Reguleringswaanzin van de EU wordt steeds erger

Screenshot 13

(Vertaling: E.J. Bron)

Zoals al in verschillende andere media te lezen staat, wil de EU tussen 2015 en 2017 nog meer richtlijnen omtrent stroombesparing uitvaardigen. Op een intern EU-werkdocument, dat in het bezit is van de “Frankfurter Allgemeine Zeitung” (FAZ), staan verschillende apparaten, zoals fitnesstoestellen, grasmaaiers of haarföhns. In totaal gaat het om 30 apparaten. Daarmee echter niet genoeg, want de EU wil haar ecodesign richtlijn verder uitbreiden. Daarmee dient het energie spaardoel van 20% tot het jaar 2020 bereikt te worden dat in 2007 werd besloten.

Op dit moment reguleert de uit het jaar 2005 afkomstige en het laatst in 2009 aangepaste richtlijn het energieverbruik zelf en de invloed die een apparaat op het energieverbruik van een huishouding of van de industrie heeft. Hierbij gaat het om bijvoorbeeld ruiten, isolatiemateriaal of douchekoppen.

De EU houdt daarmee, ondanks steeds meer kritiek in de bevolking, vast aan haar “reguleringsschema”. Vooral de gloeilampenverordening leidde tot ontevredenheid in de bevolking. Omdat de “EU-gloeilampen” giftig kwikzilver bevatten, zijn er in ettelijke landen al petities die oproepen tot de terugkeer naar de klassieke gloeilamp. Ook stofzuigers worden gereguleerd en mogen nog slechts een vermogen tot 1600 Watt hebben en vanaf 2017 zelfs nog maar 900 Watt. De reguleringswaanzin van de EU-verantwoordelijken breidt zich dus steeds verder en verder uit.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, dictatuur, EUSSR, Krankzinnigheid, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Reguleringswaanzin van de EU wordt steeds erger

 1. bobzelf zegt:

  nou dan hoop ik dat die vibrator op 380 V , niet weg hoeft !!!!
  hebben we voorlopig een hoop plezier van !!

  EN DAN ZEGGEN ZE DAT IK GESCHIFT BEN , WHAHAHAHAHA

  kijk nou ben ik een vliegtuig !!

  gr. bob

  Like

 2. Cathja zegt:

  Ik denk dat de lijst nog wel aangevuld zal worden. Brussel laat eerst 30 apparaten op ons los, en beziet welke kritiek daarop komt, en als dat meevalt gaan ze door met de rest van de lange lijst.
  Wat een imbecielen daar zeg! Hebben ze niks beters te doen dan ons pesten?

  Like

 3. wouteenhoorn zegt:

  Ja zo kan je op toiletpapier besparen

  Like

 4. Jan zegt:

  Nieuwe richtlijn EU 2017: 0% CO2, aan u de keuze


  of

  Like

 5. koloth zegt:

  Oooo Putin kom ons alsjeblieft bevrijden van die gekken.

  Like

 6. Jean zegt:

  Ik heb een prachtig besparingsvoorstel, “de eikels van de EU verbieden te ademen” dan kunnen niet meer van dergelijk braaksel in het openbaar werpen.
  De reinste waanzin slaat toe bij die totaal nutteloze idioten.

  Like

 7. bigljohn zegt:

  Misschien hebben we EEN troost. Sinds Julius Cesar hebben vele dictaturen geprobeerd om van uit EEN stad heel Europa te besturen. Om van uit daar te heersen over Europa middels een dictatuur. En iedere keer liep dat spaak. De E.U. dictatuur loopt ook al op haar laatste benen. En wat die elektrische apparatuur betreft; Gewoon via internet BUITEN de E.U. bestellen. Wel wat duurder, maar je kunt krijgen wat je wilt, in allerlei hoge wattages !

  Like

  • bobzelf zegt:

   haast helemaal eens beste bigljohn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   MAAR ; ???
   om vanuit een stad , HEEL EUROPA TE BESTUREN ????

   nee , nee, nee, mijn beste er was een klein dorpje, in het noorden van frankrijk !!!!
   en die bleven ook roepen :
   RARE JONGENS DIE ROMEINEN, AVE JULIUS !!

   GR. BOB

   Like

 8. Avidia zegt:

  Carja ik ook, ik ben erg dol op dieren, straks verbieden ze die ook, nou Catja als ze dierbieden dan komt er een bom op die hele rotzooi in Brussel, ze kunnen nooit mijn lievelingen verbieden, en wat ze allemaal voorstellen over mijn favoriete groep de koeien, ze zijn mijn lieveling- dieren , ik ben zo dol op koeien, kan ze ook niet eten, ik eet trouwens geen dieren, ben geen fanaat. maar ik kan gewoon mijn lievelings— dieren niet eten, ik vind het erg dat de consument alles maar slikt om aan hun gerief te komen, het slaat negens meer op. Ik ben zo verdrietig over het lot van ons vee, de stakkers die hun leven moeten geven omdat wij vlees moeten eten, al die mooie dieren geofferd voor consubtie, walgelijk

  Like

  • Cathja zegt:

   Wij zijn beiden ook vegetariër, @ Avidia, en we voelen ons daar beter bij dan wanneer we dieren eten. Ik wil er wel bij zeggen dat we mensen er nooit op aan kijken als zij wel vlees eten, want dat is ieders eigen keus. We hopen wél dat mensen eens vaker een vleesloze dag instellen, want dat scheelt veel dierenlevens. Maar ook hiervoor geldt dat iedereen het recht heeft om zijn eigen voedsel te kiezen.
   Ook wij vinden dat er op een fatsoenlijker manier met ons vee moet worden omgegaan, want net als de mens heeft ook een dier gevoel!

