Europese Commissie misbruikt budget om burgers te manipuleren

Screenshot_78

De Europese Commissie van Juncker gooit de propagandamachinerie aan

(Vertaling: E.J. Bron)

Opnieuw moet de propagandamachinerie het oplossen voor de Eurocraten in Brussel: de Europese Commissie is een reclamecampagne gestart, die eerst zes lidstaten met in totaal 180 miljoen burgers moet overtuigen van de weldaden van Brussel. De campagne zal informeren over de activiteiten van de Europese Commissie. Voor deze politiek explosieve opdracht werd het mediabureau Havas aangetrokken. Voor de campagne worden in het begin niet minder dan 13,45 miljoen euro uitgetrokken. Bijna een vierde deel van het budget, in totaal 3 miljoen euro, zal alleen al naar het Duitse medialandschap gaan.  

Onkritische systeemmedia moeten de propaganda verbreiden

Er werden echter alleen maar media uitgekozen die een volgens de Europese Commissie “neutrale positie” tegenover de Europese Unie innemen. EU-kritische media zijn sowieso uitgesloten van de propaganda. In gewone taal betekent dit dat onkritische systeemmedia de EU-boodschappen moeten verbreiden.

In Duitsland zijn dat volgens de Europese Commissie de zenders RTL, RTL 2, SAT 1, Vox, N-TV, Kabel Eins, Comedy Central, N-24 en Sport 1. De gedrukte propaganda verschijnt vier weken lang bij bladen zoals Bild am Sonntag, Stern, Spiegel, Focus, Bunte en Brigitte.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, Censuur, Desinformatie, Elite, Eurofielen, Europese Commissie, EUSSR, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, mainstream-media, meningsdictatuur, nieuw fascisme, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op Europese Commissie misbruikt budget om burgers te manipuleren

 1. Daiyu-ninja zegt:

  Hufters zijn het. Die hele EU bende moet opgeknoopt worden voor landverraad, economische en culturele moord, misdaden tegen de menselijkheid, voor de uitroeiing van het blanke ras en voor het vernietigen van het westerse continent.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Goed dat we dit nu weten. Zodra er propagandamateriaal in Nederland verschijnt, gaat het direct bij het oud papier. Sinds kort hebben we daar een ruime container voor. Ik ga me echt niet verdiepen in de ‘weldaden van de EU’, dus net als overbodig reclamemateriaal is er maar één adres voor:
  de papiercontainer.

  Wel zeer jammer van het verspilde geld! Het had beter besteed kunnen worden aan de zwakkeren in onze samenleving.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  WIJ geboren Nederlanders en Europeanen, WORDEN door de RODE RATTEN der EUSSR gedwongen te betalen voor ONZE ONDERGANG!!

  Like

 4. Bob Fleumer zegt:

  In plaats van een nieuwe betere koers te varen en zien hoe de EU gewijzigd kan worden in iets wat wel werkt zoals de EEG blijven ze in Brussel maar op ramkoers met onze toekomst.
  Het is bij het criminele af wat daar gebeurt.

  Like

 5. Het zit er natuurlijk wel een beetje in dat de propaganda machine aan de slag gaat. Weten we dan niet dat dit al jaren aan de gang is? Kosten nog moeite zal bespaard worden de EU burgers verder te hersenspoelen en dat begint al bij het lager onderwijs. De EU trein moet namelijk doordenderen ten koste van de arbeiders. Tenslotte moeten politici wel op het pluche blijven zitten, het liefst in Brussel. Wat ze doen is de burgers te behandelen als onmondige kinderen, en heel soms een lollie 🍭 uit eigen doos presenteren zoals dat de telefonie GSM bellen vanuit het buitenland te standaardiseren. Dit had zich in de vrije marktwerking toch wel gaan stabiliseren. Nu gaan ze dus de energie aanpakken… Wat een lachertje is dat, het is al jaren bekend dat windmolens altijd meer geld kosten dan dat ze ooit zullen gaan opleveren, we betalen met zijn allen de subsidie op deze ondingen dat in de miljarden loopt. Alleen zonnepanelen en kernenergie heeft toekomst. Dat maakt energie echt goedkoper. Nee, Brussel gaat gewoon bedenken dat stofzuigers, beeldschermen en dalijk ook nog elektrische huishoudapparatuur aan Brusselse eisen moet gaan voldoen. Tenslotte zitten daar allemaal mensen die dit soort dingen bedenken om hun salaris in de toekomst zeker te stellen. Oh ja, wie betaald dat ook al weer?

