FOTOSHOPPER

Screenshot_10

Door:
José
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op FOTOSHOPPER

  1. leefbarbaar zegt:

    Ik denk dat er eerder geleurd wordt met miljarden, dan met flessen wijn. Niets houdt het tuig van Rutte II tegen om ons eigen risico te verhogen naar 500 euri of meer.
    Bij de weg: veel senatoren, die zitten te stemmen, hebben zelf belang bij de zorg. Hebben er pretbanen en pretbijbanen. Gek dat dit vroeger niet mocht, maar tegenwoordig gebeurt het gewoon. Ze vreten allemaal van onze democratie, maar vegen er voortdurend hun reet mee af.

    Like

  2. peterselie1 zegt:

    “Neocons” aan de basis van dictatuur en WWIII

    door Paul Craig Roberts, voormalig staatssecretaris van Financiën, regering Ronald Reagan
    Mocht een lezer zich afvragen of ik ook wat goed nieuws heb, dan is het antwoord: nee, tenzij ik U zou voorliegen zoals “uw” overheid en de mainstream media doen. Als u nep “goed nieuws” wil horen moet U zich terugtrekken in De Matrix. In ruil voor minder stress en zorgen, zult u zonder het te weten de financiële ondergang en een nucleaire hel tegemoet gaan.
    Wie zijn de “neocons”?

    Neoconservatieven, een kleine groep van oorlogshitsers die sterk verbonden is met het Militaire-Industriële- Complex en Israël, brachten ons Granada en de Contra affaire in Nicaragua. President Reagan ontsloeg hen, en zij werden vervolgd, maar kregen vervolgens gratie van Reagan’s opvolger, George HW Bush.
    Genesteld in denktanks en beschermd door Israëlisch geld en geld van het Militaire en Beveiligings- Complex, kwamen de Neoconservatieven weer boven drijven in de regering-Clinton en organiseerden het uiteenvallen van Joegoslavië, de oorlog tegen Servië, en de uitbreiding van de NAVO richting Rusland.
    Neoconservatieven domineerden het regime van George W. Bush. Ze beheersten het Pentagon, de Nationale Veiligheidsraad, het Bureau van de Vice-President, en nog veel meer. De Neoconservatieven brachten ons 911 en zijn dekmantel, de invasies van Afghanistan en Irak, het begin van de destabilisatie van Pakistan en Jemen, het Amerikaanse Africa Command (AFRICOM), de invasie van Zuid-Ossetië door Georgië, de ondergang van het anti-ABM-verdrag, ongrondwettelijk en illegale spionage op Amerikaanse burgers zonder toestemming van de rechter, verlies van grondwettelijke bescherming, marteling en het feit dat de Uitvoerende Macht ( President en Ministers) zich niets aantrekken van de Wet, en van het Congres en van de Rechterlijke Macht. Kortom, de Neoconservatieven hebben de basis gelegd voor de Dictatuur en voor WO III.
    Boven de wet
    Het regime Obama heeft niemand van het regime van Bush voor de rechter gehaald, waardoor het precedent werd geschapen dat de Uitvoerende Macht boven de wet staat. In plaats daarvan vervolgt het regime Obama klokkenluiders die de waarheid over de misdaden van overheid vertelden.
    De Neoconservatieven blijven zeer invloedrijk in het regime van Obama. Bijvoorbeeld: Obama benoemde neoconservatief Susan Rice als zijn National Security Advisor. Obama benoemde neoconservatief Samantha Power als de Amerikaanse ambassadeur bij de Verenigde Naties. Obama benoemde neoconservatief Victoria Nuland als adjunct-secretaris van State. Nuland’s team organiseerde de Amerikaanse staatsgreep in Oekraïne samen met de CIA en door Washington gefinancierde NGO’s (Non Gouvernment Organisation).
    Amerika über alles

    Neoconservatisme is de enige nog bestaande politieke ideologie.
    De ideologie is “Amerika über alles.”
    Neoconservatieven geloven dat De Geschiedenis heeft besloten om de Verenigde Staten uit te kiezen als Alleenheerser over de hele wereld, en dat daarom de VS “uitzonderlijk” en “onmisbaar” is. Dat heeft ook Obama verklaard. Deze ideologie geeft Neoconservatieven enorm veel zelfvertrouwen en ambitie, net zoals Karl Marx’s conclusie dat De Geschiedenis de arbeiders had uitgekozen om de heersende klasse te worden aan de eerste communisten veel zelfvertrouwen en werklust gaf. Dit vertrouwen en deze dadendrang maken de Neoconservatieven roekeloos.
    Brainwashing
    Om hun agenda te bevorderen brainwashen de Neocons de bevolking van de VS en van Washington’s vazalstaten. De presstitutes (neologisme, afgeleid van press en prostitute) lverkopen de leugens van de Neoconservatieven aan het nietsvermoedende publiek:
    Rusland is de Oekraine binnen gevallen en annnexeerde Oekraïense provincies;
    Poetin is van plan om het oude Sovjet-rijk weer te herstellen;
    Rusland is een gangster-staat zonder democratie;
    Rusland is een bedreiging voor de Baltische staten, Polen, en heel Europa,
    Wat een opbouw van militaire capaciteit door de VS en de EU aan de grenzen van Rusland noodzakelijk maakt; China, een bondgenoot van Rusland, moet militair onder controle worden gehouden met de nieuwe Amerikaanse marine- en luchtmachtbases die om China heen liggen en die de Chinese vaarroutes controleren. De Neoconservatieven en president Obama hebben duidelijk gemaakt dat de VS niet zullen toestaan dat Rusland en China soevereine landen zullen zijn met een eigen economisch en buitenlands beleid, onafhankelijk van de belangen van Washington. Rusland en China zijn alleen aanvaardbaar als vazalstaten, zoals vazalstaten als het Verenigd Koninkrijk, Europa, Japan, Canada en Australië.
    Mensheid bedreigd door een handjevol boze mannen en vrouwen