   (We zijn wel behoorlijk van het onderwerp afgedwaald….).

   Like

 9. windwens zegt:

  Die lui uit de EU mogen vindt ik van af heden niet meer in dat peperdure gebouw vergaderen met al hun technische snufjes enorme lampen en kachels die de boel daar op temperatuur moeten houden. Nee die gaan maar onder een zeildoekje met een primus in het bos en een paar zakjes gedroogde koffie en cup a soep vergaderen stelletje randdebielen. Tevens alles met kladblokjes en potlood. Niks meer met printers, papierversnipperaars en pc. Allemaal energie vreters en zonde van alle bomen die er voor gekapt moeten worden. Ik denk dat er met een dag werk daar heel wat papier rond gaat wat een heel hectare bos per dag kost. Kijken of ze dan nog zo regel zuchtige instelling hebben. Of ze trachten ons met een primus het bos in te jagen in plaats van wonen in een huis met allerlei gemakken. Links klein burgerlijk moralistisch fuck volk.

  Like

 10. BertG. zegt:

  Hadden die gasten niet beter bij de consumentenbond kunnen solliciteren.
  Daar lijken ze me veel meer op hun plek.

  Like

 11. Pingback: Na de gloeilamp en stofzuiger is de reguleringswaanzin van de EU steeds erger, nu ook Föhns, grasmaaiers, waterkokers, etc - JDreport.com

 12. luckybee zegt:

  Weg uit de EU liever vandaag als morgen.

  Like

 13. Tempelier. zegt:

  En dat verkassen van Brussel naar Straatsburg en visa versa dat is natuurlijk geen energie verspilling. De lui zijn echt knettergek.

  Like

  • Cathja zegt:

   Dat verhuizen doen ze om Frankrijk te vriend te houden, en als ik goed geïnformeerd ben krijgen ze daarvoor iedere keer ook nog eens een riante onkostenvergoeding!
   Alleen WIJ mogen geen geld verspillen met het gebruik van stroomslurpende apparaten.
   Wij, het klootjesvolk.

   Like

 14. Tempelier. zegt:

  de=die

  Like

 15. Jan zegt:

  EU-fascisten gaan travestiet Worst inzetten om begrip voor dit volk bij EU-burgers bij te brengen

  European lawmaker Ulrike Lunacek, one of five MEPs from five different factions who invited Wurst to perform, said that the hour-long concert was part of a campaign to fight discrimination.

  “The wonderful signal for openness and anti-discrimination that the people of Europe gave Conchita Wurst with their votes must be translated … into forging a society and legal framework allowing everyone to live and to love without fear,” Lunacek said.
  http://english.alarabiya.net/en/life-style/entertainment/2014/09/12/Bearded-lady-Wurst-to-sing-in-front-of-EU-parliament-.html

  Waarom voel ik lustmoord in mij opkomen?

  Like

 16. Jan zegt:

  EU sleppt Oostenrijk voor de kadi omdat het land zich naar de zin van Brussel niet snel genoeg islamiseert

  EU Kommission verklagt Österreich weil zu wenige Türken ins Land gelassen werden

  Was wie ein Witz klingt, das ist aber kein Spaß. Österreich soll gegen EU Recht verstoßen haben, weil einige Regelungen mit türkischen Einwanderer gegen das Assoziierungsabkommens EU-Türke verstoßen.

  Die Anklage (Zitat):

  ………….Die Europäische Kommission hat beschlossen, Österreich vor dem Gerichtshof der Europäischen Union zu verklagen, um sicherzustellen, dass das österreichische Niederlassungs- und Aufenthaltsrecht voll und ganz die Rechte der Arbeitnehmer türkischer Staatsangehörigkeit und ihrer Familien widerspiegelt, die ihnen durch die Assoziierung zwischen der EU und der Türkei auf der Grundlage des Abkommens von Ankara zustehen……………………….So wurde beispielsweise das Mindestalter von Ehegatten für den Anspruch auf Familienzusammenführung von 18 auf 21 Jahre angehoben und strengere Regeln in Bezug auf Lesekompetenzen und Sprachkenntnisse wurden eingeführt. Die Kommission ist der Auffassung, dass Österreich seine Rechtsvorschriften entsprechend ändern muss………………..
  (…)
  http://rundertischdgf.wordpress.com/2014/10/16/eu-kommission-verklagt-osterreich-weil-zu-wenige-turken-ins-land-gelassen-werden/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s