Asielzoekers eisen: gratis tabakswaren, beter eten, beter onderkomen, betere kleding

Screenshot_20

Tentenkamp in Linz – gratis kledinguitgifte  

(Door: Janina – Vertaling: E.J. Bron)

In toenemende mate gedragen veel zogenaamde “vluchtelingen” zich als ondankbare gasten. Nauwelijks in het veilige Europa aangekomen, of het gemekker en eisen begint al. De vluchtelingen in Letland klagen over onderbetaling, in Duitsland worden onderkomens en het eten bekritiseerd, maar men is ook ontevreden over de te late uitbetaling van het zakgeld. Ook in Oostenrijk wordt de gebrekenlijst van de welkomstcultuur steeds langer, onlangs nog staken “vluchtelingen” matrassen in hun onderkomen in Traiskirchen in brand, omdat dit waarschijnlijk niet naar hun zin is.

Nu was er een enorme ophef in het tentenkamp in het Oostenrijkse Linz. Daar dreigde een Syriër zichzelf met een mes de keel door te snijden om zodoende zijn chantage-eis kracht bij te zetten. En wat een verrassing: het eten smaakt hem niet en het is te weinig. Ongeveer 50 mannelijke asielzoekers sloten zich bij het protest aan, schreeuwend gooiden ze hun lunchpakketten op de vloer en de situatie dreigde te escaleren. Maar het eten was niet de enige reden. Ze hadden bovendien nog kritiek op: het onderkomen, de gratis verstrekte kleding zou niet met hun wensen overeenkomen en als puntje op de i komt de klacht dat er geen gratis tabakswaren ter beschikking gesteld worden.

De vluchtelingen in het tentenkamp in Linz krijgen driemaal daags een maaltijd in de politiekantine – daklozen zouden blij zijn als ze zo verzorgd zouden worden, ook met een tent en gratis kleding.

(Over het incident in Linz bericht “Krone.at”)  

Bron:
www.netzplanet.net
Auteur: Janina

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Multiculti, Oostenrijk, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

312 reacties op Asielzoekers eisen: gratis tabakswaren, beter eten, beter onderkomen, betere kleding

  • Het lokt heel wat reacties uit, waar elke Europeaan zowat hetzelfde zegt. Ja, pijnlijk om toe te geven, maar ook ik maak me daar schuldig aan.
   Mensen die een ticket gekocht hebben naar een beloofd land. Dikwijls met schulden op het hoofd van hun familie (letterlijk), in de veronderstelling deze snel af te kunnen lossen. Het paradijs blijkt dan een hel te zijn en de reisleiders zijn met de noorderzon verdwenen.
   Een sensibiliseringscampagne in de landen van oorsprong dringt zich op. Een gemeenschappelijke verantwoordelijkheid voor een probleem dat begint ver van onze grenzen weg. Een import-boodschap die we export moeten uitdragen.

   Like

   • Hetty Vinke zegt:

    het paradijs blijkt dan een hel te zijn ???? hoe kan dat als ze uit een hel komen volgens hun eigen zeggen ? Je kunt mij niet wijsmaken dat ze het hier net zo slecht hebben als ze het daar hadden ? welk mens met gezond verstand durft dit hardop te beweren. “in plaats van het paradijs in de hel !!!” ga je mond spoelen …..

    Like

   • Hay zegt:

    Natuurlijk groeit het geld ook in Nederland niet aan de bomen Wij willen best de allerarmste ondersteunen en de gelukszoekers die naar ons land komen en dan ook nog het lef hebben om eisen te stellen. Voor mij kunnen zulke asielzoekers weer gelijk op het bootje waarmee ze gekomen zijn en rechtstreek retour naar het land van herkomst.

    Like

   • Stef zegt:

    Ze moeten ze terug sturen, en heel vlug zelfs voor het te laat is. Ze hebben hier niks te zoeken. Wij gaan wel werken tot dat we 70 zijn om een schamel pensioentje te krijgen.

    Like

   • Mies zegt:

    Waarom zouden zij het beter hebben dan hele gezinnen die van een uitkering moeten rondkomen. Dit is al nauwelijks te doen! En asielzoekers maar zeiken dat ze niet genoeg geld krijgen terwijl letterlijk alles voor hen wordt betaald! Eten, onderkomen, kleren etc. Het geld dat ze daarnaast krijgen is gwn zakgeld. En niet zo’n klein beetje ook! Als zij nou ECHT vluchtelingen waren dan namen ze alles met dankbare hand aan omdat ze niet terug willen naar waar ze vandaan komen omdat dat zoooooo afschuwelijk was. Als ze het hier niet naar hun zin hebben met alles wat ze wordt toegereikt, zeg ik donder dan maar weer op. Ga maar weer lekker terug naar waar je vandaan kwam, want blijkbaar had je het daar beter!

    Geliked door 1 persoon

   • christina zegt:

    Je duft nogal ,een HEL dat word het straks voor Nederlanders,vele lopen bij de voedselbank en krijgen GRATIS kleren,en die zgn vluchtelingen gooien voedselpakketen en kleding weg ,propaganda in Nederland over die lui ,zielige beelden laten ze zien om meedelijden uit te lokken,Er zijn al veel vechtpartijen in azc ,alle hulpdiensten rukken uit moet je zien wat dat kost,en het word nog erger ,wij hebben veel zwervers die onder bruggen liggen en in parken ,straks als het gaat vriezen helpt alleen het LEGER DES HEILS,en de regering zorgt dat de vluchtelingen er warmpjes bij liggen,Het is wachten dat Nederland in opstand komt net als vele Duitsers,

    Like

  • wat hebben ze te eisen !!!!!!!!! wij eisen dat ze terug gaan , en de staatskas wat beter verdelen onder de ouderen die jaren lang zich krom hebben gewerkt , aan de zieken die de hulp hard nodig hebben , enzzzzzzzzzzzzzzz en natuurlijk de armoede die heerst meer als wie het ook weet !

   Like

   • willem zegt:

    Volledig mee eens

    Like

   • Bianca van Tellingen zegt:

    👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

    Like

   • j zegt:

    Mee eens!!!! het klinkt cru, maar laten we nu maar eens eerst in ons eigen land kijken i.p.v. vooraan te staan voor het buitenland!

    Like

   • Merlin zegt:

    Klopt helemaal…

    Like

   • ja en zij blijven eisen,totdat de lamzakken van europese regeringen door de knieen gaan,en wij asiel aan moeten gaan vragen ,om geld voor alle lasten tekunnen betalen,vroeger hadden de asielDOLLARS-TEKENS in hun ogen,nu hebben ze EURO-TEKENS IN HUN OGEN.EN MAAR VECHT-PARTIJEN IN DE ASIEL ZOEKERS CENTRA,S ,LAAT ZE ZICH TOCH UITMOORDEN EN GELIJK IN EEN KLIKO FLIKKEREN.OP GERUIMT STAAT TOCH NETJE,S.BEVALT HET ZE HIER NIET STELLETJE ASO,S.ZIJN HET NIETS MEER EN NIET MINDER.ZO, N LUI HOREN NIET IN EUROPA THUIS.

    Like

   • rafael Baeyens zegt:

    Wij Belgen en Nederlanders hebben gewerkt om de koningshuizen en de ministers te betalen .Niet om onze rechten te vrijwaren zo te zien .Nog even en wij kunnen aan de migranten om hulp gaan vragen

    Like

   • lili zegt:

    heel juist !!!
    een parachuteke aan en terug droppen vanwaar ze komen , die ondankbaren

    Like

   • mario zegt:

    zo is dat, allemaal terug zenden en de rest tegen houden aan de Europese grens met meters hoge muren.en zelfs die hier geboren zijn strenger aanpakken zoals als met wat uitspookt gewoon met gans de familie naar land van herkomst terug zenden. en Europa en zijn cultuur met normen en warden terug te herstellen. wij mogen trots zijn om Europeaan te zijn.

    .

    Like

   • Tristan Gondar zegt:

    Marga, daar heb je toch wel een sterke mening! Maar vergeet niet dat dit geen objectieve site is, bovenaan de pagina staat duidelijk “voor het behoud van westerse waarden en tradities”. Als ze voor het behoud van de Westerse tradities zijn (wat dat ook mag zijn: vrouw aan de haard?, Zondag naar de kerk?, geen onderwijs voor de middenklassen?…), dan zijn ze zeker niet voor de ‘asielzoekers’ want die brengen hun waarden mee. Dus hun mening zal altijd ideologisch gekleurd zijn. Dus geloof niet direct alles wat ze schrijven, zoek een objectievere krant (DeMorgen, …) en zorg dan voor een onderbouwde mening voor je een groepen mensen negatief gaat beschuldigen.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    De Morgen is objectief!? LOL! Naïeveling!

    Webmaster

    Like

   • Tristan Gondar zegt:

    @E.J.Bron
    Ik heb nooit gezegd dat ze objectief zijn. Ik heb gezegd dat ze “objectiever” zijn dan deze site. En ik zie, overduidelijk, dat jullie voor vrije meningsuiting (“Voor vrijheid van meningsuiting”) zijn om de manier dat jullie op mijn mening antwoorden. En trouwens, De Morgen is maar een voorbeeld van een objectievere krant. Waarom? Omdat ze al zeker niet hun racistische (!) mening (“tegen de islamisering van Europa”) bovenaan de site zetten.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Leg me nu toch eens één keer uit sinds wanneer de “islam” een ras is! Hoe kan iemand nu beticht worden van “racisme” als hij/zij kritiek heeft op een “religie”/ideologie!?

    Webmaster

    Like

   • Neilton zegt:

    Helemaal akkoord, eigen volk eerst. Verbeter de wereld maar begin eerst hier onder onze eigen bevolking, er is genoeg leed hier.

    Like

   • monika zegt:

    Vind ik ook

    Like

   • Motormuis zegt:

    Helemaal mee eens dus zo snel als mogelijk is terug naar land van herkomst

    Like

   • Marina zegt:

    👍🏻 helemaal waar….

    Like

  • de koning zegt:

   Waar halen ze gvd het lef vandaan om eisen te stellen de eisen van ons worden ook niet ingewilligd

   Like

  • allemaal op een bootje zetten en terugsturen en de miljoenen die aan al die asielzoekers besteed worden aan Nederlanders besteden die het nodig hebben

   Like

   • En wat stem jij nu als het erop aan komt als we moeten stemmen????? zeker op hetzelfde als altijd VVD of de party voor de armoed

    Like

   • bianca zegt:

    helemaal mee eens!!

    Like

   • Neilton zegt:

    Ik vind helpen okay, maar nu ik gezien heb hoe ze zich gedragen en zo ondankbaar zijn, is het over en uit voor mij, allemaal terug sturen als je je zo gedraagt dan is hier geen plaats voor je, mensen die helpen worden bestolen, banden lek gestoken, geslagen, eten wordt geweigerd en op straat gegooid, auto’s vernield etc. etc. ik zit tenenkrommend te kijken en zeg het is over en uit, ga allemaal maar lekker terug, jullie zijn geen oorlogsslachtoffers als je je zo gedraagt tegenover mensen die alles uit de kast halen om jullie te helpen, bij de andere Islamitische landen komen ze er niet in die weten wat voor ondankbaar tuig het is.

    Like

  • stuer robert zegt:

   en daarna een grote cargo om ze terug te brengen !!!!!

   Like

   • mina zegt:

    Marga Hendriks je hebt vol komen gelijk het zooitje direct linia recta op een bootje terug laten varen met spoed we zijn het spuug zat, hoe durven ze en hoe stom is hier de regering die zijn nog gekker dan gek, eigenlijk moeten wij massaal naar Den Haag.

    Like

   • mina zegt:

    Tuig is het ondankbare honden hoe durven ze het allemaal te doen, in een vliegtuig zetten en droppen boven zee.

    Like

  • mat zegt:

   lekker allemall opsodemieterenin dit land daar komen ze toch voor om de zakken te vullen die criminelen

   Like

  • dannick zegt:

   die asielzoeker moeten ze terug sturen man want wij gaan wel blijven betalen voor die mannen

   Like

  • Dirk zegt:

   Tijd om het kaf van het koren te scheiden: Zeiken? Boeien, boot, retour afzender. De zeikerts zijn geen echte vluchtelingen. Meer een soort 5’de kolonne. Weg er mee.

   Like

  • Tom zegt:

   We zitten nog steed achter onze computer voor ons scherm te scheeuwen op roten met asiel zoekers maar achter onze computer gebeurt alleen helemaal niks hooge heren in den haag laten ze maar komen waarom staan we niet op en scheeuwen op straat met doeken heeft ook geen zin er wordt toch niet naar ons geluistert door de hooge heren in den haag. waar praten we eigenlijk nog over, sorry maar we hebbben zelf voor deze geregering gekosten……maar wie ben ik ,,ik heb niet gestemt op deze kneuzen….ik vind het erg triest dat asiel zoekers nu denken dat ze baas kunnen zijn in mijn land …Nederland

   Like

  • harry zegt:

   het wordt echt heel snel tijd dat je al die opvang plaatsen een bom op gooit en steek het anders maar in de fik dan weten ze gelijk wat een hel is en ons kabinet moet zich kapot schamen met wat ze hun eigen volk aan doen.nou denhaag jullie mooie ministers waarom vangen jullie niks op samson met zijn 2huiszen rutte met zzijn 2 huizen en bij zijn moeder die in een groot huis woont kan er ook wel 5man bij hebben kijken hoe ze dan doen.lamzaken zijn het kom op wilders neem maatregels.brand die zooi maar plat of een bom er op

   Like

 1. Overal waar de islam regeert is het armoede en oorlog. Wanneer bij ons in Nederland?

  Like

  • mickael janssen zegt:

   kijk eerst naar de bejaarden,zieken,gehandicapten in eigen land armoede zat, weg met ze ,als ze lope,n te klagen.daar hadden ze niks

   Like

  • mickael janssen zegt:

   klopt ze moeten afgeschoten worden

   Like

   • En waar stem jij op, of is je stem alleen hier op het net zo hard. Ik weet wel wat ik stem en zal zorg dragen dat wat onze voorouders in al die eeuwen opgebouwd hebben niet door lui aarden teniet worden gedaan.

