Copiloot van Airbus was islambekeerling. Hij stuurde het vliegtuig bewust tegen de berg aan.

Screenshot_6
De Jihadist van Germanwings. Andreas Günter Lubitz, de copiloot van Germanwings, stuurde het vliegtuig bewust tegen de berg. Daarvoor bekeerde hij zich tot de islam.”

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

Alle aanwijzingen duiden erop dat de copiloot van het ongeluksvliegtuig zich in zijn halfjarige pauze tijdens zijn pilotenopleiding bij Germanwings bekeerde tot de islam en daarna of de opdracht van de kant van “radicale”, d.w.z. gelovige moslims kreeg om deze massamoord uit te voeren, of de opdracht zelf uit het boek van de terreur, de koran, haalde.

Omdat echter een radicale moskee in Bremen in het middelpunt van het onderzoek staat, waar de bekeerling zich vaker ophield, kunnen we er van uitgaan dat hij – net zoals Mohammed Atta bij de aanslag op New York – zijn aanwijzingen rechtstreeks uit het directe milieu van deze moskee ontving. Bekeerlingen zijn al lang het belangrijkste wapen van de islam. Want aan hen kan men noch uiterlijk nog gezien hun levensloop herkennen dat het om moslims, vaak tot geweld bereide moslims gaat.

Daarmee heeft Duitsland zijn eigen 9/11, ook al is het in kleinere vorm. En daarmee wordt duidelijk dat de islam een terroristische organisatie is, die volgens §129a van het Duitse Wetboek van Strafrecht verboden en diens ondersteuners vervolgd moeten worden. Maar niets van dit alles zal gebeuren. Ik wil wedden dat de islam-appeasers (media, politiek, “islamwetenschappers”) het erover eens zullen worden deze daad toe te dichten aan een “psychisch labiele” man, en ik wil bovendien wedden dat we nu opnieuw overspoeld gaan worden door de mantra van de zogenaamd vredelievende islam. En erger nog: de aanvallen van de linkse meute op diegenen die altijd al voor de islam waarschuwden, zullen nog woedender, nog genadelozer worden. Want nu staan de Duitse islamondersteuners met de rug tegen de muur als nooit tevoren.

Link naar het Engelstalige originele artikel:

http://stthomasaquinasversusnasa.blogspot.nl

Bron:
http://michael-mannheimer.net
Auteur: Michael Mannheimer

De site van Mannheimer heeft te maken met een zware DDoS-aanval na de plaatsing van het artikel! Hieronder de link naar het artikel via Google-cache (met dank aan “Mysterie Holland”):

http://webcache.googleusercontent.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, Censuur, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

223 reacties op Copiloot van Airbus was islambekeerling. Hij stuurde het vliegtuig bewust tegen de berg aan.

 1. Cathja zegt:

  Dus toch…….!

  Arme mensen, die slachtoffer zijn geworden van deze totale waanzin!

  Like

  • Sjaak zegt:

   Lügen haben kürze beinen ! Leugens hebben korte benen !

   Like

  • Driek zegt:

   Ik lees zojuist op de site van De telegraaf:

   Copiloot stond onder medische behandeling

   BERLIJN –
   Andreas Lubitz, de copiloot die moedwillig een Airbus van de Duitse maatschappij Germanwings liet neerstorten in Frankrijk, stond onder medische behandeling en verborg dat voor zijn werkgever.
   Dat heeft het Duitse Openbaar Ministerie bekendgemaakt. Tijdens de huiszoeking is een verscheurde ziekmelding gevonden. Die was gedateerd op dinsdag, de dag dat hij de Airbus liet crashen.
   Volgens het OM is er tijdens de doorzoeking van Lubitz’ huis donderdag geen afscheidsbrief gevonden. Justitie heeft vooralsnog geen politieke of religieuze motieven kunnen vinden voor de moedwillige crash.

   Het is dus geen verwarde man, maar iemand die onder medische behandeling was. Dat verhaal klopt voor geen meter. Een piloot die onder behandeling is van een arts mag niet vliegen, en een arts moet dat melden. Ja, zo kom je er altijd mee weg. In ieder geval heeft het dus niets met de islam te maken. Het heeft te maken met een zieke man die een vliegtuig bestuurde met 155 mensen aan boord. Ongelooflijk hoe ze er toch weer een draai aan weten te geven.

   Like

   • Sjaak zegt:

    Het word alles uit de kast gehaalt, behalve de waarheid !
    Ze toveren dingen die tevoren nog niet daar waren uit het niets !
    Dit stinkt van achteren naar voren !

    Like

   • Joshua zegt:

    Deze reactie hadden wij al kunnen verwachten van islam aanhangende idioten, dit heeft niks met de islam te maken??????????

    Like

   • ferrie zegt:

    We kunnen de optie Ïslamitische bekeerling” hier toch nog niet uitsluiten,en we zouden hier naarstig naar moeten gaan zoeken.Hetgeen al zou gebeuren.
    Heel vreemd hier,dat deze co-piloot misschien niet geregeld door een luchtvaart-bedrijfsarts is onderzocht,zoals het hier zou betamen.(misschien slechts door zijn huisartsje? En zo kon hij dingen verzwijgen. Die bedrijfsartsen zijn echt niet mals en willen geen risico’s aan)Was dit WEL gebeurd,dan zou deze piloot hier niet in staat geweest zijn,dit te verzwijgen.En gewoonlijk vindt genoemde procedure plaats,dus des te vreemder!!!!!! Juist de medisch/psychische luchtvaartkeuringen zijn de strengste ever!!
    Zodat….we ZEKER niet mogen uitsluiten,dat er “wat anders”achter zit.
    MIJ hebben ze al afgekeurd(1978) voor het feit,dat ik als leraar niet kon wennen in een
    andere streek dan het noorden.Dit bij een ongekend landelijk ziekteverzuim in Holland.Hetgeen tot gevolg had,dat ik voor mijn verdere leven in de bijstand geraakte!
    Enne…..zo een figuur vliegt nog lekker rond en laat 150 mensen crashen??? KOM NOU!!
    Dusse…niet alleen NED,maar ook DU zou bij keuringen bij zichzelf te rade moeten gaan.
    Maar…nogmaals…dit was onmogelijk,dus zit hier wat anders achter.

    Like

  • Ed zegt:

   Ik had het al een vemoeden

   Like

 2. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Waarom verbaast dit me niet?

  Like

 3. Jules Vismale zegt:

  Reken maar dat als het verhaal omtrent de copiloot van Airbus zeker zal kloppen en hij, als islambekeerling, alle passagiers hiervan opzettelijk liet verongelukken in de Franse Alpen en moslims dit zullen gaan verheerlijken hun vijanden nog VEEL woedender gaan worden! Het zal me niets verbazen dat zij steeds meer moslims aanvallen, beledigen, aftuigen en moskeeën vernielen of in brand steken! Dit tuig denkt toch niet dat dit alles hier oneindig zal worden gepikt? Zo langzamerhand ga ik hier steeds meer naar verlangen daar je met de afschuwelijke radicale islam in geen 1000 jaar een Verenigd Europa krijgt maar steeds hopelozer verdeeld raakt om uiteindelijk definitief ten onder te gaan! En naar ik wens komt dit misselijke figuur het paradijs van Allah geenszins in, krijgt hij GEEN 72 maagden cadeau maar een enkele reis naar de hel toe waar zijn duivelse soortgenoten hem WEL zullen verwelkomen!

  Like

  • anoname zegt:

   Het lijkt me aannemelijk dat er mensen zijn die op een groot conflict aansturen.
   Diverse groeperingen.
   Beter om de vijandige elementen wettelijk te verwijderen.

   Like

 4. janfreak zegt:

  De islam is duidelijk een ‘religie’ des doods, dat zoiets in deze tijd nog mogelijk is.

  Like

 5. Ahava zegt:

  Dan is hij nu lekker aan het stoeien met maar liefst 72 maagden. En 149 families in rouw, de Zijne even buiten beschouwing gelaten.

  Like

 6. Jean zegt:

  Mijn allereerste gevoel en reactie worden bevestigd dat de misdaad te maken heeft met die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam, als nu nog niet voldoende bewezen is dat die rotzooi verboden en verbannen moet worden in heel Europa dan ziet het er heel slecht uit voor Europa.
  Jammer dat het nooit vliegtuigen betreft waarin die parasieten zitten!

  Like

  • Niek Verheyen zegt:

   De enige ‘reasonable’ verklaring die ik kon bedenken toen ik het nieuws vanmiddag hoorde was inderdaad die van een jihadist die dit volledig bewust deed. Maar ik wilde er niet aan, mede ook omdat het een goed opgeleide autochtone Duitser betrof. Nu Michael Mannheimer met deze uitleg komt dacht ik ‘Inderdaad, bingo’. Van veel anderen zou ik dit verhaal niet geloofd hebben maar nu Mannheimer dit stelt vrees ik dat het de waarheid zal blijken te zijn. Benieuwd of msm dit onder de oppervlakte kunnen houden. Denk het niet, Job!

   Like

  • anoname zegt:

   Als hij echt aan de medicijnen zat
   (of tijdelijk ze liet staan om door een bloedtest te komen),
   ik hoor dat men daar lijpe gedachten door kan krijgen.
   Moord zelfmoord etc…

   Like

 7. toestroom zegt:

  Als dit 100% waar is, moge hij branden in de hel.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Meestal is Michael Mannheimer uitstekend geïnformeerd . . .!

   Geliked door 1 persoon

   • toestroom zegt:

    Dank dan blijf ik bij mijn schijven van 22,24

    Like

   • Perfide Albion zegt:

    Klopt maar ik wil toch wel graag de bronnen zien.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Even de link naar het stuk van Mannheimer aanklikken en onder zijn schuin gedrukte blauwe gedeelte verder lezen!

    Webmaster

    Like

   • Scarlatti Bombatti zegt:

    ik heb de link aangeklikt Webmaster en ik zie dit: Fehler 404. Die angeforderte Seite wurde nicht gefunden.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Dan heeft Michael Mannheimer zeer vermoedelijk weer te maken met een DDoS-aanval. Dat overkomt hem regelmatig als islamcriticus:

    http://nl.wikipedia.org/wiki/Distributed_denial-of-service

    E.J.

    Like

   • Maria zegt:

    EJ je bent net op tijd geweest om dat te vertalen, dit krijg je als je de pagina nu opent

    Fehler 404. Die angeforderte Seite wurde nicht gefunden.

    dus het is waar anders hadden ze het niet verwijdert

    Like

   • tjonge zegt:

    kom wel op het blog van Michael Mannheimer, maar het artikel over de duitse piloot is nergens te vinden op zijn blog ?

    Like

   • win zegt:

    ik krijg mannheimer ook niet te pakken ej.
    jammer, misschien later.

    Like

   • toestroom zegt:

    Dit staat op Google,
    Michael Mannheimer Blog
    michael-mannheimer.net/
    Vertaal deze pagina
    Michael Mannheimer, 26.3.2015. ***. Zielte der Copilot der Germanwings-Maschine, der Islamkonvertit Andreas Günter Lubitz, auf eine Atomanlage? Das fragt …
    ‎Vorherige Seite – ‎ISIS – ‎Auto-Rassismus – ‎Christenverfolgung durch den …

    Als op de link klikt kreig je dit te lezen.
    Deze webpagina is niet beschikbaar

    Dus deze website is van internet afgehaald en u mag raden waarom het staat hier al beschreven door EJ.

    Lees ook deze link even misschien begrijpen jullie waarom zijn site uit de lucht is.
    http://vanfrikschoten.nl/adam-post-archief/adam_posts/160-Aanklacht-tegen-Michael-Mann.html

    Like

   • Maria zegt:

    @Toestroom

    WTF ???
    dus ge ziet wat die elite flikken… De waarheid mag niet gezegd worden…
    En opnieuw nemen ze het voor de islam op!
    Kzeg het al blazen ze morgen dat shoppingcenter hier in Wijnegem op en er vallen 1000den doden door beesten van allah die scanderen: “allah akhbar” dan nog leggen ze die beesten geen haar in de weg, en hebben ze het lef van te zeggen dat het psychisch gestoorde mannen waren die niets met de islam te maken hebben!!!!
    Is duidelijk bewijs dat ze niet voor hu eigen volk zijn maar voor die moordende islam!
    Is er geen steunfonds voor die Michael??? zo ja waar kan ik dat vinden kan ik een donatie doen voor die arme man!

    Like

  • Joost Visser zegt:

   Zo´ n ´succes´ wordt toch direct opgeeisd door een of andere groep?

   Like

  • Dick Frans Duys zegt:

   daar zal ik persoonlijk op toezien!

