuur te moeten constateren dat daar waar de EU ons welvaart had beloofd, we diepe armoede tegemoet zullen gaan. Misschien zal ik het nog niet zo ernstig meemaken, maar onze kinderen en kleinkinderen zullen geen zorgeloze toekomst meer tegemoet gaan!
    Ooit stemden wij TEGEN de EU, maar met een paar handige veranderingen hebben ze ons ‘NEE’ verandert in een ‘JA’. Ze hebben ons een oor aangenaaid, en de gevolgen zullen we allemaal aan den lijve ondervinden!
    We zijn geen baas meer over het aantal asielzoekers, en we hebben niets meer te zeggen over onze grenzen. We hebben zelfs niets meer te vertellen over onze begrotingen, en met een beetje pech zullen we ook onze goed gevulde pensioenpot moeten delen met ‘de minderbedeelden’.

    Wat een ‘zegen’ is ons ten deel gevallen!

    Like

  5. Sjaak zegt:

    Daarvoor hebben de vol gevreten dikke Brusseler EU varkens volle borden !

    Like

  6. koddebeier zegt:

    Wanneer besluit het volk Europa te zuiveren van misdadige politici, sociaal werkers, gutmenschen en linkse hulpverleners.
    Of wachten we af tot we een verloren continent zijn ??

    Like

  7. paulzwueste zegt:

    En wij maar blijven stemmen… omdat wij tegen beter weten in hopen dat daarmee het systeem zou veranderen? Wilders wordt geboycot! Partijen die massaal verliezen, dus door het volk worden afgestraft! regeren vrolijk verder! Tijd voor revolutie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @paulzwueste: 17.45. uur. Revolutie? Door wie Paul. Zolang de STOMME KIEZERS in Nederland en Europa blijven stemmen op Liberalen, Roden/Socialisten en Christen-Democraten gaat deze SMEERLAPPERIJ EUSSR door! Verder eens met @ J.C.Th. Köhler, de ploerten van de NWO liggen op schema!

      Like

  8. louis-portugal zegt:

    Ook in Portugal gebeurt dat al vanaf het begin van dit jaar.
    Zelfs Baroso wil het niet zien.
    Wat hebben ze ons toch voorgelogen met de introductie van de €uro..
    We konden met EEN munt door half €uropa reizen zonder geld te verliezen met het telkens wisselen en er zou geen werkeloosheid meer zijn.
    Dat de economie flink krimpt, de werkeloosheid, failisementen en meerdere slechte statistieken recordhoogten halen daar hoor je ze niet meer over.
    Inplaats van tot inkeer te komen willen ze steeds meer €uropa.
    Er is maar EEN oplossing en dat is de muur waar het hele gedrocht tegenaan gaat botsen.

    Like

    • Willie zegt:

      Louis, ” Er is maar EEN oplossing en dat is de muur waar het hele gedrocht tegenaan gaat botsen.”
      Zouden we die niet beter TEGEN die muur zetten ???

      Like

  9. lucky bee zegt:

    Wat julie zeggen is de waarheid , wij gaan de verdommenis in als het niets veranderd aan het hoofd van ons land.

    Like

Plaats een reactie