    Like

  • Kurt zegt:

   Ze moeten zorgen voor betere retourtickets en dat is nou net het grote probleem !

   Like

  • Gabiepost zegt:

   Dat zal niet lang meer duren.

   Like

  • mario zegt:

   weldra…… de infiltratie is bezig of denk ge dat dat allemaal brave mensen zijn 10% zijn aanhangers van isis geloof het maar . ik hou mijn hart vast mensen wat ons hier nog te wachten staat. ik spreek uit ervaring meer dan 10 jaar commando geweest en verschillende opdrachten gedaan heb genoeg gezien. god met onz

   Like

   • Jacobus zegt:

    Ja Mario , jij slaat wel de nagel op de kop, ‘K ben er zeker, van dat er infiltranten van Isis tussen zitten, om hier de boel op stelten te komen zetten, en nog beter om de boel op te blazen, hopelijk zijn dan de slachtoffers diegenen die nu achter die vluchtelingen stroom staan.

    Like

   • Johanna zegt:

    Helemaal gelijk! We zijn er nog niet,God sta ons bij,hoop dat onze regering wakker wordt.

    Like

  • kwestie van tijd…. het gaat gebeuren…..

   Like

  • selena zegt:

   heel binnenkort

   Like

   • berg zegt:

    Weet je wat het is,Ze moeten al die klote journalisten en die zogenaamde asiel zoekers centra’s is flink aanpakken,en die gebouwen in de fik steken,hun zijn degene die er klauwen met geld aan verdienen,ze krijgen volop aandacht door die viezerikken,oprotten met dat vuile tuig.en die teringlijers van zogenaamd asielzoekers voor een beter leven,allemaal deruit trappen,liefs vandaag nog,heb m’n hele leven me eigen kapot gewerkt,en als je ergens voor aanbelt voor bvb een aangepaste stoel,omdat mijn hele lijf naar de klote is,kan je gwoon doodvallen want daar is geen geld voor,maar wel al die jare belasting betaald,Ik zeg nogmals oprotten allemaal,we hebben al genoeg van dat tuig,95% van de gevangenissen zit er al vol mee,dus dan weet je het wel,of zijn ze helemaal achterlijk in Den Haag,Laten ze er maar een zooitje in wassenaar platsen als ze toch binnen komen,Het word een keer oorlog tegen dat tuig,zeker weten,ik wil niet dat mijn vrouw bespoegd word door die varkens,ze zijn nu al aan het knokken in opvang,het is echt niet te geloven toch.Varkens go home.

    Like

 2. Jean zegt:

  Wordt dat zootje komende uit Afrika ook allemaal gecontroleerd op HIV, Ebola en nog van dat Afrikaans goedje??? Of moeten ze via deze weg de verwoesting van Europa versnellen zodat die griezel uit Luxemburg de totale dictatuur kan overnemen?
  Waarom niet dagelijks een schip vullen en terug varen naar Afrika??? Zijn de corrupte verdiensten via deze handel dan zo groot???

  Like

 3. Claudia M. zegt:

  Hey, anti-rokers lobby ga eens wat doen voor onze belastingcenten. Tijd om ook hen te gaan melden dat roken ontzettend slecht is voor je.

  Like

 4. Thomasson zegt:

  In de video “Europe’s Way to Armageddon” wordt er overduidelijk geschetst wat wij van de huidige “vluchtelingen” kunnen verwachten. Voor Europa is eigenlijk de “Count Down” al begonnen. De zandloper blijft lopen. De “vluchtelingen” weten dat zij via een “Takiyya manoeuvre” (Operatie list en bedrog) hier binnen komen. Maar in feite zijn ze Kolonisten. Ze zijn de voorhoede van het Jihad leger dat Europa van binnenin zal veroveren, grote deel van de bevolking afslachten en kalifaten richten in ISIS-style… Maar deze mensen zijn ook Arabieren en negers.. Mentaal hebben zij geen geduld te wachten totdat ze de Europese landen in hun vieze tengels zouden krijgen. ZE WILLEN ZE HIER EN NU!!!. Het enig land (van de bovenstaande) waar zij serieus gevaar lopen, is LETLAND. Ook de Letten hebben geen geduld. Behalve gebrek aan geduld, zijn ze van aard bijzonder wreed. Als de vluchtelingen te veel last zouden veroorzaken, zal een pogrom snel volgen …of de goden van de EU dat leuk vinden of niet. Tijdens de Tweede Wereldoorlog hoefden de Duitsers in de Baltische landen weinig actief te zijn. De Joden zijn daar uitgemoord nog voordat de Duitsers kwamen.
  Wij wijzen met onze vinger naar de “Trojanen” die Europa overspoelen. Maar wij moeten een ding onthouden: zonder pro actieve hulp van onze regeringen, de EU en beleidsmakers was er geen sprake van gevaar:.. ZE ZOUDEN NIET HIER ZIJN… Het is tijd dat de bevolking van Europa DUIDELIJK TAAL met haar politieke top bobo’s gaat spreken en ultimatum stellen: OF ZIJ OF WIJ!!.

  Like

  • Driek zegt:

   Thomasson zegt: De “vluchtelingen” weten dat zij via een “Takiyya manoeuvre” (Operatie list en bedrog) hier binnen komen. Maar in feite zijn ze Kolonisten. Ze zijn de voorhoede van het Jihad leger dat Europa van binnenin zal veroveren, grote deel van de bevolking afslachten en kalifaten richten in ISIS-style…

   Ja, beste Thomasson, ik ben het helemaal met u eens, u zet het hier duidelijk neer, en ik geloof dat u een van de weinigen bent die het snapt. Want al die dobbernegers, al die zogenaamde vluchtelingen, dat is de voorhoede, die gaan straks, als de tijd daar is, onze hals afsnijden. De overmacht is inmiddels al zo groot geworden, dat wij ons daar niet meer tegen kunnen verzetten. Dank zij dat schorem in Den Haag worden wij overgeleverd aan een zooi bloeddorstige islamitische krijgers. Het is slechts een kwestie van enkele jaren. De meest simpele van geest moet toch allang inzien dat al die dobbernegers en asielzoekers geen vluchtelingen zijn? We staan er gekleurd op, om het maar zo eens toepasselijk uit te drukken. Onze toekomst ziet er niet best uit.

   Like

   • Thomasson zegt:

    @Driek
    U schrijft: “De overmacht is inmiddels al zo groot geworden, dat wij ons daar niet meer tegen kunnen verzetten”. EEN GEVAARLIJK DENKFOUT. Dat is precies wat onze politici (bijna allemaal!!!) willen horen. Maar die gunst moeten wij ze juist niet geven. Als wij dat willen, kunnen wij ons wel degelijk er tegen verzetten. Wij moeten wel snel zijn en met niet gewelddadig verzet beginnen. De mensen in Dresden, van eind jaren ’80, hebben de machtige DDR en SED leider, Erich Honecker, op de knieën gekregen. Dat deden ze door simpel iedere maandag “Wir sind das Volk” te schreeuwen en te scanderen. De demonstraties werden steeds groter en luider. Hier in Nederland kan precies hetzelfde worden gedaan. Overal waar de overheid probeert vuiligheid uit te halen t.b.v. asielzoeker, moet door heftig luid verzet worden belemmerd. De zgn. “vluchtelingen” moeten hier door de bevolking vijandig worden ontvangen. Laten merken dat ze hier niet welkom zijn. Niemand van de overheid en COA kan mensen dwingen om aardig te zijn. Asielzoeker worden bijvoorbeeld niet naar Scheveningen Duindorp of Waspik (Noord Brabant) gestuurd. Iedereen weet dat ze daar niet welkom zijn.

    Like

   • rayke zegt:

    heb je een link naar bovenstaande Europe’s Way to Armageddon”?????????????

    Like

   • Femke Wal zegt:

    Wat ben ik het met je eens,vluchtelingen ??? als je weg kunt vluchten heb je geld .Ik ben bezorgd voor mijn klein kindjes wat voor toekomst hebben die?? Moeten die een burka dragen en steeds met hun billen omhoog de zogenaamde god van hun eren??? Ja ja Nederland is goed, maar niet meer voor ons. Voedselbanken kleding beurzen voor de Nederlanders. Vluchtelingen krijgen huizen,wij staan op een lijst en moeten eerst punten hebben. Inrichting moeten we zelf kopen. Vluchtelingen krijgen alles ingericht ,en bovendoien MOGEN ze niet werken. Wij MOETEN werken .Nederland voor de Nederlanders. Was dat maar waar!!!

    Like

   • Hay zegt:

    Nou er is weinig aan toe te voegen Onze regering regeert met een berg boter op hun hoofd zij weten het beter dan het klootjesvolk > Vandaar dat het in ons land steeds slechter gaat, en als u niet weet wat hier al allemaal slechter gaat , moet zijn ogen eens open doen en mede voor zorgen dat de onnozele kinderen in Den Haag heel snel verdwijnen uit de politiek .

    Like

   • selena zegt:

    burgeroorlog en honger op komst allemaal door die hogere koppen zei streven naar meer macht zie dat binnen maand wordt een slecht jaar

    Like

  • Laat je stem horen bij de stemmingen en dan niet alleen hier aub

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    U blaast hier onmiddellijk wel aardig hoog van de toren, moet ik zeggen. Waarop denkt u dat het overgrote merendeel van de reaguurders hier op de site stemt eigenlijk!?

    Webmaster

    Like

 5. Kraftavilqa zegt:

  Verdomde kudtasieleisers. Gratis tabakswaren (hoeveel accijns betalen wij wel niet over ons rokertje). Maar ja als je gewend bent alles cadeau te krijgen, bedankt gutmenschen. De zweep over die luie kudtnegers we hebben hier alleen geen katoenvelden maar dan kunnen ze misschien onkruid verwijderen iets anders dan simpele handarbeid kun je die apen toch niet leren.

  Like

 6. BertG. zegt:

  Je kan er op wachten dat ze supermarkten enz. gaan plunderen.
  En de politie? die staan compleet machteloos.

  Like

  • Fred zegt:

   Als je verhindert dat er geweld gebruikt wordt, dan zal dat zich tegen je wreken, geheel in overeenstemming met de aard van het beestje. Met dank aan de politieke kaste, hun slippendragers van de pers, het groeiende aandeel van parasitaire allochtonen, en de oikofobische, fascistische, nestbevuilende collaborateurs onder de autochtone bevolking.

   Like

  • Hay zegt:

   Als het zover komt , zal ik een van de eerste zijn die mee doet aan elimineren.

   Like

 7. fransdewit zegt:

  Wordt nog veel erger, geloof me maar, als ze het niet krijgen, dan snijden ze de strot door van die gene die ozo goedbedoelend was. Ja dat is nu de ondankbaarheid van die gasten.

  Like

 8. Hans zegt:

  Kunnen ze mij niet de leiding van zo’n kamp geven? 100% rust zal ik er brengen.
  Waardeloos laf en lui inteeltvolk.
  Die moet je met Zero Tolerance afhandelen.
  Dat is wat ze gewend zijn en als je dat niet niet doet behandelen zij ons met Zero Tolerance.
  Lol het is natuurlijk wel zo dat met de snelheid waarmee ze ons belastinggeld wegvreten, het straks beter is waar ze vandaan komen als hier.
  Misschien gaan ze dan wel terug!

  Like

  • ferenc zegt:

   Een half jaar nl.onder mijn hoede en je kan je uniform aanhouden op straat, zwarte piet blijft zwart, de gevangenissen worden voor 80% geleegd door de uittocht naar hun vaderland, (nl. Paspoort of niet) ook asielcentra worden geleegd en klaargemaakt voor ouderen en hulpbehoevenden, vrouwen worden niet meer bespuwd en inelkaar geslagen op straat.hollandse jongens worden niet meer doodgeknuppeld moskeeën gaan dicht of worden cultuurcentra voor nederlandse bevolking, geen allochtone volksvertegenwoordigers in de regering of de gemeenten, geen stelende stadsraden alle buitenlandse gangster onmiddelijk het land uit.voor altijd.en zo heb ik nog een hele lijst van maatregen om dit land weer veilig en bewoonbaar te maken.en geloof me maar, brusselse volidioten houden gewoon hun bek dicht, want ze hebben onze miljarden nodig

   Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  Nou, als je het zó hoort moesten ze dan eigenlijk nog eens tot de conclusie komen, dat “economisch vluchten” ook al niet loont! (LOL!)

  Like

 10. joopklepzeiker zegt:

  Actie gevraagd , zeg je contract op bij orange !

  Mobiel reus oranje CEO zegt willen toetreden tot de Israël boycot,

  Mobile giant Orange seeking to join Israel boycott, CEO says
  http://www.timesofisrael.com/mobile-giant-orange-seeking-to-join-israel-boycott-ceo-says/

  Like

 11. paulzwueste zegt:

  Europa-politici hebben omgekeerde wereld geschapen! Het enige wat zal helpen is een consequente en keiharde manier van optreden.

  Like

 12. Charles Martel zegt:

  Er is maar één oplossing: de EU bende op een bootje naar Libië!

  Like

  • luckybee zegt:

   Naar Libië Nee Mekka daar komen zo goed als niemand terug opChristiaan Snouck Hurgronje na dan Hij heeft Mekka 1 jaar lang mogen ondweiden.als een Christen.

   Like

   • BertG. zegt:

    Bijna goed. Het heeft ‘m wel zo voorhuid gekost maar dat had hij er voor over.

