Commentaar: Antisemitisme in Nederland, deel 1

Screenshot_54

(Door: Martin van Vliet)

“Het meevoeren van borden met hakenkruisen bij een demonstratie tegen Israël schokt beschaafd Nederland. Maar dit openlijk vertoon van antisemitisme is een voorspelbaar gevolg van de massale immigratie van moslims”, aldus op 16 juli 2014 Gerry van der List in de Elsevier. Of beschaafd Nederland werkelijk  geschokt is, durf ik te betwisten, maar zijn vaststelling dat deze eruptie van openlijke Jodenhaat het gevolg is van de massale moslimimmigratie kan zelfs een blinde onderschrijven. De Nederlanders weten al lang dat Joden zich op straat onherkenbaar moeten maken. Zij verbergen hun Davidsster, hun keppeltjes en stoppen hun traditionele gebedskoorden in hun broek. Zo diep is zelfs België niet gezonken. In Antwerpen en Brussel zijn Joden minder bang van moslims dan in Nederland. Beschaafd Nederland weet al lang dat moslims homo’s en joden  belagen en dat moslimjeugd systematisch jonge vrouwen terroriseert.

Maar dat mag van beschaafd Nederland en van de Gutmensch. Al in 2001 schreef Fortuyn het volgende:”Het schoolvoorbeeld van dit (links)moralisme en het ontbreken van een concept van de multiculturele samenleving is het vervolgingsbeleid inzake racistische uitingen. Tot nu toe zijn slechts oorspronkelijke, blanke Nederlanders vervolgd voor racistische uitingen; de gekleurde medemens van buitenlandse afkomst blijft dit bespaard. Aan racistische uitingen in het publieke domein is overigens aan hun kant geen gebrek. Hetgeen met name over Joden in het openbaar wordt opgemerkt,zou mij in veel gevallen op justitiële vervolging komen te staan. Mensen met een islamitische achtergrond bijvoorbeeld mogen zulke dingen wel zeggen en in  het openbaardemonstraties uitdragen.” (“De islamisering van onze cultuur”, 2001 blz. 43-44)

Als Fortuyn dit al in 2001 zag, dan moet beschaafd Nederland wel blind zijn als men in 2014 verbaasd is. Hoe scherp Fortuyn het toen al zag, wordt bewezen door het miezerige proces tegen Wilders en de aanklachten jegens hem vanwege zijn oproep voor minder criminele Marokkanen.

Maar het ergste is de Jodenhaat van moslims en de vermomde Jodenhaat van de mainstream media, links en de gewone misleide Nederlander in zogenaamde terechte Israel-kritiek. Israel-kritiek is totaal niet terecht. Zeker als je deze afzet tegen de misdaden van moslims overal in de wereld tegen anderen die geen moslims zijn. Honderden aanslagen of poging ertoe vanaf  9-11 overal in de wereld. Zoals Brigitte Gabriel zegt: “De daders heten altijd Mohamed en Achmed, de slachtoffers John of Shlomo.” Zeker niet elke moslim is een terrorist of extremist, maar alle geheime diensten zijn het er over eens dat 25%-30% van de moslims de ideeën van de extremisten onderschrijven en dat maakt laag geschat 300 miljoen moslims die een gevaar vormen voor de westerse democratieën en voor de moderniteit. Niet alle Duitsers waren Nazi’s en ook niet alle Russen waren communistisch, maar een agressieve minderheid zal haar wil altijd aan de zwijgende meerderheid opleggen. Of, zoals in het Westen, dit gebeurt doordat de elite het gevaar ontkent en onderschat. De Gaza-oorlog was een test voor Nederland. Moslims protesteerden tegen Israël die voor de zoveelste keer vocht om haar bestaan. De media telden de doden in Gaza en spraken van “genocide”. Over de meer dan 20.000 raketten sinds 2005, toen Israël Gaza verliet, sprak niemand.

