Buitenlandse ebola-patiënt naar Nederland

Screenshot_10

Een Nigeriaanse hulpverlener met ebola komt dit weekeinde naar Nederland. Hij wordt opgenomen in het Calamiteitenhospitaal van het Universitair Medisch Centrum Utrecht. Het is de eerste keer dat een buitenlands ebola-patiënt hier wordt verpleegd. De Wereldgezondheidsorganisatie WHO heeft gevraagd de man op te vangen.

De Nigeriaan wordt vervoerd met een ambulancevliegtuig. Het is een toestel van het type Gulfstream III, waarin de patiënt volkomen geïsoleerd kan worden vervoerd.

Lees verder>>>
(h/t Tistochwat)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Krankzinnigheid, Nederland, Overheid, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Buitenlandse ebola-patiënt naar Nederland

 1. joopklepzeiker zegt:

  Waarom niet naar nigeria ?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ze denken waarschijnlijk: Nu zijn die sukkels weer eens aan de beurt; die laten zich tóch al van alles in de maag splitsen.
   En inderdaad……

   Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  waarom helpen we het virus zich verspreiden over de wereld ?

  Like

 3. Martha N zegt:

  Ebola is zeer besmettelijk. Aan Ebola zijn tot nu toe ongeveer 5000 mensen gestorven.
  Aan griep sterven per jaar wereldwijd ongeveer 250.000 tot 500.000 mensen. Griep is dus nog besmettelijker.
  Dit voorgaande even terzijde.
  De vraag is: Waarom een Ebola patient naar Nederland gehaald?

  Like

 4. VarAway zegt:

  Ik heb al om een reactie van onze PVV fractie gevraagd.
  Hier is de aangepaste tekst:

  Als we geen eigen mensen kunnen genezen van ebola,
  incl. alle risico’s, dan IMPORTEREN we het gevaar wel even.
  Geen geld voor onze oudjes, maar een speciaal Gulfstream private jet
  huren voor een NIGERIAAN kan altijd.
  Ik zou graag de eindafrekening willen zien van/voor deze patient…Mevr.Ploumen.

  Vraagje in de kamer misschien?

  En geen gezwam in de geest van:
  Dat vliegtuig hadden we toch “nodig” en stond klaar om leeg (!!) te vertrekken.
  Wat DEED dat lege vliegtuig dan daar..?
  Wie hadden het gebruikt? DOORvragen, zuigen, stotterende Ploumen.
  Het is ONS geld dat weer over de balk VLIEGT!!

  Wat een volk, wat een regering, wat een waardeloze minister,
  wat een BODEMLOZE put van Ontw,Samenwerking!

  Als de man/vrouw uit Nigeria genezen is ( hoop ik wel ),
  dan zal hij/zij direct asiel aanvragen en bij zijn familie in de Bijlmer
  een uitkering aanvragen.
  In DIT land kan ALLES!

  MVG etc.

  Like

 5. Giny zegt:

  Vluchtelingen (die nooit meer weggaan) Asielzoekers en nu weer een Ebola patient!
  Had hij niet naar Pakistan kunnen gaan, daar hebben ze volgens Eberhart van de Laan zulke
  goeie artsen!!!
  O nee, die moeten natuurlijk ook nog allemaal naar Nederland komen zodat ze hier mensen uit alle werelddelen kunnen verzorgen, wij hebben ruimte genoeg, anders zijn er wellicht recreatieparken
  die er een zooitje kunnen bergen en er een vermogen aan verdienen!!!
  Waarom snappen wij dat nou niet!!!

  Like

 6. peterselie1 zegt:

  Kolere toch, de goedgelovigen, de über geconformeerden, de dociele MSM en al diegenen welke het grote plaatje niet willen of niet kunnen zien.

  Wen er maar aan want de toekomst gaat steeds meer nivellerende staaltjes van politiek correcte maatregelen laten zien. De burger is opgesloten in een perfect werkend systeem welke op nazi ideologieën is gebaseerd namelijk de EU.

  Randdebielen die hun bevoegdheden overdragen aan internationale organisaties zoals de VN. VN-functionaris Verene Shepherd en de racistische neger Quincy Gario zijn óók lichtende voorbeelden van mensen die aan het grote plaatje werken.

