Irakese moslims stellen ultimatum aan christenen: Bekeren of vertrekken

Screenshot_1

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Dat verstaan de aardige, tolerante moslims onder hun tolerantie tegenover andere religies: bekeren of vertrekken. Eigenlijk staan er nog twee alternatieven in het dreigende ultimatum van de moslims aan de Irakese christenen: dhimmibelasting betalen of de dood:

De islamitische rebellen hebben volgens een publicatie in de door de radicale islamieten gecontroleerde stad Mosoel de bedreigde kleine christelijke bevolking een ultimatum gesteld: zich tot de islam bekeren, dhimmibeslasting betalen of de dood.

“We geven ze drie mogelijkheden waaruit ze kunnen kiezen: islam, het dhimmiverdrag door het betalen van de djizja; als ze weigeren, hebben we alleen nog het zwaard voor ze”, aldus de publicatie.

Reuters

Dat deze bedreiging serieus bedoeld is, weten de christenen in Irak. Alleen de domme evangelische en katholieke knuffelpredikanten in Europa willen niet geloven dat men zich niet met moslims moet afgeven.

De afgelopen jaren al hadden er herhaaldelijk slachtpartijen onder de christelijke bevolking plaatsgevonden.Maar nu is de islamitische bedreiging nog veel erger. Met het oog op dit feit moet men iedere christelijke predikant in Europa die zich inlaat met de “dialoog” met de islam als een verrader van het christendom beschouwen. Zo´n predikant is een instrument van de duivel.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, Irak, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, koran, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, sharia, soennieten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

26 reacties op Irakese moslims stellen ultimatum aan christenen: Bekeren of vertrekken

 1. windwens zegt:

  Dominees en pastores moeten zich niet in laten met het geloof van het kwaad, al roep paap nog zo hard dat er een dialoog moet komen. Moslims zijn er niet om een verbond te sluiten, maar alleen om haat, dood, en verderf te zaaien. Wanneer ze wel in dialoog gaan ligt de leugen in hun mond bestorven. Ik wens de christenen veel wijsheid toe.

  Like

  • Driek zegt:

   Die naïeve gezanten der christelijke kerken lijken geen vermoeden te hebben van het naderend duizendkoppig islamitisch gevaar, of ze steken hun hoofd in het zand voor de steeds dichterbij komende verschrikkingen – of ze vinden het wel goed zo, anders snap ik het niet. Maar ik blijf het een grote schande vinden van al die heilpredikers, dat ze hun plichten als afgezanten der Allerhoogste zo schromelijk verwaarlozen. Ik ben blij dat ik niet tot de gemeente van christenen behoor, je zou die klootzakken zo voor straf aan het kruis nagelen.

   Like

   • Scarlatti Bombatti zegt:

    Nix ‘ZOU’ maar die hóren aan het kruis genageld! Net als de muzzies begrijpen zij geen àndere taal!

    Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Wie graag een exemplaar van de naïeve goedmens wil zien die maakt maar gerust gebruik van bijgevoegde link. Ene zekere Erik Borgman vindt je daaronder. Hun naïviteit grenst aan suïcidale waanzin. Dit exemplaar gaat van het standpunt uit, wie aan de islam komt, komt ook aan de kerk.

  http://kerknieuws.nl/nieuws.asp?oId=15743&tPageFoundR=329&lastR=129269

  Like

  • Leo zegt:

   Deze Erik denkt het witte garen uitgevonden te hebben, helaas…… het ZWARTE is er al .

   Like

  • Driek zegt:

   guusvelraeds, ik heb uw link aangeklikt, en wat ik lees is van een verbijsterende onnozele domheid. Theoloog Erik Borgman zegt hier: “Kerken moeten duidelijk maken dat vrijheid van godsdienst één is; wie aan de islam komt, komt dus ook aan de kerk. Wanneer je de Koran wilt verbieden, is de Bijbel evenmin veilig.”

   Ja, wat moet je hier verder nu op zeggen? Want er is werkelijk totaal geen enkele overeenkomst tussen Bijbel en koran, en ik kan het weten. Ik vraag mij af of deze zich theoloog noemende figuur voldoende met z’n neus in die boeken heeft gezeten, ik geloof het niet, anders kom je niet tot dergelijke domme conclusies. De man is niet helemaal goed, je kunt het aan z’n hoofd al een beetje zien, alle verstand is er uit gevloden. Maar ja, we zitten wel met dit soort lieden opgescheept, en ze hebben nog aanhang ook.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Driek: 23.37. uur, op 18/7. En dit wetende, neem ik afstand van DE INSTITUTEN VAN ALLE KERKEN, of het nu de WERELDRAAD van KERKEN, de RK, of de PKN betreft, ze zijn VERWORDEN tot HUICHELAARS en HYPOCRIETEN! Let wel, een individuele christen, daar zou nog op een redelijke manier mee gesproken kunnen worden, maar met deze “SCHIJNCHRISTENEN”, niet! En dat zeg ik zeer bewust zo.