  Like

 6. Pegidafan zegt:

  Laat ze maar, door al die propaganda zullen ze echt niet meer bijval krijgen.De standpunten zijn in bijde kampen allang ingenomen. Dus met andere woorden het is weggegooit geld en moeite.
  Het verzet groeit en groeit ,dat houden ze met die miljoenen echt niet meer tegen. Het zijn alleen wel onze miljoenen die ze gebruiken ,dat stel ratten.Ze willen alles doen met ons geld behalve het aan ons ten goede laten komen , we worden gekeeld ja , met ons eigen geld. Instroom van assielzoekers ,propaganda,uitkeringen,etc,etc geven ze uit , en breken heel ons vangnet en zorgstelsel tot aan de bodem af. En als dank,worden wij het eigenvolk gediscrimineerd , we mogen onze mening niet meer ventileren , er zijn geen huizen meer voor onze eigen kinderen , die komen voor jaren op een wachtlijst te staan . Als wij achter ons toetsenbord blijven zitten, is er straks voor onze kinderen en kleinkinderen helemaal niks meer over . Dus als die eerste mars van Pegida in Nederland begint ,hoop ik wel dat we er allemaal staan . gr Pegidafan.

  Like

 7. vanhetgoor zegt:

  Dat men bij Comedy Centrel niet vaak kritiek heeft op de EU ligt in het feit dat de Amerikanen geen weet hebben van het bestaan van de EU. Dat men dus bij Comedy Central niet veel laat horen wil niet zeggen dat dit publiek ook geen aversie tegen de EU zou kunnen hebben. Het is zeer onverstandig om daarom te gaan adverteren bij CC. De EU zou heel makkelijk een mikpunt van kritiek kunnen worden, kijk maar naar Popoz.

  Like

 8. Tempelier zegt:

  Nou, dat is dan weer geheel naar voorbeeld van Goebbels. Het moet toch onderhand erg stinken daar in Brussel

  Like

 9. Avidia zegt:

  Ze zitten daar (als ze er al zitten) alleen voor eigen glorie en geld, ook als ze er niet zitten schrijven ze (of een ander) in dat ze er geweest zijn. Als er iets is wat een grote schande is, is dat die EU wel. Wie denken ze wel dat we zijn???? Een grote geld moloch??? Mensen die voor hen kruipen en ja en amen zeggen??? Nou, wij Nederlanders niet, ik wil een groot verzet tegen die machtswellustelingen in Brussel.

  Like

 10. fleckie zegt:

  Aanvulling op artikel …’PSYCHOLOGISCHE..OORLOGSVOERING’, op 24.10.2014:’ Ministerie v.Justitie en Veiligheid,…( no.10)………………………FRANKRIJK……………….Franz’ Joseph Gall,
  beroemd frenologie,beweerde dat Duitsers een afwijkend brein hadden: het deel waarmee heldere beslissingen genomen worden, zou ontbreken,vandaar hun irrationele gedrag.
  ……………….De Tweede Wereldoorlog…………….ENGELAND…………….. In tegenstelling tot in
  W.O.l kwam nu de …propaganda… laat op gang. De ontwikkeling. werd weer gekenmerkt door
  ruzies,ten dele samenhangend met de gewenste geheimhouding. De twijfels aan de afloop speelden de geallieerden de eerste jaren van .d.oorlog ook parten. Engeland geloofde in een zekere betrouwbaarheid (=geloofwaardigheid) om propaganda effectief te doen zijn. Het falen van Duitsland later in de oorlog werd geaccentueerd en de haat tegen de Duitsers werd in de bezette gebieden aangewakkerd( de wrede mof, net als in 1870) . De Duitse bevolking werd vriendschappelijk benaderd ( bondgenoten voor een nieuw regime).
  DUITSLAND……….Dit land had bijgeleerd en vooral onder PAUL JOZEPH ..GOEBBELS… kwam de …nationaal-socialistische…propaganda-machine op volle toeren: voor het moreel van volk en
  leger, voor anti-communistische ideeen in Europa en voor het imago van de ..onoverwinnelijke
  ” WEHRMACHT”. Na de val van…STALINGRAD..veranderde Duitsland zijn. Imago van jonge,energieke natie die het oude Europa zat was,in beschermheer van de…EUROPESE BESCHAVING tegen het ..communisme…………………..DE OORLOG IN KOREA..1950-1953……..
  Binnen 24 uur nadat de VS hadden besloten zich te mengen in deze oorlog werden de eerste pamfletten uitgestrooid boven de gebieden waar gevochten werd. …………..Toch speelde psycho-
  logische oorlogsvoering( PSYWAR) in Korea geen substantiële rol. Wel echter in de herinnering
  van betrokkenen……………Het …hoofdkwartier…SECTIE ..PSYCHOLOGISCHE OORLOGSVOERING ..zat…in…TOKIO. Speciale UNITS…dachten..psychologische..operaties uit, al dan niet tot ondersteuning van de gevechtstroepen( MENTALE KOGELS) . Effect en ..ethische ..gehalte waren dikwijls twijfelachtig,maar deze operaties waren goedkoop en onbloedig. PSYWAR zou gemaakt hebben dat vele Noord-Koreanen ..zich overgaven of minder fanatiek
  gingen vechten………………..De …VS…..bedienden zich van ..ALLE ..MODERNE.COMMUNIECATIE-MIDDELEN voor…INTIMIDATIE(onoverwinnelijke VS.), en ver-
  Leiding( bij overgave volgt bescherming, goedvoedsel, medische zorg..en behouden thuiskomst.
  In de net veroverde gebieden werden wegen gerepareerd en medische zorg verstrekt om de sympathie v.d. bevolking te winnen( consolidatie) ………………De VS maakten in hun..PSYWAR
  gebruik van Noord-Koreanen om in te spelen op wat leefde onder de mensen,in hun eigen taal.
  Van hun kant verspreidden de Noord-Koreanen het gerucht dat de Amerikaanse pamfletten besmet waren met gevaarlijke ziektekiemen. Martelingen,moord en bedreigen van families, zouden ook tot de…AMERIKAANSE PRAKTIJKEN BEHOREN……………..Terecht wijzen de
  schrijfsters erop dat hun onbekendheid met de Noord-Koreaanse kant van het verhaal( die wel beschreven is) een onvolledig beeld zal geven. …………… Schrijsyers gaan in aparte hoofdstukken
  in op ‘Het. Geschreven woord’. “Het gesproken woord” en de…” ROL van..de…MEDIA”. Dit voert
  nogal eens tot doublures,niet zozeer van de vele interessante feiten als wel van begrippen. Ik wil hier in dit bestek niet op ingaan. ……………….CONCLUSIE: …..PSYCHOLOGISCHE…OORLOGSVOERING…werd..en wordt..GROOTSCHALIG TOEGEPAST
  ….PROPAGANDA is de..BELANGRIJKSTE en tevens ..BEST..AANTOONBARE..COMPONENT.
  Ondanks de twijfelachtige ethische basis zou oorlogsvoering humaner zijn als de psychologische
  Methodenleer gewapende strijd zou vervangen. In de praktijk zijn beide methoden altijd gecombineerd en versterken ze elkaar, waaronder het effect. In de zin van minder doden nauwe-lijks is in te schatten. Het effect op het winnen van een oorlogsgoud aanzienlijk zijn , maar dt is
  slecht meetbaar. ……………Naast gewapende strijd en psychologische oorlogsvoering dringt zich
  vanzelf de gedachte op aan een derde weg: early warning ,diplomatie,mediation. Maar …..
  ‘Psychologische Vredesvoering’. is niet het onderwerp van deze
  scriptie.########################################################################

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s