Het verraad van Obama’s loopjongen John Kerry

Screenshot_4

(Door: Franklin ter Horst)

Eerst kwam Kerry met het voorstel dat Hamas zich volledig diende te ontwapenen inclusief het ontruimen van alle terreurtunnels. Vervolgens steunde hij een voor Israël aanvaardbaar voorstel van Egypte voor een wapenstilstand en liet weten dat zijn eigen ideeën daarmee in overeenstemming waren. Maar wat Kerry uiteindelijk voorstelde, was iets totaal anders en kwam hij met een document dat in overleg met Hamas’ vrienden Qatar en Turkije tot stand is gekomen. Noch Israël, noch Egypte, noch het bewind van Abu Mazen (Mahmoud Abbas) waren vertegenwoordigd in die gesprekken. Alleen Israëls felste tegenstanders mochten aanschuiven. 

Tot verbijstering van velen in Israël kwamen de voorwaarden in dit document overeen met de eisen van de in Qatar zetelende Hamas opperschurk Khaled Mashal. Kerry presenteerde die vervolgens ‘als een Amerikaans (wapenstilstand) voorstel’, aldus een Israëlische regeringsfunctionaris in de krant Yisrael Hayom. In zijn plan is geen enkele rekening gehouden met Israëls veiligheidsbelangen. Het gaat om een voor Israël totaal verwerpelijk document, waarin de terreur van Hamas opnieuw wordt beloond. Obama eiste van Israël onmiddellijk te stoppen met aanvallen op Hamas en noemde de eis van Israël Hamas te ontwapenen een ‘zorg voor latere tijd’. Ook zei hij Turkije en Qatar te vertrouwen en dat het niet aan Israël is de onderhandelaars te kiezen. Dat Washington zich zo duidelijk achter Hamas zou opstellen, had niemand in Jeruzalem verwacht. Het Israëlische veiligheidskabinet kon Kerry’s plannen aanvankelijk dan ook niet geloven en dacht dat er sprake was van een misverstand. Maar dat was het niet!

Het document plaatst Hamas en Israël op hetzelfde niveau, en dat terwijl Hamas op de Amerikaanse lijst van terreurgroepen staat. Hamas hoeft de raketten niet te ontmantelen, de  tunnels niet te sluiten en de hele wapenvoorraad niet op te ruimen, maar van Israël eist men een onmiddellijk vertrek uit Gaza. Hamas is een van de grootste terreurgroepen op aarde, terwijl Obama er alles aan doet dit geboefte te behoeden voor een totale vernietiging. Ook Hillary Clinton, beoogd presidentskandidaat in 2016, verdedigde in een tv-interview met Jorge Ramos Hamas zo goed als politiek maar mogelijk was. Zij probeerde zelfs goed te praten dat Hamas raketten afschiet van publieke gebouwen zoals scholen, ziekenhuizen en moskeeën, omdat, zo zei ze, ze ‘maar weinig ruimte in Gaza heeft’. Nancy Pelosi, leider van de Democraten in het Huis van Afgevaardigden, maakt het nog bonter door Hamas een ‘humanitaire organisatie’ te noemen. Er lopen intussen heel wat van dit soort gestoorden in Washington rond.

Kerry is aan tafel gaan zitten met de meest radicale moslimelementen in het Midden-Oosten. Het Turkije van de huidige Turkse dictator en moslimextremist Recep Tayyip Erdoğan en Qatar, financier van diverse moordende islamitische terreurgroepen waaronder de demonen van ISIS. En vlak Erdoğan niet uit, want deze haatprediker haalt bijna dagelijks de krantenkoppen met zijn opruiende en leugenachtige uitspraken over Israël.