   Like

 8. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv Copiloot Airbus islambekeerling.Hij stuurde vliegtuig bewust tegen de berg aan.http://wp.me/p1O7aM-mh9 via @wordpressdotcom

  Precies zoals ik t zei… de bekeerlingen worden ingezet… en jullie weten allemaal dat bekeerlingen zo mogelijk nog fanatieker zijn dan de v oorsprong in dit geval moslems zijnden…. WEG met die lui uit onze landen!

  met de auto inrijden op groepjes mensen is achterhaald… nu t grotere geschut
  je kunt t dus ook verwachten boven je huis, boven bevolkte gebieden dus, hoe groter t aantal kuffars hoe groter t vermeende ‘martelaarschap’ voor die lui en we weten allemaal dat dit soort
  ‘gevierd’ worden door ‘die arme ten onrechte weggezette groep in onze samenleving’

  Like

 9. Maria zegt:

  OMG dan had mijn buikgevoel gelijk…
  dat verhaal dat die andere stond te bonken op de deur wat is daar van waar dan???
  Ik vlieg zelf enorm veel, op zo’n airbus is er weinig ruimte tussen de cockpit en waar de passagiers zitten… Die mensen moeten dat geweten hebben (man de paniek aan boord daar.)..
  als die als een waanzinnige gek zogezegd op die deur heeft geklopt moet ten eerste het personeel aan boord dat geweten hebben en ook de andere passagiers aan boord zeker hoe ze het ons proberen wijs te maken, wie zegt dat die 2 niet samen gewerkt hebben en die abbas gewoon voor de deur bleef wachten……
  Tis zover gekomen dat je zelfs niet meer met een vliegtuig kan vliegen, hoe is dat mogelijk dat westerse bekeerden het ergste van al die moslim zijn??? Hoe kan dat die satan bekeerde naar islam zo zijn eigen volk opofferen??? Vraag me af of ze dit gaan kunnen verzwijgen aan het publiek…
  Of wordt het weer een doofpot affaire en bullshit verhaal van: “het heeft niets met islam te maken” en dat het een enkeling was die psychisch gestoord was…
  OK ik vlieg dus NIET meer! Zal wel met auto reizen!!!
  Wat is het volgende treinen boten weet ik wat dat ze gaan laten chrashen???

  Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   @Maria

   “Geschreeuw
   Op basis van de opnames constateren onderzoekers dat de passagiers van het begin van de daling tot het eind bewust van het feit wat er gebeurde. Kort voor de crash is er geschreeuw te horen.”

   http://www.telegraaf.nl/buitenland/23850890/___Daling_Germanwings_toestel_moedwillig___.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=facebook

   Like

   • Maria zegt:

    @Scarlatti

    jeeses man aub waarom toch….
    Weet je dat ze eerst op die klote MSM hier zeiden dat iedereen in slaap was gevallen door verlies van luchtdruk, en dan kwam de bullshit dat die piloot aan het bonken was op de cockpitdeur…
    weet je wat dat is 8min lang wetende dat je gaat sterven jeeses zo aan uw einde komen….
    moet ervan huilen echt waar…Sacarlatti,ik weet van jou dat jij ook een zware vechter bent van de waarheid!!! Chapeau meid!!!
    Ik ga nu effe nieuws opvragen van 7u om te kijken welke leugens ze verkondigen

    Like

  • Jean zegt:

   Maria, mijn eerste reactie was ”moslims in het drama” dat gevoel was zo heftig dat ik er bijna ging van wenen. Ik vertrouw geen enkele moslim resp. islamwaanzinnigeen en ik ben niet alleen vandaar dat de laffe politiekers vanalles uitzoeken om ons die troep toch door de strot te drammen, zij halen de troep binnen en wij zitten met de drama’s op ons dak.
   Nooit zullen moslims resp. islamidioten in mijn leven binnenraken, nooit in mijn woning, nooit want ik vertrouw die perverse gewelddadige barbaren voor geen haar, die rotzooi moet uit onze samenleving verdreven worden richting grote zandbak.
   Politiekers die pro islam zijn moeten wij totaal politiek uitschakelen zodat ze nergens nog ons leven kunnen verwoesten, laten we maar beginnen met de rode en groene ratten zowel in Vlaanderen als in Nederland zodat beide landen terug veilig en leefbaar worden.
   Terwijl ik dit schrijf staat rechts die rotkop met die vodden om haar ketel, walgelijk, en zoiets wordt aan de vreet gehouden door de bevolking? In Vlaanderen stazt ook nog zo een circus te draaien zonder publiek…

   Like

   • Maria zegt:

    iedereen redeneert zo in Vlaanderen heb je dat schandaal gevolgd in de Kamer omdat BDW de waarheid zei paar dagen gelden dat berbers de enigen zijn die voor problemen zorgen in ons land en geen andere vreemdelingen, vond het bangelijk dat BDW zei dat die nog nooit een Aziaat was tegengekomen die de Belgen van racisme beschuldigde.
    HIj legde de vinger op de zwaar etterende zweer dat enkel marokanen continue liggen te zeiken over racisme misbruiken en niet andere bevolkingsgroepen die hier wonen.
    Mensenlief hoe dat BDW en NVA verketterd werden/worden nu , en daar stond jhihadist abu jhadja met 150 man aan stadshuis boel te maken.
    Weet ge Jean ze zijn doodsbang nu in België want de regering laten vallen als dat gebeurd dan winnen NVA deze keer met meer dan 50%.
    Gans Vlaanderen staat achter de uitspraken van BDW en dat is dat ENKEL EN ALLEEN DE MAROKANEN DE BERBERS PROBLEMEN GEVEN IN ONZE MAATSCHAPPIJ!!!
    Als je die klucht hebt gevolgd wel don’t worry EINDELIJK ZEGT EEN POLITIEKER IN ONS LAND OPENLIJK OP EEN NORMALE MANIER DAT HET ENKEL DE MAROKANEN ZIJN DIE PROBLEMEN GEVEN,
    Vraag terzake op van maandag dan hoor je BDW het uitleggen en zeggen,
    1 ding is zeker de weerzin en afkeer tegen marokanen groeit per dag meer en meer!!!
    Racisme laat me niet lachen alle andere nationaliteiten hier dat heb je niets last mee en die hebben het NOOIT over racisme enkel dat strontvolk arabier marokaan!!!

    Like

   • Scarlatti Bombatti zegt:

    Maria Vanlommel @MariaVANL · 9 u 9 uur geleden
    Jan Peumans: ‘Ik weet niet waarom Bart De Wever – Het Nieuwsblad http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20150327_01602997 … via @nieuwsblad_be/Behoort Peumans wel bij de N-VA?

    @ScarlattiBomba · 9 u 9 uur geleden
    @geertwilderspvv ik wel #JanPeumans @Bart_DeWever hft nl GROOT GELIJK ‘de moslem’ hft nl t PATENT op t sl8offerschap en t misbruik v woorden

    @ScarlattiBomba · 9 u 9 uur geleden
    @geertwilderspvv @Bart_DeWever als RACISME/DISCRIMINATIE is hen v af geboorte bijgebracht hóe dat te misbruiken zoals anderen àdem halen!

    Like

   • Scarlatti Bombatti zegt:

    Monkey Politics @Monkey_Politics
    .@JNjengo, de bodyguard van @Bart_DeWever, verdedigt zijn baas: “Geen racist” newsmonkey.be/article/36507 pic.twitter.com/OVQHZwZgi8
    11:52 – 27 mrt. 2015

    Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  Maar de islam-appeasers stáán met hun rug tegen de muur, dat is een onmiskenbaar feit!
  En dat wordt alleen maar erger want de bewijzen tegen deze moordenaars-ideologie stapelen zich op!
  Als dit zo doorgaat -aanslagen, vliegtuig-crashes, IS-provocaties- valt er binnen een jaar niets meer te ontkennen en kan de multikul zich alleen nog maar blameren en belachelijk maken!
  De islam moet verboden worden, dat zullen steeds meer mensen gaan inzien!

  Like

  • harry zegt:

   Je bent best wel optimistisch Theresa !
   We stikken nu ook al van de feiten om het linkse volk mee om de oren te slaan , zoals ik altijd nog hoop Diederik Samsom tegen het lijf te lopen , hem die bos rode rozen uit handen te grissen en hem dan met de gedoornde stelen tegen dat leugenachtige voze smoelwerk te slaan .
   Maar het zal niet helpen .
   Ze zijn doof , blind en totaal verstandelijk geblokkeerd , je kunt niet tot ze doordringen .
   Ze hebben hetzelfde manco als moslims .
   Het enige verschil is dat je het aan de buitenkant niet zo gemakkelijk kunt zien .

   Like

   • peterselie1 zegt:

    “Ze zijn doof, blind en totaal verstandelijk geblokkeerd , je kunt niet tot ze doordringen” Niet alleen dat maar de hoofdzaak is dat zij allemaal in het gareel lopen wat betreft de islamisatie en de politieke islam geen stro breed in de weg leggen. Sinds WO 2 is dit nazi project van de EU aan de gang en denkt men nu werkelijk dat dit met een stel aanklachten tegen deze linkse kliek alles op zou lossen, denk het niet ze kramen weg met jullie nog luider.

    Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   en zoals de Webmaster dus al vertaald heeft van M Mannheimer Theresa is dit:
   “Daarmee heeft Duitsland zijn eigen 9/11, ook al is het in kleinere vorm. En daarmee wordt duidelijk dat de islam een terroristische organisatie is, die volgens §129a van het Duitse Wetboek van Strafrecht verboden en diens ondersteuners vervolgd moeten worden. Maar niets van dit alles zal gebeuren.”

   En dan dus VOORAL dit!!!
   “Ik wil wedden dat de islam-appeasers (media, politiek, “islamwetenschappers”) het erover eens zullen worden deze daad toe te dichten aan een “psychisch labiele” man, en ik wil bovendien wedden dat we nu opnieuw overspoeld gaan worden door de mantra van de zogenaamd vredelievende islam. En erger nog: de aanvallen van de linkse meute op diegenen die altijd al voor de islam waarschuwden, zullen nog woedender, nog genadelozer worden. Want nu staan de Duitse islamondersteuners met de rug tegen de muur als nooit tevoren.”

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Scarlatti en Harry: Weet ik allemaal best, maar íemand moet toch een lichtpuntje blijven zien, hier!
    Dat eeuwige pessimisme en die paniek hier!En dan zitten we alleen nog maar op een SITE!
    We steken elkaar aan! Niemand gemerkt, dat Tom ook alweer dagen afwezig is?
    Ik weet ook niet, waarom, natuurlijk, maar die lieve man kon de moed wel weer eens hebben laten zakken, zoals wel vaker gebeurd is, en het ‘even niet meer aan kunnen!’
    Is dat dan de bedoeling? Laat je toch niet allemaal zo meeslepen!

    Like

   • toestroom zegt:

    Theresa Geissler Tom kan ook wel een paar dagen weg zijn alles is mogelijk.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Toestroom, 7.46u.: Dat is hij pas nog geweest, dus dat lijkt me wel wat sterk.

    Like

   • toestroom zegt:

    Hij kan ook ziek zijn of zijn computer is stuk alles kan.

    Like

 11. toestroom zegt:

  Maria wat dacht je van tunnels!!!

  Like

  • Maria zegt:

   heu hoe bedoel je dit Toestroom?

   xx

   Like

   • toestroom zegt:

    Maria denk aan de tunnel naar Engeland denk aan de tunnels in Zwitserland en Oostenrijk en in Nederland in de zomer zitten die barstens vol met voertuigen en met mensen dit bedoel ik er mee.

    Like

   • Maria zegt:

    ah Toestroom zoals die tunnel naar engeland met de trein!!!
    MAN JE KRIJGT MIJ DAAR NIET IN!!!!
    in geen 1 tunnel, mijd ook dat shopping center hier in Wijnegem want mijn voorgevoel zegt me dat het kwestie van tijd is en daar ook een aanslag gebeurd!
    Mijd steden, al een geluk waar ik woon dat daar GEEN marokanen wonen niets nada te zien, enkel s’nachts als ik met honden ga wandelen dan zie je af en toe dat krapuul maar dan zijn die op prospectie in de villawijken wss om later in te breken, je zou mijn honden moeten zien dan, als ze konden zouden die arabieren levend verscheuren, dat is echt waar mijn honden haten dat soort volk en zwarten, heb hun dat nooit aangeleerd maar ben blij dat ze zo zijn !!!

    Like

 12. Robiekop zegt:

  Het zou normaal zijn indien moslims niet meer bij Europese luchtvaartmaatschappijen mogen werken. En piloten moeten regelmatig aan controles onderworpen worden. Maar jammer genoeg zullen de politiek correcte overheden dit niet aanwillen. Net zoals ze hebben geweigerd om de islam aan te wijzen als de schuldige van de moord op de Charlie Hebdo moorden.

  Like

 13. bigljohn zegt:

  Wie durft er nu nog met een vliegtuig mee ? Met het risico dat de Islam zich er weer ingestonken heeft, en u een enkele reis naar Sint Petrus krijgt (Sint Petrus is de wachter van de hemelpoort). Dit is in relatief korte tijd al voor de derde keer dat een passagiersvliegtuig onder zeer verdachte omstandigheden neerstort, en de autoriteiten doen alsof ze uit hun neus bloeden, cq het onderzoek naar de crash opzettelijk vertragen cq saboteren. We worden door de Islam genaaid, terwijl de autoriteiten wel voor de nodige medewerking aan hun garant zullen staan. Met roken zou je met je leven spelen, maar hoe zit dat dan met vliegen ??? In de jaren 70 had je de vliegtuig kapingen door moslims, maar bleef je meestal leven. Vandaag de dag kan een vliegtuig je dood betekenen !

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nonsens! Het is, dat ik momenteel geen geld zou hebben voor vliegreizen, maar zodra dat weer verandert, zal ik me echt niet laten weerhouden door die godvergeten islam!
   Wat gebeuren moet, gebeurt tóch, of níet, en maatregelen zullen er heus wel genomen worden en anders nemen ze ze maar niet!
   Ik meen hier wat ik zeg: Ik ga me NIET laten beknotten door die lammelingen!
   En wanneer is het nu eens verzamelen in Amsterdam/ Den Haag?! Het is tijd, dat er een Pegida NL van de grond komt! (“Van de grond komt,” hoe toepasselijk! Ha, ha!)