Moslims wel. Het was een terechte antwoord op de Israëlische bezetting van Gaza. Welke bezetting? Israël verliet Gaza in 2005 en vanaf 2007 gijzelt Hamas de Gazanen, nadat zij de Fatah-leden, met wie zij een regering vormde, had vermoord of verjaagd. Het gaat de moslims hier en elders niet om Gaza, het gaat om Israël. Israël moet verdwijnen, want het ligt op heilig grond van moslims en het vormt zeker door haar democratisch en economisch succes een doorn in het oog en een narcistische kwetsuur voor elke moslim.

De Joden van Nederland werden wakker uit een zoete droom. Zij vormden allerlei werkgroepen met moslims en pleitten voor integratie en acceptatie van moslims. Zij vochten tegen de zogenaamde “islamofobie”. Zij dachten dat Fortuyn en Wilders het probleem waren. Terwijl deze twee de enige moedige politici waren, en Wilders dit nog steeds is, die als enige van de slappe Nederlandse politici achter Israël stonden.

Israël-kritiek mag, antisemitisme niet, pleitte Esther Voet van het CIDI. En hoewel zij Israël verraadde, heeft het niet geholpen. Moslims demonstreerden tegen Israël met Hamas- en ISIS- vlaggen, maar ook zonder de vlaggen moest Israël het ontgelden. “Genocide”, “Dood aan alle Joden”, “Hitler heeft zijn werk niet afgemaakt”, riepen zij en het kon niet op. Want Nederland gaf hen gelijk. Hamas bood moedig weerstand en Israël was schuldig aan oorlogsmisdaden. De Gaza-oorlog was een graadmeter voor Nederland. En ja, het land is doodziek en geïslamiseerd. Gisteren zei Van der Laan dat van Gogh gelukkig zou zijn als hij het Amsterdam van nu zou kunnen zien. Het is nu veel beter, rustiger en er is veel minder angst dan 10 jaar geleden. Werkelijk waar, burgemeester? Bent u blind? De journalisten zijn bang voor hun leven als zij iets schrijven wat de islamieten niet bevalt. Kunst die hen niet aanstaat, wordt niet getoond. Het leger duikt onder in onherkenbaarheid. Houdt u op met die onzin. Nederland staat op het randje van instorten en trouwens de gehele EU met haar idiote regels voor individuele landen, en dan rep ik niet eens over de kosten.

Door:
Martin van Vliet
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", antisemitisme, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, hersenspoeling, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Commentaar: Antisemitisme in Nederland, deel 1

 1. Joshua zegt:

  Egypte blaast 800 huizen in Gaza op en de Westerse media geven geen kik.
  Dit is het bewijs dat moslim varkens er op uit zijn Israel en christenen te vernietigen.
  Dat zelfs in NLD. de aanhang groter wordt,is het gevolg van opruiing door onze fijne overheid en de staats zender, NOS.

  Like

 2. windwens zegt:

  De HAMAS GAZA oorlog met Israel is een pure propaganda oorlog niets meer en de meeste Nederlanders vlogen er gewoon in. Zoals ze ook geloven wat Pauw of wie dan ook van Links de kijkbuis kinderen aan het vertellen is. Zelfs Netanyahu geeft toe dat zijn land verguist wordt niet op feiten maar op de propaganda oorlog van HAMAS, en hij heeft er iets op gevonden het al oude spreek woord is de beste remedie oog om oog tand om tand. Het help nu niet direct met op het langere termijn gaat dit vast zijn vruchten afwerpen. Ik zou zeggen volg zijn voorbeeld, ik doe het nu zelf, als iemand me die zwart is gaat zitten vertellen hoe vaak hij/zij gediscrimineerd wordt dan draai ik het even om , en vertel hoe vaak ik wel niet dubbel gediscrimineerd wordt.

