Wat doet Hamas na tijdelijk staakt-het-vuren?

Screenshot_7

(Door: Frank Verhoef)

Goed nieuws: vandaag begint een tijdelijk staakt-het-vuren om humanitaire redenen. Helaas willen de terroristen van Hamas nog altijd Israël vernietigen.

Het duurt maar vijf uurtjes, het staakt-het-vuren tussen Israël en Hamas vandaag, maar het is een begin. De wapenstilstand begint om 09:00 uur Nederlandse tijd en duurt tot 14:00 uur. Beide partijen zijn akkoord gegaan met een tijdelijk bestand op initiatief van de Verenigde Naties. Het staakt-het-vuren is bedoeld om de inwoners van Gaza hulp te verlenen. Er is bijvoorbeeld een groot tekort aan water in Gaza.

Israël ging als eerste akkoord met het bestand, Hamas ging later ook akkoord. Een goed besluit van beide partijen. We moeten niet vergeten dat onschuldige burgers van Gaza geen slachtoffer mogen worden van het wanbeleid van terreurorganisatie Hamas. Want dat is wat er aan de hand is. Het zijn de leden van Hamas die dagelijks tientallen raketten afvuren op Israël om het Joodse land en haar inwoners 1. te vernietigen en 2. te provoceren.

Lees verder>>>
(h/t vederso)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Gazastrook, Hamas, Israël. Bookmark de permalink .

6 reacties op Wat doet Hamas na tijdelijk staakt-het-vuren?

 1. Monalisa zegt:

  Dan gaan ze gewoon weer door, het tijdelijke staak het vuren is al geschonden door Hamas en Israël die heeft meteen geantwoord het word nooit vrede daar, ze zouden bij de geboorte van die kinderen meteen moeten steriliseren kunnen ze geen opvolgers meer maken. maar dat is niet humaan sorry de wereld staat straks in brand.

  Like

 2. Trucker zegt:

  Nog eens een staaltje van de objectivieteit van de openbare KRomroep BRT deredactiebe, zij berichten over het conflict dat de palestijnen opgestart hebben vanuit de visie van de palestijn…immer weer het “lijden” van de palestijn, altijd de terugkerende klaagzang over het leed van de palestijn, de vrees, de machteloosheid( sic), de vrees voor nog meer doden, de onwil van de Israël om te bemiddelen (waarom zouden ze ook Bibi moet doorgaan en pas stoppen als ze gefragmenteerd zijn).
  Veel wordt zoniet gezegd of getoond dan toch wel gesuggereerd en wetende dat de meerderheid van kijkers/luisteraars/lezers niet in staat zijn om kritisch te zijn bij berichtgeving (laat staan zelf eens wat opzoekingswerk te doen op het www) is het een gewonnen zaak voor antisemieten en is het niet verwonderlijk dat voor velen Israël de schuld treft ipv andersom.
  Hieronder een staaltje van de neutrale berichtgeving van Vlaanderen’s meest bekeken en gelezen nieuwszender de openbare KRomroep BRT.
  Let op de formulering “kortstondig” dus helemaal niet erg.
  Het verschil tussen een raketaanval en mortiergeschut is voor de ambtenaren (journalisten) verwaarloosbaar…en amper het vermelden waard want in verlaten gebied- geen schade noch slachtoffers.

  ” Het bestand werd slechts kortstondig geschonden door mortiervuur vanuit Gaza.”

  “…kortstondig mortiervuur vanuit Gaza een tweetal uur nadat het bestand was ingegaan. Het ging om 3 mortiergranaten, die in een verlaten gebied vielen en geen slachtoffers of schade hebben gemaakt. Het is niet duidelijk wie precies verantwoordelijk was voor het mortiervuur…”

  Like

 3. johannes zegt:

  kom kees het is maar tijdelijk,t’zal wel weer overgaan

  Like

 4. Thomasson zegt:

  De Hamas heeft nog geen uur zich aan het staakte vuren gehouden. Ze zijn al de hele dag bezig met beschietingen van raketten op het zuiden en het centrum van israel. Het gehoor geven aan de roep om staakt het vuren wordt door hen (en andere Arabieren) altijd van ZWAKTE vertaald.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Arabieren, moslims en palestijnen KAN MEN NOOIT VERTROUWEN! Ze willen de vernietiging van Israël, en de dood van alle Joden!

  Like

 6. Tempelier. zegt:

  Onschuldige burgers, mmm die twee die binnen zijn gebleven en geen snoepjes uitgedeeld hebben. Prima die kunnen we dan sparen, de rest is gehersenspoeld en compleet vol haat. Zolang de koran bestaat zal ik een moslim niet vertrouwen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s