   Like

   • bigljohn zegt:

    Dat vliegen in momenteel net een spelletje Russische roulette. Het kan lang goed gaan, en dan ineens is het weer bingo. Ik heb net als jij ook geen geld voor zo’n vliegreis, maar vind het moedig dat je je niet laat weerhouden daarvan. Ik persoonlijk kies daar niet voor. Je hebt immers maar een leven vind ik. Dat is mijn persoonlijke keuze natuurlijk, maar die van jou respecteer ik natuurlijk ook ! Een Japanse kamikaze piloot uit de tweede wereldoorlog wist al heel bewust dat het bij de eerste vlucht al afgelopen zou zijn. Het risico in deze casus is natuurlijk veel minder, maar toch nog heel reeel aanwezig !

    Like

 14. Marc zegt:

  Nee he, dacht ik dat er eindelijk eens een normale gestoorde een vliegtuig liet neerstorten… is het alwéér de islam. Bestaan er dan echt geen normale gekken meer?

  Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   het zal alleen maar ERGER worden,
   vergeet ‘men’ dat ISIS dit allang aangekondigd heeft,
   dat deze aanslagen te gebeuren staan??

   Like

  • Nemesis zegt:

   Denk dat het op dat ogenblik niet meer uitmaakt welke gestoorde gek het vliegtuig waar je in zit tegen een berg te pletter vliegt of de de zee in laat duiken.

   Like

 15. Was mijn eerste ingeving helaas toch juist!Dit is dubbel vreselijk ,voor de nabestaanden.En ja,bekeerlingen zijn nog veel erger dan de standaard mossels:die willen zich bewijzen!Ik zou die moskee in Bremen gelijk laten sluiten als ik de burgemeester daar was;voorgoed!En dit is weer een indicatie waarom islam,met alle moskeeen,per omgaande verboden moeten worden in het hele westen!Want dit gaat vaker gebeuren.En,al zou ik het geld er voor hebben,ik ga niet meer vliegen!Net zo lang niet tot er geen moslim meer te vinden is in heel Europa!

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Yvonne op 26 maart om 23:03

   Dan vrees ik dat u nooit meer zult vliegen. De moslims zijn vast van plan de hele wereld te veroveren, en dat betekent voor ons dat wij al onze pleziertjes vaarwel moeten zeggen!

   Like

 16. Frerik zegt:

  In de eerste instantie was dit ook mijn gedachte nl een islamitische aanslag , maar toen ik een foto vond van de copiloot had ik gedacht een islamitische rotkop te vinden, maar dat was niet zo, een wat westers kopje met een normale uitstraling bracht me aan het twijfelen samen met het burnout verhaal[misschien een oudere foto van toen hij nog normaal was]. Maar na deze berichtgeving dus toch, al onze donkerbruine vermoedens weer bevestigd van alle reageerders. Arme arme arme mensen toch wat is dit toch in en in-triest! Voortaan als mijn dochter gaat vliegen of wie ook maar van de familie moeten we van de maatschappij eisen bekend te maken of de piloot een islamiet is en dat is wat MOET!

  Like

 17. joopklepzeiker zegt:

  gewoon een oefeningetje, er zijn dacht ik nog steeds 11 vliegtuigen spoorloos verdwenen .

  Like

 18. joopklepzeiker zegt:

  o ja bijna vergeten en ook nog een stelletje nukes die ook zomaar verdwenen zijn.

  samen met die vliegtuigen kan je een aardig feestje bouwen.

  Like

 19. hans zegt:

  Tja, die link naar Mannheimer is al vanaf vorig jaar niet meer toegankelijk hoor!
  Dacht al een geruime tijd dat zijn weblog was verwijderd, maar de link deugd eventueel niet meer.
  Had er in ieder geval niets over meegekregen op political incorrect (duitse site)

  Like

 20. Ja en weer trappen de schaapjes erin er zijn andere duistere machten die aan het schaken zijn,burgers zijn pionnen en mogen opgeofferd worden,daar zijn er zat van,het is de opmaat voor wo 3,die er aan zit te komen en de haatbaarden,IS horen bij het spel,Bilderberg en vrinden vanuit de USSA kunnen dan weer goed verdienen ,immers oorlog is handel

  Like

 21. Roger Catrysse zegt:

  De wil van Allah is werkelijkheid geworden leve de godsdienst van de vrede en van de liefde

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Roger Catrysse op 26 maart om 23:21

   Allah is een door moslims verzonnen god, die hier niets mee te maken heeft. Moslims zelf zijn verantwoordelijk voor zeer veel ellende, wereldwijd. Hoe kan het ook anders, met al die inteelt? Om hun moordlustige praktijken te legaliseren, verschuilen ze zich achter allah en die zogenaamde profeet, maar zet die twee maar aan de kant. DE MENS is verantwoordelijk voor al zijn daden. Stel dat wij ook zoiets hadden bedacht, en uit naam van ‘hem’ of ‘haar’ alle moslims willen uitroeien?
   Kunt u zich dat voorstellen?
   Ik niet.

   Like

 22. lucky bee zegt:

  Dat heb ik al gedacht dat hij een moslim was.of is geworden.Alleen een beschadigde moslim hersenen kan zo iets uitvinden.

  Like

 23. Met iedere dag (en de daarbijbehorende niet aflatende stroom van onheilsberichten ) die voorbij gaat begin ik steeds meer naar de Here Jezus te verlangen…

  U ook?

  Like

 24. Fred zegt:

  Alle gekken zijn moslims.
  Ook de normale.

  Like

 25. J. C. Th. Köhler zegt:

  Vanavond bij Pauw was het ook een onderwerp. Benno Baksteen en andere gasten. Met hun vieren hebben ze het gepresteerd om aan het feit dat deze idioot onlangs bekeerd was tot de islam, géén aandacht te schenken. Geen woord erover. Gadverdamme wat een klotejournalist is die Pauw.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • Cathja zegt:

   @ J.C.Th. Köhler op 26 maart om 23:57

   Misschien hebben ze vooraf te horen gekregen dat ze voorál de islam niet mochten noemen met betrekking tot deze ramp. Maar de feiten niet noemen is voor mij hetzelfde als liegen. Je weet hoe het zit, maar je praat er overheen of je mijdt het onderwerp ‘islam’. Dit gebeurt momenteel ook in Scandinavië. Alle misdrijven door moslims begaan worden afgeschermd of tegengesproken. Wie het waagt er toch iets negatiefs over te zeggen, krijgt de wind van voren, of er volgen strafmaatregelen! Onbegrijpelijk!
   Er komt gegarandeerd een dag dat het afgelopen is met het doodzwijgen van moslim-misdaden. De aantallen misdrijven nemen hand over hand toe, dus toekomstige leugens zullen steeds sneller doorgeprikt worden.
   Ik kijk niet meer naar de programma’s van Pauw. Teveel ergernis!

   Like

  • Jan zegt:

   En terecht. Geen bewijs, geen schuldige, zo simpel is dat.

   Like

 26. vanhetgoor zegt:

  Mijn eerste gedachte was dat de piloot een beroerte moet hebben gehad. Nu blijkt dan toch dat het iets anders is, namelijk een zelfverkozen herseninfarct. Velen kennen dit onder de algemene naam; de islam! We hebben het eerder gezien, die Egyptische piloot die komende vanuit Amerika het vliegtuig liet neerstorten in de Atlantische Oceaan. Erg naar allemaal.

  Het wordt tijd dat er iets tegen gaan doen. En denk niet dat het onmogelijk is, het is heel goed te doen. De islam moet tegenspraak krijgen. Er moet iemand opstaan die de vuile leugens van de islam ontmaskert en aan de kaak stelt. Al die malloten die zich met de islam bezig houden moeten weten dat ze er niet meer mee weg kunnen komen.

  Zodra dit soort gekken aan de schandpaal wordt genageld kijkt de volgende groep gekken wel uit om niet het zelfde te doen.

  Like

 27. Danny zegt:

  Waarom verbaasd mij niet dat het een bekeerling betreft en dat de linkse media dat angstvallig achterhouden en ontkennen.

  Like

 28. Niek Verheyen zegt:

  Reageerder op Politicaly Incorrect:

  18 GottesRechterArm (26. Mrz 2015 22:45)
  Habt ihr das auch Live in Sat1 gesehen?
  einmal gegen 21 Uhr und dann gegen 22 Uhr?
  Dort meinte eine Reporterin, die vor dem Haus von Andreas Lubitz stand, das gerade durchsucht wurde: wörtlich auf die Frage an einen Beamten der aus der Wohnung kam:
  Um 21 Uhr. Der Beamte sagte zu ihr und auch dem Sender BBC, das sie was gefunden haben in der Wohnung.
  Um 22 Uhr wiederholte die Reporterin dies nochmal, aber schob den Satz hinterher, Dies wurde soeben von der Staatsanwaltschaft dementiert, das was gefunden wurde.. Die Reporterin aber bestand weiterhin Live darauf, das der Beamte dies zu ihr sagte und recht verwirrt das dies dementiert wurde.

  Hier wurde was ganz wichtiges gefunden in dessen Wohnung und es wird unter Verschluss gehalten.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Ja, een briefje van de dokter dat hij ziek was en arbeids ondeugdelijk. Het briefje was verscheurd. Sla me niet, maar dat stond in de Duitse kranten.

   Like

 29. Marioo zegt:

  Ik wist het ik wist het… Iets in me zei al dat het een aanslag moest zijn.. dus toch..

  Like

 30. Nemesis zegt:

  Zoveel ik vanavond in de Duitse MSM kon opmaken, hebben ze daar nog geen woord over gerept. Integendeel. Wel zijn ze direct aan de slag gegaan en hebben zijn huis totaal onderzocht of zijn zelfs nog aan het zoeken daar. Huis wordt ook zeer streng beveiligd, mag niemand komen.

  Like

 31. Giny zegt:

  Het heeft natuurlijk weer helemaal niets met de Islam te maken toch????
  Die hebben geen hersens, maar woestijnzand in hun kop!
  Vreselijk al die onschuldige mensen!!!

  Like

 32. Pieter G zegt:

  Als dit waar is…..
  IK heb verder nog geen enkel bericht gelezen of gehoord in de richting van een terroristische aanslag. Alleen dat de dader depressief was.
  Maar wordt je daardoor een 150 voudige massa moordenaar??
  Even verder afwachten maar wat voor motief er gevonden wordt.
  Ik ga er van uit dat ze het tot de bodem gaan uitzoeken.
  Maar ja, dat hebben we wel vaker gehoord.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Als de moordenaar tot de islam bekeerd was, zal men ALLES in het werk stellen om dat niet openbaar te hoeven maken!

   Like

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Vanmorgen in “Wakker Nederland – Vandaag de Dag” zijn Roos Moggré, Leonie ter Braak, ondersteund door “veiligheidsdeskundige” Diewertje Kuijpers erin geslaagd om gedurende het hele programma om de realiteit heen te lullen. Ze vonden kennelijk het feit dat deze terrorist een moslim was onbelangrijk. Zó onbelangrijk dat het hele feit simpelweg doodgezwegen werd. De man was volgens hen waarschijnlijk suïcidaal wegens een depressie, relatieproblemen of iets dergelijks. Dat de man helemaal niet suïcidaal was, maar een terroristische aanslag uitvoerde, waarbij z’n eigen dood gezien moet worden als “collateral damage” kwam in de knappe, aardige, maar lege hoofdjes niet op.

    Na Pauw gisterenavond dus nu zogenaamd Wakker Nederland ook bezig ons in slaap te wiegen. En dat zijn dan de hoofdstroom media. WNL is eigendom van De Telegraaf, “de krant van wakker Nederland”. De Telegraaf Media Groep heeft hiermee z’n ware aard laten zien. Ze zijn geen haar beter dan de rest. Hun valse of onvolledige informatie en manipulatie kan niet anders worden omschreven dan als lezersbedrog.
    Wat mij betreft mag Sjuul Paradijs nog jaren doorgaan met afvallen. Elke week een kilo, bijvoorbeeld.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

   • bigljohn zegt:

    Dat klopt heer Bron. Vanochtend in de krant las ik dat de co-piloot een verwarde man geweest moet zijn. Ja, ja, arme drommel. Maar al die 150 passagiers moesten ook mee de dood in ! Geen woord er over dat hij bekeerd was tot Islamiet ! Nu wou ik wel een ingezonden stuk gaan plaatsen in de krant, over die verzwegen informatie, maar ik kan mijn energie beter ergens anders aan besteden. Goede kans dat, als het geplaatst word, ik door medelezers voor een gek versleten ga worden. Net als met mijn ingezonden stuk over de E.U. die ontstaan is uit overgebleven Nazi figuren. De E.U. zou geen massa moorden plegen, schreef een lezer vandaag, en ik zou er eens goed aan doen om kamp Vugt te bezoeken. Verder zouden de PVV en Front Nationale de echte Nazi’s zijn. De man weet gewoon niet waar hij over schreef, maar dat kun je in de MSM krant nooit duidelijk maken ! Alle waarheid word verkracht vandaag de dag. Zoiets als; Al is de waarheid nog zo snel, de leugen achterhaald hem wel.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ E.J. Bron 27 maart 2015 om 07:18

    Precies! En DAAROM weten wij dat de ‘socialistische’ ‘elite’ donders goed op de hoogte is van wat de islam inhoudt! Ze willen ons gewoon kapotmaken en vervangen door de moslim!
    Het is zo klaar als een klontje dat er een smerig demonisch spel wordt gespeeld.

