Jongen in ISIS-video gelinkt aan Franse dolle schutter

Screenshot_24

De knaap die in een ISIS-video een gijzelaar koudweg doodschiet, zou banden hebben met Mohamed Merah. Die schoot in 2012 zeven mensen dood in Toulouse. Franse speurders onderzoeken de zaak.

Frankrijk is een onderzoek begonnen naar de nieuwste gruwelvideo van de Islamitische Staat (ISIS). In die video is te zien hoe een jongen van een jaar of tien een gijzelaar koelbloedig executeert. Hij wordt daarbij geholpen door een Franssprekende ISIS-strijder.

Lees verder>>>
(h/t Johan G.)
Nieuwsblad.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, Frankrijk, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Moslims, Terrorisme. Bookmark de permalink .

5 reacties op Jongen in ISIS-video gelinkt aan Franse dolle schutter

  1. E. Janssens zegt:

    Als ze op iedere misdadige provocatie van IS ingaan zullen de veiligheidsdiensten in Europa de volgende jaren geen gebrek aan werk hebben.
    Beter ware het preventief op te treden. Ieder die sympathie voor IS heeft richting werkkampen in Siberië sturen. Het zou onze relatie met Poetin verbeteren wanneer we hem jaarlijks honderdduizenden gratis arbeidskrachten kunnen leveren.

    Like

  2. Igor zegt:

    Heeft nog steeds niets met de islam te maken toch Rutte, Pechtold en de andere landverraders

    Like

    • Tom Hendrix zegt:

      @ Igor: 00.59. uur. Geheel met je eens Igor. En deze waarheid zou ik wel in de smoelen willen schreeuwen van de Kamerleden en partijen, die hebben ingestemd met de MOTIE HALSEMA.

      Like

  3. lucky bee zegt:

    Je hand werk leer je als je vroeg er mee begint.

    Like

Plaats een reactie