FOTOSHOPPER

Screenshot 28

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Brabosh)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op FOTOSHOPPER

  1. jans zegt:

    Opstelten vindt aanpak jihadisme ‘ook taak maatschappij’: “Ik heb nooit gedacht dat een dergelijke situatie zoals met ISIS had kunnen plaatsvinden.

    http://www.nu.nl/politiek/3864740/opstelten-vindt-aanpak-jihadisme-ook-taak-maatschappij.html

    Opstelten en de politiekleiders zijn gewoon een stel idioten, we worden geregeerd door mongolen. Ierder mens met een IQ van boven de 50 snap dat het met steunen van islamterreur en de import van islam immigranten fout gaat.

    Eerst hebben de leiders het verdraag van Straatsburg uit 1975 uitgevoerd en daarna hebben ze de kletspraat van Barack Hussein Obama gelooft en nu proberen ze maatschappij de verantwoordelijkheid te geven en mens een schuldgevoel aan te paten.

    De Nederlandse maatschappij is al helemaal naar de klote, grote socliale en financiele problemen, Wijken vol associalen die aan alles scheit hebben en leven van uitkeringen. De overheid heeft gefaald: links lullen en hun eigen zakken vulllen.

    Nederland en Europa zijn al afgeschreven, maar dat zullen de politiekleiders pas over 10 jaar doorhebben.

    Like

  2. Jean zegt:

    Iemand die zo op straat loot heeft boze plannen, dadelijk een kogel door de kop jagen.
    Carnaval is maar een dag.

    Like

  3. Monalisa zegt:

    Ze durven heel wat te zeggen maar wel hun smoel bedekken, al je een vent bent laat je gezicht zien mietjes zijn het + lafaards.

    Like

  4. Afschuifsysteem van van Opstelten!Bedoelt hij:jullie[de burgers]zien het maar op te knappen???

    Like

  5. Tistochwat zegt:

    Kijk die lappenpoppen daar nou staan; stel sinistere figuren!
    Ik walg ervan; zoiets bepaalt binnenkort ook ons GEHELE straatbeeld.
    Wat hebben we nu gehad aan die Opstelten?
    Ik denk dat z’n moslim-vrienden straks grote moeite hebben om hem te onthoofden; z’n nek is nogal dik, vind ik.

    Like

  6. oud-marinier zegt:

    Mensen …, zie het van de “positieve ” kant. Indien dhr. Opstelten dit daadwerkelijk ( “aanpak van jihadisme is ook taak van maatschappij” ) heeft gezegd , geeft hij de aotochtone NLers en ook de andere allochtone NLers die het gezeik , en terreur van de Moslim extremisten zat zijn , toch een vrijbrief om zich OOK te “organiseren” en hier tegen in OPSTAND te komen . Verder zie ik het als volgt : Dhr. Opstelten wil of durft niet toe te geven dat men “fouten” heeft gemaakt , wetten zodanig aangepast , dat de NLers zichzelf eigenlijk rechtskundig gezien , niet of nauwelijks nog op de NLse wetgeving kunnen beroepen betreffende RACISME en DISCRIMINATIE, vrijheid van meningsuiting , vrijheid van geloof , EN dat NL van oorsprong een Joods-Christelijke achtergrond heeft en hier op ook haar wetgeving had gebaseerd enz enz… , En dat dit meer een NOODKREET van hem is aan de NLse bevolking om in opstand te komen en dit soort zaken NIET meer door de NLse bevolking wordt getolereerd cq geaccepteerd…dat men het MEER dan spuugzat is….Echter de mensen moeten WEL “initiatief en moed ” tonen en dit DUIDELIJK kenbaar maken …juist door zich te organizeren ….

    Like

Plaats een reactie