CARTOON: Het ramadan gevoel

Screenshot_101

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Bert G.”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Hypocrisie, Islam, Moslims, ramadan. Bookmark de permalink .

8 reacties op CARTOON: Het ramadan gevoel

 1. Jean zegt:

  Zouden we dat niet eens beter vragen aan de jonge meisjes en vrouwen wat “zij” denken van die achterlijke perverse ram-madam?
  Als ze vrij zouden kunnen spreken was het antwoord voor 99,95% reeds bekend.
  Meisjes en vrouwen smijt die vodden van uw lijf en leef, geniet van het leven want met die gewelddadige barbaren in jullie directe omtrek is het nooit geweten of dat leven lang duurt.
  trek zomerse kleding aan en ga shoppen en nogmaals geniet van het leven.
  Willen jullie dat niet wat jullie recht is maar noteer dan duidelijk dat jullie in onze westerse samenleving dan “ongewenst” zijn.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Onbegonnen werk, Jean: Kijk maar eens op dweil-sites als “Nieuwwij.nl”
   De bigotterie, die e dáár tegenkomt -wel vaak bekeerlingen, trouwens- doet je niet zelden schrééuwen om een teiltje!

   Like

   • Jean zegt:

    Theresa, ik weet het maar elke poging tot oproep hersengebruik is meegenomen, het is zeer moeilijk bij achterlijken, ik weet dat het dweilen is met de kraan open.
    Stel dat er een moslima zou zijn die de achterlijke bullshit islam aan haar gat veegt dan is dat toch een redding, niet?

    Like

 2. Tistochwat zegt:

  Zal nu wel extra lekker warm zijn onder zo’n zwarte tent; zal wel lekker stinken ook.

  Like

 3. peterselie1 zegt:

  Quousque tandem abutere, EUSSR-apparatsjiks, patientia nostra?

  Geplaatst op 02/07/2015 door admin

  Gaan we door de knieën voor een arrogante minderheid ? Zijn we nog in staat om weerwerk te bieden ? Of geraken we zo stilaan waar ze ons willen hebben? Bij die laatste vraag kunnen we best eens stilstaan. Wie wil ons “dààr” ? Zijn het de vluchtelingen of de collaborerende politiekers ? Of allebei ?

  De laatste maanden wordt het overduidelijk hoe de vork aan de steel zit. De eubo’s met hun “verdelingsplan van asielzoekers” hebben bij nogal wat burgers de schellen van de ogen gerukt. Zij doen er in de eerste plaats alles aan om de unie vol te stouwen, niet toevallig, met zoveel mogelijk moslims. Het is duidelijk geworden dat achter de “Arabische lente” een andere agenda verborgen zat dan welke op het eerste zicht leek.

  Ons, naïeve Vlamingen, werd verteld dat door de Navo in die landen “orde op zaken” moest gesteld worden en er een ” democratie diende geïnstalleerd te worden. De zwarte kater op kop, zette het ganse Midden-Oosten in rep en roer. De betreffende landen werden herschapen in puinhopen. De mensen sloegen op de vlucht. Naar de honingpotten van de EU. Toeval? Nee hoor !

  Als we vandaag merken dat Frontex, de bewaker van de buitengrenzen, dienst doet als “ophaaldienst” dan moet er een lichtje beginnen branden, toch ? Dan moet men toch beginnen beseffen dat het hier gaat over een opgezette, georganiseerde invasie? Opgezet en georganiseerd door een collaborerende brusselse élite. Het is zelfs geen kwestie meer van wegkijken, hier wordt bewust een continent onherstelbare schade toegebracht.

  De landen worden verplicht via een verdeelsleutel vluchtelingen te blijven opnemen. Gelukkig beginnen nogal wat landen weerwerk te bieden. Ze laten weten dat ze er genoeg van hebben om overrompeld te worden. Blijven ze stand houden is de vraag? De “dappere Belgen” met paardenbril op hun koppen vinden dat er nog wel wat ruimte is voor wat mondjes meer ! Wij dragen de slippen tot het bittere einde. Tot aan de ondergang.

  De hoofdschuldigen: de Navo, Amerika op kop gevolgd door de Brusselse slippendragers ! Natuurlijk maakt de maffia, de mensensmokkelaars, dankbaar gebruik van de laksheid van de eubo’s. Of moeten we eerder zeggen van de kansen die hen door de Brusselse élite wordt geboden? Want dààr begint het langzamerhand meer en meer op te lijken. We worden met z’n allen in ‘t zak gezet door een bende meelopers met die moslim uit Amerika. De slechtste president ooit, zeker voor Europa ! En nog hebben velen het niet door: de zelfbenoemde democratische partijen zijn verworden tot collaboratie-ondergangspartijen. De veroveringstocht is in volle gang ! De EU zet alle poorten open! In Vlaanderen worden de tafelschuimers met open armen ontvangen!

  Tijd om de ogen te openen en weerwerk te bieden in het stemhokje! (n.v.d.r. en daarbuiten.) >>>> http://nageltjes.be/wp/?p=17745#more-17745

  Auteur: Houzee

  Like

 4. Jan zegt:

  Het ramadangevoel

  Young Israeli dies from wounds suffered in West Bank shooting

  he young Israeli man critically injured in a drive-by shooting by Palestinians in the West Bank has died.

  Malachi Moshe Rosenfeld died Tuesday afternoon, less than a day after the car he was riding in with three other men came under attack on a major West Bank road near the Shvut Rachel and Shiloh settlements. The victims, all in their 20s, were returning to their homes in the Kochav Hashahar settlement after playing basketball.

  The driver and two other passengers also were hospitalized with injuries.

  http://www.jta.org/2015/06/30/news-opinion/israel-middle-east/young-israeli-dies-from-wounds-suffered-in-west-bank-shooting

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s