GS ActieService. Moet u naheffing betalen? Stuur een brief aan de Belastingdienst en vraag het zelf!

Screenshot_14

(Door: Van Rossem)

Het Binnenhof en de Belastingdienst hebben ongelofelijk lopen prutsen, en daarom krijgen 5 tot 6 miljoen hardwerkende Nederlanders (80% van de werkzame beroepsbevolking!) honderden euro’s naheffing. Krijgen zij daar welgemeende excuses voor van de falende staatssecretarii van Financiën, Wiebes & Weekers? Vraagt Diederik Samsom nederig om vergiffenis voor zijn mislukte nivelleringsplannen? Steekt de Belastingdienst de hand in eigen boezem en erkent zij dat ze hun eigen regels niet eens kunnen handhaven? Niets van dat. Geen greintje mea culpa te bespeuren. Wiebes moffelde het slechte nieuws weg in een lange brief en de Belastingdienst had op Prinsjesdag stiekem een volkomen nietszeggend berichtje online gezet. De burger mag gissen of-ie moet gaan sparen om deze boete voor andermans falen op te hoesten straks. Er zijn oorlogen om minder uitgebroken.

Lees verder>>>
(h/t Jade)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Nederland, Overheid, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op GS ActieService. Moet u naheffing betalen? Stuur een brief aan de Belastingdienst en vraag het zelf!

 1. Tom Hendrix zegt:

  Overspoel die ROVERSDIENST met POST. Zand in de raderen, dat is de enige mogelijkheid! En wat dat stelletje “bosmongolen”, van de VVD en de PvdA betreft, val effe helemaal in de puinpoeier!

  Like

 2. Jean zegt:

  Met een paar milioen naar die slaapbarak in Den Haag en dat zootje leeghoofden eruit rammen zonder oprotpremie dat brengt besparingen op, het gemaakt gat door die klaplopers door die klaplopers laten betalen, makkie.

  Like

 3. Avidia zegt:

  En wij kunnen weer alles rechtbreien

  Like

 4. luckybee zegt:

  Alle plannen van de Marxisten zijn allemaal mislukt. waar om zal de niveleringsplannen van Diederik Samsom en j.l.Spekman wel lukken?Ik heb de voorkeur van de leer van Jezus Christus,die zei heb je naasten lief als je zelf, en de sterkere schouder steunen de zwakkeren.Zo worden geen talenten verspild.

  Like

 5. Claudia M. zegt:

  Geachte heer, mevrouw,

  Hierbij wil ik u laten weten dat ik mijn abonnement op uw “Belastingdienst” op wil zeggen. Na een jarenlang lidmaatschap is mij gebleken dat de voordelen duidelijk niet opwegen tegen de nadelen.

  De kosten van het lidmaatschap zijn doorgaans erg onvoorspelbaar en eerlijk gezegd, heb ik het meestal ook te druk om de door u toegestuurde lectuur, die veelal niet echt duidelijk is en bijzonder veel tijd en energie van de abonnee vergt, te lezen.

  Mede hierdoor lijkt een continuatie van een dergelijk abonnement in deze toch al dure tijden voor mij eigenlijk ook niet langer zinnig.

  Hierbij verzoek ik U dan ook vriendelijk mijn gegevens per direct uit uw bestanden te verwijderen en mij niet langer te vervelen met uw duidelijk herkenbare enveloppen.

  Eventueel toch nog toegestuurde facturen voor de periode na 01-01-2013 zullen dan ook niet meer worden voldaan.

  Abonneenummer (door u ook wel sofi-nummer en/of burgerserie… èh pardon servicenummer natuurlijk… genoemd) 1234 56 78 90.

  Ik vertrouw erop u met deze informatie van dienst te zijn geweest.

  Met vriendelijke groet,

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s