    Het is duidelijk dat deze Neoconservatieve agenda zal leiden tot ‘de laatste oorlog’.
    De hele mensheid wordt bedreigd door een handvol boze mannen en vrouwen die verschanst zitten in machtsposities in Washington.
    Anti-Rusland propaganda is gegaan in een hogere versnelling. Poetin is de “nieuwe Hitler.”
    Daniel Zubov rapporteert over een gezamenlijke conferentie gehouden door drie Amerikaanse denktanks.
    De conferentie gaf Rusland de schuld voor het falen van het buitenlands beleid van Washington. Lees dit artikel om te zien hoe Neoconservatieven te werk gaan om te controleren hoe de zaken worden uitgelegd. Zelfs Henry Kissinger ligt onder vuur omdat hij zei dat Rusland een legitiem belang heeft in de Oekraïne, een land dat lang deel van Rusland uitmaakte en dat ligt in legitieme Russische invloedssfeer.
    Sinds het Clinton-regime heeft Washington tegen de Russische belangen in gehandeld. In zijn binnenkort verschijnend boek, “The Globalization of War: Amerika’s lange oorlog tegen de menselijkheid”, presenteert professor Michel Chossudovsky een realistische inschatting van hoe dicht Washington de wereld bij haar ondergang door een nucleaire oorlog heeft gebracht. >>>

    http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/12/neocons-aan-de-basis-van-dictatuur-en-wwiii/

    Lees het hele artikel op>>>

    http://zaplog.nl/zaplog/article/gaan_de_neocons_gaan_de_wereld_vernietigen

    Like

  3. peterselie1 zegt:

    OM vervolgt Geert Wilders voor discriminatie

    door Shari Deira 18 dec 2014

    Het Openbaar Ministerie (OM) in Den Haag heeft besloten Geert Wilders te vervolgen op verdenking van belediging van een groep mensen op grond van ras en aanzetten tot discriminatie en haat. Dit gebeurt vanwege uitspraken op 12 en 19 maart in Den Haag.

    ‘Politici mogen ver gaan in hun uitspraken, dat brengt de vrijheid van meningsuiting met zich mee, maar die vrijheid wordt begrensd door het verbod op discriminatie,’ laat het OM weten in een verklaring.

    Onbegrijpelijk

    Het OM merkte Wilders in oktober aan als verdachte en heeft de PVV-leider op 8 december verhoord. Dat verhoor heeft ‘geen nieuwe inzichten’ opgeleverd. Wanneer de eerste inhoudelijke zitting zal plaatshebben, moet nog blijken.

    Wilders laat weten het besluit van het OM onbegrijpelijk te vinden. ‘Ik heb gezegd wat miljoenen mensen denken en vinden. Voor de tweede keer wil men blijkbaar afrekenen met iemand die de waarheid spreekt. Het is een gotspe dat ik me daarvoor voor de rechter moet verdedigen. Het OM zou zich bezig moeten houden met het vervolgen van jihadisten in plaats van mij.’

    Marokkanen

    Tijdens de verkiezingscampagne voor de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart sprak Wilders in een interview over Den Haag als ‘een stad met minder lasten en als het even kan wat minder Marokkanen’.

    Op de verkiezingsavond van 19 maart deed hij daar nog een schepje bovenop. Hij vroeg aan de aanwezigen of ze ‘meer of minder Marokkanen’ willen. De PVV’ers riepen luid ‘minder, minder, minder’, waarop Wilders zei: ‘Dan gaan we dat regelen.’

    Er werd massaal aangifte gedaan tegen Wilders vanwege de uitspraken, die de wereld over gingen. Het OM ontving meer dan 6.400 aangiften. >>>

    http://www.elsevier.nl/Nederland/achtergrond/2014/12/OM-vervolgt-Geert-Wilders-voor-discriminatie-1668485W/?masterpageid=158493

    Like

  4. peterselie1 zegt:

    De stilte rondom de gesaboteerde kerncentrale te Doel (bijgewerkt artikel)

    Overdrijven is een kunst die de media als geen ander beheersen. Sensatie verhalen als de millennium bug, de zure regen, de klimaatverandering, en thans de MH17 worden eindeloos herkauwd. Dit is iets dat we gewend zijn, het wordt echter pas echt eng als de media een sensationeel verhaal lijken dood te zwijgen. Dat is wat er nu aan de hand is. Laten we ons eerst tot de feiten beperken.

    De reactor 4 van de kerncentrale Doel is stilgelegd naar aanleiding van een incident. De eigenaar van de centrale, Electrabel, zegt zelf het volgende:

    Op dinsdag 5 augustus schakelde Doel 4 automatisch uit ten gevolge van een verlies van smeerolie aan de stoomturbine……. Na analyse bleek dat het incident zich heeft voorgedaan bij de leeglaatafsluiter van de smeerolietank die openstond, waarschijnlijk door een bewuste manuele handeling. ….Na de automatische uitschakeling van de reactor is gebleken dat één van de 3 pompen van de hulpvoedingswaterkring door een technisch defect onbeschikbaar was. Deze pompen dienen om water naar de stoomgeneratoren te voeren voor de afkoeling van de reactor. De overige 2 pompen volstaan ruimschoots om de afkoeling te garanderen. De reactor werd zonder verdere problemen in een veilige stilstand gebracht.

    In Jip en Janneke taal: iemand heeft in een kerncentrale bewust iets gedaan waardoor een turbine kapot ging. En 1 van de 3 pompen die de reactor afkoelen was ook nog eens kapot. De 2 andere pompen deden het gelukkig wel en daardoor kon men de reactor afzetten.

    Begin augustus is deze daad gepleegd, pas nu beginnen de autoriteiten voorzichtig de term terrorisme te gebruiken:

    Het onderzoek naar sabotage in de kerncentrale Doel 4 volgt de piste van een mogelijke terreurdaad. Dat heeft directeur André Vandoren van het Orgaan voor de Coördinatie en de Analyse van de Dreiging (OCAD) laten verstaan op RTL-TVi. ……. Volgens Vandoren wijst de interventie van het federaal parket in dit dossier erop dat de onderzoekers een terreurdaad vermoeden. “Indien het federaal parket zich bezighoudt met dit dossier, betekent het dat men in die richting gaat”, aldus de OCAD-topman.

    In Jip en Janneke taal: een terrorist heeft een kerncentrale kapot proberen te maken.

    De rol van de media.

