VIDEO Andrew Klavan: “Goed nieuws, onthoofde christenen”


Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Tempelier”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op VIDEO Andrew Klavan: “Goed nieuws, onthoofde christenen”

 1. Tom Hendrix zegt:

  De MUZELMAN OBAMA, dat zegt ALLES! De “GEK”, zal alles doen om de ISLAM te promoten!

  Like

 2. Auke zegt:

  Dat christenen die zich niet willen bekeren, onthoofd worden is logisch, volgens de islam, alleen hebben christenen en joden nog een ontsnappingsroute: zij mogen extra belasting betalen, zodat ze hun religie mogen blijven doen. (ok er mogen geen kerken/synagogen worden opgeknapt en je mag ABSOLUUT niet laten merken dat je christen of jood bent en dient te verzekeren dat de bazen zeker weten dat je een jood of christen bent, onder meer door het herkend worden aan kleding of een teken op je kleding (waar denk je dat de Jodenster vandaan komt (Spanje tijdens de moorse bezetting))). Dus dat geluk, NOT, hebben die twee religies nog. Het gevolg is wel dat beide religies, die iedereen die er mee in aanraking is gekomen verlichting hebben gebracht, zullen verdwijnen na een aantal honderden jaren. Voor alle andersgelovigen en daar horen atheïsten ook bij geld: Dood of bekeren.
  Doordat veel linkse mensen atheïst zijn heb ik de houding: Islam is vrede, begrepen. Dat komt, omdat atheïsme, net als de islam, een weg naar de dood is. Ze hebben beide dezelfde meester: de mensenmoordenaar van het begin af. Aan de vrucht herken je de boom en ze zijn allebei giftig en allebei vinden ze het vermoorden van andersdenkenden het summum van leven. Het atheïsme, heeft net als de islam, miljoenen en miljoenen slachtoffers gemaakt en is een andere kant van dezelfde munt. Gelukkig komt Jezus terug om alle mensen te berechten en de heer van deze mensen in de put te gooien.
  Leuke video, helaas is het nu eenmaal zo, dat wanneer christenen massaal vermoord worden er door de seculiere (zo genaamd neutrale/atheïstische) overheid/media weinig aandacht geschonken wordt. Zie het verschil tussen reacties tussen de atheïsten die vermoord zijn bij Charlie Hebdo (12) en de 2000 christenen die vermoord zijn in Nigeria. Op dezelfde dag. Hieraan kun je zien wie deze mensen, werkelijk, dienen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s