Kerry’s voorstellen zijn door Israël volkomen terecht onmiddellijk naar de prullenbak verwezen. Israël wordt volgens de ideeën van Kerry niet meer toegestaan tunnels te vernietigen, terwijl bekend is geworden dat Hamas van plan was op Rosh Hashanah, het Joodse Nieuwjaar, een grote aanval uit te voeren op Joodse gemeenschappen in de buurt van de Gazastrook. Meer dan 200 Hamas-terroristen zouden door tunnels Israël binnendringen om daar een bloedbad aan te richten en Israëli’s te ontvoeren naar de Gazastrook. Dat is bekend geworden uit diverse bronnen binnen militaire en andere inlichtingendiensten. Officieren van het Israëlische leger melden dat Israël met het ontdekken van de talloze tunnels een grote slachtpartij heeft weten te voorkomen, in grootte vergelijkbaar met de Jom Kipoer oorlog van 1973, waarin meer dan 2200 Israëli’s om het leven kwamen. Daar zullen Obama en Kerry ongetwijfeld door Israël van op de hoogte gebracht zijn. Toch moet de satanische neonazi bende die Gaza heeft omgeturnd in een totalitair moslimbastion van waaruit ze Israël terroriseren van Kerry en Obama van de ondergang gered worden. Volgens een rapport uit 2012 voor het Journal of Palestine Studies zijn bij het graven van deze tunnels kinderen ingezet waarbij minstens 160 kinderen om het leven zijn gekomen.

Volgens Israëlische legerwoordvoerders is tot dusver ongeveer een derde van deze tunnelsystemen vernietigd. In Israël is men verbaasd hoe wijdvertakt het​​ ondergrondse tunnelsysteem is aangelegd, met luchtgaten, bunkers, geheime kamers, wapen- en dynamietopslagplaatsen. Enkele tunneluitgangen waren uitgehakt tot onder het centrum van Israëlische nederzettingen.

Na de arrestatie van meer dan honderd Hamas-terroristen kreeg Israël meer informatie over het tunnelsysteem en de terreurplannen van Hamas. Legerofficieren melden dat de afgelopen dagen steeds meer terroristen zich vrijwillig hebben overgegeven en uit hun onderaardse holen zijn gekropen. De moraal van Hamas is blijkbaar niet echt hoog, zoals ook de Arabische media hebben gemeld. Vooral nadat foto’s werden gepubliceerd hoe 150 terroristen werden gevangen genomen door Israëlische troepen tijdens invallen in het zuiden van Gaza.

Screenshot_5150 gevangen genomen terroristen, ontdaan van hun bovenkleding om ervoor te zorgen dat ze geen wapens of explosieven verbergen.

Wat Kerry heeft gedaan, is het dwarsbomen van een door Egypte voorgestelde wapenstilstand. Kerry en zijn baas in Washington zijn vanaf nu verantwoordelijk voor elke extra druppel bloed die wordt vergoten. Toen het Israëlische kabinet op 26 juli vergaderde over verdere acties in Gaza, klonken er naar verluid weinig vriendelijke woorden voor Kerry. Volgens Channel 2 beschreven enkele ministers de Amerikaanse minister als ‘onzorgvuldig’, ‘niet in staat om te begrijpen’ wat er op de grond gebeurt, en ‘niet in staat om de meest elementaire zaken aan te pakken’. Daar waren ze in Washington niet blij mee.

Hoe de media de leugens van Hamas weer alle aandacht geeft

Het maakt niet uit dat Hamas de gruwelijkste misdaden pleegt tegen de bevolking in Gaza. Hun vrienden in het Witte Huis hebben daar geen probleem mee en van ‘nieuwszenders’ als CNN, BBC en niet te vergeten de extremistische Qatarse moslimzender Al Jazeera, krijgt ze alle aandacht die ze maar wil en dat geldt eveneens voor vele andere ‘nieuwsbrengers’. Hamas levert de internationale media dagelijks nieuwe gruwelverhalen over gedode kinderen, gewonde burgers en de door Israël veroorzaakte humanitaire noodsituatie. Deze verhalen worden graag opgepikt door naïeve of Israël-vijandige journalisten en er wordt nauwelijks navraag gedaan. Kritiek op Israël zorgt voor graag gelezen krantenkoppen. Dat Netanyahu in de wereldwijde media wordt neergezet als oorlogshitser verbaast men zich in Israël al helemaal niet meer over.

Hamas heeft geleerd te scoren wanneer ze hun kinderen gebruiken voor de aangrijpende beelden die op de diverse zenders te zien zijn. Een bekroonde internationale journalist heeft een belangwekkend artikel geschreven in The Times of Israel over de schuld die de media hebben aan het hoge dodental in Gaza. Simcha Jacobovici legt uit dat de media niets liever hebben dan aangrijpende beelden, die snel en dramatisch een verhaal voor hen kunnen vertellen. De ‘Palestijnen’ (met name Hamas) zijn er meesters in geworden op dit verlangen in te spelen. De Israëli’s als meedogenloze, hardvochtige strijders, dat past allemaal mooi in hun gangbare vooroordelen.