    Like

 33. Niek Verheyen zegt:

  Reageerder op Politicaly Incorrect:

  Hier der Michael Mannheimer Artikel:

  Copilot der Airbus-Unglücksmaschine war Islamkonvertit. Er steuerte die Maschine bewusst gegen den Berg

  Dschihadist Germanwings

  Hat Deutschland nun dank des Islamkonvertiten Andreas Lubitz sein eigenes 9/11

  Alle Hinweise deuten darauf hin, dass der Copilot der Unglücksmaschine in seiner halbjährigen Auszeit während seiner Ausbildung zum Piloten bei Germanwings zum Islam konvertierte und in der Folge dann entweder den Auftrag seitens “radikaler”, d.h,. gläubiger Moslems zur Durchführung dieses Massenmords erhielt, oder den Auftrag aus dem Buch des Terrors, dem Koran, aus eigenen Stücken entzog. Da jedoch eine radikale Moschee in Bremen im Zentrum der Untersuchungen ist, bei der sich der Konvertit öfters aufhielt, darf man davon ausgehen, dass er – wie damals Mohammed Atta beim Anschlag gegen New York – seine Anweisungen direkt aus dem unmittelbaren Umfeld dieser Moschee erhielt. Konvertiten sind längst die bedeutendste Waffe des Islam. Denn an ihnen kann man weder äußerlich noch von ihrem Lebenslauf darauf schließen, dass es sich um Moslems, oft um besonders gewaltbereite Moslems handelt. Damit hat Deutschland sein eigens 9/11, wenn auch in verkleinerter Form. Und damit wird klar, dass der Islam eine terroristische Organisation ist, die gemäß §129a StGB zu verbieten und deren Unterstützer zu verfolgen sind. Doch nichts dergleichen wird geschehen. Man darf wetten, dass sich die Islamapologeten (Medien, Politik, “Islamwissenschaftler”) darauf einigen werden, diese Tat einem “psychisch labilen” Mann zuzuordnen, und man darf darüber hinaus wetten, dass nun wieder einmal gebetesmühlenartig das Mantra vom angeblich friedlichen Islam heruntergespult wird. Und schlimmer noch: Die Angriffe der linken Meute auf jene, die vor dem Islam schon immer warnten, werden noch wütender, noch gnadenloser werden. Denn nun stehen die deutaschen Islamunterstützer mit dem Rücken zur Wand wie nie zuvor.

  Michael Mannheimer, 26.3.2015

  ***

  Zielte der Copilot der Germanwings-Maschine, der Islamkonvertit Andreas Günter Lubitz, auf eine Atomanlage?

  Das fragt sich die US-Website “St Thomas Aquinas Versus NASA” in ihrem neuesten Artikel von heute angesichts der Tatsache, dass ganze sieben Atomreaktoren sich innerhalb nur einer Minute Abweichung von der normalen Flugroute befanden. Fakt ist: Der Co-Pilot steuerte das Flugzeug absichtlich in die Berge. Seine Mission hätte darin bestanden sein, das Flugzeug in eine der sieben aktiven Atommeiler zu steuern, die sich nur wenige Minuten abseits von der normalen Flugroute befanden. Folgende Atommeiler hätte er bei nur geringem Aufwand treffen können:

  Like

 34. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 35. Niek Verheyen zegt:

  Auch vom Mannheimer Blog:

  Während seiner Ausbildung nahm Lubitz eine mehrmonatige Pause:

  Carsten Spohr, Vorstandsvorsitzender von Germanwings, sagte in einer Pressekonferenz, dass Lubitz “eine Pause in seiner Ausbildung vor sechs Jahren nahm. Dann tat er die Tests (technischen und psychologischen) noch einmal. Er war zu 100 Prozent fit zu fliegen. ” “Ich bin nicht in der Lage, zu begründen, warum er diese mehrmonatige Unterbrechung nahm.

  Vermutlich konvertierte Lubitz während dieser Unterbrechung zum Islam.

  Mehrere Moscheen feieren inzwischen Lubitz als Held bzw. Märtyrer des Islam.

  Like

 36. Niek Verheyen zegt:

  Nachtrag zum Mannheimer Artikel:

  Der folgende Text ist eine Übersetzung des Originaltextes auf folgender Quelle: http://stthomasaquinasversusnasa.blogspot.de/2015/03/muslim-convert-co-pilot-andreas-gunter.html

  Ich bitte meine Leser, das teilweise schlechte Deutsch zu entschuldigen

  Beging der Moslem-Konvertit, der Co-Pilot Andreas Günter Lubitz, Jihad gegen Europa durch absichtliches Steuern der Maschine in die französischen Alpen?

  Nun wurden die Namen freigegeben:

  Der Pilot ist Patrick Sonderheimer
  Der Co-Pilot ist Andreas Günter Lubitz

  Der Co-Pilot beging Selbstmord

  Andreas Günter Lubitz lebt in Rheinland Pfalz, Deutschland.
  Andreas Günter erhielt eine medizinische Bezeichnung dritter Klasse am 06/2010; die Bezeichnung läuft ab am 06/2015.
  Zertifikate und Bewertungen:

  Levels:
  Student Pilot
  Private Pilot Außen Based

  Bewertungen:
  Private Pilot (Foreign Based) – Flugzeug Single Engine Land
  Private Pilot (Foreign Based) – Segelflugzeug

  Lubitz hatte 630 Stunden Flugzeit in einer A320 vorgenommen

  Der Zwischenfall:

  Ein französisch Staatsanwalt sagte, dass “der Kommandant das Cockpit verließ, vermutlich, um auf die Toilette zu gehen, und dann nicht wieder an seinen Pilotenplatz zurückkehren konnte. In der Zwischenzeit setzte der Copilot Andreas Lubitz die Maschine manuell und” vorsätzlich “auf Sinkflug und flog in die Alpen Südfrankreichs. Der Co-Pilot zerstörte dieses Flugzeug in voller Absicht.

  Der Geisteszustand nach Aussagen jener, die Lubitz persönlich kennen

  In der deutschen Stadt Montabaur sagten Bekannte von Lubitz, der Ende 20 war, dass dieser keinerlei Anzeichen von Depression zeigte, als sie ihn im letzten Herbst sahen, als er seine Segelflugschein-Lizenz erneuerte.

  “Er war glücklich, dass er den Job bei mit Germanwings hatte, und er war gut in seinem Job”, sagte ein Mitglied der Segelflugclub, Peter Rücker, der ihn beim Fliegenlernen beobachtete. “Er war immer gut drauf.”

  Es hieß, dass Lubitz eine muslimische Freundin hatte. Es ist unklar, ob sie immer noch aus Lubitz zum Zeitpunkt des Absturzes zusammen waren. Und es ist unklar, ob er die Frau durch seine muslimischen Freunde kennenlernte.

  Einer sagte, dass Lubitz hatte sich die Beziehung zerbrochen, nachdem er sich verpflichtet, Jihad für Allah begehen. Wir wissen, dass Lubitz seine Ausbildung an der Lufthansa Flight Training School in Bremen, Deutschland, absolvierte.
  Bremen ist die Heimat der Moschee Masjidu-l-Furqan Moschee:

  Diese Moschee wurde von der Polizei in Dezember 2014 untersucht:

  BERLIN, 5. Dezember (Kuna) – Deutschland schloss eine Moschee in der nördlichen Stadt Bremen, nachdem sie bezichtigt wurde, die Jugend zur Reise nach Syrien und in den Irak und zum Beitritt in die Terrortruppen des extremistischen islamischen Staat Gruppe (ISIS) zu ermuntern.

  Unter beispiellosen Umständen untersuchten mehr als 100 deutsche Polizisten die Masjidu-l-Furqan und das dazugehörige Kulturbüro. Beide befanden sich seit 2007 im Radar der Polizeibehörden.

  Die Entscheidung dazu fiel inmitten des Kampfes gegen die ISIS Ideologie, sagte Bremen Innenminister Ulrich Maurer. Dieser beschuldigte das Management der Moschee der Förderung der ISIL-Werte und der Förderung junger Muslime der Stadt, nach Syrien und in den Irak zu reisen, und sich in die Reihen der ISIS, zusammen mit Al -Nusra Front – eine andere Extremistengruppe in Syrien – einzureihen.

  Dem Zentrum gelang es bislang, insgesamt acht Männer, sieben Frauen und 11 Jugendliche zur Reise nach nach Syrien zu bewegen.

  Lubitz verbrachte seine Zeit in Bremen, als die Moschee bereits unter Beobachtung war.

  Während seiner Ausbildung nahm Lubitz eine mehrmonatige Pause:

  Carsten Spohr, Vorstandsvorsitzender von Germanwings, sagte in einer Pressekonferenz, dass Lubitz “eine Pause in seiner Ausbildung vor sechs Jahren nahm. Dann tat er die Tests (technischen und psychologischen) noch einmal. Er war zu 100 Prozent fit zu fliegen. ” “Ich bin nicht in der Lage, zu begründen, warum er diese mehrmonatige Unterbrechung nahm.

  Vermutlich konvertierte Lubitz während dieser Unterbrechung zum Islam.

  Mehrere Moscheen feieren inzwischen Lubitz als Held bzw. Märtyrer des Islam.
  ********************************
  Das wäre dann alles.

  Like

 37. Jan zegt:

  Reactie lamestream media, hoewel meer piloten passagiers op deze wijze vermoordden, zoals in 1999: http://abcnews.go.com/International/story?id=82910 en Malaysia Airlines Flight 370: http://israelmatzav.blogspot.co.il/2014/03/telegraph-malaysia-airlines-flight-was.html


  When a reporter asked French Prosecutor Brice Robin of Marseille, during a news conference Thursday, whether he knew Lubitz’s religion, Robin said he did not know and added, “I don’t think that’s where the answer to this lies.”

  “This line of questioning makes no sense to me whatsoever,” said Elizabeth Shakman Hurd, an associate professor of political science with a courtesy appointment in religious studies at Northwestern University in Illinois. “I find it disturbing and depressing that at a time like this some people feel compelled to search desperately for explanations that presume religious causation.”

  http://israelmatzav.blogspot.nl/2015/03/gee-do-you-think-this-is-relevant.html

  Like

 38. louis portugal zegt:

  Ik zat ook al de hele tijd te zoeken naar zo´n contact en nu is het er.
  In ieder geval weer een geweldige reclame voor de islam.
  Ik ben zeer benieuwd hoelang de leugenpers nodig heeft om het punt te erkennen dat het een moslim was..
  Bij DWN las ik een verhaal van ene Tim v, Beveren dat hij misschien wel koolmonoxide geslikt had.
  De manipulatie begint al.

  Like

 39. louis portugal zegt:

  Ik schreef mijn eerste reactie al om 6 u lokale tijd maar maakte door tijdgebrek een fout in het mailadres.
  Inmiddels zijn er al veel reacties bijgekomen zie ik.
  Zoals Giny al zegt heeft het natuurlijk niets met de islam te maken.
  Hoewel geen arabische is het natuurlijk wel een terrorrist.
  Spohr van Lufthansa had al moeite met zijn eerste verhaal over de onbegrijpelijkheid van een technische fout.
  Toen kwam het verhaal van de Marseilhaanse onderzoeker die overtuigd is van bewust neerstorten, door copiloot, waar Spohr al bijna zat te janken.
  Omdat de NYT. het verhaal van dat bewuste neerstorten al schreef VOOR de onderzoeker op t.v. sprak ,lijkt het mij logisch dat bij het beluisteren van die blackbox de amerikanen betrokken waren om over de enormiteiet van deze ontdekking geen fouten te maken.
  Die fransman ging dus niet over EEN nacht ijs.
  Als Spohr nu moet toegeven dat het een convertiet is haalt hij het niet meer.
  In ieder geval een GEWELDIGE reclame voor vliegreizen als mensen moeten gaan nadenken of er niet nog meer convertieten vliegen.
  In ieder geval zeer duidelijk dat moslims niet mogen vliegen in passagiersvliegtuigen of alleen met ara bieren..
  Uiteraard is dat discriminatie maar naar mijn mening wel terechte.
  Ook een reclame voor Lufthansa die zijn personeel zo goed weet te screenen enz. enz.

  Like

 40. Pingback: Duits vliegtuig neergestort in Frankrijk; oorzaak ?? updates ! | tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

 41. toestroom zegt:

  vr 27 mrt 2015, 08:32
  ‘Copiloot was opgenomen na depressie’

  DUSSELDORF –
  Copiloot Andreas Lubitz zou zes jaar geleden aan een zware depressie hebben geleden. Volgens de Duitse krant Bild was hij in 2009 enige tijd opgenomen in een psychiatrische inrichting. Dat blijkt volgens Bild uit het medisch dossier van Lubitz. Als het klopt, verklaart het waarom Lubitz in dat jaar zijn opleiding onderbrak.
  De 27-jarige man zou paniek- en angstaanvallen hebben gehad, mogelijk als gevolg van relatieproblemen. Nadat hij weer aan het werk was gegaan, kreeg hij regelmatig „speciale” medische controles. Volgens Bild was de copiloot anderhalf jaar onder psychiatrische behandeling.
  Ontdekking
  De Duitse politie laat weten dat er mogelijk een belangrijke ontdekking is gedaan bij Lubitz thuis. Er werd donderdag vier uur lang gezocht naar een aanwijzing. Benadrukt wordt dat er geen afscheidsbrief is gevonden, schrijft The Telegraph. Wat er precies is gevonden wil de politie niet kwijt.
  Lubitz liet vermoedelijk bewust het toestel van Germanwings neerstorten in de Franse Alpen. Daardoor kwamen dinsdag 150 mensen om.
  Vrijdagochtend zijn de bergingswerkzaamheden hervat.