  De nieuwe kritische theorie eist ook een bevordering van massa-immigratie en multiculturalisme om zo de saamhorigheid van bevolkingen te ondermijnden. Ook eist de nieuwe kritische theorie dat landen hun grenzen opgeven en hun bevoegdheden overdragen aan internationale organisaties zodat bevolkingen uiteindelijk niet langer over hun eigen toekomst kunnen beslissen. De Frankfurter Schule en haar vertakkingen zijn nu de leidinggevende filosofische stroming binnen de academische kringen van zowel Europa als Noord-Amerika. Juist daarom zal de ondemocratische EU gesteund blijven worden tot het bittere einde door de huidige linkse elite. Maar ook daardoor zal de huidige politiek ten aanzien van het multiculturalisme en de massa-immigratie niet veranderen. >>>>

  http://joostniemoller.nl/2014/09/de-eu-is-het-kind-van-de-frankfurter-schule/

  Ebola ontworpen voor bevolkingsreductie?

  Het ebola-virus lijkt zich meer te verspreiden dan door de media naar buiten wordt gebracht. Het betreft hier een virus dat een echte sluipmoordenaar is, omdat de incubatietijd van het virus 22 dagen is. Tot die tijd kan op basis van symptomen dus nog niet worden geconstateerd of iemand drager van het virus is. Je merkt pas dat je ziek bent als je verschijnselen krijgt, is het niet? En niet iedereen laat zomaar willekeurig zijn of haar bloed testen. Daarbij komt dat de officiële lezing is dat het virus door contact kan verspreiden, maar proeven met varkens en apen wijzen uit dat het virus zich ook door de lucht verplaatst moet hebben. Dit heet dan officieel niet ‘air born’, omdat een ‘air born’ virus zonder de aanwezigheid van vocht moet kunnen overleven in de lucht. Echter is het een groot risico om te denken dat de proeven met de varkens en apen een verwaarloosbare constatering zijn.
  Het ebola-virus is in de afgelopen 3 maanden 250 x gemuteerd (zie hier). We hebben dus te maken met een virus dat zich snel aanpast. Dat betekent dat het voor de bestrijders van het virus lastig is om het virus aan te pakken. Een mutatie kan het virus mogelijk immuun maken voor een antivirus. Een echt anitvirus bestaat er echter überhaupt nog niet. Een behandelingsmethode die nu wordt toegepast is dat men bloed van patiënten die hersteld zijn toedient aan besmette personen. Het probleem hierbij is echter dat de antistoffen in dit toegediende bloed wel werken, maar ze zorgen niet voor immuniteit, omdat het lichaam zelf de antistoffen niet aanmaakt. Het virus kan zo dus terugkomen, waardoor je steeds opnieuw bloed toegediend moet krijgen. Dit is lastig als het aantal besmette gevallen toeneemt en het aantal genezen gevallen klein blijft. Hoe kom je aan al dat bloed? Een patiënt kan dus wel genezen, maar mocht hij/zij opnieuw in aanraking komen met een besmetting, dan moet opnieuw bloed met antistoffen worden toegediend.
  Dr. Broderick is een voormalig hoogleraar Plant Pathology aan de Universiteit van Liberia aan het College van Landbouw en Bosbouw. Hij is ook de voormalige Waarnemend Landbouwer uit de jaren ´80. Het was vanwege zijn column de Daily Observer dat Firestone Plantations Company hem de functie van onderzoeksdirecteur aanbod, eind jaren ´80. Daarnaast is hij jarenlang wetenschapper geweest aan de Landbouw Universiteit van Delaware. Dr. Broderick publiceerde een document waarin hij uitlegt dat Amerika al sinds de jaren ’70 biologische wapens test onder zwarte Afrikanen onder het mom van ‘vaccinatie-tests’. Dr. Broderick bespreekt hierin zijn discussie met Leonard G. Horowitz, auteur van het boek ‘Emerging Viruses: AIDS and Ebola – Nature, Accident or Intentional‘ (zie hier voor het boek). Horowitz beschrijft dat het aids virus bewust zou zijn gecreëerd door geheime diensten en dat hetzelfde geldt voor het ebola-virus. Al eerder meldde ik op deze site dat een Amerikaans laboratorium een onbestrijdbaar Mexicaans griepvirus ontwikkelde. Dit zou zogenaamd tot doel hebben om virologen te helpen in hun ontwikkeling van nieuwe methoden om snel tot een antivirus te komen, maar het moge duidelijk zijn dat een dergelijk bericht bewijst dat de ontwikkeling van virussen in laboratoria geen ‘broodje aap’ is.
