VIP-ruimte van het Olympisch stadion in München is nu ook onderkomen voor “vluchtelingen”

Screenshot_2

(Vertaling: E.J. Bron)

Of de fans van FC Bayern München dit leuk zullen vinden? Binnenkort zullen er vermoedelijk hele hordes Nobelprijs verdachte neurochirurgen, natuurkundigen, biochemici en andere buitenlandse vakmensen de VIP-room van het voormalige thuisstadion van FC Bayern München bevolken.

De stad München weet namelijk niet meer waar ze deze massa binnenstromende, “dringend nodige vakmensen” moet onderbrengen en heeft nu de VIP-ruimte van het Olympisch stadion, dat op dit moment gebruikt wordt voor cultuur en atletiek, als onderkomen uitverkoren.

Daarover bericht n-tv:

München opent VIP-loge voor vluchtelingen

Het Olympisch stadion van München opent zijn VIP-ruimte voor vluchtelingen. De ruimte, die normaal gesproken gereserveerd is voor sportfans met invloed, biedt plaats aan 180 mensen. De staat moet meer geld voor onderkomens beschikbaar stellen, eisen de deelstaten.

Gezien de gespannen situatie bij de opname van vluchtelingen dient in München ook de VIP-ruimte van het Olympisch stadion als tijdelijk onderkomen. In de nacht van donderdag op vrijdag werden de eerste mensen daar ondergebracht, zei een woordvoerder van de regering van Oberbayern. In totaal is er plaats voor 180 vluchtelingen in de VIP-ruimte.

In München werd door de aanhoudend sterke toestroom van vluchtelingen de eerste opname in de Bayernkaserne voor nieuwelingen gesloten. De stad München stelde volgens de woordvoerder van de regering van Oberbayern daarom de VIP-ruimte van het Olympisch stadion als onderkomen ter beschikking. Hoe lang de vluchtelingen daar zullen worden ondergebracht, is nog onduidelijk.

Nee, dit is geen satire. Dit is de realiteit en eigenlijk behoorlijk verheugend. Niet omdat de stad München zich daarmee onderscheidt als bijzonder gastvrij, niet omdat enkele vakmensen nu het contact met mogelijke werkgevers gemakkelijker wordt gemaakt, maar omdat eindelijk de huidige overbelasting van Duitse steden en gemeentes met de constant toenemende immigratie duidelijk en zichtbaar wordt aangetoond. En omdat deze personen steeds dichter in de buurt komen van diegenen die voortdurend om hen roepen, zelf echter nooit te maken hebben gekregen met de gevolgen van hun geroep.

Wij kunnen hierover alleen maar berichten. Het is aan de inwoners van München om een einde te maken aan zulke toestanden. Bij de Bayerische Rundfunk is een filmpje te zien over het onderwerp.

Screenshot_6

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Duitsland, Immigratie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Multiculti, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op VIP-ruimte van het Olympisch stadion in München is nu ook onderkomen voor “vluchtelingen”

  1. Cathja zegt:

    Ik hoop van harte dat die ‘vluchtelingen’ daar flink tekeer gaan en niets heel laten! Dan kunnen de weldoeners aan den lijve ondervinden én het wordt zichtbaar welke zegeningen deze ‘verrijkers’ met zich meebrengen!
    Ondervinding is toch de beste leermeester?

    Like

  2. Sjaak zegt:

    Meer, meer, meer !
    Oftewel anders gezegt !
    Aanleiding voor het boek !
    Hoe ontstaat een burgeroorlog ?

    Like

  3. luckybee zegt:

    Gelukkig maar dat ik niet meer in Munchen woont, maar lekker hier in Dordrecht.

    Like

  4. INDERDAAD, HET MOET NOG ERGER WORDEN !!!!

    Like

  5. Maria zegt:

    wacht maar soon in duistland keren al die vluchtelingen tegen alles en iedereen daar, wat is die merkel toch een slavin van de bilderberggroep, en VS…. man man man heel duitsland is om zeep!!!! pfffff ze zijn, nu ong met een 75 miljoen in de EU die islam barbaren… en ze weet en beseft het merkel maar heeft hare ziel verkocht aan de Illuminatie om bundskanselier van duitsland te zijn, die vrouw slaapt nog minder dan ik want haar geweten vreet haar letterlijk weg! ik slaap niet omdat ik weet wat er gaat komen en krijg buiten jullie hier de mensheid NIET WAKKER GESCHUD

    Like

  6. Tistochwat zegt:

    Ik zat zo eens te denken aan deze situatie:

    Stel je hebt als burger verplicht een stel ‘vluchtelingen’ in huis genomen en je wordt zelf ziek.
    En één of meerdere ingekwartierde vluchtelingen worden ook ziek in jouw woning.
    Wie zou dan de beste (gratis) medische zorg krijgen?
    Wie zou er voorgaan in een overvol ziekenhuis (waar misschien het ebola virus al heerst)?

    Like

  7. Sjaak zegt:

    EN HIER DE NIEUWE LUXES-VAKANTIE AANBIEDING VAN EBOLA CRUICIS !

    Like

    • Sjaak zegt:

      Ze durven nergens aanleggen omdat ze een ebolaverdachtige aan boord hebben !

      Like

      • Maria zegt:

        OMG …

        Like

      • Maria zegt:

        heb juist op nieuws gezien hoe mexico en andere landen DAAR TERECHT weigeren dat schip om die VS laborante die met die stalen werkte van dat ziekenhuis (dat was de verdachte zieke aan boord) dallas texas aan land te laten aanmeren….
        pfffff draai of keer het ze MOETEN WEST AFRIKA VOLLEDIG ONDER QUARANTAINE ZETTEN, die fucking VS samen met de islam en de EU onze regelrechte ondergang!!!

        Like

    • Tistochwat zegt:

      Sjaak 18 oktober 2014 om 14:36

      Titanic:

      Like

  8. Nou,voorlopig kunnen ze hier nog geplaatst worden in de vele paleizen;de keuninklijken kunnen ook wel wat inschikken.toch?En in al die grote zalen op het binnenhof kunnen er vast ook nog wel een paar honderd bivakkeren:ook politici kunnen nog wel wat inschikken,al zou dat voor het eerst in hun zinloze bestaan zijn!Van ons wordt niet anders gevraagd,steeds maar weer:inschikken,op ieder gebied!

    Like

  9. Joost Visser zegt:

    Zijn er voor 180 man slaapkamers en overige voorzieningen in de vip-room? Dat moet een gigantisch complex zijn. Hoe regelen ze dat?

    Like

  10. Fockewulf190 zegt:

    In 1972 wisten ze er wel raad mee 😉

    Like

Plaats een reactie