  Een slechte screening bij het bedrijf dit hadden ze moeten weten.

  Like

  • Sjaak zegt:

   BLA BLA BLA !
   Fakt is !
   Waarom werd de voic-recorder niet in het openbaar afgespeeld ?

   Wat er precies is gevonden wil de politie niet kwijt !

   Hier word uit materieele en politische reden alles achter gehouden
   wat de rooie moslimkontlikkers belasten kann !
   Het zou me niet verwonderen dat nu opeens een psygisch bericht
   (Gutachten) opduikt om de gemoederen te kalmeren !

   Like

 42. Jammer dat Mannheimer nergens een bron geeft of althans aangeeft waarom hij geen bron kan noemen. POWNED meldt dit:

  http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2015/03/germanwingscopiloot_opgenomen.html

  De copiloot van Germanwings die zijn vliegtuig vermoedelijk moedwillig heeft laten crashen, is in 2009 opgenomen geweest in een psychiatrische inrichting. Dat blijkt uit het medische dossier van copiloot Andreas Lubitz, schrijft de Duitse krant Bild Zeitung vandaag in haar papieren uitgave. De 27-jarige man zou als gevolg van relatieproblemen last hebben gehad van paniek- en angstaanvallen. Toen hij zijn werk hervatte kreeg hij “speciale” medische controles. Eerder meldde een medelid van Luftsportclub Westerwald dat Lubitz “geen depressieve indruk maakte”.

  Like

 43. BertG. zegt:

  Wat is de volgende actie waar we rekening mee moeten houden.
  Een buschauffeur die van een brug afrijdt onder een luide allah snackbar kreet.
  Kan je nog veilig reizen wanneer de bestuurder een moslim blijkt te zijn die het op elk moment van de dag in ze kop kan halen om zijn jihadstrijd uit te voeren.

  Like

 44. Anneke zegt:

  De OORLOG tussen de islamieten en anders-denkenden / -gelovigen is ‘dik’ aan de gang, de strijd wordt steeds BARBAARSER. Deze BARBAREN zijn NIET de anders-gelovigen / – denkenden…NEE; dit zijn de VERWILDERDE aanhangers van OORLOGSGOD Allah en zijn NEP-profeet Mohammed. “De leugenpers kan niet permanent blijven liegen, het autochtone volk heeft géén oogkleppen en oordoppen meer in-gebruik. Het merendeel is aan het ontwaken en heeft SCHOONGENOEG van al die fanatieke islam-ZIEKEN. En…van onze sluipend slopende SS-VERRADERS”. De wereld is in handen van het verderf, die krampachtig al het mogelijke doen om de wereld te laten verstikken; ten kostte van veel te veel mensenlevens!!! ! !!!

  Like

 45. flyer43 zegt:

  Als dit ongeluk inderdaad gerelateert is aan de Islam is duidelijk dat dit geloof niet in een vrij en democratische wereld thuis hoort. Het is een kwestie van tijd voordat men tot de conclusie komt dat er geen ECHT goedwillende of VREDE LIEVENDE moslims bestaan. Per saldo is er maar 1 oplossing en dat is of alle moslims vernietigen of als anders denkende je kop er af te laten hakken! Terug kijkend op de gehele geschiedenis blijkt niemand daar iets van geleerd te hebben!

  Like

  • Maria zegt:

   oh jawel de Oostbloklanden en omringende landen die hebben 700j ottomaans rijk terreur meegemaakt, daar zijn moslims NIET welcome, laat staan dat ze daar onderhouden worden op kosten van die bevolkingen daar zoals hier!
   Dat is alleen in het Westen waar onze eigen politiek in opdracht van de elite ons verraden hebben aan de islam en hen verdedigd en ons demoniseert!!!

   Like

 46. Identitair Verzet Limburg zegt:

  Dit is op Identitair Verzet Limburg  herblogd.

  Like

 47. Andre49 zegt:

  Ik begin toch langzaam in de voorspellingen van Nostradamus te geloven.
  Het gevaar in de 21 eeuw komt uit de hoek van de Islam die op welke wijze ook, hun godsdienst over heel de wereld trachten uit te breiden en hun wil naar zich toe proberen op te leggen
  ten koste van heel veel mensenlevens! Deze strijd die nu al jaren gaande is, zal voorlopig nog voortduren, maar uiteindelijk zullen zij deze strijd verliezen.

  Like

  • ferrie zegt:

   TUURLIJK zullen zij die strijd verliezen,zij het idd gepaard gaande met vele mensenlevens.
   Nu eens niet Allah,maar what about de “valse profeet of de Anti Christ”?
   Rupsland weet niet,hoe daar stelling tegenover te nemen.Zodat de vraag rijst,..welke natie is het grootste gevaar voor een 3de WO.Enne…HOE zal die worden gevoerd?

   Like

 48. brum zegt:

  helaas veel onschuldige weer zo zie je maar wat lafheid is , juist dat is DE ISLAM , stuur nog meer wapens om ze te helpen . beste wereld leiders A U B stuur scheppen kunnen ze elkaar begraven plaats genoeg in die moordenaars landen

  Like

 49. Vederso zegt:

  Vrijdag, 12.00 uur. Michael Mannheimer Blog nog steeds onbereikbaar. Blijkbaar lijkt Mannheimer een zenuw te hebben geraakt.

  Like

 50. john zegt:

  @Maria zegt:

  27 maart 2015 om 11:12
  Ik heb deze week ook de wever gehoord ivm met “racisme” waar hij iedereen over zich heen kreeg. Maar vandaag hoor je hem niet ivm met de vliegramp/aanslag nu stilaan duidelijk wordt dat de islam er wel degelijk mee te maken heeft. Zijn uitlaat naar de Marokkanen/berbers had geen ander doel dan de ex-Vlaams belangers in de nva – stal te houden, Niemand beter dan de wever voelt aan dat er een exodus opgang aan het komen is . Dat er velen terug naar de oude stal zullen terugkeren. Vandaar die uitspraak Maria.

  Like

  • Jean zegt:

   John,
   Het Vlaams Belang is de enige partij die de feiten bij naam noemt zonder verzachtende omstandigheden, wij weten allemaal dat die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam maar een doel nastreeft nl. “onderwerping” aan een perverse smeerlapperij iets wat NOOIT zal plaatsvinden daarom onze strijd tegen die barbaarse rotzooi die wij uiteindelijk ook zullen winnen, voor het eind van 2016 zullen die barbaren vluchten naar die grote zandbak in Afrika zo niet zullen wij ze dwingen te vertrekken.
   Die vuiligheid zal helaas nog aanslagen plegen en ook die zullen de politiekers en de linkse media trachten te verbloemen of te verzwijgen maar internet heeft ze al lang ingehaald als zij nog slapen.
   De bende van de EU zou dus graag “macht” krijgen over het internet om dat kanaal te kunnen afsluiten, mijn wens is dus “heel snel die EU troep totaal uitschakelen” voor zij ons uitschakelen.

   Like

   • Anneke zegt:

    Haleluyah Amein…Shalom!!!

    Like

   • ferrie zegt:

    Daar is heel veel waars aan,hoewel dat niet in het brein gaat van vele Europaatjes!Die zijn allemaal ingeslapen door hun welvaart,die hun weerga niet kent over de hele wereld.Ik bedoel hier dus die verachtelijke topmensen.
    Enne…niet alleen naar Afrika verdrijven,maar in hun holen uitroken,die handel.Een langzame dood!!!
    Verstikken,dat hele zootje,zodat ze met hun ABNwapens niets meer kunnen uitrichten.

    Like

   • Maria zegt:

    @jean

    e moet eens kijken bij wie het VB op bezoek ging in Oekraine, bij de nazi’s lees maar…
    Ik verfoei die partij want ze zijn geen haar beter dan de nazi’s van Oekraine!!!
    VB is ook anti Joden anti Russen indien niet zaten ze niet op bezoek bij de neo nazi’s van oekraine!!
    scroll naar beneden arttikel en zie met wie VB op bezoek en foto staat!

    https://salonvansisyphus.wordpress.com/2014/02/24/oekraine-werkelijkheid-en-verzinsel/

    Like

  • Maria zegt:

   NVA op het moment kan effe niets meer zeggen, die Chris Peeters heeft niet verteerd dat hij niet meer aan de macht is…
   Ze proberen van binnenuit NVA kapot te krijgen, wel ik HOOP dat de regering valt!!!
   maar daar zijn de trado’s doodsbang voor omdat ze dan weten dat NVA meer dan 50% binnenhaalt, VB haalt nooit meer de score die ze ooit hadden, ze hebben die Pegida naar de kloten gedaan in ons land want als VB zich daar niet mee gemoeid had dan stonden min 10000den mee te betogen! In alle anderen landen is Pegida zonder een politieke strekking en daarom hebben ze succes, dat VB heeft dat vermoord!
   en het is niet waar das een leugen van de MSM dat hij VB zogezegd kopieert, in het verleden sprak hij net hetzelfde , ze MSM, CDNV VLD anderen verteren dat die niet meer geen belangrijke posten hebben, VLD zijn maar aanhangsel in de politiek en niets van hun vorig beleid kunnen ze doorvoeren, en ze leren het maar niet.
   Vergeet niet Geens van CDNV wat die flikte pro fraudeurs en dat na ARCO schandaal en rest, Peeters die de Vlamingen wilt treiteren om blinde testen te doen om moslims die geweerd worden op de werkvloer om dan de Belgen te straffen een zeer averrechtse werking heeft op de bevolking hier.
   Unizo heeft dat scherp veroordeelt!
   Heb aub meer vertrouwen in BDW dat is een tacticus ongezien!
   Als ze erin slagen om de regering te laten vallen zal de enige winnaar NVA zijn!

   zie de uitzending van terzake van maandag 23 maart!
   VB pffff komen nooit in de buurt van deze uitspraken…
   Luister niet wat MSM rode VRT enzo spreken, NVA blijft de grootste partij in het land en ze zijn er doodsbang van

   En dat fabeltje van VB moet het opnieuw schrijven, de dood van Marie Rose MOrel kankerstrijd bagger wat die vrouw van VB kreeg omdat ze stikjaloers erop waren was de ondergang van VB en zal nog zeker 20j nazinderen, ze zijn er ook Frank van Hecke mee kwijtgespeeld!!!
   Dat waren de mensen die VB groot konden maken en laten winnen, maar dewinter en co konden het niet verkroppen!!!
   dan op FB openlijk feesten op de doodstrijd van Marie ROse staat gegrift in het collectief geheugen van de Vlamingen daarom zullen ze nooit meer een grote partij zijn, die nieuwe voorzitter van VB van grieken of hoe noemt hij BIG MISTAKE!!!
   VB is enkel haar eigen schuld en ondergang omdat ze op een doodzieke vrouw strijd kanker feesten openlijk op FB en elders wanneer ze ocharme uiteindelijk gestorven.
   Als jullie op zo’n, klote mensen en partij willen stemmen moeten jullie weten maar de Vlaming heeft niet voor niets VB door de WC gespoeld, wees blij dat NVA nu wel correct en met eer zonder als racistische apen tekeer gaan tegen het islam probleem.
   Mijn excuses wil jullie niet beledigen want moeilijk inbeelden dat jullie champagne flessen opentrokken en dansten op de dood van Marie Rose
   Indien VB niet zo machtsgeil was en beter hadden geleerd van Pim Fortuyn en Meneer Wilders waren ze allang de grootste partij maar ze slagen altijd hun eigen ruiten in, net zoals met Wilder toen die minder minder minder had gezegd, Vergeten hoe Dewinter dat nadeed en voor pure schande zorgde voor Meneer wilders daarom kwam die ook niet naar die top van VB, was schandelijk hoe VB dat uit de contekst had getrokken en Meneer wilders hier ook zo had gedemoniseerd!!!
   En geloof me VEEEEEEEEEEEEL vlamingen kotsen om deze feiten die ik aanhaalde hierboven op VB…
   DIe krijgen NOOIT meer een kans in politiek hier in België want ze leren het NIET!

   Like

 51. BertG. zegt:

  Volgens Joost is het allemaal maar een beetje hysterisch geschreeuw uit de media.
  De man was enkel wat in de war.
  “Het is inmiddels duidelijk dat Lubitz leed aan ernstige psychiatrische storingen.”
  http://joostniemoller.nl/2015/03/moslimpiloot/

  Het downplayen is nu echt begonnen. Want zoiets zou een moslim nooit doen, toch.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Als je je tot de islam bekeert, kun je inderdaad volmondig beamen dat je lijdt aan ernstige psychiatrische storingen. . .!! 😦

   Like

   • louis portugal zegt:

    Joost is nog niet zover.
    Overigens het argument van de laatste reactie om door te vliegen naar Geneve klopt niet want hij was nu alleen in de cockpit en dat had hem als het veel langer duurde, zeer waarschijnlijk, niet meer gelukt.

    Like

  • Maria zegt:

   wat een bullshit iemand met psychische problemen kan en mag niet vliegen als je dat verleden hebt!!!!
   Nu weten ze dat ineens dan dat die man gestoord was en ervoor niet???
   wat ze allemaal niet doen om te verstoppen dat het een bekeerde zot moordenaar van allah was geworden… om ziek van te worden gewoon!
   En nu is de uitleg dat ze een verscheurd ziektebriefje hebben gevonden, dan ga je maar jezelf met vliegtuig en 150 man van kant maken???

