Video: gevangen IS-strijders getuigen over koelbloedige executies

Screenshot_62

De Israëlische journalist Itai Anghel is erin geslaagd om met gevangen genomen strijders van Islamitische Staat te praten. IS-strijders die door de Koerden zijn opgesloten. De jonge mannen praten zonder blikken of blozen over hun periode bij IS, over onthoofdingen of koelbloedige executies. Unieke maar ook zeer confronterende getuigenissen. De beelden werden gisteravond uitgezonden in TerZake op Canvas.

Lees verder (video!)>>>
(h/t “Miesje”)
Knack.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme. Bookmark de permalink .

16 reacties op Video: gevangen IS-strijders getuigen over koelbloedige executies

 1. Tom Hendrix zegt:

  En de smerige, gore DREKISLAM, die ONMENSEN van MENSEN maakt, hebben WIJ massaal tussen ons wonen. Huiveringwekkend waartoe de volgelingen van de islam toe bereid zijn.

  Like

 2. Marc zegt:

  Zulke jongens gun je toch een verblijfsvergunning met uitkering, woning en een harem bestaande uit inlandse vrouwen? Het moeten wel maagden zijn. Natuurlijk.

  Ik begrijp overigens niet waarom er over vanuit het westen afkomstige moslims gesproken wordt over ‘westerlingen’? Het zijn moslims, per definitie dus juist geen westerlingen. Het zijn ook geen Belgen, Nederlanders, Engelsen, want als ze al geen dubbele nationaliteit hebben (waarvan de eerste natuurlijk altijd een moslimland is) blijven het nog altijd moslims. Deze zijn onbekend met begrip en daarmee samenhangende waarde van de staat. Politiek-correcten mogen hen dan wel (zonder overleg met mede-autochtonen) een paspoort of geboortecertificaat met bijbehorende rechten verschaffen, dat betekent niet dat zij daarmee deel zijn van het betreffende volk: nationaliteit blijkt in eerste aanleg altijd uit de beleden cultuur, niet uit een door politiek-correcten van zijn oorspronkelijke waarde berooft stukje papier!

  Dus hou op moslims een nationaliteit toe te kennen als ze daar zelf al geen boodschap aan hebben, en al helemaal niet een westerse nationaliteit! Het zijn geen Nederlanders die moorden begaan: het zijn moslims die moorden begaan!

  Like

 3. Tempelier zegt:

  Ik heb dit filmpje gisteren al voorbij zien komen, de rust waarmee ze dit vertellen is een teken aan de wand.
  Ook dichter bij huis kunnen we gruwelen.
  http://www.volkskrant.nl/buitenland/honderden-meisjes-misbruikt-door-bendes-in-oxford~a3880007/

  Like

 4. daiyu-ninja zegt:

  Zelf al zo je deze monsters 5 jaar opsluiten en ze heropvoeden (hen beschaving, een geweten, menselijkheid, empathie etc, proberen bij te brengen) dan zal dat niet lukken, want zij zijn zo gehersenspoeld dat het voor eeuwig in hun hoofden staat gegrift. Niets zal hun op andere gedachten kunnen brengen.

  Like

 5. E. Janssens zegt:

  Volgens het Duitse onderzoek zijn 70% van de moslims tussen wie we wonen, de shariamoslims dus, hiertoe bereid. Bonne journée.

  Like

 6. daiyu-ninja zegt:

  Aanvulling: het is geen verrijking voor het mensdom, maar een kwaal die je liever kwijt dan rijk bent.
  Het is een verloren volk.

  Like

 7. lucky bee zegt:

  Ze hebben heel goed het voorbeeld van hun Rassul Allah, Mohammed na geaapt.

  Like

 8. Joannes den Hollander zegt:

  Doodstraf voor dat ongedierte.
  Genoeg vrijwilligers die het vonnis willen voltrekken.

  Like

 9. heleen zegt:

  comment weggeplukt op een andere site:
  ..” de resultaten van een onderzoek van het Wissenschaftszentrum Berlin für Sozialforschung (WZB) betreffende fundamentalisme bij moslims in Europa: Terug naar de wortels van de islam: Duitsland 49,9 procent, Frankrijk 61,4, Nederland 54,5, België 66,1, Oostenrijk 65,0 en Zweden 43,4. Slechts één interpretatie van de islam: Duitsland 57,1 procent, Frankrijk 81,7, Nederland 74,3, België 82,2, Oostenrijk 79,1 en Zweden 67,4. Religieuze wetten zijn belangrijker dan de seculiere wetten: Duitsland 45,1 procent, Frankrijk 73,2, Nederland 70,0, België 69,6, Oostenrijk 73,1 en Zweden 52,1. Eens zijn met alledrie de bovenstaande fundamentalistische thema’s: Duitsland 29,9 procent, Frankrijk 52,3, Nederland 44,6, België 52,5, Oostenrijk 55,2 en Zweden 30,8.”

  Like

 10. D.DAY zegt:

  Democratie is de “wil van het volk”. Ik heb nooit de wens geuit dat ik in mijn eigen land moet leven tussen dit geteisem. We hebben de nazi’s bestreden, maar de politieke elite heeft 40 jaar bewust meegewerkt aan het creëren van een groter gevaar die zij niet durft aan te pakken: de islamitische ideologie.

  Like

 11. hans zegt:

  Ook al waren het geen moslims, dan nog zijn het smerige vieze inteeltapen.

  Like

 12. fleckie zegt:

  Door hun monsterachtige ‘werkzaamheden’ hebben ze in feite helemaal geen recht meer op te blijven leven, de doodstraf hebben ze eigenlijk verdiend

  Like

 13. Live zegt:

  Het einde van de wereld nadert, mensen.
  Leef en laat het leven.
  Alleen onze SCHEPPER heeft het recht om onze zielen te nemen, en verder heeft Niemand het recht om andermans leven te ontnemen.
  Maar ja ,de meeste mensen zijn Onwetend, helaas.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s