    Snouck had in Nederland Arabisch leren spreken en zocht in Djedda contact met de groot-sjerief, de Turkse gouverneur, en legde na zijn bemiddeling een “examen” af voor een aangereisde groep schriftgeleerden uit Mekka. Snouck overtuigde hen van zijn oprechtheid en vertrok, na op 5 januari 1885 zijn voorhuid te hebben geofferd, als de moslim “Abd-el Ghaffar” naar Mekka. Deze stad is uitsluitend toegankelijk voor moslims. In juli, vlak vóór de eigenlijke Hadj (bedevaart) in Mekka, werd Snouck door de Turkse gouverneur uitgewezen. Men vreesde voor zijn veiligheid. Snouck ontvluchtte Mekka met achterlating van al zijn foto’s en aantekeningen. Deze werden gered en zijn hem nagezonden.

    Een in 1890 gesloten huwelijk met de dochter van de hoofdpanghoeloe van Tjiamis veroorzaakte in Nederland veel ophef. Snouck liet weten dat het huwelijk een “voorstelling” was geweest, georganiseerd om de wetenschapper de kans te geven het Islamitisch huwelijksceremonieel te onderzoeken.
    De moslim Snouck verwekte nog een kind en noemde het Christien.
    https://nl.wikipedia.org/wiki/Christiaan_Snouck_Hurgronje

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Interessant verhaal Bert. Wat zag die man toch eigenlijk in die islam?

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @paulzwueste, 4 Juni, 17.28u.: Nou, feitelijk niets, Paul, behalve dan als wetenschappelijk object…..Al ging hij daarin dan wel héél ver.
    De “wetenschapper ten koste van alles,” Ha, ha!

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Tja. En als ik Bert goed begrijp begonnen ze ‘m al te villen… Moet je nagaan!

    Like

  • ferenc zegt:

   Met een geboord gat in de bootsromp

   Like

  • Allemaal in een bootje en terug de zee op waar ze vandaan zijn gekomen en dan halverwege laten zwemmen ,asiel zoekers laat me niet lachen economische landveraders zijn het, en groter tuig bestaat er niet

   Like

 13. Jean zegt:

  Wij “eisen” maar een oplossing nl. al die allochtonen eruit. Besparing ‘miljarden’ en zeer positief voor onze gezondheid en veiligheid want het is beangstigend geworden met dat allochtonen zootje.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Voor !! Er uit met dat zooitje gelukzoekers……Vluchtelingen ??? Welke idioten geloven dit nog ?? Ja, juist de regering en de EU.
   En als regeringen niet willen luisteren moeten ze afgezet worden !!

   Like

 14. Jade zegt:

  Het lijkt wel of iemand die lui wat beloofd heeft…
  In plaats van een beetje dankbaarheid, zijn ze met niks
  tevreden en is er werkelijk niets goed genoeg.
  Alles moeten ze gratis krijgen, zonder er ook maar iets voor te doen.
  Waarom in godsnaam??? Wie denken ze dat ze zijn?

  Like

 15. Cathja zegt:

  Slechts één oplossing is afdoende om dit schaamteloze zooitje kwijt te raken: EUROPA UIT TRAPPEN!! Je bloed kookt toch als je dit leest? Ze hébben niks te eisen. De enigen die iets te eisen hebben zijn WIJ. Wij maken in Europa de dienst uit en ze mogen van geluk spreken dat wij hen hier toegelaten hebben, al gaat het wat mij/ons betreft niet van harte.

  @ BertG. kan nog wel eens gelijk krijgen. Als deze ellendelingen hun zin niet krijgen, beroven ze winkels en gebruiken ze geweld. Wat moet een supermarkt beginnen als er 50 dolgedraaide negers binnen stormen en alles meenemen wat ze willen hebben?

  SCHOFTEN, dat zijn het! Ongeleide projectielen, die hier NIET welkom horen te zijn!
  Drong dit maar eens door tot al degenen die dit geteisem met open armen welkom heten!

  Like

  • Anneke zegt:

   Dat heb ik zo vaak geprobeerd Cathja…..maar ze geloven het niet, je wordt raar aangekeken en zeggen dan …ach..het zal zo’n vaart niet lopen en ach..het valt wel mee en ach…die arme mensen….ik word er gek van, maar ik blijf het proberen……

   Like

   • Cathja zegt:

    Ja, ook ik loop vaak tegen een muur van onwil en ongeloof aan. “Het zal zo’n vaart niet lopen” is een veel gehoord antwoord, Anneke. Misschien denken velen dat ze wel zullen veranderen als ze eenmaal aan onze manier van leven gewend zijn geraakt. Nou, dan wil ik ze graag uit de droom helpen, want ze WILLEN en ZULLEN zich niet aanpassen aan het leven in de vrije westerse samenleving.
    Inderdaad, we moeten het blijven proberen. Dan kan niemand ooit zeggen dat ze van niets wisten.

    Like

  • tina zegt:

   Hier in belgie is het hetzelfde , ze eisen en ze krijgen en als ze hier een paar maanden zijn staat er een dure nieuwe bmw voor de deur van hun sociale woning,

   Like

   • ceuterick zegt:

    En nu is het nog erger geworden, een belgische vrouw met kind heeft noodgedwongen haar noodwoning moeten verlaten voor drie mannen Syrische vluchtelingen en haar hebben ze in een vuil appartement gestopt, haar kind zit voorlopig bij de vader want haar kind had zelf geen slaapplaats in die studio. Het kwam van brussel uit dus in België is het belgische volk tweederangsburgers geworden, waar gaat dit eindigen?

    Like

 16. Scheerzeep NU zegt:

  Zij eisen gratis en een ander moet er harder voor werken om aan hun eisen tegemoet te komen. Hoe harder eisen hoe meer een ander werkt. Hoe lang gaat dat duren. Dat is op den duur wel erg duur. Asielkosten kunnen toch wel op de asielgenieters worden verhaald? Dat is toch billijk.

  Like

 17. Terug sturen misschien? Ofwel ouderwets deporteren? Niks presteren, nooit presteren, geen respect, geen dankbaarheid tonen. Op zijn Rotterdamse OPZOUTEN EN OP TIEFTEN. Ik wil ze graag een handje helpen.

  Like

 18. bigljohn zegt:

  Die asielzoekers eisen omdat ze van tevoren al weten dat altijd op hun eisen zal worden in gegaan.
  Zo ging het toch ook in de tijd van; Wij vrouwen eisen, met die abortusklinieken die gewoon door bleven draaien, tot op een zeker moment abortus wettelijk geregeld was. Vervolgens begonnen de Moslims te eisen, en nu zijn het de gelukszoekers die met hun eisen komen. De rode draad van al deze smerige eisers is, dat ze altijd hun zin krijgen. Ik houd niet van mensen die hun medemensen onder druk zetten en met eisen tevoorschijn komen. Die sporen niet, en moeten nodig eens rechtgezet worden, getuchtigd worden !

  Like

  • heidi zegt:

   wauw bigljohn…ik hoop toch echt niet dat ik t goed lees en jij vrouwen omdat zij rechten eisen op hun eigen lichaam jij ze bestempeld als smerige eisers die rechtgezet en getuchtigd moeten worden, want dan spoor jij niet. Als vrouwen geen recht hebben op beslissen over hun lichaam want jij noemt vrouwen wel erg makkelijk in een adem met t onderwerp waar t hier over gaat en dat staat zo los van elkaar….heel graag jou reactie hierop

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Bigljohn zal hier ook zelf nog op reageren, neem ik aan, maar natuurlijk heeft U gelijk:
    Er zijn hier op de site nóg wel zo ’n paar heren, die gefrustreerd lijken vanwege het feit, dat vrouwen niet langer, zoals tot en met de jaren ’50, stilzwijgend genoegen nemen met de tweede plaats en duidelijker een gelijkwaardige positie opeisen, zowel in de maatschappij als in de discussie. Ze ‘dachten dat iedereen gelukkig was met de verhoudingen zoals die waren’ en dan blijkt dat niet zo te zijn. Hier op de site begint de discussie dan bij de moslima’s en komen vanzelf de frustraties boven aangaande dàt. Nou, niets aan te doen: De klok kan niet meer worden teruggedraaid en de Heren hebben zich er maar in te schikken. Het zal nog wel wennen. Of niet.

    Like

 19. Jan zegt:

  Zij worden in de watten gelegd omdat Diederik geen tweedeling wil:

  Strijd aanbinden met tweedeling
  door Diederik Samsom op 1 juni 2015


  Het verhaal van verheffing en emancipatie, van kansen bieden, het is ons verhaal. Ons ideaal.

  Maar dat ideaal van een samenleving, waarin mensen uit alle sociale milieus in staat zijn de grenzen te doorbreken en zich met elkaar verbonden voelen, staat onder druk. De verbondenheid lijkt te eroderen.

  Onze strijd gaat over een samenleving, een economie, waarin het vanzelfsprekend is dat er voor iedereen een plek is.
  ..
  http://www.pvda.nl/data/sitemanagement/media/2015-5/Toespraak%20Diederik%20Samsom%20Ledenraad%2031%20mei%202015.htm

  Gek is dat dat ik mij niet verbonden voel met sprinkhanen. Moet ik wat aan doen. Misschien een paar Somalische concubines?

  Like

 20. Pingback: Asielzoekers eisen: gratis tabakswaren, beter eten, beter onderkomen, betere kleding |

 21. Dit is op Kiezen Voor Vrijheid herblogden reageerde:
  Eisen? Doe eerst eens iets nuttigs.

  Like

 22. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:
  Oprotten die lui > terug naar die Afica boom.

  Like

 23. Jbtb zegt:

  Terug sturen
  Hier heb ik geen woorden voor
  Oprotten met die mensen

  Like

 24. Voor de Nederlanders zegt:

  ik we moeten een soort defensie groep oprichten voor dit soort parasieten !!!

  Like

 25. marjolein zegt:

  Toch vreemd dat al die boten vol zitten met kerels. En dan nog zo ’n muil open trekken. Gestoorde mafketels . Maar ach aan die koppen kan je al zien dat ze niet deugen . Enge griezels . Lekker terug sturen of laten rond dobberen

  Like

 26. wat nou we eisen beter eten ga dan lekker terug waar je vandaan komen daar haden jullie ook niks anders komen jullie niet hier heen om beter worden

  Like

 27. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  En onze ouderen worden verwaarloosd, krijgen geen onderkomen, geen zorg enz. Sinds wanneer zijn de bewoners van Nederland de Afrikanen geworden?

  Like

  • Neilton zegt:

   Helemaal mee eens, bovendien zeggen ze toch dat we ongelovigen zijn, wat komen ze hier dan doen, weg er mee ik word ziek van die lui. Ze hebben niets dan noten op hun zang, ik walg er van. We hebben problemen genoeg, het zijn parasieten.

   Like

 28. Het is gelijk wat we doen…als we het al mogen doen ….TE LAAT…werk verder jij kleine blanke soldaat…..voor Uw aangespoelde heerser …met en. ..tussen andere geloofsverschuilenden moordenaars ……arme blauwe mooie globe….

  Like

 29. Priscilla zegt:

  Heey,,, weet je laat die ondankbare tyfus leijers, lekker heel gauw terug rotten naar eigen land,, in het zelfde bootje of container waar ze in aankwamen,,,
  Word met de dag meer kwaad over dit soort artikelen en mensen,,,,
  Word tijd dat de landen waaronder ook Nederland Is de oogkleppen af doet, stuur ze lekker terug en zorg eerst Is een keer goed voor het eigen volk om gek van te worden hier.
  En dan nog raar op kijken ook als er vandaag of morgen de grootste burger rellen komen,,,
  Mensen krijgen er genoeg van vroeg of laat,,,,

  Like

 30. Mike zegt:

  Beste lezers ik ben chauffeur op engeland met de vrachtwagen .wat ik daar mee maak is absurt ik ga bijna dagelijks over bij calais en zie je campjes waar ze zitte stroom voorzieningen hebben moer sleutels breek ijzers om onze trailers open te breken hoe komen ze hier aan? Ik zit voortaan met schrik in mijn wagen overal zie je ze . gister avond hebben ze bij mijn collega zijn trailer open te breken met een koevoet dus wat ik deed was claxoneren zodat ik de aandacht van politie kreeg . ze kwamen er aan gerend en die imigrant vond dat niet zo prettig en begon er op los te slaan op mijn vrachtwagen spiegels klapte naar binnen en begonne wrg te rennen maar ze circuleren daar rond om de politie is de politie achter je trailer staan hun er in middels al weer voor het word levens gevaarlijk en er moet wat aan gedaan worden elke keer wacht je maar weer af wat het weer gaat brengen in wat voor ellende je terecht komt het is wagelijk hoe dit verloopt elke keer in afwachting en bidden op het beste .

  Like

  • gerda zegt:

   Mn vriend rijd ook hoor ik het wel van. Ze schijnen nu ook nog agressief te worden.
   Varkensprikker in cabine zodra ze er onder zitten vlink prikken vullis.

   Like

  • toestroom zegt:

   Mike beste trucker in hard en nieren we zien de beelden wel eens op de tv er is een Engelse politie serie dan zie je genoeg.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Mike. Je moet tegen je baas zeggen dat hij twee punt 50-tigers voor op de motorkap laat monteren, een voor jou en een voor de bijrijder! Dat zal ze leren, dat ongedierte!!!

   Like

   • RijdendeLinker zegt:

    paul de meeste vrachtauto,s hebben geen moterkap.en al helemaal geen bijrijders!!!!

    Like

  • ferenc zegt:

   Er zijn de laatse 50 jaar ontelbaar veel miljarden uitgegeven aan ontwikkelingshulp voor die landen.waar zijn die gebleven? Bij die vette negers op een gouden troon met zijn gouden staaf en een kroon op zijn hoofd?of waren die miljarden voor wapens protserige gebouwen en een luxe leven voor de negerelite bedoeld? Ploumen geeft nog even 50 miljoen even zo als tussendoortje.aan wie ? Waarvoor? Of heeft die maf mischien een negervriendje ? Als ik een sponsor vind die mij een zeewaardige boot ter beschikking stelt, schiet ik elke boot die gevuld is met negers bij de twaalf mijlen zone vol met kleine gaten, zodat ze nog terug kunnen naar de kust waar ze vandaan zijn gekomen.het zal zeer stil worden op de middellandse zee.dan europa nog even leegruimen, en iedereen is weer blij en gelukkig.

