Iraanse man door jongeren mishandeld vanwege eten tijdens Ramadan

Screenshot_8

DEN BOSCH – De politie zoekt getuigen die hebben gezien hoe een Iraanse man in het Westerpark werd mishandeld, mogelijk omdat hij at tijdens de Ramadan. Dat meldt de Buurtcoördinator. De mishandeling gebeurde door drie Noord-Afrikaanse jongens op zondag 13 juli rond 19.15 uur.  

Na de mishandeling ging het drietal er vandoor. De politie heeft het volgende signalement van de daders, die alle drie tussen de 20 en 23 jaar oud zijn. Het gaat om een jongen in een donkergroen trainingspak van een buitenlandse club. Op het pak zit een logo met Arabische tekens aan de linker voorzijde, aan de zijkant een zwarte brede streep. Hij is tussen de 1.85 en 1.90m lang en droeg zwarte sportschoenen. De man heeft kort, donker opgeschoren haar en normaal tot dun postuur.

Lees verder>>>
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", Islam, Islamisering, migrantengeweld, Moslims. Bookmark de permalink .

12 reacties op Iraanse man door jongeren mishandeld vanwege eten tijdens Ramadan

  1. DonnaDolce zegt:

    Ja, en als ze dan gepakt worden, geef dan een goed voorbeeld en pak deze lui eens een keer goed aan, geen slappe hap zoals altijd.

    Like

  2. Trucker zegt:

    noord afrikanen …zou me nu eens echt verbaasd hebben indien ik gelezen had blonde Zweden.

    Like

  3. Sjaak zegt:

    Gooi de deur maar open !
    Laat ze maar binnenstromen !

    Like

  4. Nico zegt:

    Ik hoop dat de noordafrikaanse jongens of terug gaan naar noord afrika of emigreren naar de nieuwe islamitische staat.

    Like

  5. Jean zegt:

    Die vreemdelingen rotzooi MOET eruit liefst uit heel Europa want we hebben het echt gehad met dat achterlijk tuig, doet de politiek het niet dan doen wij het, de afrekening valt sowieso in de bus bij het politiek gespuis dat die rotzooi blijft steunen.
    In Vlaanderen loopt zo een achterlijke moslim komende uit Libanon rond die zelfs oproept tot gewapend verzet tegen diegenen die Israël steunen, hopelijk komen we die viespeuk nergens tegen want ook met die vuiligheid hebben we het gehad…

    Like

  6. Tempelier. zegt:

    de sharia politie is gearriveerd in Den Bosch. Walgelijk per direct eruit stampen, deze toestanden kennen we van Engeland.

    Like

  7. Edwin Lauxen zegt:

    Oeps Sorry, Je was sneller dan ik Bert 😉

    Like

  8. helletocht zegt:

    In Amsterdam worden niet-moslim voorbijgangers door extreme moslimjongeren gedwongen hun sigaret uit te maken, of hun drinken weg te gooien, uit respect voor de ramadan, zo werd er letterlijk gezegd. Dit is toch de nazi-dictatuur die we verafschuwen en nog steeds als zodanig herdenken, of niet, linksmannen?

    Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @helletocht: 16.37. uur. En we weten WIE ons deze primaten hebben opgedrongen, ewn ze blijven vertroetelen. De Partij van de Allahtonen! Deze maar ook de lafaards van de VVD, CDA en D66,GL,CU, houden deze figuren de handen boven het hoofd!

      Like

  9. cocx kunen zegt:

    eruit met dat schorum…..

    Like

  10. Pingback: Ingezonden: De enorme lijst van 260 racistische misdrijven tegen Nederlanders | Fubar

Plaats een reactie