    Like

  • Tempelier. zegt:

   Plaats maken voor de islam, is die man gek, door de koran denken moslims zowiezo dat alles van hun is, zonder zelf ooit een concessie te doen.

   Like

 3. Theo Prinse zegt:

  off topic
  Geert tweet Rutte’s gelijk. Het klinkt als Obama over het door het bureau Pinkerton opsporen van de daders van de moord op de US ambassador Christopher Stevens in Benghazi onder negatie van de CIA annex wapensmokkel van manpads en surface to air misiles uit handen van de Libische Al Qaeda naar de Syrische Al Qaeda via Turkije.

  Onder de vele misstanden in de wereld is ook het voortgaande dagelijkse gruwelijke misbruik van de 200 ontvoerde Nigeriaanse meisjes door Boko Haram heeft ook geen interesse van de Tweede kamer om het reces te onderbreken noch van Timmermans of wijlen Witteveen.

  Ik hecht eraan om de Europese elite van Rutte, Timmermans, Ploumen, Dijsselbloem enz – die zwelgt in de baantjes carrousel – te duiden als een in toenemende mate tot islamitisch kalifaat agenda verworden instrument zoals de Algemene vergadering van de VN voor de O.I.C. Het is dus niet voldoende om de strijd tegen de wereldwijd oprukkende jihad te reduceren tot een louter anti Europa politiek …. in Oekraine.

  In die zin staan David Horowitz van Front Page Magazine, Frank Gaffney van de Center for Security policy, Bill Gertz van de Washington Free Beacon, Zbijgniew brzinski en familie Victoria Nuland als 1 man achter Guy Verhofstad, Hans van Baalen en Frans Timmermans die nu de brokstukken van hun vuile electorale gekuip ter plaatse gaat bekijken.

  In die zin is de Brusselse goedkope arbeidskracht en de door de Noord Europese belastingbetaler subsidiabele afzetmarkt gedreven annexatie drift met Oekraine slechts een abstract onderdeel van de grotere Kalifaat agenda van de islam met de hele westerse wereld.

  Verder een link naar een terzake speech van Caroline Glick van alweer 4 mei 2014. Glick baseert landeigendom op het bestaan van een opperwezen en ontkent daarmee de zin van de VN resolutie van 1948 en later toch weer op right en law en necessity. Glick voorziet allang dat Hamas interne tegenstand (ISIS) kan krijgen en het voor Israel namens de westerse gemeenschap onvermijdelijk wordt om Gaza weer opnieuw onder Israelisch beheer te brengen.

  Like

 4. Moeten wij hier ook invoeren:moslims;islam afzweren of vertrekken!Koran verbieden en haathutten en islamitische scholen/internaten afbreken!

  Like

 5. De atheïsten, de ongelovigen, zeggen tegen de herders van de kerk dat de christenheid zovéél bloed aan zijn handen heeft door lugubere moordpartijen op die lieve moslims. Deze zwakke herders geloven dat en komen vervolgens op voor moslims en reiken ze de hand. Ze reiken de hand aan hun toekomstige slachters en aan de slachters van hun broeders en zusters. Met in hun achterhoofd dat God (JHWH), Jezus en de Heilige Geest dat goedkeuren!? Deze herders geloven nog in sprookjes!? En deze atheïsten, ongelovigen, worden geïnspireerd door de Duivel. Ze zeggen bijvoorbeeld dat ze de hele koran gelezen hebben en dat de koran alleen vrede predikt. En dat Allah de naam is van de Almachtige die ook de bijbel heeft laten schrijven!? En nog veel meer van die onzin!

  Like

  • Tempelier. zegt:

   Sorry, maar er zijn ook atheïsten en ongelovigen die niets met islam hebben en gewoon een gezond verstand hebben, ik zie eerder de islam als duivels geschrift. Maar goed u mag denken wat u wil natuurlijk.

   Like

   • Ha Tempelier, ik zie ook Allah als de Duivel, Mohammed als de valse profeet en de koran als geïnspireerd door de Duivel! Maar ik zie ook dat ongelovigen zich voordoen als vriendjes van moslims. Sommigen doen zich voor als vriendjes van Geert Wilders. Maar wat ik net heb geschreven in een vorige reactie over atheïsten dat klopt als een bus, volgens mij.