  Ondertussen lopen we in Nederland ook gevaar want twee Nederlandse artsen, Nick Zwinkels en Erdi Huizenga, zijn nog geen week geleden teruggekeerd uit Sierra Leone. Vandaag meldt Telegraaf.nl dat twee collega’s van deze artsen, twee verpleeghulpen die in hetzelfde ziekenhuis als de artsen werkten, zijn overleden. Het bizarre is dat één van de twee artsen onbeschermd contact heeft gehad met een van de overleden collega’s. Dit betekent dus dat er een kettingreactie kan ontstaan. Hoe kan Nederland zo dom zijn om mogelijk besmette artsen terug te halen naar eigen land en niet ter plaatse in quarantaine te zetten? Hoe kan een collega arts zo dom zijn om onbeschermd contact te hebben met een besmette collega? Het gevaar begint zich dus op onze eigen deurmat te begeven en de professionals die zouden moeten weten hoe met dergelijke situaties om te gaan, maken dusdanige fouten. Waarom grijpt de overheid niet in? De arts die onbeschermd contact heeft gehad zou onmiddellijk in quarantaine moeten worden gesteld. Een arts heeft beroepsmatig veel contact met mensen en vormt dus een verhoogd risico op verspreiding van het virus. Het overlijden van de twee collega’s van deze artsen is natuurlijk verschrikkelijk, maar het roekeloos handelen van de Nederlandse staat; of liever gezegd het gebrek aan handelen, is nog veel opmerkelijker.
  NOS.nl meldt [citaat] President Obama noemt de verspreiding van het ebola-virus een bedreiging voor de wereldwijde veiligheid. Hij deed dat tijdens een toespraak in Atlanta, waar hij ook formeel zijn plan om 3000 militairen naar West-Afrika te sturen ontvouwde. Als deze militairen net zo goed beschermd zijn als de Nederlandse artsen en terugkeren naar Amerika, zal het virus zich nog verder kunnen verspreiden. Als het waar is wat Leonard G. Horowitz in zijn boek stelt – namelijk dat het virus is gecreëerd – dan hebben we hier de voorbode van een bewuste genocide. Naast de geleidelijke opwarming van de bevolking voor wereldwijd ISIS (CIA/Mossad) terrorisme, de inmiddels wereldwijd voelbare economische crisis, de dreiging van oorlog in het Midden Oosten en de op de loer liggende oorlog met Rusland, wordt de wereld nu ook aangevallen middels een virus. En de kans is levensgroot dat dit ook een ‘inside job’ is. Zou het kunnen dat de Main Stream Media ook hier weer liegen; dat het verhaal van de artsen een propaganda truc is en dat men een alibi zoekt voor bewuste verspreiding van dit virus in Nederland en Europa? Hoe kan het anders dat er zo professioneel geblunderd wordt? >>>

  http://www.martinvrijland.nl/2014/09/17/ebola-ontworpen-voor-bevolkingsreductie

  Like

 7. koddebeier zegt:

  De Waanzin ten top……..’Onze’ labiele Regenten importeren Ebola, misschien in de hoop dat het hier ook uitbreekt ?????

  Like

 8. Infidel Pride zegt:

  “Het gaat om mensen die in hun eigen land niet goed opgevangen kunnen worden, omdat het land niet de benodigde kennis of faciliteiten heeft om ebolapatiënten op te vangen en te behandelen.”

  Daar gaat het helemaal niet om. Anders zouden we -ik weet niet hoeveel- mensen hier heen moeten halen.
  De patiënt schijnt een VN medewerker te zijn.
  En die hebben een streepje voor op het gewone voetvolk.

  Like

 9. Leo zegt:

  Het eerste NWO / Obaamah zaadje is in ons land gestrooid , hopende op een rijke oogst.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s