   Like

  • ferenc zegt:

   Beste mike, monteer een achteruitcamera op je vrachtwagen, en als ze bezig zijn je wagen open te breken ga je vol gas achteruit.de wet geeft je het recht om jezelf en je bezittingen te verdedigen.

   Like

 31. Why? zegt:

  Ik zag ook een stel vluchtelingen … Die stappen gewoon in een gloedje nieuwe Mercedes AMG
  Misschien hun vluchtauto ?? Maar nu even zonder gekheid .. Dit is een heel groot probleem aan het worden , maar hoe los je het eigenlijk op ? Ik zelf denk niet het kan , zonder geweld ben ik bang . Ik heb niks tegen die mensen , maar waarom moeten ze allemaal weer naar hier toe komen ? Als ze dan hun geloof hier willen voort zetten e.d. dan vind ik ook dat we hun straffen als ze iets verkeerd hebben gedaan moeten gaan handhaven … Tegen onze wet ? gelijk levenslang de gevangenis in of zo iets …

  Like

 32. gerda zegt:

  Laat ze lekker op rotten naar hun eigen land. Nog ondankbaar zijn ook.
  Gewoon alla minuut verbod instellen voor asiel zoekers. Illegaal het land binnen gelijk er weer uit zetten op een bootje.

  Like

 33. b zegt:

  Ze moeten eens blij zijn dat ze ergens terecht kunnen de meeste mensen in nl kunnen zelf al niet rond komen in de huidige situatie e n zij krijgen het zo en waarvoor stank voor dank

  Like

 34. Esther zegt:

  Echt hoor hoe krijg je een hekel aan die mensen met hun geklaag bah bah oprotten terug sturen naar hun eigen land

  Like

 35. koloth zegt:

  Dat is te danken aan het beleid van onze regeringen.
  éérst hebben ze de zgn. Arabische Lente ontketend, kost wat maar dan heb je ook wat ISIS.
  Nou ja en nu moeten we natuurlijk die mensen helpen want ISIS/SADAM/KADAFFI/ASSAD/en weet ik veel wie nog meer zijn allemaal vreselijk, dus wij moeten die mensen toch opvangen.
  Ja allemaal verzonnen door onze eigen regering en dit is nog maar een klein stukje van het grotere plan, er komt nog veel meer.
  Kijk dat volk is gewoon gehandicapt/niet goed in hun hoofd, daar kunnen die mongolen toch ook niets aan doen ? Je moet ze lekker daar in het zand laten zitten.
  Maar onze regering weet van gekkigheid niet hoe ze zoveel mogelijk van die gehandicapten binnen kunnen halen, met allemaal mooie verhalen eromheen.
  Trap die regering er maar uit en die satanische EU ook oprotten, eerder verandert er niets.

  Like

 36. rampje zegt:

  Lekker laten waar ze vandaan komen grenzen dicht

  Like

 37. Co zegt:

  opteren naar land van herkomst want daar is alles zo goed. Begrijp gvd niet waarom ze naar Europa zijn gekomen. Korte metten met dit tuig, niet goed direct retour herkomst

  Like

 38. john zegt:

  lekker terug sturen naar hun eigen eiland dat gore zooitje, grenzen dicht en stemmen op wilders

  Like

 39. monique zegt:

  We roepen hier van alles, maar in de praktijk laten we alles maar gebeuren.
  Nostradamus voorspelde: HET GEVAAR KOMT UIT HET OOSTEN!!!!

  Like

 40. lollita zegt:

  Zo’ne dikke bullshit! Dat de regering beter zijn beloftes nagaat dan zo ren zever hier te plaatsen en vreemde mensen slecht te maken grrrr :@

  Like

  • Lijkt me niet zo moeilijk voor de franse politie/leger om die englandgangers op een afstand te houden daar in Calais, maar die denken weg er mee naar de tommies.

   Like

  • Harald Puts zegt:

   ik hoop nu dat mensen eens is eerlijk gaan stemmen bij de volgende verkiezingen. Stem eens op PVV, laat wilders nu maar eens regeren, wie weet veranderd er eindelijk iets, doet hij niks is hij binnen 2-4 jaar weer weg, maar geef die man eens 1 kans. Iedereen die hier iets leest/plaatst heeft een mening, maar er zijn er maar weinigen die hem openlijk durven/willen steunen. Nou van mij mag hij het eens proberen. Grensen van europa/nederland dicht, mensen die willen werken en zich gedeeltelijk willen aanpassen zijn welkom en de rest weigeren. Diegene die niet aanpassen eruit

   Like

 41. Jet zegt:

  over pakweg 10 jaar wordt hier een oorlog. Er wordt maar Islam binnen gehaald die niet hoeven te werken een zorgverzekering krijgen voor €79 zonder eigen risico. Men probeert met man en macht ons de islam door de strot te duwen. Zo wordt het ook tegen mij verteld in mijn naaste omgeving. Jullie krijgen 1,2 kinderen en wij 2,1 dus wij nemen het hier over!!! Echt waar ik lieg niet……. Ik geef het nog 10 jaar en dan wordt dit mooie land ook verwoest door de islam. En dat alleen omdat we anderen willen “helpen” .

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Als dat laatste U regelmatig letterlijk op díe manier gezegd wordt, (”…..Dus wij nemen het hier over”) staat U niet anders te doen dan dit overal waar U kunt aanhangig maken: Schrijf de overheidsinstanties er over aan, de Gemeentebesturen, de (Buurt)kranten….Ga er desnoods mee naar de politie en laat het aantekenen als bedreiging! Het kan niet verdommen, of er al dan niet op gereageerd wordt of hóe: Als dit letterlijk tegen U gezegd is, moet het doodeenvoudig aangeklaagd worden of tenminste ruchtbaarheid er aan gegeven:Als ze dat al van plan zijn, hebben ze GEEN recht om daarmee te schermen: Daar worden grenzen mee overschreden!

   Like

  • Cathja zegt:

   Ja @Jet, we krijgen stank voor dank! We zouden die lui massaal met de nek aan moeten kijken vanwege hun grenzeloze brutaliteiten, maar helaas genieten vele landgenoten van ‘die heerlijke Turkse en Marokkaanse gerechten’ die de buren af en toe aan ons geven. “Het zijn vriendelijke mensen hoor, écht waar! We hebben totaal geen last van ze…”. 😦

   Nee, nog niet, maar dat kan zomaar veranderen.

   Like

 42. Gerrit Finke zegt:

  Flikker tog op joh. Als ze t in hun eigen land beter hebben moeten ze daar lekker blijven.Graag zelfs. Nog zeiken ook nog ondankbaar volk.

  Like

 43. Linda zegt:

  In Nederlands lopen ze net zo hard te klagen. Dat ze minder geld krijgen dan dat ze in hun thuisland voorgelogen is.
  Ik heb niks tegen asielzoekers. Zeker niet als ze uit oorlogsgebieden komen of politiek vluchteling zijn.
  Maar als ze hier heen komen omdat ze een beter leven is beloofd dan ben ik wat kritischer. Dan maar egoistisch. Er zijn genoeg groepen in Nederland die het ook slecht hebben. Voordat de gelukszoekers uitgeprocedeerd zijn hebben ze de Nederlandse belastingbetaler stiekem toch wel veel geld gekost.

  Like

  • Catharina zegt:

   Mee eens. Maar ze hadden geld om hierheen te reizen. Dus zorgen ze zelf ook maar voor geld om uit te reizen. Want zo arm waren ze dus niet.. De zeer armen zitten nog steeds in hun eigen land. en slapen daar op straat.

   Like

 44. Coby zegt:

  Lekker enkeltje eigen land
  Nederlanders willen ook betere zorg enz

  Like

 45. Alice zegt:

  op rotten met dit zord zielige zoekers.gaan nog beetje eisen stellen in ons land die ze asiel geven.Heb daar dus geen goed woord voor.Ik woon in Den-helder waar dus heel veel zitten en krijgen er nog 600 bij.en daar zitten ook asielzoekers bij die eisen stellen ik zou zeggen bevalt het je hier niet ga dan lekker weg.

  Like

 46. jimmy zegt:

  Weer eentje minder als ze dat nu eens allemaal deden scoot het mooi op.

  Like

 47. Louise zegt:

  Gewoon in een lekke roeiboot zetten en terug naar hun land, stelletje uitvreters!!!

  Like

 48. ilja zegt:

  Als ze niet tevreden zijn gaan ze tog lekker terug

  Like

 49. Arpad zegt:

  Pffffffff, ongeleid zooitje Apen zijn het, en vooruit maar , haal ze maar binnen, en vervolgens krijg je ze niet meer buiten. bah bah. Wat een apenvolk

  Like

 50. Sven zegt:

  Laat die boten gewoon zinken!! Eerst eigen volk!!!!!

  Like

 51. Klaas Bosma zegt:

  Geef al deze mensen een rubberbootje zonder peddels en eten en zet ze terug op de oceaan en bid tot God dat er gauw een zware storm komt met zware onweer en regen en dan maar bidden dat ze verzuipen die ondankbare zogenaamde vluchtelingen.

  Like

 52. Dennis zegt:

  Nostradamus zei niet alleen: het gevaar komt uit het oosten, hij zei ook dat bij de 3e en laatste (!) wereldoorlog men niet hoefde op te passen voor buurlanden of andere naties verder weg, maar dat het kwaad van uw naaste buur zal komen. Hoedt u voor uw buur en dan wordt niet bedoeld de mensen die in het huis naast het uwe wonen.
  Echter een gewaarschuwd mens telt voor twee, bereidt u voor, laat u niet verrassen. Hoop niet op verandering door protest, dat zal niet werken, daarvoor is het al te laat. Regeringen zijn al geïnfiltreerd. De leiders bang en/of omgekocht met beloftes. De Media is gericht op zichzelf en onbetrouwbaar, zij biedt éénzijdige en onvolledige berichtgeving.

  Elke oorlog is anders, oorlogen evalueren, WW1 was in loopgraven, het vervolg op de oude veldslagen, WW2 ging om Blitzkrieg, snelle aanvallen met bepantserde voertuigen, WW3 zal niet als atoomoorlog beginnen of een veldslag buiten de steden zijn, deze oorlog zal worden uitgevochten in uw straat en in uw achtertuin.

  Like

 53. ferenc zegt:

  Er zijn de laatse 50 jaar ontelbaar veel miljarden uitgegeven aan ontwikkelingshulp voor die landen.waar zijn die gebleven? Bij die vette negers op een gouden troon met zijn gouden staaf en een kroon op zijn hoofd?of waren die miljarden voor wapens protserige gebouwen en een luxe leven voor de negerelite bedoeld? Ploumen geeft nog even 50 miljoen even zo als tussendoortje.aan wie ? Waarvoor? Of heeft die maf mischien een negervriendje ? Als ik een sponsor vind die mij een zeewaardige boot ter beschikking stelt, schiet ik elke boot die gevuld is met negers bij de twaalf mijlen zone vol met kleine gaten, zodat ze nog terug kunnen naar de kust waar ze vandaan zijn gekomen.het zal zeer stil worden op de middellandse zee.dan europa nog even leegruimen, en iedereen is weer blij en gelukkig.

  Like

 54. Catharina zegt:

  Je moet een gegeven paard niet in de bek kijken. Wat ondankbaar. Terug sturen, want het was daar niet zo erg, als dat wij dachten. En zakgeld hebben ze echt niet nodig, ze schijnen het te sturen naar land van herkomst. In plaats dat ze er shag voor kopen. Er zijn genoeg daklozen die er dankbaar voor zijn.

  Like

 55. ferenc zegt:

  Waarom gaan die klootzakken niet naar china of rusland of azerberjanof een ander groot land met een kleine bevolking? Behoeven ze niet eens in een boot te stappen maar kunnen gewoon over land.geen duizenden dollars te betalen aan smokkelaars.gek trouwen ik ken veel arbeiders in nederland maar weinig die zo maar duizenden euros hebben liggen, integendeel duizenden schulden dat wel.

  Like

 56. anita zegt:

  dan lees ik…. wil zich keel doorsnijden…bewijs…maw… ga je gang..ik eis dat er ook betere verzorging voor mijn bejaarde moeder komt …krijg ik ook niet…dus sja….go home en accepteer waar je vandaan komt

  Like

 57. deb zegt:

  Dat ze opflikkeren terug naar waar ze vandaan komen en de overheid eerst is de Nederlanders helpen die hulp nodig hebben. Pff word steeds gekker hier!!

  Like

 58. C zegt:

  Terug zetten op de boot

  Like

 59. Christ zegt:

  Waarom gooien we op 1 juli niet met zijn allen het werk neer en eisen dat de belastingen omlaag gaan en de btw naar 0 procent de huurverhoging ingetrokken wordt en dit dan 2 weken volhouden wij kunnen ook eisen dan is het zo gedaan met de import en Europa.

  Like

 60. de goudzoeker verwijderaar zegt:

  eisen stellen das vrij simpel 200 stokslagen en opgedonderd wegwezen ga maar werken in je eigen land onze vaders en opa’s hebben zich na 45 ook t leplazerus gewerkt om te bereiken wat we hadden , want je hoort het ze kosten meer dan ik bruto verdien per jaar klaar nu opgedonderd met ze werken ipv onder een klapperboom te zitten .

  Like

 61. Ellen zegt:

  MEIDAGEN 1940 IS VOOR NIETS GEWEEST!!

  Like

 62. Hoogslaper zegt:

  Geen woorden maar daden. Zolang we alleen blijven mopperen of kankeren komt er geen verandering. En zolang we blijven stemmen op de politici die deze toestand veroorzaken, komt er ook geen verandering. We moeten als volk nadenken en goed reageren. Bij de eerstvolgende verkiezing op die partij stemmen, die kan zorgen voor een ommezwaai. We moeten uit de EU en weer zelf beschikken over ons land, misschien is dan over 10 jaar, in ieder geval in ons land het tij gekeerd. En hebben we weer gelukkige ouderen, kinderen en mensen die verzorgd worden door gezonde mensen met een goede basis. Kortom een tevreden bevolking.
  Of ben ik een dromer……., maar als je niet positief denkt zal je nooit bereiken waar je werkelijk naartoe wilt. Positief zijn. Vrijheid terug en Vrede behouden.

