Incidenteel of fundamenteel?

Screenshot 5

(Door: Harry La Croix)

Inleiding

Laten we nu eens ophouden met het incidenteel reageren op conflictjes en de zaken fundamenteel aanpakken door beleid vast te stellen, de uitvoering daarvan ter hand te nemen en de oorzaak weg te nemen. De Haagse Schilderswijk, de wijk waar volgens Van Aartsen niets aan de hand is, lijkt het precieze voorbeeld. Eerst 80% autochtoon, nu 90% allochtoon. Een prachtwijk, in termen van Vogelaar, onze in de wolken lopende vorige minister van prachtwijken, die van de Schilderswijk een ‘krachtwijk’ wilde maken (kassa!).

Fundamenteel aanpakken

Net als Hamas, is IS(IS) een islamitische organisatie die tot doel heeft de wereld te onderdrukken door overheersing, waarna kan worden begonnen met het stichten van een kalifaat: de invoering van de islam, de sharia. Lang hoeven ze daar niet mee bezig te zijn, want in de meeste westerse landen klinkt het zalvend: “Maar er zijn ook gematigde moslims”, waarmee het probleem weer jaren de kast in kan. Een schoolvoorbeeld van beleid dat niet is gestoeld op de werkelijkheid, nl. het dualisme van de politieke ideologie, die islam heet. Gematigd is mogelijk, maar evenzeer geweld!

De islam een probleem

Volgens de meeste onzer politici (o.a. Asscher, PvdA) is er helemaal geen probleem, er zijn alleen wat vervelende clubjes, die we fundamentalisten noemen. Dat is alles. De rest is zeer vredelievend. Kijk naar Van Aartsen: “Ze willen helemaal geen kalifaat stichten in De Schilderswijk…..”

Screenshot 6

Jihad

Wat hebben Soedan, Nigeria, Kasjmir, Afghanistan, Pakistan, Syrië, Irak, Jemen en Israël gemeen? Het antwoord is ‘JIHAD’. Kijk over de hele wereld, het is niet alleen Israël dat te maken heeft met jihad. De jihad is overal op de gehele aardbol! Jihad doet zich namelijk voor in vele gedaanten.

Joodse staat

Is dan het probleem dat in 1948 de staat Israël werd gevormd en wie zo stom is geweest dit land in het Midden-Oosten toe te staan, moeten we die alsnog opknopen? Het probleem is echter niet het jaar 1948, het probleem is het jaar 622.

Mekka en Medina

In 622 is Mohammed de volledig Arabische stad Mekka uitgeschopt, omdat de bewoners hem zat waren en moest hij verhuizen naar het voornamelijk door Joden bevolkte Medina. Twee jaar later was Medina “Judenrein”.  Uit de overleveringen (Bukhari) blijkt dat Mohammed op één dag zoveel plezier had dat hij er eens op zijn gemak voor ging zitten. Die dag werden ongeveer 800 joodse mannen onthoofd. Een waar festijn. De dag daarvoor werden alle joodse vrouwen als slavinnen verkocht, hun kinderen werden gekidnapped en verspreid onder de moslims. Fantastische dag toch?!

De plicht van elke moslim

Moeten niet alle moslims Allah (de enige god) en Mohammed (de meest perfecte mens) tot in het extreme gehoorzamen en imiteren om een goed moslim te zijn?! Ziet u met het bovenstaande ook de paralellen met ISIS en Hamas?! Zeer vredelievend dit allemaal. Laten we eens de proef op de som nemen. We vervangen alle Joden in het Midden-Oosten door zeer vredelievend Hindoes en Boeddhisten. Verandert nu het probleem? Nee, nog steeds zijn het ongelovigen en die gaan er allemaal aan! Dat is de boodschap die we nu eens moeten aanvaarden. Niet gelovigen zijn kafir, waarvan Israël er één is. En die hebben de keuze: bekeren tot de islam, of enorme belastingen betalen en worden dhimmi´s, of vluchten. Ziet u parallellen met ISIS en Hamas?!

Screenshot 9

Vijandbeeld

Wie is dan de vijand van Hamas? U zegt Israël. Fout antwoord. De vijand van Hamas, maar ook van ISIS, Fatah, Boko Haram enz. is elke kafir-natie, dus landen waar de islam niet de meerderheid vertolkt. Ophouden dus met incidenteel optreden, alle landen zouden zich moeten verenigen tegen Hamas en alle andere islamitische strijders, die ervoor kiezen om kafirs pijn te doen!