    Nucleaire sabotage aan de grens van ons landje. Binnen een van de dichtst bevolkte gebieden van Europa. In een straal van 75 kilometer bevinden zich 9 mln bewoners. Dit is toch een nieuwswaardig feit. Wie heeft het gedaan, is het een “lone wolf”? Of zit er een land of een organisatie achter? En wat is het oogmerk? Is het islamitische terreur of is het een vorm van eco terreur, waarbij een kernenergie tegenstander kernenergie op de agenda wil zetten? Zo zeker als iedereen leek na MH17, zo stil is men nu. Zou het komen doordat de MSM in de pocket zit van de geheime diensten zoals op de site van GaleBoetticher.com wordt beweerd? Ik weet het niet.

    Enkele relevante vragen en gevolgen:

    Bij afwezigheid van debat. Ik wil toch enkele vragen stellen. En wijzen op de gevolgen.

    1] Er loopt straks een terrorist vrij rond in een kerncentrale. Men start deze centrale opnieuw op, waarschijnlijk in januari, maar nergens lees ik dat het personeel is vervangen. Zolang men niet zeker weet wie de dader is, moet al het personeel dat betrokken kon zijn bij deze actie op non actief gesteld worden. Zolang deze nucleaire terrorist niet is gevonden is het onverantwoord om deze groep mensen weer toegang tot de centrale te verschaffen.Ik lees dat men inderdaad overweegt een groep mensen geen toegang te geven. De gedachte dat men hierover nog nadenkt geeft me rillingen. De hele groep is besmet en dient tot er een onherroepelijke veroordeling is, en men zeker weet dat er geen tweede verdachte is, geen toegang te hebben tot enige nucleaire installatie.

    2] Waarom heeft de pomp gefaald? Voor een ramp is vaak een keten van kwade kansen nodig. De uitval van 1 onderdeel, bijvoorbeeld een turbine of een pomp, is niet genoeg om een deugdelijk ontworpen systeem ten gronde te richten. Hier zijn meerdere zaken fout gegaan en dat maakt de zaak ernstiger. Een samenloop van dergelijke omstandigheden kan juist wel tot een ramp voeren. Ik lees verder weinig over de pomp die faalde op internet, maar de oorzaak hiervan is belangrijk.

    3] Is dit niet een reden om alle centrales na te lopen op een soortgelijke sabotage actie? Waarom lezen we daar niets over? Is de les wel geleerd? We hebben tal van gekke wetgeving die de burger dient te beschermen. Maar waarom loopt men niet alle kerncentrales na en gaat men overal over tot het aanbrengen van magneet sloten te openen met individuele kaartlezer of zelfs biometrische gegevens? Waarom inventariseert men niet alle afsluiters en andere risico volle onderdelen en zorgt dat deze slechts met twee man tegelijk geopend en gesloten kunnen worden?

    Tenslotte toch nog even de rol van de media. Het risico dat terugkerende strijders van de IS hier aanslagen zouden gaan plegen, heeft heel veel media aandacht gehad. De media zwegen echter tegelijkertijd over een zeer sensationele nucleaire terreurdaad die wel gepleegd is. Ik snap het niet. U wel?

    UPDATE: naar aanleiding van de discussie met “driepinter” heb ik het artikel op enkele onderdelen aangepast. Ik verkeerde in de veronderstelling dat een koelwater pomp was gesaboteerd, het was echter de turbine. Dit is slordig maar tast de kern van mijn verhaal, de verrassende media stilte, niet aan. Ik erger me dat ik hier geen correcte weergave van de feiten heb gepresenteerd. Ik wil er ook op wijzen dat er een kans is dat het geen terreurdaad betrof. Sabotage lijkt erg waarschijnlijk, maar niet iedere sabotage actie hoeft een terreur motief te hebben. Het is bijna niet voor te stellen dat iemand de afsluiter per ongeluk heeft opengezet, maar dat zou theoretisch ook mogelijk zijn. Niet dat dit laatste dan veel vertrouwen inboezemt…..>>>

    http://www.vrijspreker.nl/wp/2014/12/de-stilte-rondom-de-gesaboteerde-kerncentrale-te-doel/

    Like

  5. peterselie1 zegt:

    Over ontwikkeling en ontbinding

    s Nederland een land dat zich nog ontwikkelt? Of moeten we constateren dat we net als Japan tot stilstand zijn gekomen? Of gaan we zelfs Argentijnse tijden tegemoet, verliezen we onze welvaart? En glijden we af tot een bananen republiek maar dan zonder bananen en zonder republiek?

    De groei van de zogenaamde ontwikkelingslanden is spectaculair. Zelfs in het ooit afgeschreven continent Afrika gaat het steeds beter. We zien dat gebieden als Noorwegen en Zuid Duitsland nog groeien en steeds welvarender worden. We zien dat wij in Nederland stilstaan. Er is geen economische groei.

    We zijn als een rijk dat ten onder dreigt te gaan. Veel andere landen en soms zelfs grote rijken zijn ons voorgegaan. Landen als Frankrijk onder Lodewijk de 14de of het Spanje in de 16-de eeuw die aan de spilzucht van koningen ten onder dreigden te gaan. Gelijk deze landen hebben wij staatsuitgaven die de draagkracht van het land te boven gaan.

    Waar monarchen vaak schitterende paleizen nalieten besteden wij ons geld aan een te dure verzorgingsstaat. Als wij failliet zijn hebben wij helemaal niets meer. We hebben het allemaal doen verdampen aan uitkeringen zodat bijstandsmoeders 2000 euro netto per maand krijgen. En aan een opgeblazen ambtenaren korps.

    De ontwikkeling van een land slaat in zo’n geval om in ontbinding. En dat is wat er gebeurt. Nationale bevoegdheden worden overgedragen aan Brusselse bureaucraten. De productieven verlaten het zinkende schip. De naastenliefde is in de maatschappij overgedragen aan een staat. De economische groei komt tot stilstand. De mensen hebben minder en minder kansen om zich te ontwikkelen en geld te verdienen. De repressie neemt toe.

    Nederland is niet langer behorend tot de ontwikkelingslanden maar tot de ontbindingslanden. Gelijk Japan haar onstuitbaar geachte economische opmars van de jaren 80 van de vorige eeuw heeft ingewisseld voor economische stagnatie. En zijn rijkdommen heeft verpatst en thans een enorme schuld heeft opgebouwd. We zijn zoals zovelen die ons voorgingen, ons eigen vlees aan het opeten. De toekomst van de kinderen wordt verpatst voor een onhoudbare spilzucht.