  Like

 63. Graatloos zegt:

  Zie hier weer hoe laf de nederlanders zijn, altijd een grote smoel achter het hek maar ooit de straat op gaan of publiekelijk je mening laten horen? nee, daar zijn ze te zwak voor. Nederland bestaat alleen maar uit laffe roddelende wijven. bah, ga je schamen.

  Like

 64. benjamin zegt:

  er valt niets te eisen, wat denken ze wel, dat het hier luilekkerland is, Ja makkelijk van ons zuur verdiende geld. STOPPEN met dit beleid

  Like

 65. Rob zegt:

  Zolang de burgers zelf niks tegen de machthebbers gaat ondernemen zal dit nog maar slechts een voorproefje zijn voor wat er nog komen gaat

  Like

  • Wally Mckey zegt:

   Juist en daar zit nou precies het probleem , men vergeet gauw en stemt wederom op die partijen die tegen het eigen volk zijn daarom houdt het nooit meer op en verergert het zich alleen nog maar en dit is nog maar pas het begin !

   Like

 66. hesketh zegt:

  Ik vind die geitenwollen sokken kudde Nederlanders die dit allemaal recht lullen omdat ze ervan eten eigenlijk nog veel groter gajes… écht om te kotsen! Ga vrijwilligerswerk doen op locatie, en roep dán dat je je in dienst stelt van je “vluchtelingen”!
  Maar het is eigenlijk nog véél erger…. niet alleen “asiel” zoekers, ook Roemenen, Bulgaren etc. kunnen zonder enige barrière naar Nederland komen, en zich hier vestigen; dat zij zich vaak met oude lege bestelbussen verplaatsen heeft ook een reden…. terug naar het eigen land gaat zonder uitzondering afgeladen vol, vaak ook nog in “onze” bestelbus; kofferbak verkoop bezocht, tuurlijk…
  Wordt toch wakker met z’n allen, morgen is jóuw inventaris weg als je van je werk komt!
  Eruit met die zooi, grenzen terug en uit de EU, NU!

  Like

 67. jan zegt:

  inderdaad laat ze maar opflikkeren, eerst onze eigen mensen -ouderen , zieke , gehandicapte, en mensen met een laag inkomen
  help eerst maar ons eigen volk , mensen die het hard nodig hebben .

  Like

 68. Tassie zegt:

  Nou dan gaan ze toch weer als het niet goed is in de vluchtelingenkampen. Ondankbare honden. Europa leeg trekken en onrust stoken dat kunnen ze. Krijgen wij ook zo behandeling van hun regering als wij vluchten. Nee dan moeten we het uitzoeken. En het erge is nog dat de rijke deze kant op vluchten en de mensen die het echt nodig hebben zitten nog in armoede. Je vangt ze op en krijgen alles zonder 1 cent te verdienen voor het land. Weg met ze geen respect voor de hulp weg uit het land eb niet terug komen en klagen. Bah bah bah word gewoob misselijk van die vluchtelingen en ze kunnen zich niet eens normaal gedragen.

  Like

 69. Aad zegt:

  Die asielzoekers moeten blij zijn dat ze een veilig onderkomen hebben, anders gaan ze maar terug vanwaar ze komen.
  Fatsoen en dankbaarheid dat zou op z’n plaats zijn.

  Like

  • Rob zegt:

   Dat zie jij verkeert, wij moeten massaal er aan toe gaan geven,wij bepalen dat niet, nee, dat word voor ons bepaald, je weet wel BRUSSEL

   Like

 70. Stijn zegt:

  Als ze het hier niet goed vinden, ga dan ergens anders een beter onderkomen zoeken. Sorry hoor, maar van wat ontevreden asielzoekers minder lig ik niet wakker.

  Like

 71. Linda Hurks zegt:

  Klopt, dat ze eisen hebben en erg ondankbaar zijn. Ik laat mijn huurhuis achter met vloeren, beklede trap, raambekleding, gaskookplaat en etc. Alles netjes en gratis. Dus de woningbouw heeft besloten het huis aan een asielzoeker te verhuren. Hun conclusie ze hebben niets en kunnen het goed gebruiken. Wordt ik gecontacteerd door de desbetreffende asielzoeker dat hij wil komen kijken of het hem aanstaat en hij wel alles wil overnemen. Dan breekt mijn klomp, zeer ondankbaar! Ik zou in zijn positie blij zijn met alles wat ik kan gebruiken. Dan ben je geen asielzoeker, maar een geldzoeker!

  Like

  • Rob zegt:

   Velen zijn ook gelukszoekers de echte arme sloeber aldaar kan hier niet eens naar toe komen, overtocht alleen al kost een paar duizend euro/mensen handel, daarom dat zij eisen stellen en veel Nederlanders vinden dat gewoon goed.

   Like

 72. Rob zegt:

  Maar laten we wel zijn, menigeen baalt van de huidige politiek en van wat Brussel ons loopt te bevelen, velen willen dan ook een ander beleid, beleid wat het volk dient en niet omgekeerd, dat soort beleid kan zeker, als men de moeite neemt om dit verhaal ,met het plan van aanpak, eens door te willen gaan lezen kom je tot een heel ander soort conclusie, dat wat mogelijk is en waar menigeen bij gebaat is,,http://www.hetburgercollectief.nl/

  Like

 73. Vol verbazing lees ik het eisenpakket van ” DE Vluchtelingen”. Ik denk en denk. …….
  Nederland: voedselbabken, kledingbanken, te dure-of geen zorg, zakkenvullende Regering, te duur Koningshuis, lege bejaardenhuizen, geen thuiszorg, hoge werkloosheid,Nederlandse daklozen. Enz.
  En dan een EISENPAKKET van VLUCHTELINGEN?
  Wij wonen in een GESTOORDE MAATSCHAPPIJ.

  Like

 74. Sphynxieee zegt:

  Nou laat ze zichzelf maar de keel door snijden.. Op geruimd staat netjes!!! Weg ermee!!

  Like

 75. margriet zegt:

  Het moet me verdikkeme nietgekker worden,eerst in een bootje aan komen zetten bijzonder zielig doen en als ze eenmaal ergens zitten als asielzoeker ineens met eisen komen.Ik zit in de bijstand en kom amper rond,echt amper en zij eiden sigaretten en kleding?Bij mij vallen er gaten in mn onderbroeken maar ja mevrouw zegt baanbrekers daar spaart U voor?Sparen?Waarvan in vredesnaam?Maar de asielzoeker wil kleding!De laatste keer dat ik kleding kocht is 10 jaar geleden.Sorrie maar wat mij betrefd mogen die asielzoekers er stuk voor stuk uit!

  Like

 76. jos zegt:

  http://www.gyofm.com de hele wereld vlucht van links na rechts…

  Like

 77. Rob zegt:

  Een ander beleid kan dat? JA DAT KAN, onderstaand stuk is geen politieke partij maar een beweging, dus lees het gewoon eens door, steun dan het burgercollectief, uw steun kost geen geld.

  Politiek en geloofwaardigheid van politieke partijen.

  Voor velen zal het vertrouwen in politiek en/of politici tot beneden het minpunt gedaald zijn. Natuurlijk…………… niet voor iedereen?
  Maar velen zullen met mij denken niet gehoord te worden, niet begrepen te worden of straalhard genegeerd te worden. Om over waarheid, halve waarheden of leugens maar te zwijgen.
  Bindingen met de main stream media en lobbyregisters laten ook alle ruimte over voor het ontwikkelen van beeldvorming waarbij de politiek en politici er toch niet altijd rooskleurig uitkomen.
  Beeldvorming overigens die zich niet beperkt tot de vaderlandse politiek en al haar geledingen en uitwassen.

  Neem verkiezingen. U neemt nog de moeite te gaan stemmen bijvoorbeeld. U wilt u democratisch recht doen gelden, u wil gehoord worden. U vindt een partij waar u voor een groot deel uzelf in kan vinden. De kans dat u een partij treft waar u voor 100% het mee eens bent is vaak niet te vinden, het blijft dus eigenlijk behelpen. Met u echter denken velen dat deze partij ‘het’ helemaal is. Deze partij is dan ook echt kanshebber te mogen gaan regeren.
  Maar nu komt ‘tie, niet groot genoeg om echt wat te kunnen en mogen betekenen. Dus volgen er met andere partijen coalitie besprekingen. En weg zijn vaak de punten waarom u nou net op deze partij gestemd had. Of ze zijn dermate afgezwakt of aangepast dat u juist uw ideeën er totaal niet meer in terug kan vinden. Na een aantal keren zal stemmen niet meer aantrekkelijk zijn voor u.
  En met u voor velen niet meer. Dat ligt niet aan u, dat ligt puur aan de politiek en het politieke geneuzel waar zovelen van ons schoon genoeg van hebben.

  Beloftes, toezeggingen, grote monden over hoe het beter kan (en moet), niets maakt men daarvan waar. En blijft er een punt uit het verkiezingsprogramma overeind dan is het veelal zo dat de EU hier bezwaren tegen heeft of inbrengt waarmee ook hier weer opnieuw over onderhandelt moet worden. Al met al is op deze wijze ook de soevereiniteit dus weg en blijft er van het zelfbeschikkingsrecht niets over.

  Wanneer een politiek systeem zich dermate losweekt van diegenen die ze vertegenwoordigen heeft dat politieke systeem geen bestaansrecht meer. Men vertegenwoordigt namelijk niet meer de achterban. Neem daarbij ook de vaak kwalijke invloeden van lobbyisten die veel meer toegang hebben tot politici en die daarmee ook de politieke besluitvorming beïnvloeden en het cirkeltje is rond. U mag eens per zoveel tijd stemmen maar het stemproces zelf gaat eigenlijk nergens meer over.

  Een politiek systeem, een politieke upperclass die zich dermate heeft vervreemd van haar volk en vaderland, die tegen de wil in van dat volk het vaderland zelfs overdraagt in toenemende mate aan buitenlandse mogendheden…willen we nog wel langer door een dergelijk systeem geregeerd worden?
  Heeft de tijd van economisch gewin ten koste van het volk en vaderland niet lang genoeg geduurd? De politiek heeft zich vrijwel geheel losgemaakt van het volk en vaderland, heeft de minachting vrijwel dagelijks de laatste jaren tentoon gespreid. Wordt het geen tijd om de politiek zeer duidelijk en onomwonden te laten weten wat wij van hen vinden? Met hun ‘old boys network, en lobby baantjes erbij?!

  We horen van het Zwitserse model. Dat zou ons als voorbeeld moeten dienen.
  Mij lijkt het veel beter als Nederland, zoals de wereld ons ook kent, het Zwitserse model te gebruiken als uitgangspositie en middels die weg ons land weer terug op de kaart te zetten als land waar het voor het volk goed toeven is en waar we weer trots op kunnen zijn. Waar economisch gewin niet voor gaat op mensen, waar mensen er zijn om de economie draaiende te houden en waar de economie floreert als het volk floreert. En dus niet zoals nu dat wil de economie floreren het volk moet creperen.

  Het Nederlandse systeem zou als mal moeten worden voor globale expansie van een nieuwe ontwikkeling waarmee we afstand nemen van oude gewrochten die stammen uit de kelders van honderden jaren terug. Toen ridders de scepter zwaaiden over mensen en ook de belastingen al zeer hoog waren. Het is niet van vandaag dat de gewone man dienend is aan de elite. Het is eigenlijk nooit anders geweest. En wat heeft het ons allemaal gebracht? Oorlogen, haat en nijd, honger, ziekte, een planeet die uitgebuit is, weersinvloeden die door menselijke invloed negatief uitpakken, de menselijkheid die schijnt te verdwijnen, belust op macht, status, invloed en vooral belust op geld. Je ziet dit overal.

  Is dit systeem dat nu honderden jaren in wezen door de elite in stand gehouden is nou werkelijk wat we willen? Of willen we een systeem waarbij we zelf onze verantwoording nemen en krijgen? Waarbij we als volk middels referenda rechtstreeks invloed hebben en op die manier ook de politiek, die klein en slagvaardig is, aansturen. Met als belangen volk & vaderland.

  Soevereiniteit terug, zelfbeschikkingsrecht voor iedereen, uit de EU, uit de euro.
  Laten we daar mee beginnen. Niet perse in die volgorde. Onze eigen landsgrenzen zijn onze verantwoordelijkheid, niet die van een EU. Niet van een VN, NAVO of welk samenwerkingsverband dan ook. Ons land, met bloed verdedigd door onze voorouders en dat geven we zo maar uit handen? Zo bezien kun je je de vraag stellen of het vieren van 4 en 5 mei nog wel nut heeft. Want doden zijn er teveel gevallen in de strijd om vrijheid en democratie, meer hoeft echt niet. Toch krijgt het er alle schijn van dat de elite die kant uit gaat met onze planeet. En vrijheid vieren? Welke vrijheid dan?

  Een kiesstelsel is niet verkeert, het zijn de voorwaarden die verkeert zijn (geworden). Gebaseerd op macht en uitbreiding van die macht is het kiesstelsel dienend aan een handjevol mensen. Het merendeel heeft het nakijken, stemt maar ziet zijn stem niet of nauwelijks terug in beleid. Beloftes liggen onder het zand, toezeggingen worden razendsnel vergeten, we gaan over tot de orde van de dag. Foutje bedankt? Geeft niet, de burgers betalen wel.