   Iemand die zelfmoord wilt plegen sleurt geen 150 man mee ,neen dat doet enkel een dienaar van allah, ooit al geweten dat een zelfmoordenaar anderen meesleurt???
   Behalve ouders soms die kun kroost meenemen…
   Ze blazen niet gans de straat op dan hé of gaan alle buren eerst uitmoorden voor ze zichzelf van het leven beroven…
   EN hij was zo kalm net zoals moslims doodkalm zijn wanneer ze dat doen…
   Waarom laten ze de dozen niet horen, voor het zelfde geld schreeuwde hij ook alla hakhbar… nu krijgen we te horen dat hij enkel ademde???
   ze vertellen weeral de waarheid niet…

   Like

   • Nemesis zegt:

    Sorry, dat ik dat een beetje hypocriete vraag vind. Hebben wij de voice recorder van de MH17 al gehoord toevallig en wat is het resultaat van het onderzoek van de tweede black box? En hier weten ze het binnen een dag al.Knap hoor. Ook dat er ’s nachts stiekem de data ship uit de black box gestolen zou zijn. En wat deden die drie Mirages daar in de lucht cirkelen inclusief een tankvliegtuig (ja ik lees ook Franse bladen) hoewel men beweerde dat het er eentje was. En er zIjn zoveel onwaarschijnlijkheden met die kist die total verpulverd is, maar nergens brand is uitgebroken of dat er kerosine uitliep. Enz. Enz. Alles wat we hier doen is speculatie en de waarheid zullen we nooit ervaren.

    Like

   • Maria zegt:

    @Nemisis
    wist je dat de New York times binnen een paar uur alles al had uitgebracht in kun krant wat er op die zwarte doos stond???
    WTF hebben die amerikanen daar mee te maken en hoe komen ze aan die info???
    EN idd MH17 noppes niets krijgen jullie te horen daarvan

    Like

  • Tistochwat zegt:

   @ BertG. 27 maart 2015 om 12:35

   Iemand met een ‘psychiatrisch verleden’ dient geen vliegtuig te besturen!

   Like

  • ferrie zegt:

   Hitler was ook “in de war”,..stond onder psychatrische behandeling en ook hier…hij werd desondanks niet uit zijn ambt verdreven.Foutje???
   Dus…die Jodenvervolging,…stond dat op ZIJN naam?
   iedereen weet,dat er lieden rondliepen/-lopen,die Roomser zijn dan de Paus.(..)
   Veel mensen werden.worden afgekeurd om niets,maar…wat gebeurde.gebeurt er HIER?
   Het mensdom is ZEER boos.

   Like

 52. Tistochwat zegt:

  Had ik het tóch bij het juiste eind. Ik dacht al meteen aan een ‘allalala-aanbidder’ als dader.
  De poorten van de hel zijn nu geheel geopend en de ‘elite’ vindt dat prachtig.
  Moet Wilders niet héél snel naar de rechtbank om veroordeeld te worden tot een gevangenisstraf? Zijn ze die ‘haatzaaier’ kwijt.
  HET IS TOCH NIET TE GELOVEN?!!!

  Het is maar goed dat de ‘koninklijke’ familie een privé vliegtuig heeft.

  Like

  • ferrie zegt:

   Ach…Wilders…die hebben toch niet de middelen om wat te doen?

   Like

   • toestroom zegt:

    Heeft de VVD wel de middelen om er wat aan te doen Ferrie!!! de onderste steen komt boven weet u nog, als zo’n gek dit wil doet hij dat, je kan zulke mensen niet tegen houden maar ik neem hem wel kwalijk dat hij 149 onschuldige mensen heeft meegenomen in zijn dood, lees even het stukje uit de krant waar staat,
    Lubitz: Op een dag kent iedereen mijn naam,
    Dus die screening heeft zitten slapen, of wisten zijn ouder die hem op de wereld heeft gezet dit wel?, op die vraag krijgt u en ik geen antwoord. maar die 26-jarige stewardess waar hij wat mee heeft gehad, had haar mond open moeten doen aan de maatschappij.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Volgens mij is voorzichtigheid geboden met “ferrie”. Ik zie het nog even aan. . .

    Webmaster

    Like

   • toestroom zegt:

    E.J. u bent de baas

    Like

 53. louis portugal zegt:

  Idd. waarom laat men ons die band niet horen en is men zo zeker dat hij het bewust gedaan heeft wat al zeer erg is natuurlijk.
  Hij zal toch niet Allah oew hackebar geroepen hebben???
  Overigens hoor ik net op het duitse nieuws dat men meerdere “Krankenscheine” , dus ziekebriefjes in zijn huis gevonden heeft.
  D.w.z. dat de dokter hem toestemming geeft om thuis te blijven.
  Het begin van de manipulatie???

  Like

 54. Heer M zegt:

  Waarom heb ik dit nog niet gelezen bij de NPO of RTL nieuws? Dat het iets met Islam te maken zou hebben? Daar hebben ze het over dat hij ziek is!

  Like

 55. Marc zegt:

  @Kohler 9:39

  Heb Pauw en die meiden vanochtend niet gezien. Als het waar is wat jij zegt, dan vind ik het toch echt tijd worden voor harde actie tegen de mainstream media. Of toch op z’n minst een Pegida-Holland.

  Like

  • ferrie zegt:

   Het nieuwe gevaar,dat hier loert,is..om nu alles op die Islam fundamentisten af te schuiven,hoewel dat ten zeerste denkbaar is.Tuurlijk verdienen ze dit! Moet gestopt worden!
   Het is een welkom motief,om andere zaken daaraan te gaan toeschrijven.En een vrijbrief te scoren voor binnenlandse Europese ongerechtigheden,die niets met IS te maken hebben..Die smerige Europese politici,met name Holland.Maare….het zal hier maar eens voor de eerste keer gebeuren,een aanslag uit die koker,..wat DAN? Ons leger,is,zoals zoveel andere dingen,wegbezuinigd.
   Men moet hier”discriminerend’te werk gaan,dwz discriminerend in de andere zin des woords,namelijk positief,zoals dit woord in het Engels existeert.(discriminating versus
   racist,dit voor de luidjes,die een paar steenkolen woordjes Engels kennen…fuck,fuck,fuck,maar wie de idiomatische essentie vreemd is)
   Enne…Rupsland? Die zullen hun hersens nog gebruiken,maar verder????

   Like

 56. david_1973 zegt:

  Vergeet ook niet dat als deze piloot echt een islam bekeerling was, ze dat zeker niet naar buiten willen brengen met zicht op de franse verkiezingen ronde 2 departementen. Dan is de beer namelijk los. Overigens waren de Fransjes bang dat dat vliegtuig zich in een kerncentrale zou boren en derhalve zijn er 3 mirages opgestegen om het toestel te onderscheppen. Wat daar dan verder de gang van zaken ik geweest laat ik in het midden.

  Like

 57. Jean zegt:

  Één vraag: Willen wij nog een leefbare wereld waarin toekomst is voor ONZE kinderen en kleinkinderen?
  Zo ja dan NU beginnen met heel die islamietische rotzooi buiten te flikkeren te beginnen in die praatbarakken in Brussel en Den Haag, steden en gemeenten en met geen enkele firma werken afspreken waarin moslims te werk gesteld zijn want je haalt je de ellende in huis.
  NIEMAND kan mij verplichten met iemand te spreken of te handelen, NIEMAND want dat is mijn vrije keuze en ik kies voor mijn veiligheid en voor de veiligheid van mijn gezin, familie en vrienden.
  Vertrouw NOOIT moslims want volgens hun schijtboek mogen ze liegen en bedriegen en trap niet in de val die de politiekers open zetten, zij noemen dat racisme maar daar heeft het totaal niets mee te maken, in ons land leven wel 200 nationaliteiten en met ± 195 nationaliteiten zijn zelden tot nooit problemen maar met die overgebleven ± 5 verziekt door die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam in hoofdzaak marocs is er ALTIJD ellende en geweld, het is onze plicht dat geweld uit ons land te verwijderen.

  Like

  • ferrie zegt:

   Al is het maar om ZEKER te gaan!

   Like

  • ferrie zegt:

   Enne…ja…Brussel en Den Haag zijn de echte haarden,het heet hier onwetendheid,maar ook belazerij,maar pas op.Het is toch gemakkelijk een zondebok te vinden voor ons mislukte Europa.Europa is heilig zogenaamd.Balkenende wees al op terrorisme,wat mooi,..maar WEL om de binnenlandse perikelen mooi af te wenden.En…voilà!!!
   Maar…natuurlijk,die Islamitische fundamentalisten zijn verdacht,maar hoe zit het met het binnenlandse gekuip? Het mes snijdt hier aan twee kanten.Niet nou eens een lesje voor NED alleen,maar ook voor ons superieure Duitsland!!! Kan MÍ geen kwaad!

   Like

 58. Alsmaar geen aanwijzingen – ondanks huiszoeking! – in de MSM dat Lubitz tot de islam bekeerd zou zijn.
  Óf het klopt niet óf er is inderdaad een ernstige samenzwering aan de gang om dit onder het tapijt te vegen.
  Van die samenzwering hoeven de MSM niet noodzakelijk deel uit te maken: die verzwijging kan op regeringsniveau besloten zijn, “om maatschappelijke onrust te voorkomen” zoals dat dan heet.
  http://www.standaard.be/cnt/dmf20150327_01601322?_section=61172296&utm_source=standaard&utm_medium=newsletter&utm_campaign=middagmail&M_BT=242244544298&adh_i=048fe46fc2fa0a3a1289a091470d5fd3

  Like

 59. Aegolius cs zegt:

  Na het artikel en de linken gelezen hebbende, alsook de vreugde onder de islam over deze “dappere daad” namens de profeet door Andreas Günter Lubitz, heeft Duitsland inderdaad zijn eigen 9/11 in eigen gelovig Staathuis gehaald.

  Zoals justitiële onderzoekers inmiddels hebben vastgesteld was de copiloot al langere tijd ernstig geestelijk ziek/gestoord. Hij had een islamitische vriendin en verkeerde mede daardoor mogelijk in het islamitische moskeemilieu. Sowieso in die kring opgenomen worden, kan duiden op een psychiatrisch gebrek dat naadloos kan aansluiten op de immer gehersenspoelde moskeegangers en de wervers voor de islam.

  Als geschreven kan het nog lang duren eer politie en justitie in onderhavig “incident” überhaupt de mogelijkheid verkrijgen, anders dan te vermelden dat zijn daad geen politieke of geloofsachtergrond betreft.

  Tenslotte: “Auch der Islam gehört zu Deutschland”

  4. Oktober 2010, 07:40 Uhr
  Bundespräsident: Tag der Deutschen Einheit “Auch der Islam gehört zu Deutschland”
  Citaat:
  Immerhin, so viel will er dann doch sagen: “Das Christentum gehört zweifelsfrei zu Deutschland. Das Judentum gehört zweifelsfrei zu Deutschland. Das ist unsere christliche-jüdische Tradition. Aber der Islam gehört inzwischen auch zu Deutschland.” Das scheint bei manchen noch nicht angekommen zu sein. Beifall jedenfalls gibt es an dieser Stelle nicht.”

  http://www.sueddeutsche.de/politik/bundespraesident-rede-zum-tag-der-deutschen-einheit-christian-wulff-nichts-gewagt-und-nichts-verloren-1.1007661-2

  Like

 60. Maria zegt:

  wel bekijk dit 😦

  MVI 5801 Was Andreas Lubitz, An ISLAMIC Extremist Convert?

  hij was 6 maanden op verlof en heeft zich bekeerd toen, deze man slaat nagels met koppen!!!

  Like

 61. Jan de Vries zegt:

  Ik heb het originele Engelstalige artikel gelezen en kom niet verder dan aannames, geen enkel echt bewijs dat hij Moslim zou zijn geworden.

  “It was said that Lubitz had a Muslim girlfriend. It is unclear if she was still dating Lubitz at the time of the crash. It is unclear if he met the woman through his Muslims friends.

  One said that Lubitz had broken off the relationship after he pledged to commit Jihad for Allah.”

  Geen enkel echt bewijs, bronnen of iets dergelijks, alleen maar speculatie.

  Daarna gaat het artikel verder dat zijn afwezigheid tegelijkertijd was met een onderzoek naar een moskee en dat dat hem getriggerd zou hebben om het vliegtuig te laten crashen.
  Op een gegeven moment is het meer het stapelen van toevalligheden op aannames dan dat er echt concreet bewijs/bronnen zijn.

  Het komt op mij nogal twijfelachtig over eerlijk gezegd, ik zal niet zeggen dat het niet klopt, maar de onderbouwing van dit stuk is totaal geen bodem om wel als waarheid te accepteren dat een bekering naar de islam het motief is geweest.

  Like

  • Aegolius cs zegt:

   Wellicht was de copiloot gewoon een hochstapler die zijn (vlieg)doelen niet kon bereiken?

   Like

   • ferrie zegt:

    Jaja….Hochstapler en Streber met een ziekelijk MWC!!! Zo lopen er velen rond.
    Maar….hoe kwam die man achter de stuurknuppel?
    De luchtvaartkeuringen zijn de strengste,dus…wat zat daar achter?

    Like

   • toestroom zegt:

    Ferrie De luchtvaartkeuringen zijn de strengste,dus…wat zat daar achter? iets verzwijgen, in mij tijd dat we werketen moeten er gegevens opgevraagd worden bij de dokter anders geen BAAN. + psycho test.