    Like

 6. Jade zegt:

  Over een paar jaar krijgen wij dezelfde boodschap te horen…
  Bekeren of dood. Met dank aan politiek Den Haag en Beatrix, die wel riep:
  “Zo waarlijk helpe mij God Almachtig” maar vervolgens geen éne poot uitstak,
  toen er wel erg veel Mohammeds in het land verschenen.
  Nee, de Shell-aandelen waren belangrijker.

  Like

 7. Armani zegt:

  Moslims al ze niet extreem zijn heb ik er niets op tegen , ik heb respect voor ieder geloof of religie maar dit is tuig van de richel , en wat doen gematigde Moslims hiertegen in heel Europa ??? geen FLIKKER , ze nemen geen stelling tegen al die extremistische monsters , ze raken volgens mij zelfs seksueel opgewonden van al die moord partijen ze vinden het waarschijnlijk heerlijk onvoorstelbaar dat ze het geloof zo te kijk zetten en zich verheerlijken aan massa moorden op mensen die er een andere mening op na houden

  Like

  • Driek zegt:

   Armani zegt: en wat doen gematigde Moslims hiertegen in heel Europa ???

   Geachte Armani, u laat nog steeds de vlag wapperen boven die zogenaamde GEMATIGDE MOSLIMS, maar, beste goedgelovige Armani: gematigde moslims bestaan niet, neem dat nou toch eens aan. Ja, misschien heeft u een aardige moslim als buurman, of een vriendelijke islamitische groenteman, maar vergis u niet, zij allen zullen, als de tijd daar is, zonder pardon uw hoofd eraf hakken. Alle moslims, niet eentje uitgezonderd, dienen zo snel mogelijk te vertrekken naar de zandbak. Het is een crimineel wreedaardig volk.

   Like

   • Igor zegt:

    Je geeft het precies aan Driek, de gematigde moslim uitgevonden door de policor politici en religieuze organisaties, gretig overgenomen door de Gutmensch, die er op zijn beurt, precies zoals je zegt, de draai aangeeft van buurman, groenteboer, bakker. Maar diezelfde gutmenschen sluiten hun ogen voor het inteelt gedrag, dus de wreedaardige kant die zij allen zonder 1 uitzondering hebben.
    Daar hebben wij nu mee te maken, met die nu al 1400 jaar durende en nu nog steeds plaatsvindende inteelt.
    Zij zijn allen behept met agressieve, kwaadaardige, wrede genen. En dat laten ze nu meer en meer dagelijks merken, ook hier.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   @Armani. U bent tamelijk naïef, als het zeggen mag. “Gematigde moslims???!!!!”
   Deze benaming is door links-politiek-correct NL uitgevonden om ons zand in de ogen te strooien!
   En zoals ik constateer zit er bij u een hele wagonlading in!
   In beide ogen dan wel natuurlijk…
   Voor rekening van Politiek-Correct-Links NL maar liefst 2 wagonladingen!
   U hebt zeker problemen met het lopen. Doorgehangen rug?! Verder nog iets?
   Is het zand al tussen de raderen boven in uw hoofd geraakt?
   Ja zeker, uw reactie lezende!
   Man wordt toch ’n keer realistisch! Verwijder het linkse zand uit je raderen!
   Je hebt het toch al zo ontzettend VAAK op deze site kunnen lezen. Let op daar gaattie: “GEMATIGDE MOSLIMS BESTAAN NIET!!!!!!!!!!!!!!”

   Like

 8. Jan Wandelaar zegt:

  Mullah Gets Trolled
  Some friends offer a mullah a ride and ask him if he can sing a sad, religious snackbar-song.

  Enjoy!

  http://www.liveleak.com/view?i=539_1405565093

  Like

 9. Theodoor zegt:

  Voor het grootste deel van de politici in de eerste en tweede kamer, ja gewoon zonder een hoofdletter maar, is de baan een gemakkelijke broodwinning geworden
  Ze zitten er nog alleen maar voor hun zelf niet voor het volk.
  De grote vraag is wanneer zal het volk van West Europa in opstand komen om af te rekenen.

  Like

 10. johannes zegt:

  neem ze niet tot uw vrienden,laat ze niet toe in uw huis,

  Like

 11. Willie zegt:

  wel, vertrek dan gewoon daar,save your life en laat die smeerlappen verrekken dan

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s