  Daarom tijd om afscheid te nemen van dit stelsel, van deze zogenaamde politieke almacht.
  De macht moet bij het volk liggen, had daar altijd moeten zijn. Wij als slachtoffers van oorlogen zullen niet snel kiezen voor oorlogen. En is dat keuze moment dan op enig moment daar, dan zullen we die niet lichtvaardig maken. Het is ons bloed, dat van onze geliefden, dat zal vloeien immers. Diegenen die nu mensen een oorlog insturen of op missie zenden kennen zelden de ontberingen die anderen moeten doorstaan. Of je nu uitgezonden bent of achterblijft.

  Ik roep iedereen op die het systeem wil zien veranderen om dat kenbaar te maken. Middels het enige democratische systeem dat ons ter beschikking staat. Het enige vredelievende systeem. Namelijk toch het stemrecht.

  En u zal hBC niet terug vinden op uw stemformulier. Want inschrijven bij de Kiesraad is jezelf onderwerpen aan het systeem. Ik weiger me te conformeren aan dat systeem! U gaat stemmen, welke verkiezingen het ook betreft en u stemt niet op wie dan ook op uw stemformulier. U zet met grote letters hBC of het Burger Collectief op uw formulier. Zodoende geeft u een niet mis te verstane boodschap af aan de politiek. Eentje die voor hen te laat komt. Want geen mededogen of medelijden met de politieke elite die zichzelf goed voorzien heeft v.w.b. regelingen bij aftreden of heen gezonden worden, die kunnen opstappen wanneer men dat wil en waarbij vrijwel altijd dat moment gepaard gaat met het betrekken van een functie die nog net even meer status, macht en/of aanzien oplevert en zeker niet minder geld in het laatje brengt. Als dat de manier is om volk en vaderland te dienen als volksvertegenwoordigers dan lust ik er ook wel eentje.

  Dus vul hBC in op uw stemformulier. Vanaf de eerst volgende verkiezingen. Zodoende kan men niet om de boodschap heen die we afgeven als volk.
  En probeert u zich eens voor te stellen welke schokgolf er door het Haagse trekt als we met zijn allen kiezen voor dat Hollandse systeem, de Dutch method!

  En dan? Dan gaan wij eisen stellen! Democratisch! Hoe?

  http://www.hetburgercollectief.nl/

  Like

 78. bianca zegt:

  Schandalig!! Wij Nederlanders willen ook zoveel maar krijgen het niet. Er wonen hier mensen die amper te eten hebben en die krijgen niks. Zij krijgen verdorie alles en hebben nog praatjes ook? Rot dan lekker op naar je eigen land of elders!! Het moet niet gekker worden!

  Like

 79. Joo Wolkenp zegt:

  ze moeten ze met een roeibootje weer de zee op sturen hebben in eigen land al armoede genoeg en ze willen ook nog eisen als ze het in eigen land beter hadden wat doen ze dan hier

  Like

 80. Johan zegt:

  Zijn ze niet goed, als je asiel komt zoeken… heb je geen reet te eisen, ze mogen al blij zijn dat ze iets krijgen! Wij betalen ons in eigen land toch ook al helemaal het schompes aan zeg maar alles. En dan zouden zij dat soort dingen gratis krijgen kom nou. Van mijn part nemen ze een krantenwijk…
  Als je je zo gedraagd heb je toch heel geen recht om asiel te krijgen en rot je maar op, wat de rede ook Is dat je asiel komt zoeken.

  Like

 81. Rob zegt:

  En daar zit nu net het probleem Johan, wij als volk hebben zat macht hoor alleen is dat een kwestie van willen en anders even dit lezen, een ander soort beleid http://www.hetburgercollectief.nl/ kost je niks, slechts een steunbetuiging is al goed.

  Like

 82. Freek zegt:

  Als we nu is ruilen, gaan wij met zijn alle in syrie wonen gaan zij met zijn alle hier in nederland wonen. Wij de ruimte en lekker weer en zij de regen en geen ruimte. Je zal zien dat binnen heel korte tijd iedereen naar ons nieuwe Nederland terug wil vluchten omdat het een hel is in hun nieuwe Syrie.

  Like

 83. yd4ever zegt:

  Het moet toch niet gekker worden?
  Ik Snap dat ze ergens anders heen vluchten, maar om dan gelijk te zeiken en te klagen kom kom nou. Als ik hier wat over te zeggen had dan zou ik ze zonder pardon terug sturen. Ze mogen blij wezen dat ze hier onderdak en voedsel krijgen en niet gelijk teruggestuurd worden . Ze zijn in Europa en gelijk hebben ze andere praatjes. Sommige zwervers hier treffen het nog slechter. Nee misschien als ze teruggestuurd worden dat ze dan niet meer zo klagen. Kom Op Zeg!

  Like

 84. Heavy-t zegt:

  Me hun klikke en klakke buiten begot…. Mensen die hier gans hun leven hun kloten hebben afgedraaid en in oorlig geleefd hebben… Die moeten nu me een zielig pensioentje toekomen… En die ondankbaar ……. Die hebben godverdomme nog noten op ihunne zang ook…ik zou me zo SCHAMEN als parlementslid…. Is daar nu geen 1 ne me ballen aan zijn of haar lijf da echt durft te doen wat moet!!!! Neeeee oei oei neenee da kunnen we ni want das ni politiek correct…. Fuck deze zielige manier van een land te runnen!! Geef godverdomme eerst de moemoe en de vava van achter den hoek, die echt misere hebben meegemaakt voor hun eigen land, geeft die mensen is extra…. En ene dieje hier asiel zoekt en nog een beter sigaret wilt roken!??? Pakt u godverdomme en ouw gazet en trek wa haar van ne mais en smoort da op godverdomme.

  Like

 85. Tistochwat zegt:

  ‘ASIELZOEKERS’ EISEN!
  Ze zijn

  bijna net zo erg als die ‘koninklijke’ ‘oranjes’!

  Ik blijf onderstaand commentaar van een goede vriend briljant vinden:

  “Een volkstribunaal zou mooi zijn, al zal daar wel eerst een volksopstand voor nodig zijn.
  Wat betreft die volksopstand: dat zou in principe ook geweldloos kunnen.
  Namelijk door met 3 miljoen medestanders de kont tegen de krib te gooien en de leugenachtige corrupte en stelende roverheid laten weten dat we het helemaal zat zijn en geen dubbeltje meer afdragen voordat:
  1) het roer volledig omgaat, om te beginnen Nederland uit de eu en uit de euro
  2) het oranje-opvreters-circus in een open roeiboot zónder buitenboordmotor maar mét een bami-afhaalmaaltijd naar Lampedusa is gestuurd
  3) de met het ons afgeperste belastinggeld gefinancierde publieke omroep voortaan niet alleen maar links georiënteerd is; idem op provinciaal en (waar van toepassing) ook op stedelijk niveau (zoals bijvoorbeeld de AT5).
  Over en sluiten dus voor programma’s/figuren als Pauwel & Wauwel, De Rode Wereld Draait Dol, Zembla is Rood, Ché Knevel & Fidel van den Brink, vuurrode Clairy en al die andere welbekende rode praatjesmakers
  4) alle politieke zakkenvullers (onverschillig van welke partij) ontmaskerd, leeggeplukt en onschadelijk zijn gemaakt
  5) op gesjoemel met overheidsfinanciën, nepotisme, baantjes-ritselen, declaratiefraude en corruptie zware minimumstraffen komen te staan
  6) alle belastingen met minimaal de helft worden verlaagd
  7) het budget voor de volstrekt zinloze ontwikkelingshulp met tenminste 90% is verminderd
  8) alle hier aanwezige buitenlandse criminelen, benevens alle criminelen met een dubbel paspoort na het plegen van één zwaar misdrijf linea recta en VOORGOED retour geboorteland worden uitgebonjourd (voor vertrek nog wel eerst even DNA afnemen, zodat bij onverhoopte terugkeer het aannemen van een andere identiteit of wegschuren van vingerafdrukken zinloos is)
  9) politici, ministers, staatssecretarissen, hogere ambtenaren en andere politieke ambtsdragers zoals CvdK’s, burgemeesters en wethouders PERSOONLIJK aansprakelijk worden gesteld voor ontstane schade door falend beleid
  10) de ‘nep-asielzoekers-industrie’ volledig wordt opgedoekt en toelating in Nederland voortaan slechts mogelijk wordt in geval van extreem hoge en boven elke twijfel verheven noodzaak, met een maximum van 500 personen per jaar. Als die personen dan langere tijd in Nederland willen verblijven, dienen ze binnen 1 jaar onze taal goed te beheersen, en door arbeid voor tenminste 75% in hun eigen behoeften te kunnen voorzien.
  ‘Vakantiereisjes’ naar eigen geboorteland -dat ze zogenaamd ontvlucht zijn vanwege levensbedreigende situaties- dienen een onmiddellijke en onherroepelijke intrekking van de verblijfsvergunning tot gevolg te hebben.
  Misschien dat het dan ooit nog een beetje goed gaat komen met dit land.
  In ieder geval hebben de Fransen op 14 juli 1789 laten zien wat ‘het volk’ kan bereiken, nadat ze tientallen jaren meedogenloos door ‘vorstenhuis’, ‘adel’ en ‘notabelen’ onderdrukt en leeggestolen waren. De zuiver afgehakte kopjes rolden aan de lopende band gutsend in de rieten manden.”

  Like

 86. rob zegt:

  ik heb copd en zit in de wsp heb amper te eten waar is nl mee bezig woord steeds gekken heb pas weer een flaitje kan amper wat gordijnen kopen en wat ik dan nog meer nodig heb gewoon op de boor terug zetten

  Like

 87. kees zegt:

  ik vind dat al die vlugtelingen die hier aankomen dankbaar moeten zijn laat ze dat maar eens toonen ik vind dat alsmze het hiet niet goed vinden dan gaan ze maar turug waar ze vandaan komen tenslottegeef die lui die hier ook noch eens zeggen het is slecht hier zet ze op een boot enn weg er mee ZE MOETEN DANKBAAR ZIJN DAT WIJ ZE HELPEN WIJ HEBBEN HIER OOK ZWERVERS EN DIE HEBBEN HET SLECHTER DAN DIE LUI

  Like

 88. kees zegt:

  hier lopen duizende mensen aan de voetselbank die zijn dankbaar dat ze eten krijgen en niet klagen geef dielui die hier praatjes hebben met hun ijsen beter kleeding en ook noch rookgenot laat ze maar gras roken en boomschors kleding dragen OPDONDEREN DAN DAT SCHORMWAT KRIJGEN WIJ ALS DANK DE VOETSELBANK!!!!!!! EN HUN DE REST!!!!

  Like

 89. jan jaap zegt:

  Terugsturen dat ondankbare volk

  Like

 90. ze kenne een flinke trap krijgen naar waar ze vandaan komme die hongerlijers.hebbe gin kut om veur te leven en dan hebben ze hier praatjes..stoat ut oe nie aan.dan opflikkere

  Like

 91. Pingback: “Zielige” en “uitgehongerde” asielzoekers gooien voedsel weg! | eunmask

 92. daels didier zegt:

  Al de boot op….is misschien niet schoon Zo te denken ……of dat ze voldoen aan de zelfde plichten zoals wij Belgen en daarmee kan ik mij verzoenen!!…. Nu is het een beetje erover!!!… Toch jammer dat ze in hun eigen land niet kunnen blijven voor een paar mensen die met de scepter zwaaien

  Like

 93. Schepens zegt:

  Return to sender, sooner rather than later!

  Like

 94. Flup zegt:

  “Hel en aarde vallen inmiddels al samen” is de conclusie na het lezen van de reacties hier.
  Godvergeten egoïsten.

  Like

  • BertG. zegt:

   Hoeveel heb jij er al thuis bij je op bank zitten?
   Hoeveel kamers heb je al vrij gemaakt?
   Hoeveel krijgen er van jouw vreten?
   Ik denk geen 1, dat mogen andere opknappen, egoïst.

   Like

  • Luna zegt:

   Ze hebben niks te willen ze zijn godvergeten ondankbaar als de pest ze hebben nog meer te vreten dan een Nederlands gezin die hun huis is uitgetrapt omdat ze de huur niet meer kunnen betalen en in het leger des heils zitten !! Maar ze zijn ooooo zo zielig ze maken het er allemaal zelf naar met die ideologie in hun denken dan kan je dit soort reacties verwachten.

   Like

 95. Aa vegt zegt:

  Ik heel veel gelezen, maar ik zeg 1 ding wel. Jullie hebben allemaal gelijk. TERUG STUREN DAT ZOOITJE.

  Like

 96. verlot zegt:

  Man man, wat een omgekeerde wereld is me dit!!! Het lijkt er steeds meer op dat er grote machten zijn die willen dat we hier overspoeld worden (lees afglijden naar een oorlog)

  Pfff “allemaal samen op de vlieger en uitzetten van waar ze komen”

  Like

 97. MA de Bruijn zegt:

  Ze eisen???
  Ze mogen blij zijn dat ze worden opgevangen, ondankbare varkens.
  Niet blij????
  Enkele reis terug !!!!
  Die verdienen het niet!!!!

  Like

 98. gaethofs zegt:

  HET IS AL TE LAAT….. het kwaad is geschied….. en nu word het hier zoals in de landen waar ze vandaan komen…en als we een heel klein beetje realist zijn ,,, weten wij allen wat ik bedoel en wat hier gaat gebeuren…

  Like

 99. bea zegt:

  Schandalig w s t n ondankbare mensen!! Hier zijn er mensen die niks hebben! ! Wat n onhoudbare situatie! ! Alles drasid maar om hun !! Ben t zo zAt!!

  Like

  • bergmans zegt:

   Wat een zooitje word het in ons mooie landje,wij hebben geen klote meer te vertellen,en dan van die mongolen die ineens klaar staan voor die schoften,die moeten ze het eerst aan pakken,die toffe nederlanders,neem ze lekker in huis,en laten ze je dochter verkrachten,misschien worden ze dan wakker,en dan nog die eisen die ze hebben,waar haal je het gore lef vandaan,terug die hap.Ze moeten ook bestraft worden voor het verzuipen van hun jong,met die risoco”s die ze nemen,als wij onze jong laten verzuipen ga je een paar jaar de bak in,maar ja het zijn net konijnen,fok maar door,en van deze regering word ik ook kots misselijk,het zijn de veroorzakers van dit hele probleem .er zijn mensen die naar de voedselbank moeten rennen om te overleven,wat een klote wereld word dit,er zijn er al genoeg,op rooten allemaal en nooit meer terug komen,de groeten.