  Like

  • fleckie zegt:

   ………’FRANSE ,RAV MAGA’,……….NW.ISR.WEEKBLAD,31.10 2014.
   In de strijd tegen het stijgende antisemitisme zijn tientallen Franse Joodse jongeren naar ISRAEL afgereisd om de vechtsport KRAV MAGAte te leren. De zelfverdedigingstechnieken zijn onderdeel van h.programma ‘MAGEN’ dat speciaal voor Fransen is opgezet door de WORLD BETAR JEWISH AGENCY samen met het Wingate Institute in Netanja. Ze leren zowel geestelijk
   als fysiek om te gaan met het antisemitische geweld waar zij regelmatig mee te maken krijgen in Frankrijk.. Het eerste halfjaar van 2014 is het aantal geweldsincidenten volgens deService. for..THE
   Protection of THE Jewish Community of France met 91% gestegen. ” Het programma is het meest geschikte ZIONISTISCHE antwoord op het antisemitisme in Frankrijk “,zei Neria Mayer, directeur
   van Betar.” Het combineert Joodse trots,de waarden van Betar en zelfverdediging”. Het programma heeft naast het vechtkarakter ook duidelijk een zionistisch tintje..” Dit programma is opgericht om de aanvallen in Frankrijk tegen te gaan. Niettemin moeten we niet vergeten dat het. beste antwoord op antisemitisch geweld,emigratie. naar Israel is”, zei Yaakov Hagoel, hoofd bestrijding antisemitisme van de World Zionist. Organization,tijdens de openingsceremonie. De
   Franse afdeling v.d. Jewish Agency meldde in september dat Frankrijk van Lle landen net hoogste aantal ALIA-makers. kent.#################################################

   Like

 3. win zegt:

  ik draag al heel lang geen mokkedovid meer.

  Like

 4. Rick zegt:

  Nú hoeven enkel “onze leiders” (proest) het nog maar in te zien!! 😦

  Like

 5. Clara Klein zegt:

  dank je wel Martin van Vliet, weer een uitstekend stuk!

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Wat van der Laan daar gezegd heeft is doodgewoon een gotspe en een regelrechte schoffering van de nagedachtenis aan van Gogh! Het tegendeel van wat hij beweert is waar: In plaats van vrediger is het hier geïslamiseerder geworden; dat is niet hetzelfde, van der Laan!
  Maar volgens mij weet-ie dat deep down ook wel: Hij zoekt gewoon rotsmoezen om zich overal uit te kletsen!
  Schandalig om dat te doen over de rug van een dodelijk slachtoffer!

  Like

 7. Louis Burgemeestre zegt:

  Antiesemitisme is eerst ons door de Nazie’s ingevoerd, en nu door de islam her ingevoerd.

  Like

 8. bigljohn zegt:

  Net zoals VOOR de tweede wereldoorlog kijkt Nederland weg. De reactie van de Nederlanders op de Duitsers was; Ach, laat die Duitsers nou maar. En toen Hitler Sudetenland en ook Oostenrijk inlijfde, geloofde iedereen Hitler toen hij zei dat hij daarmee tevreden was. Hitler zou quasi niet meer landen inlijven. Maar een ieder weet hoe het verder ging. De levens van de Joden worden nu bedreigd door de nieuwe Nazi’s, Moslims geheten. En weer dat rare wegkijkgedrag van Nederlanders zoals hiervoor beschreven. De Islam wordt door dubieuze politici en naieve kiezers een podium gegeven, en het zal geen jaren meer duren eer de naam van Nederland veranderd is in; Het Islamitische Kalifaat der Nederlanden !

  Like

 9. Avidia zegt:

  Het is te schoftig voor woorden

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Avidia: 03.32. uur. Dat is het ook! Hr. van Vliet keurig verwoord, en allemaal waar! De RODEN zijn de grootste 5e colonne der ISLAM. En aangezien de RODEN de media in de greep hebben, moet ik kotsen van 24/7 “socialistische propaganda”, en Jodenhaat. Maar ook de politieke elite, laat het gebeuren. Kijk maar naar de lafaard, van Aartsen (VVD), die de HAATMOSLIMS met HAKENKRUISVLAGGEN liet paraderen in de Schilderswijk, in Den Haag! Ik kan wel janken!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s