VIDEO: Speech van Nigel Farage tijdens de UKIP-conferentie op 26-09- 2014

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië, Nigel Farage, UKIP. Bookmark de permalink .

12 reacties op VIDEO: Speech van Nigel Farage tijdens de UKIP-conferentie op 26-09- 2014

 1. Vederso zegt:

  Je moet er even voor gaan zitten, maar deze Farage bijft een fenomeen. Hij voorspelt dat immigratie een issue gaat worden.

  Like

 2. tjonge zegt:

  @vederso, sarcasme ?

  Like

  • Vederso zegt:

   Nee, ik blijf het een bijzondere spreker vinden en hij heeft nog goede ideeën ook.

   Like

   • peterselie1 zegt:

    Ja Vederso ‘wij’ bij E.J. hebben óók heel goede ideeën, helaas blijft het bij goede ideeën en intenties. Nigel Farage weet dat hij met het immigratie isue kan scoren bij zijn achterban, net zoals de gore VVD’ er Frits Bolkestein vlak voor een Tweede Kamer verkiezing deed, dit deed de VVD geen windeieren leggen, het is voor de bühne een politiek spelletje handig gespeeld. Wel ben ik het met jou eens dat Farage een begenadigd speecher is. Guy Verhofstadt waarvan ik zelf centimeters dik kippenvel van krijg wanneer ik hem hoor speechen, gaf op de volgende video Farage behoorlijk zijn vet. Er is geen één betrouwbare politicus en met afstand volgt op een eenzame plaats en uitzondering Geert Wilders, dit is uitsluitend mijn mening.

    Like

 3. peterselie1 zegt:

  Centimeters dik kippenvel is een verkeerde term die ik gebruikt heb, anders denken de mensen dat ik ‘Verhofstadt’ geweldig vind, het tegendeel is waar. Beter zou geweest zijn mijn nekharen gaan recht overeind staan bij het horen en zien van Verhofstadt.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Goed, dat je het even uitlegt, want ik zat me inderdaad al af te vragen, hóe dit nou op te vatten….
   Wat Farage betreft: Een begenadigd spreker….Ja, maar de vraag blijft: Wat kun je er mee? Dit is toevallig de politiek, geen showbar!
   Zouden die ‘goede ideeën’ niet nóg beter uit de verf komen, vraag ik me dan weer af, als-ie íetsje meer to the point bleef? Stand-up comedians horen uiteindelijk eerder in het theater thuis; híer moeten landelijke problemen geklaard worden.
   En de naam van die brilslang, Choudary, heb ik hem bijvoorbeeld nog niet één keer horen noemen.

   Like

   • BertG. zegt:

    Hij zegt veel wat erg gevat en ad rem overkomt maar hij heeft het verder nergens over.
    Niet over sharia rechtbanken, niet over choudary en nog veel meer wat hij niet zegt.
    Een beetje ontwijkend gezellig doen. Zal het vast heel erg goed doen in de kroeg en je krijgt met niemand ruzie zo.

    Like

   • peterselie1 zegt:

    “Ja, maar de vraag blijft: Wat kun je er mee? Dit is toevallig de politiek, geen showbar!” Met je eens Theresa, met zo’n lange speech vergeet men de ideeën welke aan het begin van zijn speech gemaakt zijn, alleen wat voor het individu werkelijk van belang is blijft hangen en is een bevestiging van zijn/haar persoonlijke mening.

    Tsa daarbij komt óók nog eens om de hoek kijken dat de Britten toch heel wat meer swung hebben vergeleken met de beschimmelde Haagse politiek correcte helden. Zoals onlangs Rutte zijn redevoering voor de VN, waar bij ik bijna een teiltje moest gaan halen.

    Reken maar dat deze neo liberaal zijn speech goed gerepeteerd had, en nog was het een deceptie van kosmische grootte, zijn Engels was wat beter dan de vorige speech die hij deed houden in het Engels, welke gewoon een ramp was voor een minister president en ons als Nederlander 50 jaar terug in de tijd werd geworpen.

    Daarom doen in de Amerikaanse politiek, welke niet te vergelijken is met de saaie Haagse politiek, de ‘one liners’ het zeer goed, de mensen onthouden dit ook beter, duidelijke punten naar voren brengen niet te veel en niet te weinig zou het concept van een speech moeten zijn. Ook de gewone dingen welke de mensen in de straat mee te maken hebben, moet worden betrokken, anders maakt een politicus de kloof tussen de politiek en burgers nog groter dat zij al reeds is

    Like

   • peterselie1 zegt:

    Tsa Theresa de Britse beschimmelde policor media doet de moslim provocateur als clown af, hier mee had Farage eenvoudig mee kunnen scoren door hem af te branden en hem in een duidelijker, scherper licht bloot te stellen. Maar ja een mens kan niet in alles tegelijkertijd voor het voetlicht brengen een overkill aan media bloodstelling werkt averechts voor een politicus.