    Like

   • toestroom zegt:

    werketen moet zijn werkten

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   U heeft gelijk: Het geheel, zoals het nu is, is veel te onaf.
   Bevindingen op zichzelf kunnen interessant genoeg zijn, maar dat zou juist een reden moeten zijn om ze tot op de bodem uit te zoeken, in plaats van te beginnen met de eerste indrukken als een vondst te beschouwen en het daar vervolgens min of meer bij te laten.
   Dat is heel iets anders dan botweg ontkennen, dat het iets met de islam te maken zou hebben al hebben sommigen, in hun ijver, één en ander voor waar aan te nemen, wel de neiging om het in die hoek te plaatsen.
   Maar je wilt uiteindelijk toch wel graag een bewijs, waar niemand, ook de linkse elite niet, omheen kan, nietwaar?

   Like

 62. Philippine zegt:

  Bovendien vloog het vliegtuig over een gebied dat stikvol met kerncentrales staat.
  Dát is pas doodeng. Daar hoor je niemand over want dan wordt het nog erger.

  https://www.google.nl/search?q=atomkraftwerke+frankreich&biw=1265&bih=654&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=j24VVZCbNIWdPJe8gZgI&ved=0CCAQsAQ

  Op DWN = Deutsche Wirtschafts Nachrichten staat dat in het huis van de co-piloot een ziekteverklaring is gevonden voor de dag van het ongeluk.
  Heel eigenaardig dus.

  Like

 63. Jean zegt:

  Ik snap niet dat er nog mensen kijken naar die huichelaars zoals die Pauw of die Wittenam? Ze liggen te parasiteren door de mensen te belazeren, stuur mails naar de zender en eis het ontslag van die linkse smeerlappen en doe dat ook met de kranten, laat u niet belazeren en stop de waanzin door het opzeggen van abonnementen want dat raakt ze regelrecht in de beurs want voor honderd doden meer wijzigen ze nooit hun leugenachtig discours.

  Like

  • Anneke zegt:

   Toch leuk hoe deze journalisten zichzelf belachelijk maken….Zij wrdn steeds ongeloofwaardiger; zitten in hetzelfde schuitje als de politiek-‘correcten’. Verblijd met het verderf, ja….liefde maakt blind en stokdoof.

   Like

 64. aniam zegt:

  Wat een volk.he

  Like

 65. scept zegt:

  Bronnen voor dit artikel? En één of andere site volstaat niet, waar haalt die site in kwestie zijn info vandaan? Om welke reden zou deze info juist zijn in tegenstelling tot wat verschillende andere kranten allen berichten?

  Like

 66. toestroom zegt:

  Kok uit Bern aangezien voor copiloot

  AMSTERDAM –
  Andreas Lubitz, een 38-jarige kok uit Bern is slachtoffer geworden van een nare persoonsverwisseling. Bovenstaande foto van hem werd door veel internationale media gebruikt bij berichtgeving over copiloot Andreas Lubitz die afgelopen dinsdag vermoedelijk expres een Airbus liet neerstorten en daarmee zichzelf en 149 andere inzittenen om het leven bracht.

  Hoewel Andreas Lubitz dezelfde naam heeft als de copiloot en zijn foto ook enige gelijkenissen vertoont, heeft de Zwitserse kok helemaal niets te maken met het drama.
  Valeria Cellitti, de Italiaanse vriendin van Lubitz ontdekte dat haar vriend vaak in verband werd gebracht met de rampvlucht. Omdat er van de copiloot werd gezegd dat hij relatieproblemen had, werd Valeria vaak gebeld door journalisten. Zij moest vervolgens uitleggen dat haar Andreas geen copiloot, maar kok is en dat haar partner nog leeft.

  Like

 67. Vederso zegt:

  Hmm, het Michael Mannheimer Blog is terug, maar het bovenstaande artikel is daarvan verdwenen. Ook ik krijg: Fehler 404. Weet iemand iets meer?

  Like

 68. Stef zegt:

  Het wordt tijd dat de mensheid een vuist gaat maken tegen die islamisering in de wereld. Die gasten denken alles maar te kunnen doen, het wordt tijd dat we zelf eens wat volle moskees gaan opblazen.

  Like

 69. Lida zegt:

  Ze weten nog niet dat het geen 72 maagden zijn maar een van 72;-)

  Like

 70. ferrie zegt:

  Tja…..niet meer vliegen(HAD al vliegangst opgelopen door een paar crashes tijdens een vakantie op Mallorca,en dit is nooit meer weggegaan,en duikt op,wanneer ik na 5 jaar opnieuw moet vliegen,..maar dit nog slechts door een technisch defect.) Er is dus nu meer aan de hand…. dus toch terrorisme,dus wanneer ik naar de UK moet ….werd ik dan aanbevolen om met de boot te gaan.
  Leuk….heb ik dus de keus tussen verzuipen of neerploffen.Hm…ik zal daar eens over nadenken,wat ik liever wil (..)
  Ferrie.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ ferrie 00:12

   Is de auto een optie, en dan met de trein door de Kanaaltunnel? Niet dat mij dit persoonlijk erg aanspreekt, maar er is dus wel een derde mogelijkheid om naar Engeland te gaan.

   Like

   • ferrie zegt:

    Je hebt wel gelijk.
    Maar dan kom ik weer voor lange autoritten te staan.Ik WAS dit gewend,maar nu liever niet meer.Als je constant lang onderweg geweest bent en je wordt wat ouder,dan denk je bij jezelf….poeh…..hoe had ik dat toen allemaal kunnen doen.
    Enne…Kanaaltunnel nu?? Daar spookt het momenteel,toch?

    Like

 71. Tjeerd zegt:

  Als hij moslim was geweest, had hij voor de crash zijn gebeden hebben moeten gezegd, anders geen hemel voor hem. En ik denk ook dat hij een drukbevolkter gebied of doel had uitgekozen. En de bewijsvoering is zwak, meer feiten svp!

  Like

 72. toetssteen zegt:

  https://www.corbettreport.com/medicated-to-death-ssris-and-mass-killings/

  Het een sluit het andere overigens niet uit. Sterker, het zou het zelfs aan kunnen vullen.

  Like

 73. toestroom zegt:

  Lubitz: Op een dag kent iedereen mijn naam’

  DÜSSELDORF –
  Copiloot Andreas Lubitz liep rond met het idee om een „spectaculaire gebaar te maken waardoor iedereen zich zou herinneren wie hij was”. Dat heeft de ex-vriendin van Lubitz gezegd tegen de Duitse krant Bild.
  De 26-jarige stewardess Maria, die in het echt een andere naam heeft, omschrijft haar ex als „gekweld” en een man die goed kon verbergen wat er werkelijk met hem aan de hand was. Volgens zijn ex werd Lubitz geregeld ’s nachts wakker en schreeuwde hij: „We gaan eraan”.
  Verscheurde doktersverklaring
  Vrijdag werd bekend dat er psychisch veel mis was met de copiloot die dinsdag vermoedelijk met opzet een vliegtuig van Germanwings liet neerstorten. Hij nam 149 mensen met zich mee de dood in. Uit een verscheurde doktersverklaring die bij huiszoeking door justitie bij de piloot thuis is gevonden, blijkt dat hij voor zijn werkgever had verzwegen dat hij ziek was en dat hij onder medische behandeling stond.
  ‘Geobsedeerd’
  De Franse krant Le Parisien meldde vrijdag ook al dat de keuze voor de Franse Alpen als crashlocatie niet toevallig hoeft te zijn. De Duitse vlieger zou „geobsedeerd” zijn door het gebied en het op zijn duimpje kennen. Zijn vliegclub zou regelmatig uitstapjes maken naar het gebied Alpes-de-Haute-Provence, waar het vliegtuig neerstortte.
  Lubitz ging „zeker één of twee keer mee”, aldus Ernst Müller van de vliegclub LSC Westerwald. Dieter Wagner, eveneens lid van de vereniging vulde aan: „Andreas vloog tijdens één van die reizen met mijn nichtje, zij waren goed bevriend. Hij was gepassioneerd door de Alpen en zelfs geobsedeerd. Ik ben er zeker van dat hij het gebied waar hij het toestel liet crashen, kende.”

  Like

 74. Henkie zegt:

  Het geloof zit Alleen maar tussen je eigen oren

  Like

 75. duinsnip zegt:

  Dus blijft de vraag, is dit nu een moslimbekeerling of een patient? Trouwens, vele moslims zijn al in het leger en bij de politie en het ambtenarenapparaat. wie moeten zij nu verdedigen?

  Like

 76. Joannes den Hollander zegt:

  Ik lees nergens in de kranten het bericht van Mannheimer dat het om een islamitische aanslag zou gaan.
  Probeert men dit van hogerhand te verdoezelen of gaat het om een HOAX?

  Like

  • felix zegt:

   Na een vliegramp wordt er meteen gezocht naar de zgn “zwarte dozen”, (die in werkelijkheid oranje zijn) maar er zijn twee verschillende tapes: de Cocpit Voice Recorder en de Fligt Data Recorder.

   Cockpit Voice Recorder
   Registreert alle gesprekken, die in de cockpit plaatsvinden. (en ook de achtergrondgeluiden natuurlijk zoals bijv het bonken op een gesloten cockpitdeur, en (akoestische) waarschuwingssignalen. (bijv, WHOOOP WHOOOP Low terrain Low terrain ).

   Flight Data Recorder:
   Registreert de instellingen van de instrumenten van het vliegtuig, bijv of en ook wanneer er van vlieghoogte veranderd wordt, en ook alle instellingen van de autopiloot, vliegrichting enz.

   Daarnaast probeert men zoveel mogelijk wrakstukken van het vliegtuig te bemachtigen. Deze worden in een hangar munitieus onderzocht, en ook weer als vliegtuig inelkaar “gepuzzeld” om op deze manier een zo goed mogelijk totaaloverzicht te krijgen over wat er precies is gebeurd.

   Het mag toch wel duidelijk zijn, dat dit onderzoek ettelijke maanden in beslag kan nemen. Ook het idee om de CVR maar in de openbaarheid te gooien is een volstrekt belachelijk idee, want je kunt heel makkelijk zo’n tape volledig uit de context gebruiken. Het gaat om het totaalbeeld dat samengesteld kan worden uit ALLE gegevens (niet alleen de tapes), en dat kost nu eenmaal tijd.

   Like

 77. Scarlatti Bombatti zegt:

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/03/Duitse-website-met-info-dat-copiloot-zich-tot-islam-had-bekeerd-meteen-geblokkeerd
  Zeven Franse kerncentrales op slechts enkele minuten afstand van gecrashte Airbus – Meerdere moskeeën eren Andreas Lubitz als martelaar van de islam

  Andreas Lubitz: Ziek, depressief, of bekeerd tot de islam en op een jihadistische zelfmoordmissie?

  In het huis van de copiloot die dinsdag een Airbus A320 van Germanwings moedwillig tegen een bergwand in Frankrijk zou hebben gevlogen en daarbij 149 andere mensen met zich mee de dood injoeg, zouden verscheurde doktersrekeningen zijn gevonden, die erop zouden wijzen dat Andreas Lubitz een ziekte voor zijn werkgever verborgen had gehouden. Een sluitende verklaring voor zijn waanzinnige daad? Of proberen de autoriteiten uit alle macht verborgen te houden dat Lubitz zich tot de islam had bekeerd en onder invloed stond van een radicale moskee in Bremen die eind vorig jaar nog het doelwit was van een massale inval van de Duitse politie, en waar Lubitz tijdens zijn opleiding regelmatig te vinden was, zoals een plotseling geblokkeerde Duitse site gisteren meldde?

  Getuigen die Lubitz in zijn woonplaats Montabaur kenden verklaarden nooit te hebben gemerkt dat de 28 jarige man depressief was. Peter Rücker, lid van de zweefvliegclub die hem bij zijn opleiding observeerde, zei dat Andreas ‘gelukkig was met zijn baan en daar ook goed in was.’

  Moslima als vriendin

  Lubitz zou een vriendin hebben gehad die moslima was, maar het is onduidelijk of beiden ten tijde van de crash nog een relatie hadden. Het is niet bekend of de copiloot middels deze vrouw in contact is gekomen met andere moslims. Een getuige wist te vertellen dat hij de relatie met de vrouw verbrak nadat hij zich verplicht had de jihad voor Allah te voeren.

  Opleiding in Bremen, waar radicale ISIS-moskee staat

  De copiloot voltooide zijn opleiding aan de Lufthansa Flight Training School in Bremen, waar de beruchte radicale Masjidu-I-Furqan moskee staat, die al sinds 2007 in de gaten werd gehouden. Nadat ontdekt werd dat de moskee jongeren ronselde om zich in Syrië en Irak aan te sluiten bij ISIS en Al-Nusra, vielen eind vorig jaar meer dan 100 politieagenten het gebouw en het naburige culturele centrum binnen, waarna de moskee werd gesloten.

  Bekeerd tijdens onderbreking opleiding

  Carsten Spohr, algemeen directeur van Germanwings, verklaarde dat Lubitz zijn opleiding om onduidelijke redenen 6 maanden lang had onderbroken. Persbureaus en Duitse media berichten inmiddels dat dit wegens een ‘ernstige depressie’ zou zijn geweest. (2)

  Daarna had hij opnieuw de verplichte technische en psychologische testen moeten ondergaan, die hij 100% doorstond. Het vermoeden bestaat dat Lubitz zich tijdens de onderbreking van zijn opleiding tot de islam heeft bekeerd. Een getuige zou hebben verklaard dat hij zich regelmatig bij de moskee in Bremen ophield. Nog een aanwijzing: meerdere moskeeën eren Lubitz inmiddels als martelaar van de islam.

  Franse Kerncentrale doelwit?

