Morgen ‘Palestina’-demo in Amsterdam. Alle antisemieten verzamelen!

Screenshot_19

(Door: Frank Verhoef)

Morgen, 20 juli 2014,  staat er een ‘pro-Palestina-demonstratie’ gepland op het Museumplein in Amsterdam. “Stop de genocide op de Palestijnen”. Dat wordt weer een dolle boel morgen.

Het is een week geleden dat honderden demonstranten meededen aan de Gaza-demo in Den Haag. Ik deed er die middag verslag van via Twitter. Ik vond dat iedereen moest zien wat daar gebeurde. Want wat ik daar zag, was afschuwelijk. Er waren vast mensen die oprecht begaan zijn met het lot van de Palestijnen in Gaza, dat geloof ik wel, maar er liep ook ontzettend veel antisemitisch tuig rond op de Gaza-demonstratie die vooral een demonstratie tegen Israël en de Joden bleek.

Er waren hakenkruisen (die de NOS bewust niet liet zien), er waren moslims die de Hitler-groet brachten, er werd gezwaaid met jihad- en kalifaatvlaggen, er was een rapper die ronduit antisemitische teksten verkondigde vanaf een podium, en er liep extreemlinks tuig rond met

T-shirts met opdrukken als ‘global intifada’. O ja, en er werden boekjes uitgedeeld over het communisme, Hamas en Karl Marx. De sfeer was bepaald niet prettig, to say the least.

Lees verder>>>
(h/t vederso)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestina", antisemitisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

9 reacties op Morgen ‘Palestina’-demo in Amsterdam. Alle antisemieten verzamelen!

 1. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv WEER n VERGUNING vr deze CRIMINELEN?Morgen ‘Palestina’-demo in A’dam.Alle antisemieten verzamelen! http://wp.me/p1O7aM-hiB

  Like

 2. Scarlatti Bombatti zegt:

  VERGUNNING met 2 N’s uiteraard…

  Like

 3. Trucker zegt:

  Yep, vandaag was er eentje in eurabia HQ brussel (zie mijn comment ergens verderop) en ik zou zo zeggen tegen winkeliers en mensen die een handelszaak uitbaten, de boel op slot en de rolluiken dicht want ome agent doet het in de broek voor de opgezweepte islamietenhorden.
  Dat beloofd als de strijd echt losbarst ome agent met een pamper in zijn broek die op de loop gaat voor de koppensnellers die islam(ieten) zijn.
  Dus zorgen voor de eigen veilighied maar de meeste reageerders weten dit wel al.
  Toch : een verwittigd man is er twee waard ik ben een male chauvenist pig lig dus niet wakker hoe de vrouw denkt.

  Like

 4. Harry zegt:

  Communisten, islamofascisten en nazi’s weer hand in hand tegen Israel:

  Like

 5. likoednederland zegt:

  Uit de NRC (!) van vandaag:

  “Professor Elchardus die het Belgisch onderzoek leidde, benadrukte dat deze Jodenhaat niet wordt veroorzaakt door het Israëlisch-Palestijns conflict, de sociaal-economische achterstand of het opleidingsniveau, maar dat „het antisemitisme bij die moslimleerlingen theologisch is geïnspireerd. Er is een rechtstreeks verband tussen moslim zijn en antisemitische gevoelens koesteren”.”

  Like

 6. Van Van der Laan hoef je niks te verwachten;hij zal naderhand hooguit ‘geschokt”zijn en beroepen op het recht te demonstreren;de laffe lamzak!

  Like

 7. jans zegt:

  Al het islamitisch tuig oppakken, Nederlandse nationaliteit afpakken en met een enkeltje transporteren naar woestijnen van hun islamitische voorvaderen. De oplossing, want het bespaart dan veel uikeringen, subsidies, politie, rechters en mensen leed.

  Like

 8. Jean zegt:

  Heel die moslimtroep is geen haar beter dan die Hitlertroep 75 jaar geleden, ondanks die wetenschap blijven de politiekers die barbaarse waanzin steunen! Oliedollars?.
  Wel, wij steunen die smeerlapperij niet wij zullen die geweldddige rotzooi verdrijven al kost ons dat het leven, wij willen een toekomst nalaten aan onze kinderen en kleinkinderen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s