Het naar buiten brengen van het aantal doden en gewonden in Gaza staat onder supervisie van Hamas. Met andere woorden: onbetrouwbare informatie. Bovendien maakt ze geen onderscheid tussen burgers en gesneuvelde terroristen. Met de grootste minachting voor het leven en welzijn van de burgerbevolking in Gaza werpt Hamas burgers in de strijd als menselijk schild en schieten ze vanachter de ruggen van deze burgers raketten en mortiergranaten af op onschuldige Israëlische burgers. Elke dode aan eigen zijde wordt van harte welkom geheten en wordt gebruikt in de wereldwijde propagandaoorlog tegen Israël. Israëlische brigadecommandanten schatten dat er tot dusver 700 terroristen zijn gedood waarvan tientallen in tunnels die door het leger zijn opgeblazen. Anderen menen dat dit aantal ergens tussen de 500 en 700 doden moet liggen.

Screenshot_6De vroegere bevelhebber van de Britse troepen in Afghanistan, Richard Kemp, neemt het net als in 2009 weer op voor Israël.

Hij was in Israël om steun te verlenen aan de militaire campagne tegen de terreurbewegingen in Gaza en het op te nemen tegen de tegenstanders die beweren dat het Israëlische leger daar oorlogsmisdaden zou plegen. “Geen ander leger in de wereld heeft ooit meer gedaan dan Israël nu doet om het leven van onschuldige burgers in een gevechtszone te redden”, zei Kemp in een interview met Channel 2 News, eraan toevoegend dat “omdat de wereldleiders eisen van Israël meer te doen, moet Israël misschien maar eens vragen wat het nog meer kan doen”. Nadat hij in zowel Irak als Afghanistan bevel voerde, is Kemp vertrouwd met precies het soort vijand waarmee Israël wordt geconfronteerd en de omgeving waarin het moet vechten. “Islamitische extremisten over de hele wereld maken gebruik van zeer vergelijkbare tactieken”, legde de gepensioneerde kolonel uit. Zo herinnerde hij zich dat de Taliban jonge kinderen gebruiken om troepen aan te vallen. “Britse soldaten hebben juist dit soort vijand in Afghanistan en in Irak bevochten. Britse soldaten begrijpen wat Israël doet”.

Tot stomme verbazing van alles en iedereen zei Kerry plotseling de afgelopen maandag: “Wij…geloven dat ieder proces dat moet leiden tot een oplossing van de crisis in Gaza ook moet inhouden het ontwapenen van Hamas en andere terreurgroepen. Wij zullen met Israël en regionale partners en de internationale gemeenschap samenwerken om dit doel te bereiken”. Zoals de wind waait, waait zijn jasje! Afwachten maar hoelang dit nieuwe idee van hem stand houdt, want morgen kan het alweer anders zijn.

Door:
Franklin ter Horst

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", antisemitisme, Appeasement, demoniseren, Egypte, Gazastrook, Hamas, Hypocrisie, IDF, Islam, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, Obama, Qatar, Rotzakken, Socialisten, Turkije. Bookmark de permalink .

29 reacties op Het verraad van Obama’s loopjongen John Kerry

 1. Sjaak zegt:

  CURRY KERRY !

  Like

  • hans-e-pans zegt:

   Zijn naam wordt verkeerd geschreven.
   Men schrijft John Kerry, maar het moet zijn John SKerry.
   Gramaticaal niet helemaal goed, maar toch.

   Like

 2. Dot zegt:

  Wat ik niet snap is dat Kerry zelf een jood is….

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Dat is Van Aartsen ook!!! KNETTERGEK. We noemen ze hier de “weg met ons Joden”.

   E.J.

   Like

   • Dot zegt:

    Bedankt E.J. voor de info, dat wist ik niet. Wat bedoelt u met de “weg met ons Joden”?

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Laat ik het kort door de bocht als volgt zeggen: Joden die politiek correct mee heulen met hun traditionele en nieuwe vijanden om vooral maar de lieve vrede te bewaren!

    E.J. Bron

    Like

   • Scarlatti Bombatti zegt:

    En zo hoort t ook met die poco ‘Joden’ die de naam Joden niet eens meer zouden mogen hebben!