    Rapport doet het lachen over ‘clown’ and ‘provo’ Anjem Choudary vergaan
    Veel Engelsen doen lacherig over de Britse islamextremist Anjem Choudary. Ze zien hem als een dwaze clown. Of anders wel als de ‘media darling’ van de ‘islamofobe’ tabloids. Deze week verscheen er uit onverwachte hoek het rapport Gateway to Terror, dat een minder onschuldig beeld schetst van Choudary. Hope Not Hate, een anti-extremisme-organisatie die normaal haar pijlen richt op extreem-rechts in Groot-Brittannië, betoogt daarin dat achter de provocaties en de mediastunts van Choudary een groep schuilgaat, die als toegangspoort fungeert voor terrorisme in binnen- en buitenland. Choudary’s internationale netwerk omvat ook groepen in Nederland en België, aldus Gateway to Terror. >>>

    http://www.carelbrendel.nl/2013/11/29/rapport-doet-het-lachen-over-clown-and-provo-anjem-choudary-vergaan/

    Britse islamist Anjem Choudary: ‘Als goede moslims verwerpen wij de mensenrechten
    Eerlijk gezegd begrijp ik niet zo goed al die commotie rond die slachting van de Britse soldaat Lee Rigby. Dergelijke gruwelijke taferelen spelen zich haast dagelijks af in Israël, de Palestijnse gebieden, de Arabische wereld en in Syrië in het bijzonder.

    Michael AdebojaloBlijkbaar wordt een slachtpartij zoals die in Woolwich, die zich haast letterlijk afspeelde voor de eigen deur van de Britten, een stuk ernstiger genomen dan toen bv. op 11 maart 2011 in Itamar enkele kleine kinderen en hun ouders in het holst van de nacht met messen de kelen werden overgesneden door enkele Palestijnse islamistische boeven. Daar bestaat trouwens een woord voor: selectieve verontwaardiging.

    Waar de moordenaar van Woolwich, Michael Adebojalo (plaatje rechts), zijne mostaard haalde weten we intussen ook al: bij de islamistische volksmenner Anjem Choudary. De notoire oprichter van Islam4UK, en instignator van afdelingen in andere landen zoals Sharia4Belgium en Sharia4Holland, waarvan we weten dat ze in onze Lage Landen jonge moslims ronselen om te gaan vechten in Syrië aan de zijde van Al Qaeda gelieerde organisaties van het rebellenleger. >>>

    http://brabosh.com/2013/05/25/pqpct-puq/

    ‘Britse radicaal sprak bij Sharia4Holland’
    Bij de persconferentie van Sharia4Holland op de Dam in Amsterdam afgelopen vrijdag was de controversiële Britse radicaal Anjem Choudary aanwezig.

    Foto: ANP
    Dat schrijft Het Parool dinsdag.
    Eerder werd gemeld dat naast de Nederlandse woordvoerder Abu Qasam de voorzitter van de Belgische tak van Sharia4 op de Dam aanwezig was. De Amsterdamse krant schrijft nu dat Faoud Belkacem slechts via een Skype-verbinding bij de persconferentie aanwezig was.
    Naar aanleiding van de bijeenkomst werd de 29-jarige Qasam aangehouden op verdenking van bedreiging aan het adres van PVV-leider Geert Wilders. De woordvoerder werd maandag weer vrijgelaten. Wilders heeft inmiddels aangifte gedaan.
    Islam4UK
    De bebaarde veertiger Choudary is volgens Het Parool een belangrijke figuur binnen de met Sharia4Holland vergelijkbare beweging Islam4UK.
    Choudary zou eerder in Londen een protestmars hebben geleid langs het Deense consulaat in reactie op de Mohammed-cartoon in de Deense krant Jyllands Posten. De deelnemers aan de mars droegen borden die anti-Westerse teksten en bedreigingen bevatten. >>>

    http://www.nu.nl/binnenland/2821944/britse-radicaal-sprak-bij-sharia4holland.html

    Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  Ach, de GEBITSGEHANDICAPTE en PSYCHOPAAT VERROTSTAD, trekt ook weer eens zijn “muil”, open. Deze vent is een RAMP voor Europa!

  Like

  • peterselie1 zegt:

   Ja Tom zo’n gebit als van Hofstadt heeft dat werd vroeger op de lagere school een fietsenstalling genoemd. Later werd een gebit welke bestond uit een serie van rotte tanden en kiezen een ‘Chinees kerkhof’ genoemd. 🙂

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s