    Hoe kan dit zover komen? Wel, we zijn gaan geloven in de politiek als oplossing voor maatschappelijke problemen. Dan wint niet langer de meest effectieve producent, of de meest hardwerkende inwoner. Nee, degenen die politieke vaardigheden hebben die bespelen de massa. De politici verdelen de middelen en niet de markt.

    Waar de markt gebaseerd is op vrijwillige transacties kan de politiek slechts verdelen wat met dwang is afgenomen. De maatschappij glijdt af van vrijwilligheid naar dwang. De morele ontbinding is in gang gezet.

    Op de morele ontbinding volgt de economische ontbinding omdat het vele malen effectiever is politiek te bedrijven dan te produceren. Een investering in regelgeving die concurrentie buitenspel zet heeft veel meer rendement dan innovatie. Producenten die willen blijven produceren worden noodgedwongen zelf steeds politieker. Het gevolg is dat niet langer de meest efficiente producenten winnen, maar de meest politieke.

    Dit verval zet zich door in de bedrijven zelf. Binnen bedrijven wordt politiek steeds belangrijker. Want de managers die de beste politici zijn kunnen het beste omgaan met de door politieke personen gedomineerde maatschappij.

    Het is zelfs zover gekomen dat politiek incorrect gedrag mensen tot outcast maakt. Denk aan Janmaat. Denk aan de PVV. Denk aan de ondernemers die zelf willen bepalen welke huidskleur hun werknemers hebben en daardoor vervolgd worden. Denk aan het uitgaansleven waar men iedereen binnen moet laten omdat men anders de zaak kan sluiten.

    Het politieke element heeft gezegevierd. De bankiers hebben dat heel goed begrepen, fractioneel reserve bankieren heeft hun schatrijk gemaakt. Veel andere sectoren zijn in hun voetsporen getreden en weten zich ten koste van anderen te verrijken door regelgeving. Innovatie wordt tegengegaan door gevestigde belangen en vergunningen. De economie is net zo dichtgetimmerd als in de middeleeuwen met de gildes. Door de vergunningsstelsels is nieuwe toetreding in veel bedrijfstakken thans bijna onmogelijk. En innovatie wordt maar al te vaak tegengewerkt of verboden.

    Dit alles zorgt ervoor dat de economie door politici wordt gedomineerd. Politici die niet in staat zijn een bedrijf behoorlijk te leiden maar wel prima in staat zijn productieve medemensen te bestraffen en minder productieve medemensen te belonen. Dan stokt de ontwikkeling en neemt de ontbinding de overhand. In die fase zitten we nu als land, de ontbindingsfase. De ondernemers zijn vertrokken en vervangen door politici. De groei is verdwenen. We teren in op onze voormalige rijkdommen die we als Lazarus vermogen betitelen en waar politici met begerige ogen naar kijken. De vraag is hoe diep we moeten vallen voordat we weer opkrabbelen. >>>

    http://www.vrijspreker.nl/wp/2014/12/over-ontwikkeling-en-ontbinding/

    Like

  6. peterselie1 zegt:

    Het vierde Rijk, de vestiging van de matrix wereldregering via massaslachting

    Als we het Derde Rijk van de nazi’s meerekenen, zouden we nu kunnen zeggen dat op dit moment het Vierde Rijk in de maak is. Daarbij merk ik op dat ook het nazisme in mijn optiek een zionistisch idee was en dat het nazisme niet heeft opgehouden te bestaan, maar voortgezet werd vanuit Amerika en via de oprichting van de VN en de Europese Unie slechts onopvallend het plan voortgezet heeft. Het leek mij nuttig de situatie van dit moment eens te visualiseren. Hoe staat het ervoor met de wereld? Het idee dat we onder een voortzetting van het nazi regime leven zal voor velen iets zijn wat als bespottelijk gezien wordt, maar dat geldt voor meer van mijn standpunten. Dat er nu openlijk projecten afgemaakt worden die onder Adolf Hitler gestart zijn (zie hier) en dat het barst van de nazi symboliek in het gebied dat ik op onderstaand plaatje groen markeerde, mag na enig onderzoek wel duidelijk zijn. Het leidt alleen onherroepelijk tot cognitieve dissonantie bij velen die dit zullen lezen. Adolf Hitler werd gefinancierd door Prescott Bush, vader van de latere president George H.W. Bush en grootvader van George W. Bush. Zijn bank, UBC (Union Banking Corporation) regelde vanuit New York, de financiering van IG Farben, het bedrijf van de omstreden industrieel Frits Thyssen. Prins Bernhard zelf was spion voor IG Farben (geldschieter van Hitlers oorlogsmachine) en was na de oorlog mede initiatiefnemer van de Bilderberggroep. De Europese Gemeenschap (nu EU) werd jarenlang geleid door Walter Hallstein. Hallstein was lid van een genootschap van Nazi “wetsbeschermers”, de organisatie die de wettelijke steunpilaar werd voor een Europa onder toezicht van de Nazi/kartel samenwerking (zie hier).
    Op onderstaande kaart ziet u mijn visie op hoe de situatie er op dit moment op het wereldwijde schaakbord voorstaat. We hebben feitelijk met twee kampen te maken, die achter de schermen – geloof het of niet – ook nog eens dezelfde agenda dienen. Het groen gemarkeerde gebied is Amerikaans grondgebied. Daarmee doel ik op alles wat onder de paraplu van Amerika valt, zoals Europa, Australië en de overige gebieden die groen zijn. Mocht u er over twijfelen dat Europa bijvoorbeeld een deelstaat van Amerika is, dan raad ik u aan gewoon even de research op deze website te volgen. Het crèmekleurige gebied is alles wat onder de paraplu van (wat ik noem) ‘kamp Rusland’ valt. Dat zijn in feite de BRICS landen. BRICS is de Engelstalige afkorting voor Brasil, Russia, India, China and South Africa. Dit zijn de twee kampen die elkaar nu wereldwijd in de haren vliegen. Het meeste daarvan wordt u niet getoond. De kleur rood heb ik gebruikt om een conflictgebied aan te duiden. Zo heb ik een gebied in Westelijk Afrika als rood gemarkeerd. In een deel van dit gebied is er sprake van de geveinsde Ebola uitbraak. Feitelijk is dit een rookgordijn dat opgetrokken is om een oorlogsconflict te maskeren. Dit heb ik in dit artikel en dit filmpje toegelicht. Van sommige gebieden zult u wellicht denken “die ook rood?” De media toont ons niet alles, maar in de Zuid Chinese zee is ook een conflict gaande en wellicht ben ik nog gebieden vergeten. Sommige conflicten worden u echter niet getoond door de Main Stream Media. Een tyfoon bij de Filipijnen is voor de gemiddelde kijker niets meer dan een natuurramp. In mijn optiek is er sprake van oorlogsvoering met weer-manipulatietechnieken (zie hier). Mocht de lezer een andere visie op de overzichtskaart hebben, dan hoor ik die graag.
    Waarom beweer ik dat beide grote kampen achter de schermen dezelfde agenda dienen? Welnu, het grote doel is het vestigen van een wereldregering (of eigenlijk iets veel groters). “Ja, maar dat kunnen ze dan toch ook gewoon afspreken? Waarvoor zouden ze daarvoor een oorlog op willen tuigen?” Om dat te begrijpen, moet u tevens kijken naar de wereldreligies. Men is bezig de Saturnische machtsstructuur op de aarde te vestigen. We kunnen het ook de Luciferiaanse macht of de macht van Satan noemen. Dit alles heeft te maken met de matrix-realiteit waarin ik beweer dat de mensheid leeft. Een realiteit die de mensheid via een – in de beeldspraak – soort WiFi netwerk in een lager bewustzijn houdt. Dit alles heb ik uitgebreid toegelicht in mijn artikel ‘De matrix de gevangenis voor de menselijke ziel‘ (zie hier). Het doel lijkt de positie van de ‘Saturnus matrix’ in de multidimensionale realiteit definitief te vestigen. De matrix-realiteit moet op gelijk niveau met de originele realiteit komen te staan. Die laatste is de realiteit waarin de mensheid vanuit haar origineel onderdeel is van de scheppende goddelijke kracht. Stelt u voor dat Ray Kurzweil – technische topman van Google die beweert dat we in 2045 onsterfelijk zijn en digitaal gecreëerde werkelijkheden en avatars geschapen hebben die niet van echt te onderscheiden zijn – in staat is om deze nieuwe realiteit zo krachtig te maken dat de oude niet meer relevant of van waarde wordt geacht. Dat is ongeveer wat de Saturnus-cult aan het doen is met onze huidige Saturnus-matrix-realiteit. De grote architect of Lucifer – de bouwer van deze Saturnus-matrix (de valse realiteit) – wil deze realiteit naar de onomkeerbare status verheffen. Hiervoor moet ook de broncode van waaruit alles voorkomt aangepast kunnen worden. Daarvoor heeft men de menselijke ziel – die via de zielsconnectie toegang biedt tot die broncode – nodig. Vandaar dat er de laatste paar honderd jaar miljarden mensen bijgekomen zijn op aarde. En om die toegang te verkrijgen tot de broncode van de echte realiteit buiten deze Saturnus-matrix moet die mensheid massaal worden afgeslacht. De ‘zielen energie’ die dat genereert zet – in de beeldspraak – als het ware de poort open tot de bron.
    Dé reden dat de partijen die wereldwijd dus de twee geschetste kampen vormen achter de schermen samenwerken, is dat ze gezamenlijk toewerken naar de grootste massaslachting aller tijden. In alle grote wereldreligies wordt geprofeteerd van een eindtijd. De islam en het christendom spreken beide van een eindstrijd. Ze zijn echter in essentie verschillend en dat verschil wordt gebruikt voor onderlinge haat. In mijn optiek zijn deze religies dan ook bewust gecreëerd om de massa’s mensen tegen elkaar op te zetten. Wat is er nu mooier dan dat je het gewenste bloedoffer – de gewenste massaslachting – realiseert door twee groepen die elkaar vrijwillig afslachten? De reden dat nu wereldwijd de autochtone bevolking in de groen gemarkeerde gebieden opgezet wordt tegen de islamitische groep ligt daarin verscholen. ISIS is een Westers zionistische creatie. Het zionisme is feitelijk niets anders dan een Luciferiaans idee dat de oud Babylonische Saturnus-cult en Saturnus verheerlijking representeert. Religies zijn tevens creaties van deze Saturnus-cult. Daarom zult u in elke religie Saturnus symboliek herkennen. Het is aan de mensheid om de leugens van de matrix-poortwachters te gaan doorzien. Dat zijn de religieuze- en wereldleiders die ons via zware indoctrinatie en mind control in hun greep houden. Ik noem ze ‘Archontische-hybride’ elitaire leiders. Zij sturen aan op de grootste massaslachting die de mensheid ooit gekend zal hebben. Het vergt een behoorlijke ‘reality shift’ om dat te gaan zien. >>>

    http://www.martinvrijland.nl/2014/12/17/het-vierde-rijk-de-vestiging-van-de-matrix-wereldregering-via-massaslachting/

    Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @Peterselie1: 10.21. uur. Een behoorlijk indrukwekkend geheel Peter. Ook ik ben ervan overtuigd, dat er een gigantisch COMPLOT gaande is tegen de mensheid in zijn geheel. Voor mij zijn de sleutelwoorden: Bilderberg en de NWO.

      Geliked door 1 persoon

      • peterselie1 zegt:

        Ja Tom het lijkt er veel op dat al deze ‘openbaringen’ van diverse blogs, site’s in een stroomversnelling raken. Oók de MSM is een stuk toleranter geworden in de reacties die ingezonden worden, voor een half jaar geleden zou ik met open mond er naar gestaard hebben wat er nu allemaal wordt geblogd. Fantastisch het internet, maar óók een gevaar voor de gevestigde orde die het nu knarsetandend en met lede ogen aan moet zien dat de mensheid stapje voor stapje achter de plannen van deze volksmenners komen. Hopelijk gebruiken zij hun verstand al ben ik bang van niet Tom, enfin we zullen het vanzelf wel merken wat de volgende stappen zijn van de bestuurlijke elite die ons voorlopig geheel in de tang hebben doen zitten.