   Like

 100. tom zegt:

  Het is niet voor het een en ander e maar leer schrijven voor je je onzin ergens post .
  Zou wel es willen zien wat jullie zouden doen in dezelfde situatie ….

  Like

 101. Schaeken zegt:

  Niet tevreden met wat ze gratis krijgen,,, oplossing is simpel , terug van waar ze komen ,,, want jullie geven onderdak. Aan uitschot

  Like

 102. Danny helder zegt:

  Tuig,zulke ondankbare zwijnen moeten ze ertussenuit filteren en gewoon terug sturen,optiefen…

  Like

 103. l van der plas zegt:

  Gewoon op een boot zetten en terug sturen

  Like

 104. E v Amersfoort zegt:

  Laten ze lekker terug gaan met de never comback boot dit zijn geen echte vluchtelingen die zouden God op hun knieën danken voor de aangeboden Hulp. Dit zijn staatsprofiteurs waar wij voor moeten werken en inleveren dus opzouten vol is vol

  Like

 105. Mevr A Tolenaars zegt:

  Ze moeten blij zijn dat er landen zijn die hen op vangen,zo niet moeten alle landen ze maar direkt terug sturen.Net als Australié doet.Hier heerst ook armoede,er zijn niet voor niets voedselbanken en er komen er nog meer.E v Amersfoort sta helemaal achter U.

  Like

 106. Annemarie zegt:

  Ik moet eigenlijk wel lachen om de reacties die geplaatst worden, zolang Nederland niet in opstand komt gebeurt er niks, dan worden er nog duizenden van die asiel zoekers hier heen gehaald,
  Zoals het er nu naar uit ziet is Nederland over 50 jaar geen Nederland meer, dan is 3 kwart van de bevolking moslim en de Nederlanders zijn dan geen Nederlanders meer, voor onze kinderen en kleinkinderen word de toekomst wel heel erg onzeker, ik vind dat als je als mens durft te plaatsten dat Nederland in op stand moet komen, die mensen ook moeten gaan demonstreren zoals afgelopen jaar, en laten zien wie er baas is, en al die vieze ondankbare asiel zoekers terug trappen naar hun eigen land, waar het eten en gratis tabak wel goed is! Wij als Nederlanders zitten echt niet te wachten op die enorme vluchtelingen stroom en om dan zo behandeld te worden door dat volk al helemaal niet!

  Like

 107. schrijver zegt:

  Als het zo door gaat dan dreigen de “native” Nederlanders vluchteling te gaan worden vanwege de invasie van roofzuchtige jihadi bedelaars die onze paden reeds bevuilen met hun shit zonder dat ze in enig opzicht ons wat constructiefs te bieden hebben. Ik heb nimmer gehoord van een “vluchteling” die iets fatsoenlijks cq nuttigs produceerde voor het Nederlandse volk. Die bootvluchtelingen zijn gewoon door hun familie uitgeloot om de weg vrij te banen. Eenmaal aangekomen in het beloofde land gaan ze meteen eisen om op staatskosten de hele familie over laten vliegen per A380 of B777. Dan komen er marmeren moskees en de volgenda dag krijgt ge om vijf uur in de ochtend hun allahu akhbar klerezooi te horen door gejatte 2000 watt loudspeakers. Ja daar gaat het naar toe! Er moeten atoombommen op die ISIS landen en vluchtelingboten worden gepleurd! Ausradieren dat gespuis! Lang leve de boerenklompen! Lang leve de echte boter! Lang leve Haagse Harry! En alle andere Harrys en Mienen van alle Hollandse plekken! Nederland voor de Nederlanders! En wij weten nu toch wel wie er op moet rutten …

  Like

 108. Daniël Peeters zegt:

  Ik zie hier heeeeeel veeeel gepraat, maar ik zie niemend een effectief voorstel indienen om de daad bij het woord te voeren en ons te laten horen dat we het niet eens zijn.
  Er moet niemand vermoord worden, gewoon ticket retour, Het moorden zullen ze daar wel zelf doen in eigen land.

  Like

 109. Rosa zegt:

  Ik vindt het jammer dat er gelijk weer dingen geëist worden Door de vluchtelingen. Ik vindt dat erg ondankbaar! ! Zoiets kun je niet maken. Wees blij dat je opgevangen worden en dat je te vreten krijgt en over tabakswaren. Die mag je gaan betalen van het gratis geld wat je krijgt!!

  Like

 110. Marijke zegt:

  Een echte vluchteling eist niets..die is blij met de toegestoken hand die we aanreiken..dus dit soort gespuis…EXIT..

  Like

  • Derk zegt:

   Hellemaal mee eens
   Ze kommen hier met een mobieltje waar ik van droom
   Ze moeten niet klagen en blij zijn dat ze in Europa mogen komen

   Like

  • Luc zegt:

   ach ja, iedereen is er tegen, iedereen weet dat hij dit niet wil, iedereen ….. Maar als er iemand met harde hand zou regeren en die gasten buiten kuisen (dus geen blabla, oppakken en bij verzet hardhandig) dan zou “iedereen” er tegen zijn en het weer niet human vinden…

   Dus ja, verzuipen we lekker met zijn allen en is Europa binnenkort de nieuwe Getto van de wereld…

   Like

 111. Paul zegt:

  Gelijk weer met een opblaas bootje retour de oceaan op

  Like

 112. alet nijstad zegt:

  Ik zit op een chaletpark en al 5 jaar wachtend op een huurwoning.
  ik mag van de gemeente niet permanent wonen op het park met mn kinderen.ik doe mn best om een huurwoning te krijgenen de vluchtelingen krijgen vrrdorie voorrang waar moet dat heen met nederland terug met dat volk zo snel mogelijk

  Like

 113. Joop gerrits zegt:

  Wat er niet begrepen wordt is dat we hun oorlog en allende Europa binnen halen het probleem moet terplekke aangepakt worden. .. Waar blijft een Europese militaire coalitie om daar terplekke deze mensen te beschermen en te helpen ??? …ik vind het vreselijk voor deze mensen maar om ze nu in grote getalen hier binnen te laten is echt geen optie dit is vragen om oorlog binnen Europa. … op korte of langere termijn…

  Like

 114. Lukas zegt:

  Toen de Moren honderden jaren geleden uit Spanje werden verdreven hebben ze gezworen dat ze zouden terugkomen en daar zijn ze intussen al bijna dertig jaar mee bezig: elk dorp hoe klein ook in Europa heeft intussen zijn al dan niet fanatieke Islam aanhorigen.
  Ze pikken onze landen in zonder oorlog te voeren gewoon door massaal naar hier te komen en een hoop kinderen te krijgen terwijl voorzichtig 2 kindjes groot krijgen.
  In Syrië mag er dan wel oorlog zijn, maar dat is niet zo in Iran, Irak, Pakistan, Afghanistan en andere oorden die ook de nodige gelukzoekers leveren.
  Als wij onze cultuur, godsdienst en werk willen behouden moeten we dringend eensgezind STOP roepen voordat ons zinkend N.W Europa helemaal de dieperik ingaat.
  Luc

  Like

 115. jimpi zegt:

  stuur hen terug met de boten dat ze kapot gemaakt hebben ze moeten er maar lapjes opleggen
  en die ministers die ze hier aanvaarden ook mee sturen ,die kijken maar naar hun portomonee
  Europa wordt moslim het is al veel te ver gegaan nu dicteren ze al de wetten

  Like

 116. Theo denies zegt:

  Ni content , Rot dan verder in Syrië uit

  Like

 117. Jack zegt:

  Optyfen met die lui

  Like

 118. Guy zegt:

  Stuur ze naar Cuba tabak genoeg kunnen ze het zelf plukken maken ze zich nog nuttig ook

  Like

 119. Joyce zegt:

  Hoe ondankbaar kan je zijn. ..dat mijn ouders 50jaar geleden van Indonesië naar Nederland kwamen…waren ze heel blij met wat ze kregen…onderkomen etcetera. .er werden toen geen eisen gesteld! !
  Ik zou zeggen ….opzouten…Dit gaat helemaal de verkeerde kant op…ikzelf zal zulks niet ondersteunen..dit word gewoon stank voor dank….mijn mening😕

  Like

 120. sanne zegt:

  Schandalig moeten blij zijn dat ze onderdak en voedsel krijgen.. lekker terug sturen naar eigen land als het daar beter is. En nee ik ben niet racistisch maar vind wel dat ze wat dankbaarder mogen zijn voor wat ze krijgen. Want onze ouderen zijn er de dupe van

  Like

 121. Patricia jansen zegt:

  Terugsturen die ondankbare honden

  Like

 122. Harrie Heuts zegt:

  Oprotten met dit stelletje ondankbare varkens, eisen hadden ze moeten stellen in het land van herkomst, ze moeten de oorlog niet meenemen naar een land waar ze opgevangen worden. Er blijft anders maar een ding over, grenzen dicht en terug sturen die hele bende oproerkraaiers.

  Like

 123. Monique zegt:

  Moeten blij zijn dat ze opgevangen worden. Ze kunnen zo terug gaan hoor geen probleem. Wat een bak gratis tabak!!! Krijgen wij zeker gratis zorg!!! Zullen wij deze eis eens gaan stellen!!

  Like

 124. Ik vind het schandalig ze morgen verdorie blij zijn dat ze onderdak hebben en zelfs wij mogen geen eisen stellen waarom zij wel jullie zijn gestoord dat jullie überhaupt asielzoekers hiernaartoe hebben gehaald

  Like

 125. Schandalig dit hun hebben niets te eisen ze hadden hier niet eens moeten zijn help eerst de mensen in Nederland en dan kunnen we verder mensen helpen

  Like

 126. Bietje zegt:

  Het is hier potverdorie geen lui lekker land,ze mogen blij zijn dat ze opgevangen worden, ik zou zeggen dit soort mensen linia recta retour sturen. Zij maken het kapot voor de mensen die wel echte hulp nodig zijn.Tsss…geen tabakswaren etc.etc.blijf dan lekker in je eigen land als je t daar beter vind. Wat een eisen. kan hier pislink van worden……

  Like

 127. Ad zegt:

  Natuurlijk mn moeder van 95 leverd nog wel wat in plaats van 1 keer per week naar 2 keer per maand natuurlijk en ik aks gepensioneerde heeft al wat ingeleverd kan nog wel meer bij he Rutte we zijn niet zo moeilijk

  Like

 128. Aukje zegt:

  wat hebben ze in Godsnaam te eisen !!!!!!!!! …. Wij eisen dat ze terug gaan ,… en de staatskas wat beter verdelen onder de ouderen die jaren lang zich krom hebben gewerkt !!, en aan de zieken die de hulp hard nodig hebben !!! , enzzzzzzzzzzzzzzz en natuurlijk de armoede die heerst !! OOK HIER IN NEDERLAND !!

  Like

 129. marja zegt:

  gooi dat zooitje gewoon het land uit wat een stelletje ondankbare honden zijn het wij moeten gvd alles zelf kopen vreten tabak en alles en hun worden aan alle kanten geholpen en nog zijn ze ondankbaar wat een tyfus volk

  Like

 130. Beetle-Mania zegt:

  Laten ze gvd niet zeuren en blij zijn dat ze wat krijgen

  Like

 131. Berly zegt:

  Nou.. succes daarmee. Dan mag ik blij zijn dat ik geen European ben no?

  Like

 132. Suus zegt:

  De EU zal ons nooit helpen dat staat al vast voor een lange lange tijd…
  Ik heb er niks op tegen als de mensen maar dan ook echt de mensen die hulp nodig hebben dat van ons krijgen… maar dan alleen vrouwen en kinderen… de mannen hebben een plicht om achter de blijven om te vechten voor hun vrijheid… en die vrijheid en hulp hebben en krijgen ze… net als de vele vrouwen die vorig jaar al vochten tegen de IS…. ik zie nu alleen maar mannen en kinderen hoofdzakelijk… vele met al bloed aan hun handen dat kan niet anders… en dan te bedenken na al die horror die ze al hebben gezien… is er speciale therapie nodig om ze in de maatschappij weer back to earth te krijgen… want als je nu al totaal geen respect kan hebben voor wat er nu voor je gedaan wordt… denk je nou echt dat ze dat straks wel hebben… ik was laatst op en bruiloft en prachtige nederlandse blonde vrouw trouwde met een marokaanse man…. tot nu toe een geweldige lieve man… haar ouders zijn door niemand van de familie gefeliciteerd… ze zaten achteraf aan een tafel met een cultuur gedreun op de achtergrond gedurende avond… onderwijl werdt er gedealt buiten en in de zaal… en buiten dronken de jonge mannen alcohol uit beeld van hun ouders… wij nederlanders zijn ook geen schatjes… maar nooit zo respectloos!
  Ze mogen overkomen niet per boot maar alleen via vliegtuig… en de mannen horen te vechten voor hun familie en gezin in hun eigenland om hun eigenland weer terug te winnen in vrede!

  Like

 133. Ik zegt:

  Eisen??? Ze hebben niets te eisen. Flikker ze weer terug naar hun eigen land. Voedselpakketten wat ze krijgen zijn ze ook al te min. Gewoon wieberen. Weg. Kkssst.