Vredesbesprekingen

Zo klinkt overal de roep om vredesbesprekingen te beginnen. Wie dat roept, heeft geen flauw idee wat de islam is. Geen enkel verdrag is voor de islam langer dan 10 jaar geldig. Waarom? Langer is strijdig met de Sharia! Wat we nodig hebben is niet een vredesverdrag, maar een verpletterende nederlaag voor de islamitische strijders en een verpletterende overwinning voor de kafir! Dat levert ons het respect op van de islam. Onze doctrine moet dus zijn gericht op het verslaan van de islam, niet op onderhandelen. Gebruik massale kracht en een maximum afstraffing en als ze genoeg zijn gestraft, dan zeg je ze: “Als je ons nog een keer pijn doet, dan komen we terug en krijg je nog meer op je sodemieter!” Wreed nietwaar? Maar deze manier van strijd is gebaseerd op de islamitische oorlogsdoctrine. Alleen als de kafirs overweldigend machtig zijn, zullen ze het respect van de islam verdienen!

Screenshot

Door:
Harry La Croix
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Vrijheid, Westen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Incidenteel of fundamenteel?

 1. Charles Martel zegt:

  Islam is erger dan het ebola virus, het is de collectieve psychose die sinds 1400 jaar het bloed uit de beschaving perst.
  “The army of the godless Saracens has captured the divine Bethlehem and bars our passage there, threatening slaughter and destruction if we leave this holy city and dare to approach our beloved and sacred Bethlehem.
  If we were to live as is dear and pleasing to God … their (i.e. the Saracens) bloodloving blade will enter their own hearts…”
  Dit is een uittreksel uit de homilie van Kerstmis van het jaar 634 A.D. van Sophronius, bisschop van Jerusalem, terwijl de islamitische hordes de nog niet ingenomen stad omsingelden en de weg naar Bethlehem reeds afgesloten was (zodat de christenen van Jerusalem kerstmis niet in Bethlehem konden vieren, zoals gebruikelijk).
  Alle oudste Griekse teksten over islam spreken over slachterijen en barbaars geweld, en dat is nu in onze kranten na 1400 jaar niet anders. Islam is een misdaad tegen de menselijkheid, de meest akelige uitvinding die de mensheid ooit heeft gedaan en waaraan zij ten onder zal gaan.

  Like

 2. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Ineens is het niet meer ISIS maar, “de terreurgroep Islamitische Staat” — er is een “Arabische Liga” die zgn gaat samenwerken met de VS om deze “terreurgroep” van “extremisten” in een strijd van jarenlang, terug te dringen — ondertussen zijn jihadstrijders welkom terug en krijgen hulp en therapie — AAAAAA

  Like

 3. Jean zegt:

  Als ik zo de artikels lees a.g. de schilderswijk dan snap ik niet dat die wijk nog niet leeggeveegd is van moslimtuig, die achterlijke gewelddadige smeerlapperij islam hoort niet thuis in onze westerse seculiere samenleving, niet 1 maar geen moslim hoort hier thuis want het is toch steeds ellende met die barbaarse rotzooi. Laten we als eerste die haatbaarden in die mosselketen die parasiteren op ons belastinggeld eruit flikkeren dat is al een goede start.
  Ik ben echt klaar met die barbaren, nog maar een stinkende kopvod zien doet mijn bloeddruk al enorm stijgen.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Geachte heer La Croix, een heel goed onderbouwd stuk, alleen om het te begrijpen heb je hersen nodig, hetgeen helaas bij veruit de meeste politici ontbreekt !!

  Like

 5. Jan zegt:

  Fundamenteel zit het goed fout in bovenkamers van linkssche gutmenschen ..laat staan hun achtertaliban ..Tijd voor wat meer rigoreuze tegenmaatregelen als protestmarsen en niets meer van wegkijkende overheden aannemen waar je kennelijk toch niks meer van hoeft te verwachten

  Like

 6. Driek zegt:

  Ik hoop dat onze bewindslieden zich eens wat meer in de islam verdiepen en dit artikel lezen. Wat is dit mooi en duidelijk neergeschreven.

  Like

 7. Tempelier. zegt:

  Tot de laatste zin, “respect van de islam”, gewoon compleet van de aardbol afvegen en dan mogen ze hun respect meenemen naar de hun 72 dellen.

  Like

 8. Avidia zegt:

  Sorry voor deze uitspraak: weg er mee , allemaal eruit, terug naar eigen land, vergif je volk daar maar met jullie achterlijke ideeën, val ons er niet mee lastig!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s