        Grt

        Like

  7. delamontagne zegt:

    Dit hele gedoe over hetgeen ze in NL “zorg” noemen, gaat blijkbaar om de keuze voor arts. Nu nog vrije keuze, schippers wil dat afschaffen.
    Het kan dus in principe mogelijk zijn dat je wordt doorgestuurd naar een arts, die er denkbeelden op-na-houdt om voor de jihad te gaan strijden.
    Dit las ik in een artikel vanmorgen (uitgelicht ) over de “NL-se”-polderjihadisten.
    ………….
    Volgens Bertholee ( hoofd AIVD )bevinden zich onder polderjihadisten jongeren „uit zeer goede families, sommigen zelfs met universitaire graad”. „Er zit zelfs EEN ARTS ONDER.
    ………..
    Je zult maar gedwongen worden naar zo,n “arts” te gaan.
    De reklame,s voor “zorgverzekeringen” de laatste dagen op NL- TV, zijn ook walchelijk.( en voor ons onbegrijpelijk ! )
    Zo is er een met een mevr. die blijkbaar in een ziekenhuis-bed ligt en daaronder…………………..lopen kippen rond.
    Is dit nu echt om “men” , de mensen in NL te laten zien ; hoe slecht de ziekenhuis-toestanden in de andere landen is. Het is eigenlijk zonder-meer lachwekkend.
    Die artsenkeuze is volgens mevr. schippers om de kosten te verlagen/
    Ik moest paar dagen terug foto,s van knie laten maken, waarschijnlijk ook daar (lichte) artrose.
    De 5 foto,s kosten totaal Euro 41.27
    Ik ging dat voor NL op de PGB-lijsten zoeken. Hetzelfde kost in NL (per foto ) Euro 77.74 dus voor 5 foto,s ongeveer 238 euros.
    Of de apparatuur hier tweede of 3e-hands is ????????????
    NEE de laatste moderne Philips-apparatuur. Zo lang ze NL-ers kunnen blijven wijsmaken dat de “zorg” aldaar het aller-aller-beste ter wereld is……………..verandert er niets.

    Like

  8. peterselie1 zegt:

    ENKELBANDEN JIHADVERDACHTEN MOGEN AF

    Twee jihadverdachten uit Huizen hoeven niet langer hun enkelbanden te dragen. Het elektronisch toezicht is niet langer nodig, zo besliste de raadkamer van de rechtbank Midden-Nederland.

    Wel moet het duo zich blijven melden bij de reclassering, zo schrijft het ANP. Ook mogen ze geen identiteitspapieren hebben.

    De mannen van 31 en 33 jaar zouden op het punt hebben gestaan om met hun gezinnen af te reizen naar Syrië om zich bij de terroristische organisatie IS te voegen. De mannen en hun vrouwen werden in de cel gezet en hun in totaal zes kinderen moesten naar pleeggezinnen.

    De moeders kwamen al snel weer op vrije voeten, maar gelden nog steeds als verdachte. Toen de moeders weer vrij waren, mochten de kinderen terug naar huis. Later in september zijn ook de beide mannen weer vrijgelaten, maar onder strikte voorwaarden. >>>

    http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2014/12/enkelbanden_jihadverdachten_mo.html#

    Like

  9. peterselie1 zegt:

    Terroristen vrijuit door taalfout

    http://hlnregiophotoprovider0.hln-cdn.be/photo/een-van-de-terroristen-bij-zijn-arrestatie-in-2010-samen-met-acht-andere-verdachten-is-hij-opnieuw-een-vrij-man-nbsp-nbsp-foto-ap/p1/img-ZGRmOTk0YjEvYXQvNzM1Mjc3OS82NDB4NjQwL0ZU/7352779.jpeg?v=oYKOjPa

    Kafka heeft opnieuw toegeslagen bij justitie. Het Antwerpse proces tegen de ‘Terroristen van het Sint-Jansplein’ moet helemaal worden overgedaan omdat enkele Engelse citaten in de argumentatie van de procureur niet waren vertaald. Negen verdachten, die tot jaren celstraf waren veroordeeld voor het ronselen van moslimstrijders, zijn sinds gisterochtend opnieuw vrije burgers.
    WOUTER HERTOGS, PATRICK LEFELON, KRISTOF AERTS
    Het hof van beroep in Antwerpen veroordeelde begin dit jaar twaalf terreurverdachten, vooral mannen van Marokkaanse en Tsjetsjeense afkomst, tot straffen tussen vijf en acht jaar voor het ronselen van moslimstrijders voor de strijd in Tsjetsjenië. Het kopstuk Hassan Hamdaoui kreeg 12 jaar cel omdat hij bovenop ook een aanslag tegen de Navo in Brussel had beraamd.

    De terroristen van het Antwerpse Sint-Jansplein, waar enkele verdachten woonden, hadden in 2009 en 2010 hun steun aangeboden bij de islamitische terreurbeweging Emiraat van de Kaukasus. Deze radicale moslims voeren een bloedige strijd tegen de Tsjetsjeense en Russische machthebbers.

    De Antwerpse bende legde via tussenpersonen contacten met Tsjetsjenië, zamelde geld in en ronselde kandidaat-strijders in de internetcafés in Borgerhout. De politie rolde de bende op maar kwam op het proces in eerste aanleg van een kale reis thuis. Vrijwel iedereen werd vrijgesproken omdat de rechter onvoldoende bewijs zag voor het recruteren. Geen enkele Antwerpse kandidaat-strijder was tot aan het front in Tsjetsjenië geraakt.

    Engelse documentatie
    Het hof van beroep in Antwerpen veegde die vrijspraken in januari 2014 van tafel. De bende van het Sint-Jansplein was wel degelijk bezig met het rekruteren van moslimstrijders en vormden dus een terroristische organisatie. De mannen gingen voor jaren de cel. Het federale parket haalde opgelucht adem. De veroordeling deed het beste verhopen voor het proces tegen Sharia4Belgium dat dan nog moest beginnen.

    Het Hof van Cassatie vernietigde gisterochtend de zware veroordelingen omdat het Antwerpse hof van beroep een overtreding van de taalwet over het hoofd heeft gezien. Een stukje Engelse tekst uit het pleidooi van de federale procureur was niet vertaald. Een procedurefout, vonden de advocaten van de terreurbende. Zij kregen gisteren gelijk van het hoogste gerechtshof in België.