  Wilde Lubitz de Airbus op een kerncentrale laten neerstorten, zo wordt op de Amerikaanse website St. Thomas Aquinas Versus NASA gevraagd. Op slechts enkele minuten afstand van de gevolgde route van het Germanwings toestel bevinden zich maar liefst 7 kerncentrales. Drie daarvan, die in Cruas, Tricastin en Saint-Alban, had hij met slechts een zeer kleine koerswijziging kunnen raken.

  Franse kerncentrales waren het afgelopen half jaar eerder in het nieuws omdat er meerdere malen onbekende drones bij werden gesignaleerd, wat mogelijk duidde op in voorbereiding zijnde aanslagen.

  Westerse bekeerlingen meest geliefde wapens van islam

  Westerse bekeerlingen zijn de meest gewilde wapens van radicale moslims, omdat die noch met hun uiterlijk noch in hun verleden een directe band met de islam hebben. Michael Mannheimer, die de informatie op zijn inmiddels geblokkeerde site plaatste (mogelijk het doelwit van een DDOS aanval en/of van de autoriteiten), voorspelde dat Lubitz -nog voordat bekend werd gemaakt dat hij ziek zou zijn geweest- als een psychisch labiele man zou worden neergezet, en dat de bekende islamapologeten in de gevestigde Westerse media en politiek zijn daad zullen aangrijpen om nog harder en gewetenlozer iedereen aan te pakken die de islamisering van Europa wil stoppen.

  Gevestigde orde bang voor woede Europeanen

  De belangrijkste reden dat de autoriteiten uit alle macht zouden willen voorkomen dat bekend wordt dat Lubitz een moslim was geworden, is ongetwijfeld de te verwachten enorme woede die onder de gewone bevolking van Europa zou losbarsten, waardoor politieke partijen die de islam willen stoppen hoogstwaarschijnlijk nog populairder zouden worden, zeker met de aanslag op Charlie Hebdo in Parijs en de aanslag in Kopenhagen nog vers in het geheugen. En dat is iets wat de gevestigde orde ten koste van alles –dus ook door middel van nieuwe leugens en bedrog- wil voorkomen.

  Xander

  (1) Michael Mannheimer.net (gecachet exemplaar)
  (2) Reuters (via Zero Hedge)

  Zie ook o.a.:
  26-03: “Germanwings houdt cruciale informatie over bekend probleem met zenuwgif in Airbus A320 achter’
  25-03: Germanwings verdwijnt als gevolg van al langer bestaand onveilig imago
  25-03: Terrorisme? Getuigen zagen gevechtsvliegtuigen kort voor crash Germanwings

  Like

 78. Scarlatti Bombatti zegt:

  Lees vooral het ORIGINELE artikel ivm links en beelden
  http://www.stichting-jan.org/zonnedauws-mijmeringen-2/
  Overpeinzingen.

  Art.20

  https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS3hKIyQp7FFB2CwIN4JYxx_1u6sqc92mMZ0vilijcvLnLaXINd

  Vervloekt het politieke klimaat, die ons de misdaden der import in de schoenen wil schuiven.

  24-3-2015 Breaking: Een passagiersvliegtuig van GermanWings is neergestort in Zuid-Frankrijk.

  Volgens het OM zat de co-piloot tijdens de crash alleen in de cockpit en weigerde hij de deur van de cockpit open te doen voor de gezagvoerder, die de ruimte even had verlaten en vervolgens de knop voor de daling heeft ingedrukt. Op de voicerecorder is gebons op de gepantserde deur te horen en geloei van het alarm in de cockpit.

  Is de Co-piloot een islambekeerling?

  “De Franse justitie- die zich ergerde aan vragen van De Pers of de copiloot een religieuze achtergrond had – gaat niet uit van een terroristische aanslag, maar sluit zelfmoord niet uit.”

  Waarom reageert justitie zo fel terwijl dit i.v.m. de recente geschiedenis toch hele logische vragen zijn en hoe konden ze op dat moment al weten dat het om een zelfmoordactie ging en niet om een aanslag, terwijl er op het moment van de persconferentie, nog geen enkele persoonlijke gegevens beschikbaar waren.
  Moeten we maar aannemen dat justitie ondertussen meer wist van de persoonlijke omstandigheden van de Copiloot? Ik dacht het niet want zoals uit latere verklaringen zal blijken waren én de vluchtleiding én z’n zweefvriendenclub én z’n collega’s niet op de hoogte van wat later via huiszoeking naar boven kwam .

  Na het doorzoeken van zijn woning laat het zich aanzien dat de copiloot al langere tijd onder psychiatrische behandeling was en door z’n arts was ziek verklaard.
  Dit is de officiële versie:

  “Justitie in Düsseldorf hebben in de woning van de copiloot, Andreas Lubitz, medische documenten in beslag genomen die wijzen op ‘een bestaande ziekte en gepaste medische behandeling’. Verscheurde ziektebriefjes van de dag van de crash ‘ondersteunen het huidige voorlopige oordeel dat de overledene zijn ziekte verborgen hield voor zijn werkgever en collega’s’.

  In de woning werden geen zelfmoordbriefje of aanwijzingen voor een politiek of religieus motief aangetroffen.” Bron

  Aangezien de ervaring heeft geleerd dat de officiële versie niet altijd betrouwbaar is, wil ik beslist ook even onderstaand artikel vermelden. Hierin geeft E.J. Bron een vertaling uit het Duits waarin de copiloot een islambekeerling zou zijn. E. J. Bron plaatst niet zomaar iets, maar geeft altijd de bron van het officiële artikel. Bij openen bleek echter deze site gehackt. Gelukkig heeft E.J. Bron het artikel toch terug weten te vinden, zodat u alsnog kennis kan nemen van de inhoud.

  Bron:
  http://michael-mannheimer.net
  Auteur: Michael Mannheimer

  De site van Mannheimer heeft te maken met een zware DDoS-aanval na de plaatsing van het artikel! Hieronder de link naar het artikel via Google-cache (met dank aan “Mysterie Holland”):

  http://webcache.googleusercontent.com

  Bij deze inhoud staat ook een artikel van de Amerikaanse “Thomas van Aquino Versus NASA” waarin deze verteld over de zeven kernreactoren, die op enkele minuten afstand lagen van de route die de copiloot heeft genomen. Was het zijn missie om het vliegtuig op een van die actieve kernreactoren te sturen?

  Hier de coördinaten :

  Centrale Nucléaire de Cruas
  Centrale Nucléaire de Cruas
  Coordinates 44°37?59?N 4°45?24?E
  Centrale Nucléaire de Tricastin
  Centrale Nucléaire de Tricastin
  Coordinates 44°19?47?N 4°43?56?E
  Centrale nucléaire de Saint-Alban
  Centrale nucléaire de Saint-Alban
  Coordinates 45°24?16?N 4°45?19?E

  Hier de plek waar het vliegtuig is gecrasht. De mensen die op de rampplek aanwezig zijn, moeten met het blote oog de kernreactoren bijna waar kunnen nemen. Geen woord hier over in de Pers. Dat lijkt weer verdacht veel op censuur.

  Heel veel details van de officiële versie roepen bij mij nogal wat vragen op. Bijv:

  Geluiden op voicerecorder Airbus Germanwings

  Terwijl Jouty waarschuwde dat het onderzoek van de zwaar beschadigde voicerecorder weken of zelfs maanden in beslag kon nemen, kwam de Franse justitie binnen 48 uur al met een verklaring, die door de gehele Pers wereldwijd is overgenomen en als feiten zijn neergezet. Dit doet me denken aan aanslag op de MH17 boven Oekraïne, waar Amerika ook per direct al wist dat de separatisten (anti-EU bevolking) het hadden gedaan.
  In de fragmenten zijn geluiden en stemmen te horen, maar het is nog te vroeg om conclusies te trekken, zei Jouty. De tweede zwarte doos, waar alle vluchtgegevens in zijn opgeslagen, is nog altijd niet terecht.
  Opvallend dat ´met de Franse slag´ blijkbaar betekent dat je na 48 al bijna alle onderzoek klaar hebt (commentaar Paul Gastel )
  Hoe kon iemand met een psychische stoornis waarbij angst en paniekaanvallen de boventoon voerde, zo’n weloverwogen en moedige keus maken? Dit past volgens mij niet bij z’n ziektebeeld.
  Wat is er met de persoon gebeurd die met z’n jas over het hoofd werd afgevoerd. Hier is in het nieuws één keer melding van gemaakt en daarna niets meer over gehoord.Person covered by blanket escorted by police to hide identity.
  Waarom is er in geen enkel Persbericht melding gemaakt van de kernreactoren in de bergen waar het vliegtuig is gecrasht ?
  En tot slot waarom is de site van Michael Mannheimer direct na publicatie gehackt ?

  Het is goed mogelijk dat justitie verscheurde ziektebriefjes heeft gevonden, maar de reden waaròm ze zijn verscheurd blijft speculatief. Omdat we nog steeds niet weten welke religieuze achtergrond de man had, zou je ook kunnen speculeren dat dit was omdat hij een bepaalde (jihadistische) opdracht wou vervullen. Bovendien is nergens uit gebleken dat de copiloot suïcidaal zou zijn en ook nergens is een bewijs van wat de Franse justitie als zelfmoordactie heeft geclaimd terug gevonden. Het meest vreemde vind ik dat de kernreactoren angstvallig buiten de Pers worden gehouden, terwijl ze zich op een paar min. afstand van het gecrashte vliegtuig bevonden.
  Wat mij betreft is dit dossier nog lang niet gesloten.
  ……………………………>>>>> Einde (dit) verhaal! <<<<<……………………………………

  Art.19http://www.stichting-jan.org/zonnedauws-mijmeringen-2/

  Like

 79. toestroom zegt:

  http://images0.tcdn.nl/buitenland/article23861054.ece/BINARY/q/+PPE+AFP+Reuters+Andreas+Lubitz+Germanwings+crash+xtra+
  ‘Open die verdomde deur!’
  Geluidsopnames cockpit gelekt

  AMSTERDAM –
  Commandant Patrick S. in de rampvlucht van Germanwings schreeuwde vlak voor de crash dat copiloot Andreas Lubitz ‘die verdomde deur’ open moest doen. Dat blijkt uit geluidsopnames uit de cockpit die de Duitse krant Bild in handen heeft weten te krijgen.
  De geluidsopnames tonen aan dat de copiloot de deur van de cockpit op slot deed, vlak nadat zijn collega Patrick S. de ruimte verliet. Het versterkt het vermoeden dat copiloot Lubitz het vliegtuig expres heeft laten neerstorten.
  Na het vinden van de voicerecorder, zijn onderzoekers in staat gesteld om anderhalf uur aan geluidsopnames terug te luisteren. Het Duitse Bild stelt op basis van geluidsopnames dat de collega’s in de cockpit de eerste twintig minuten over koetjes en kalfjes hebben zitten praten. Ook vertelt de commandant aan Lubitz dat hij voor vertrek uit Barcelona geen tijd had om naar het toilet te gaan.
  Om 10.27 uur vraagt de commandant aan Lubitz om de landig in Düsseldorf voor te bereiden. Lubitz antwoordt met opmerkingen als ‘ik hoop het’ en ‘we zullen zien.’ Direct erna vertelt Lubitz aan zijn collega dat hij ‘nu’ wel naar het toilet kan gaan, vervolgens krijgt Lubitz na twee minuten toestemming om ‘het commando over te nemen.’ Op dat moment volgt er een geluidsfragment dat al eerder naar buiten werd gebracht: de stoel schuift naar achter en de deur sluit. Collega Patrick S. is naar het toilet vertrokken en Lubitz is alleen in de cockpit.
  Om 10.29 uur begint het vliegtuig volgens Bild aan een abrupte daling. Om 10.32 uur proberen de luchtverkeersleiders in Düsseldorf tevergeefs om contact te krijgen met Lubitz. Op dat moment gaat er in het vliegtuig een alarm af, dat wordt gevolgd dat een harde slag op de deur. Patrick S. schreeuwt: ‘Open die deur in godsnaam!’ Op dat moment is er gegil van passagiers te horen op de geluidsband.
  Om 10.38 uur is alleen nog Lubitz te horen die rustig ademhaalt. Twee minuten later raakt het vliegtuig een bergtop. Het laatste wat er op de band te horen valt, is het gegil van doodsbange passagiers.

  Like

 80. Jan zegt:

  Ex-vriendin van co-piloot: Killer co-pilot was an ‘insecure control freak’: ex-girlfriend

  German murder-suicide pilot Andreas Lubitz was an insecure control freak to the schoolteacher fiancée who broke his heart, even trying to tell her what to wear and who to talk to, according to a report.

  The girlfriend, identified for the first time as Kathrin Goldbach, 26, by Britain’s Daily Mail, still lived with Lubitz, 27, in their Dusseldorf apartment, but was looking to move out into a “bachelorette flat” because of his erratic behavior, the newspaper’s Web site reported Saturday.

  “He tried to order her what to wear, what men she could speak to, even the length of her skirts,” one friend said.

  Lubitz was also secretly suffering from career-threatening vision problems, having lost 30 percent of his eyesight, according to a report in the Paris newspaper Le Figaro.

  http://nypost.com/2015/03/29/killer-co-pilot-was-an-insecure-control-freak-ex-girlfriend/

  Like

 81. Mirza zegt:

  Wonen wij in hetzelfde land?

  Like

 82. Pingback: Andreas Lubitz: gestoord, moslimbekeerling, Mossad-agent of afleidingsmanoeuvre? | De Stem van de Ummah

 83. Pingback: Top 5 best gelezen artikelen op “E.J. Bron” in 2015! | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s