    Like

  • jans zegt:

   De Joodse raad in Nederland adviseerde de Joden in aanloop naar de 2de wereldoorlog zich gewoon over te geven aan de nazies en mee te werken aan de deportaties.
   Er bestaat een Mosad lijst met deze zieke Joden, Job Cohen staat er ook op.
   Job Cohen trouwde in een pak gemaakt van varkenshuid en dronk thee met islamitische straat terroristen. Dit islamitisch tuig staat nu met de ISIS vlaggen in Amsterdam en Den Haag te demonstreren en roept dat Joden dood moeten.
   In mijn ogen ben je dan een knettergekke jood, ja, Jood met een kleine j.

   Like

   • hans-e-pans zegt:

    Als je de namen Cohen en Asscher googlt dan kom je rare dingen tegen, zoals:

    De voorouders van J. Cohen en L. Asscher waren dan wel geen verraders of heulers van de Duitsers, maar om hun eigen hachje en dat van hun familie te redden waren ze de Duitsers in de oorlog wel erg graag ter willen.

    J Cohen kan dan wel in de media vaak en nadrukkelijk ontkennen dat hij praktiserend jood is en er niet naar leeft/handelt, maar in zijn DNA is hij het wel.

    Like

 3. Nico zegt:

  Het demoniseren van joden is in volle gang. Vraag me af wanneer Melkert van zich laat horen daar demoniseren zijn specialiteit is.
  Trouwens, ik zag dat interview met Hilarisch Clinton…de politieke correctheid droop er vanaf. Te walgelijk voor woorden. Israel heeft trouwens al genoeg open ruimten gecreerd voor Hamas om te gebruiken.

  Like

 4. Vederso zegt:

  Zeer vijandig interview door de BBC: de media zijn medeplichtig.

  Like

  • Vederso zegt:

   Daniel Greenfield: By its own admission, the UNRWA has found a third set of rockets in one of its schools. Israel has repeatedly stated that it’s been fired on from around UNRWA schools.

   Een derde set raketten is gevonden in een UNWRA-school.

   Like

 5. Hendrick M. zegt:

  Met mijn 70 jaren heb ik zelden grotere smeerlappen gezien …

  Like

 6. Yvonne van Cleef zegt:

  Eu:nooit meer oorlog!Nou,dat zie we,het midden-oosten staat in brand en Europa is op weg naar w.o.nummero 3!En het ergste;het is de schuld van die machtswellustelingen in Brussel!Mogen zij branden in hell!

  Like

 7. Scarlatti Bombatti zegt:

  Er is maar EEN oplossing en dat is volledige vernietiging van de islamvolgers in de meest letterlijke zin vh woord! Ik kan ze niet meer zíen, niet meer over horen, WEG ermee en de PVV als regerende partij tot de hele zooi opgeruimd is, daarna een 2-partijen stelsel met de PVV, voor mij dan, te allen tijde als DE politieke partij!

  Like

 8. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Goed gezegd, Franklin.

  Like

 9. Avidia zegt:

  Ik ben nog steeds dankbaar dat mijn ouders vele Joden hebben verstopt, ik weet er niets van, maar zal het ook zelf doen, heb schuilplaatsen genoeg. Ik begrijp niets van die Jodenhaat, heb zelf Joodse vrienden, hele aangename mensen met veel humor. Waar komt het toch vandaan, omdat ze zo ontwikkeld zijn, is het jaloezie, is het omdat ze het uitverkoren volk zijn. Het is toch belachelijk dat dat nooit eens stopt? Wat hebben die mensen andere mensen aangedaan dat ze maar steeds weer vervolgt worden, ik kan nergens opkomen. Het moet gewoon stoppen!!!! Ze wonen gewoon in hun eigen land, zijn tolerant tegen hun buren (dat zijn geen lieverdjes) hebben de wereld een hoop te bieden, zijn intelligent, noem maar op. Al de omliggende landen kunnen juist een voorbeeld aan hun nemen, misschien juist daarom???? Leve Israël!!!!

  Like

 10. Jan zegt:

  Osama Hamdan, top Hamas-vertegenwoordiger in Libanon: Israëliërs richten zich op het vermoorden van kinderen en Christenen en gebruiken hun bloed in matzes
  http://www.memritv.org/clip_transcript/en/4384.htm

  Like

 11. Tom Hendrix. zegt:

  Prima artikel weer Franklin ter Horst. Gisteren het nieuws gezien op RTL 4, en weer net als bij het NON NOS journaal, dezelfde vileine reacties t.ov. Israël. Ongelooflijk, men maakt de Palestijnen inclusief HAMAS tot slachtoffers, en Israël tot de agressor. Terwijl Israël vecht om te overleven, en Hamas en de moslims om Israël te vernietigen!