    Advocaat-generaal Damien Vandermeersch van het Hof van Cassatie: “De veroordeling is tenietgedaan om een puur technische reden. Zoals u weet liggen taalwetten heel gevoelig in dit land. Als de taalwet niet gerespecteerd wordt, moet het Hof van Cassatie de uitspraak vernietigen. Deze fout kan rechtgezet worden maar daarvoor is er wel een volledig nieuw proces nodig.”

    Het federale parket wilde gisteren niet reageren. Ondanks het tijdrovende nieuwe proces dat nodig zal zijn, overheerste toch vooral tevredenheid. Het Hof van Cassatie gaat akkoord met de grond van de zaak. Een groep die in België moslimstrijders rekruteert, moet beschouwd worden als een terroristische organisatie.

    Amper bewijzen
    Advocaat Gert Warson die twee verdachten bijstond, interpreteert de uitspraak van het Hof van Cassatie echter heel anders. “Met dit arrest wil het Hof van Cassatie tussen de lijnen laten verstaan dat het federaal parket amper bewijzen had om de beklaagden van het Sint-Jansplein ten gronde te veroordelen.”

    De terroristen van het Sint-Jansplein moeten in de loop van volgend jaar voor de derde keer terechtstaan, deze keer voor het hof van beroep in Gent. Kopstuk Hassan Hamdaoui zal er dan niet bij zijn. Zijn veroordeling tot 12 jaar is wél gehandhaafd door Cassatie. >>>

    http://www.hln.be/regio/nieuws-uit-antwerpen/terroristen-vrijuit-door-taalfout-a2155756/

    Like

  10. peterselie1 zegt:

    Overheden willen hun goud terug

    De moeder aller bankruns is gestart
    De run op goud door nationale overheden is begonnen. België is van plan om zijn goud te laten repatriëren meldde de Nationale Bank van België vorige week. Het terug naar huis halen van eigen goud dat gestockeerd is bij centrale banken in het buitenland is aan het escaleren. Verschillende landen gingen België al voor en er gaan stemmen op in andere landen om hetzelfde te doen.
    Duitsland is al enkele jaren bezig zijn goud terug te halen vanuit de Federal Reserve Bank of New York of de nationale bank van Amerika.
    Nederland is er heimelijk in geslaagd om 122 ton goud terug naar Nederland te halen.
    In Frankrijk gaan er ook stemmen op om zijn goud te repatriëren.
    Oostenrijk overweegt ook om zijn goud te repatriëren dat nu nog gestockeerd is in de Bank of England.
    Strijd om het échte geld is begonnen

    België is met Brussel de hoofdzetel en het symbool van de Europese unie. Daarom is het zo frappant dat zij als symbool van de unie ook overgaan met het repatriëren van goud. Het is onwaarschijnlijk waarom zij zichzelf in een lastig parket willen brengen om 141 ton goud naar huis te verschepen.
    Dit goud vertegenwoordigt tenslotte maar een waarde van $5 miljard. Dat bedrag staat in schril contrast met het geld dat omgaat in overheidsobligaties die landen van elkaar in hun bezit hebben.
    België wil wel een veelvoud van dit eerder kleine bedrag aan Amerika in bewaring geven in ruil voor schatkistcertificaten. Maar $5 miljard in goud is blijkbaar toch een groot probleem. Waarom zo moeilijk doen om $5 miljard? Heeft dit met vertrouwen te maken om het echte geld?
    Een zekerheid is dat er tijdens de crisis van 2008 electronische bankruns geweest zijn op de commerciële banken wereldwijd. Het financiële systeem heeft op het randje van de afgrond gestaan, volgens sommige zelfs op enkele uren.
    Dit is ook de reden waarom er zoveel failliet zijn gegaan en andere gered moesten worden door de nationale overheden. Deze bankruns zijn angstvallig stilgehouden maar ze zijn er zeker geweest. Het financiële systeem dat gebaseerd is op vertrouwen moest kost wat kost in stand gehouden worden.
    De vergelijking is wel frappant. Centrale banken doen er alles aan om het vertrouwen in fudicair of papiergeld kost wat kost in ere te houden voor de deposito houder. Hun eigen gedragingen of hun handelen ten opzichte van elkaar met goud in de hoofdrol weerspiegelt echter niets anders dan wantrouwen. Moest de spaarder hetzelfde gedrag vertonen als de centrale banken dan zou het financieel systeem stante pede in de afgrond storten.
    Goud is geld zoveel is nu zeker, dat is het al 6000 jaar. Het kan ook niet bijgemaakt worden. De strijd om het echte geld is begonnen. Men wil het zo dicht mogelijk bij huis. Wij zijn getuigen van de grootste bankrun op de centrale banken van echte geld allertijden. Is er een goudstandaard in de maak? >>>>

    http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/12/overheden-willen-hun-goud-terug/

    Like

  11. Berthe zegt:

    Tja, Wilders moet koste wat kost buiten spel gehouden worden…..

    Iets anders: een Nederlandse PEGIDA demonstratie zouden we moeten houden in Hilversum – bij het MEDIAPARK. De trein stopt er voor de deur. Zo KAN de media ‘Wij zijn het volk’ niet negeren.
    Bovendien krijg je de aandacht effectiever als je het eens anders aanpakt en eens niet naar het Mailieveld gaat. Een route door Hilversum beginnend bij het ene station daar en naar het Mediapark waar een ander station is…….of van Bussum naar Hilversum lopen.??
    E.J. Bron heeft u contact met Pegida in Duitsland..? Kunnen ze ons helpen iets groots te organiseren?
    Sinds ik deze site lees, krijg ik weer hoop dat Europa gered wordt van de de EU en van de Islam.

    Like

  12. Jan Wandelaar zegt:

    Like

  13. N.E. Derlander zegt:

    Steeds wordt gesteld dat het kabinet wel eens zou kunnen vallen. Dat legt een grote druk op de drie PvdA senatoren.

    Maar als het kabinet op grond van zo’n gebeurtenis dreigt te vallen is er natuurlijk meer aan de hand……………. Dus zelfs als Schippers haar zinnetje kan doordrijven, dan nog is er iets fundamenteels kapot gegaan en sukkelen we door naar het volgende incident.