  Like

 134. van der step zegt:

  Tis al voorspeld “nederland eerste islamitische staat in europa”

  Like

 135. Anita zegt:

  Ze mogen blij zijn met wat ze krijgen ik vind dit belachelijk ga lekker terug jullie kennen geen honger dan zou je alles eten en het geef niet waar je ligtt als je maar een deken heb en een matras wees blij dat er voor je gezorgt word op dit moment

  Like

 136. Linda zegt:

  IK werk in de thuiszorg,ook daar zijn veel ouderen die financiële hulp kunnen gebruiken.
  Misschien daar eerst iets aan doen

  Like

 137. vera zegt:

  laat rutte ze maar in zijn huis en tuin leven en dan ook voor de kosten zelf op komen en niet van onze centen ons geld moet naar de zorg en voor onze kinderen betere scholen. straks hebben we niets meer te zeggen in ons eigen land .kijk maar zeiken over zwarte piet en nu ook over de gouden koets .

  Like

 138. het is echt genoeg geweest zulke mensen kan je niet helpen blijkbaar
  ze blijven ze maar binnenhalen daar hun eigen volk jaren moet wachten op sociale woningen
  waarom hebben we de leeuw van vlaanderen je kan er beter een kameel opzetten want er zijn nu bijna meer alochtonen dan belgen

  Like

 139. Sarah zegt:

  Vind dit echt ondankbaar en niet kunnen!

  Like

 140. Law zegt:

  En waarom zouden we dit geloven ? Onderbouwing ? Bronnen ? EJbron please…. Stop eens met deze propoganda er zal heus wel dingen niet kloppen bij het gedrag van de vluchtelingen maar als je dit niet kunt aantonen en ter plekke verzint ben je maar een vrij triest persoon !

  Like

 141. Luna zegt:

  Blablabla wat een grote mond heeft iedereen zeg!! geen woorden maar daden.

  Like

 142. Ron Posthuma zegt:

  Waarom wordt het kwaad niet bij de wortel uitgeroeid? Wij hebben last van hun oorlog. Stuur er soldaten heen uit alle Europese landen en maak er een einde aan. Recruteer de vluchtelingen ook gelijk, dan zitten ze ook weer op plaats van herkomst. Waarschijnlijk zitten er ook nog IS infiltranten bij.

  Like

  • ikke zegt:

   precies! pak de ellende aan bij de bron, nu wordt er een verkeerde ‘oplossing ‘gezocht. Die oorlog dáár hebben ze nou ons probleem gemaakt.

   Like

 143. Kimmie zegt:

  Ik denk dat ze de verkeerde informatie hebben gekregen!!! Die hadden natuurlijk gedacht dat ze meteen bij aankomst een uitkering kregen + huis + alles gratis!!! Helaas werkt dat voor niemand zo!! ik snap dat ze allemaal met een hutje op de hei zitten en dat dit niet leuk is,zouden wij ook niet leuk vinden,maar beetje dankbaarder mogen ze toch wel zijn!!!

  Like

 144. Gijs zegt:

  Laten ze condooms uitdelen dit uitschot mag zich niet voort planten.

  Like

 145. geesink zegt:

  opzouten

  Like

 146. dravious zegt:

  Ze eisen dus huizen eten tabak e.d. ?

  Nou ik eis een villa ver weg van alle asielzoekers, een sportwagen naar keuze en doe maar een paar miljoen euro. Ik ben hier niet te gast maar woon hier mijn hele leven al. Als gasten en huis e.d. kunnen eisen, vallen die van mij wel mee toch.

  Like

 147. Maurice koreman zegt:

  Normaal zou ik hier niets over schrijven daar dit gezien wordt als onvriendelijk of racistisch, maar mij moet iets van het hart….
  In dit tolerante meest open-minded landje van de wereld zijn wij zo bezorgd en behulpzaam naar de toestromende asielzoekers die een betere en veiligere wereld zoeken. Wij zamelen geld, eten en materialen in voor de mensen die niks hebben kunnen meenemen zodat ze kunnen beginnen aan het opbouwen van een nieuw bestaan in Europa.
  Maar wat stoort mij is dat ze zo ondankbaar zijn voor de hulp dat het eten wordt weggegooid en de kleding niet mooi en goed genoeg is voor ze. Ik ken bijstandsmoeders die er super gelukkig van zouden zijn en worden in ons eigen en andere landen. Mensen op straat die niet eens een dekentje hebben, of een asielopvang…..
  Sorry hoor maar hier gaan mijn nekharen van overeind staan. Ik geef niks meer qua hulp aan deze mensen. Zelfs een andere analyse van de foto van het aangespoelde kind doet mij zwaar twijfelen over de werkelijke waarheid.
  Helaas word dit de werkelijkheid dat asielzoekers tegenwoordig gelijk Armani kleding, een huis, 4**** eten, gratis geld en een mobiele telefoon willen. Ga dan gewoon lekker terug, we kopen van het gestorte geld rubber boten. Hier ben je welkom. Altijd al geweest…..maar wees niet ondankbaar en verdraai niet de waarheid. Ik ben geen racist, maar geloof wel in de eerlijkheid en dankbaarheid.

  Amen

  Like

 148. Schandalig,ze zouden blij moeten zijn ,met de hun geboden hulp.Er zijn genoeg gezinnen in Nederlanddie maar wat blij zouden xijn als ze dezelfde hulp kregen als de asielzoekers.Stuur degenen die comentaar hebben aub terug naar hun eigen land,schijnt dat ze het daar beter hadden!!!

  Like

 149. bakker zegt:

  De ellende op deze wereld is in alle tijden terug te brengen naar geloofsovertuiging.Mensen worden hierdoor in hun denken en doen als robots bestuurd.Gevoed door macht en haat zal deze wereld de langste tijd hebben gehad.De huidige vluchtelingen zijn wolven in schaapskleren ,verklede misdadigers en schavuiten inclusief de vrouwen. Besmet als zieke dieren.Er is een oplossing.

  Like

 150. hans zegt:

  Dit moet gewoon met harde eruit gezet worden terug naar eigen land klaar ziek lekker zelf uit daar .

  Gr hans

  Like

 151. Zakkenwasser zegt:

  Tja

  Like

 152. Mijn haren staan overeind als ik dit lees. Hoe kan Europa zo blind zijn. Er zijn meer mensen tegen immigranten dan voor. De meesten zijn geen vluchtelingen maar op zoek naar een beter leven, daarom noem ik hen ‘ immigranten’. Tegenstelling van cultuur en geloof. Wij moeten applaudisseren en en met de armen wijd om het onheil over ons heen te halen. De hoge heren willen geschiedenis schrijven en als er oproer komt of nog erger is het kabinet er niet meer en het volk zit met de gebakken peren. Als het tegenvalt voor de immigranten zoals ik zojuist lees: Dan zijn de rapen gaar. Europa past zich helemaal aan de immigranten aan, zij doen dit niet, stellen alleen maar eisen. Het beangstigt mij enorm.

  Like

 153. Peter zegt:

  Wat mij verbaast is dat men op geen enge wijze een blijk van waardering geeft voor de geboden hulp. Als je ziet hoe men ermee omgaat door het weggooien van eten en het weigeren van kleding toon je feitelijk erg weinig respect. Daarnaast verbaast het mij dat men zich nog altijd naar het beloofde land laat lokken dor de mooie verhalen over de welvaart en dergelijke. ze hebben bijna allemaal een flinke mobiele telefoon…..is er dan niemand die kan bellen naar de resterende Syrië gangers dat die verhalen niet koppen? Of komen ze met een ander doel hierheen……..??????

  Like

 154. Rolf Bauerdick zegt:

  Wij zijn de ongelovigen, zeggen hun. Gelijk hebben zij. Ik kijk echt ongelovig naar de stomheid van de Europeese Leiders. Lijkt erop dat hun een Burgeroorlog willen uitlokken.

  Like

 155. Jorien zegt:

  Ze hebben hier niets te eisen. Wees maar blij wat je krijgt.

  Like

 156. piet zegt:

  op de zelfde boot en retour met deze mensen/beesten ondankbare wezen.

  Like

 157. trijni zegt:

  Kan niet gekker
  de nl voedselbank hun gratis
  opzouten

  Like

 158. We leven heden ten dage niet meer in een Sissi sprookje dus misschien is het een idee om de gouden koets eindelijk in een museum te plaatsen en die 6,5 ton van de restauratie uit te geven aan onze zieken- en ouderenzorg!

  Like

 159. iskiller zegt:

  Triest om je familie achter te laten met grote schulden voor jou met de bedoeling jezelf te gaan verrijken in een land met werk waar een inwoner van dat land woont deze baan niet kan krijgen omdat jij voorrang krijgt omdat je een (economische) vluchteling bent… EUROPA… WORDT WAKKER… KIJK NAAR JE EIGEN VOLK…. decennia lang zijn er miljarden aan ontwikkelingsgelden in die landen gepompt en nog steeds zijn het negatieven……

  Like

 160. louike zegt:

  Ik vind het prachtig wat er nu allemaal gebeurd hier in Europa en in Nederland wij zijn jaren van te voren gewaarschuwd Door diversen mensen uit de politiek in binnen en buitenland en zie wat er gebeurd!! En het wordt nog erger ga je woning beschermen en Let goed op hou je kinderen goed in de gaten want zij zijn binnen kort in groot gevaar .bewapend je zodat je je zelf en je gezin kunt beschermen want zij komen ons leren hoe het moet en dat hebben wij allemaal te danken aan die strontkoppen van VVD, PVDA, D66 ETC ETC ETC en niet te vergeten de stemmers op deze smerig partijen!!! Nu is het te laat misschien?? Probeer het tij te keren met ons alle anders gaan wij naar de verdoemenis jammer maar wel waar en dat Door kut rut te en zijn consorten

  Like

 161. lemster zegt:

  allemaal gewoon terugkankeren naar hun eigen land stelletje gelukszoekers vieze allahuakbar strijders!!

  Like

 162. Ondankbare………
  Nog praatjes ook…….tegek voor woorden.

  Nederland is al uitgekleed en heerst er een graai- cultuur door het kabinet, die deze achterlijke besluiten neemt………
  Onze eigen mensen liggen in de armoede en goot: doe daar wat aan.
  RED ONS EIGEN LAND.

  Like

 163. zeezicht zegt:

  zij eisen en eisen, maar waar zijn hun plichten?
  in België gaan ze zelfs geld van de belastingen terugtrekken ‘zonder te werken’ leuk hé? 😦

  Like

 164. ronald zegt:

  IK HEB KANKER. MOEITE OM MIJN REKENINGEN TE BETALEN. IK MOET LATEN VAN EENS BUITEN TE GAAN EN OP MIJN ETEN MOET IK BESPAREN……WAAR MOET IK HEEN .IK WOON IN EEN STUDIOTJE….HEB IK RECHTEN.

  Like

 165. Max zegt:

  ze moeten gvd niet zeiken die kut asielzoekers ze krijgen al van alles en nu eisen ze ook om beter rond komen en gratis tabakswaren en wij moeten er voor betalen ze moeten lekker terug naar hun eigen land ze krijgen al 4200 per maand wij moeten er hard voor werken en hun doen helemaal niks

  Like

 166. alice zegt:

  In Duitsland krijgen ze bonnen voor voedsel en kleding ed. .. in Nederland geven ee ze geld dit is zo n slechte actie.. de helft gaat niet naar eten/kleding en onderhoud maar wordt weg gesluisd naar andere doel einde bv naar hun geboorteland.. omdat de meeste echt economische vluchtelingen.. tuurlijk zitten er ook echte oorlogsvluchtelingen tussen maar die eisen echt geen tabak die zij alleen sl blij dat ze veilig zijn…waarom is de Nederlanderse regering toch zo achtelijk en blind..anders hadden ze het gespuis wel er tussen uit gevist..

  Like

 167. ikke zegt:

  als ze het zo veel beter hadden, dan kunnen ze blijven in hun eigen heimat! meer dan 3 moskeeën in een kleine stad omdat de islamieten dat willen?!! en ze krijgen uitkeringen want meneer ligt met een ‘hernia’ op de bank…ja, en dan op maandag de auto staan poetsen die ze ergens geregeld hebben. De mobieltjes hebben ze ook al op zak (en geklemd tussen de hoofddoeken) en de kids gaan gratis naar school. Een uitkering wordt voor ze aangevraagd en een tolk staat paraat! Vraag nu als nederlander met een gedwongen uitkering eens een bijzondere bijstand aan….AFWIJZING! Maar met een hoofddoek op krijg je wat je wilt, dat blijkt. Er zijn potverdrie nu zelfs vakantiedagen voor die gasten gecreeerd waarmee wij als Nederlanders ook rekening moeten houden?! serieus??!! Moet ik mijn boodschappen afrekenen bij iemand met een doek op dr kop terwijl een petje wordt gefoeid als een medewerker die op heeft.!? Pas je es aan, wij lopen ook niet in Nederlands folklore in jullie zandbak rond!

  Hoe bestaat het dat een amn zegt dat hij veilig hier is maar zijn vrouw en kinderen nog in land van ellende? Dus hij veilig en gevoed en hun mogen wel kapot geschoten worden en niemand vraagt zich af wat hij hier doet?????Dat er iets niet klopt aan dat verhaal??????

  Den Haag wake the fuck up and smell the coffee!!!!!

  Straks moeten de kleuters van nu arabisch gaan leren omdat de nederlandse taal niet meer als hoofdtaal geldt. !!
  Fietsen die uit de voortuinen worden gejat kunnen we terugvinden in de stalling van het asielzoekers centrum en ach wat zijn ze toch zielig! Neem ze in huis, geef ze je kleding…..toe maar Den Haag, ga maar door met aanbieden van ons land en de geneugten, vertel ze maar goed waar ze alles vandaan kunnen halen en hoe ze hun familie hierheen kunnen halen! Wie zijn die suckers die met hun naieve kop overal intrappen? Nederland het 5 rijkste land? Dat duurt dus niet lang meer

  Like

 168. Pingback: Top 5 best gelezen artikelen op “E.J. Bron” in 2015! | E.J. Bron

 169. Pingback: INTEGREREN! | eunmask

 170. Pingback: Asielzoekers eisen: gratis tabakswaren, beter eten, beter onderkomen, betere kleding

 171. Dennis Eijs zegt:

  Het is niet te vreten, en te weinig? Dus je wilt meer eten wat je niet te vreten vindt?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s