  Like

 12. Yiooda zegt:

  EZECHIËL ZEGT:”Alzo zegt de Heere HEERE: Als Ik het huis Israels zal vergaderd hebben uit de volken, onder dewelke zij verstrooid zijn, en Ik onder hen voor de ogen der heidenen zal geheiligd zijn, dan zullen zij in hun land wonen, dat Ik aan Mijn knecht, aan Jakob, gegeven heb.
  26 En zij zullen daarin zeker wonen, en huizen bouwen, en wijngaarden planten; ja, zij zullen zeker wonen; als Ik gerichten zal hebben geoefend tegen allen, die henlieden beroofd hebben, van degenen, die rondom hen zijn; en zij zullen weten dat Ik, de HEERE, hunlieder God ben.
  YIOODA

  Like

 13. lucky bee zegt:

  John Kerry is Katholiek en Jesuit; de beste vrienden van de Islam.

  Like

 14. Dot zegt:

  In Frankrijk stikt het van de collabo-joden in de politiek en de media, ik snap er helemaal niets van ! Wat er in 1962 in Algerije met de joden door de moslims is gebeurd was niet genoeg ? Het was een slachtpartij.
  En nu mogen de moslims met zijn duizenden de Aid Al Fitr in een rugby stadium in Grenoble vieren. Frankrijk is Francarabia geworden.

  Like

 15. Jan zegt:

  Als het dan niet lukt Israël te verwoesten met zijn idiote voorstellen, dan maar geprobeerd in Myanmar, moet dat zulthoofd denken, want ook aldaar gaat het niet goed met ‘mijn geliefde moslimbroeders’ die in de verdrukking komen omdat de boeddhisten geen zin hebben hun keel te laten doorsnijden.

  Kerry naar Birma om het land te verwoesten, moet aan moslims gegeven worden
  Kerry presses Myanmar on democratic reform
  The U.S. praised Myanmar’s decision to end decades of direct military rule that resulted in the easing of some U.S. sanctions and a 2012 visit by President Barack Obama. But since then, his administration has become alarmed at worsening conditions in Myanmar, including anti-Muslim
  discrimination, violence and infringements on press freedom.
  http://www.stripes.com/news/pacific/kerry-presses-myanmar-on-democratic-reform-1.297578

  Like

 16. Jan zegt:

  Kerry weigert Israëlische minister van defensie Moshe Ya’alon te ontmoeten maar heeft wel tijd voor Elton John

  https://twitter.com/dcdesker/status/525674148446896128?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+757LiveBreakingnews+%28Breakingnews%29

  US reportedly denies Ya’alon request to meet with Kerry, Biden
  http://www.timesofisrael.com/us-reportedly-denies-yaalon-request-to-meet-with-kerry-biden/

  Even inwrijven dat ‘die zionisten’ in een bananenrepubliek leven en te luisteren hebben.

  Like

 17. Jan zegt:

  Kerry: “Ik voel mij helemaal thuis hier in Cuba”
  ..
  This morning, I feel very much at home here, and I’m grateful to those who have come to share in this ceremony who are standing around outside of our facilities. And I feel at home here because this is truly a memorable occasion, a day for pushing aside old barriers and exploring new possibilities.”
  http://www.breitbart.com/video/2015/08/14/kerry-in-cuba-i-feel-very-much-at-home-here/

  Natuurlijk voelt hij zich er thuis, het land wordt gerund door communisten. Er hoeft niets ‘opzij geschoven te worden’

  Like

 18. Jan zegt:

  Strenger visa-programma geblokkeerd door de Washingtonse maffia omdat Iran anders kwaad zou worden

  Obama Admin Blocked Visa Waiver Reforms to Avoid Upsetting Iran

  The law prohibits travel to the United States for any foreign individual who has since 2011 visited Iraq, Iran, or any other country designated as a state sponsor of terrorism. The Obama administration threatened to waive the provision after Iran publicly opposed the measure and warned that it violates the nuclear agreement with Iran.

  In a December letter to top Iranian leaders, Kerry promised the administration would veto the measure and work to uphold the nuclear agreement.

  http://freebeacon.com/national-security/obama-admin-blocked-visa-waiver-reforms-upsetting-iran/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s