    Maar de schaduwpremier (Pechtold) zal dan voorlopig opgelucht adem kunnen halen. Want zijn duistere “hervormingsprogramma” kan alsnog doorgedrukt worden

    Like

  14. peterselie1 zegt:

    “Onafhankelijk” bestaat niet in de financiële sector
    Dubbele petten

    Het is hommeles bij de AFM. De toezichthouder die moet toezien op het gedrag op financiële markten heeft zelf problemen met zijn gedrag. Of beter: de raad van toezicht van de toezichthouder heeft dat.
    U weet wel: dubbele petten, belangenverstrengeling, gedoe met bijbanen en vooral geen gedragsregels en protocollen voor hoe daarmee om te gaan. Het probleem speelde al langer en mondde begin september dit jaar uit in een verzoek aan minister Dijsselbloem om een onafhankelijk rapport.
    Dat ligt er nu en liegt er niet om. Nee, er is geen sprake van fraude maar wel van ‘slordigheden’ bij het melden van bijbanen en beleggingen. Ook is er ‘onvoldoende afstand’ tot instellingen die onder toezicht staan bij de AFM. De raad van toezicht heeft geen code waaraan gedrag of integriteit van de toezichthouders kan worden ­afgemeten. Er is geen protocol aan de hand waarvan kan worden beoordeeld welke nevenfuncties wel en welke niet zijn toegestaan. En er is geen rol ­ingeruimd voor externe toetsing. Oftewel, men klooide maar wat aan en dacht dat men, vanwege jarenlange ervaring, boven iedere twijfel verheven was.
    Laks toezicht
    Zes jaar na een crisis die mede te wijten was aan laks toezicht is dat natuurlijk onverteerbaar. Burgers hebben recht op bescherming tegen een sector die ondanks lippendienst aan klantenbelang vooral geëquipeerd is om te sturen op eigen targets, bonussen en kwartaalwinsten. En hebben dus baat bij toezichthouders die tegendenken, die de praatjes van de sector niet voor zoete koek slikken en die bancaire deelbelangen niet verwarren met het algemeen belang. Zoals wel het geval was in de twintig jaar voor de crisis – zeg maar het tijdperk Wellink.
    Denk maar niet dat de betrokkenen het zelf met deze open deuren eens zijn. In Het Financieele Dagblad van afgelopen maandag sloeg een van hen keihard terug. Onder de kop ‘Financiën misbruikt rapport om greep op AFM te versterken’ wees oud-Fortis-man Joop Feilzer de aantijgingen ongemeen fel van de hand. Zijn uitspraken zijn typerend voor de arrogante hardleersheid van de financiële schaduwelite. Lees maar mee.
    Feilzer: ‘Je mag geen vermogen hebben en geen bijbanen. Een collega van mij zei toen dat de kippenboer naast hem beter geschikt is voor de baan dan hij, ook al heeft die geen verstand van de financiële sector.’>>>

    http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/12/onafhankelijk-bestaat-niet-in-de-financiele-sector/

    Like

    • Jantje Beton zegt:

      Zo peter je bent weer aardig bezig wat een les stof kan niet genoeg herhaald worden dank.

      Geliked door 1 persoon

      • peterselie1 zegt:

        Graag gedaan JB.

        Grt

        Like

      • Republikein zegt:

        Vergeten door te geven!
        25
        18 december 2014
        pos titel zender abs 6+
        1
        GOEDE TIJDEN SLECHTE TIJDEN

        RTL4
        1.823.000
        2
        JOURNAAL 20 UUR

        NPO1
        1.809.000
        3
        HALF ACHT NIEUWS

        RTL4
        1.382.000
        4
        MAESTRO

        NPO1
        1.325.000
        5
        EXPEDITIE ROBINSON 2014

        RTL5
        1.163.000
        6
        RTL LATE NIGHT

        RTL4
        1.140.000
        7
        JOURNAAL 18 UUR

        NPO1
        1.075.000
        8
        HOE HEURT HET EIGENLIJK

        NPO1
        1.074.000
        9
        EENVANDAAG

        NPO1
        999.000
        10
        SLIMSTE MENS

        NPO2
        976.000
        11
        RTL BOULEVARD

        RTL4
        952.000
        12
        HUIS VOL

        NPO1
        943.000
        13
        ICE AGE CONTINENTAL DRIFT

        RTL4
        836.000
        14
        NIEUWSUUR

        NPO2
        820.000
        15
        EDITIE NL

        RTL4
        782.000
        16
        HART VAN NEDERLAND

        SBS 6
        774.000
        17
        PAUW

        NPO1
        761.000
        18
        UTOPIA

        SBS 6
        681.000
        19
        LATE NIEUWS

        RTL4
        670.000
        20
        NEDERLAND WATERLAND

        NPO1
        659.000
        21
        3FM SERIOUS REQUEST

        NPO3
        614.000
        22
        ANDERE TIJDEN

        NPO2
        607.000
        23
        CASTLE

        SBS 6
        541.000
        24
        JOURNAAL LAAT

        NPO1
        497.000
        25
        FREEK VONK IN AUSTRALIE

        NPO3
        473.000

        Weekoverzicht week 50 2014

        Hieronder vindt u het weekoverzicht van week 50, met daarin de kijkdichtheid en het marktaandeel per zender en de top-10 van meest bekeken programma’s van de week.

        > Weekpersbericht week 50 (Uitzenddag)
        Maandoverzicht November 2014

        Het uitgebreide overzicht van de maand oktober is nu beschikbaar. Hierin vindt u onder andere:

        De marktaandelen van de zenders
        De top-25 met en zonder sport
        De meest uitgesteld bekeken programma’s
        De top-10 Online TV & Video

        > Maandpersbericht November 2014
        SKO animaties nieuwe strategie

        SKO heeft animaties laten ontwikkelen door ZeroMotion om de nieuwe strategie van SKO uit te leggen.

        > Persbericht SKO uitleganimaties

        > SKO nieuwe strategiepagina

        > Klik op één van de onderdelen van de Kijkcijferfabriek om een video te starten.

        Start

        Top

        Menu

        Like

Plaats een reactie