Ruzie om belastingverhoging wegens asielzoekers

Screenshot_6

(Vertaling: E.J. Bron)

De financieel beheerder van het stadsbestuur van Mettmann, Reinhold Salewski, heeft zich ervoor verontschuldigd de jongste verhoging van de onroerendgoedbelasting gerechtvaardigd te hebben met de stijgende kosten door asielzoekers. “Ik geeft toe dat dit heel ongelukkig verlopen is”, zei Salewski tegenover de “Rheinische Post”. Hij zou de afgelopen jaren al een hele serie redenen voor belastingverhogingen genoemd hebben. Dit jaar zou hij hebben besloten om, behalve de derving aan inkomstenbelasting, ook de gestegen kosten voor asielzoekers te noemen.

De motivering van het stadsbestuur heeft voor verontwaardiging gezorgd. “Dat geeft aan rechts-populisten en tegenstanders van een menswaardige asielpolitiek meer argumenten, verdoezelt de ware oorzaken van de begrotingssituatie en zorgt voor sociale onrust”, waarschuwde het raadslid van de Groenen, Hanne, Steffin-Özlük.

Belastingverhoging zorgt voor protesten bij de burgers

Ook de linkse vereniging “Mettmann tegen rechts” had kritiek op het stadsbestuur. “Achter de 1,5 miljoen euro zitten meer dan 300 mensen, die op grond van terreur, oorlog en leed uit hun thuislanden moesten vluchten. Als je ook maar een beetje begrijpt wat ieder van hen meegemaakt moet hebben of men probeert zich in hun situatie in te leven, dan zou iedereen hiervoor begrip moeten hebben”, werd er in een verklaring gezegd.

Volgens de “Rheinische Post” hadden de autoriteiten geschreven: “De stad moet meer dingen betalen. De uitgaven voor asielzoekers blijven duidelijk stijgen. Inmiddels besteedt de stad Mettmann hier jaarlijks 1,5 miljoen euro aan.” De belastingverhoging zorgde bij veel burgers voor woedende reacties.

Bron:
https://jungefreiheit.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Populisme", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Censuur, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Groenen, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Ruzie om belastingverhoging wegens asielzoekers

 1. luckybee zegt:

  Geen moslim asylzoekers geen gerusied over belastingsverhoging, vrede en Harmony in Den Haag; is dat niet heerlijk?

  Like

 2. Cathja zegt:

  Laat álle burgers maar eens woedend worden! Laat ze maar duidelijk maken dat ze geen belastingverhoging accepteren omdat het gemeentebestuur geen rem zet op het binnenlaten van nóg meer vluchtelingen.
  Het is overal hetzelfde liedje: komt men als overheid (plaatselijk of landelijk) geld tekort? Dan halen we dit gewoon weg bij de bevolking. We eisen, we vragen niets.

  In wát voor een wereld leven wij? Overal onrust, ontwrichting en oorlog! Oorlog kun je niet altijd voorkomen, maar onrust en ontwrichting vaak wel. Het valt de overheid dan ook aan te rekenen als de burgers in opstand komen als ze zich onheus bejegend voelen.
  Begrip voor de eigen bevolking moet prioriteit nr. 1 hebben.

  Like

 3. Jan zegt:

  De enige oplossing is dus een burgeroorlog tegen socialisten. Wrang, maar waar.

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Hetzelfde speelt hier in Nederland doch word niet benoemd.
  Die € 36.000,- per asielzoeker per jaar worden toch echt door ons opgebracht, dit ten koste van voornamelijk onze bejaarden…

  Like

 5. Theodoor zegt:

  Ook hier geldt; De socialisten maken meer KAPUT dan je lief is.

  Like

 6. Anneke zegt:

  Het is een grote schande, wat kunnen wij niet doen met dit geld voor onze eigen bevolking, ook wij krijgen straks weer de ene na de andere verhoging en maar die “zielige” mensen binnen blijven halen…..

  Like

 7. jungleelephant zegt:

  “Verdoezelt de ware oorzaak”volgens de Groenen!!!Nee,het legt de ware oorzaak juist bloot!Zoals overal!Moesten de Europeanen niet miljoenen parasieten onderhouden,waren er geen geldproblemen!En heel veel andere ellende ook niet!

  Like

 8. nikontino zegt:

  Dit is op Nikontino's Blog herblogd.

  Like

 9. jack vd Veen zegt:

  De Witte Reus wast witter dan wit, laten we de witte reus maar weer introduceren. Toen was alles nog sociaal en leefbaar namelijk.

  Like

 10. Jan zegt:

  Hij heeft dus niets anders dan de Duitsers kafirs djizja opgelegd en de idioot heeft het zelf niet door. Zwakzinnigheid is is een synoniem voor socialisme

  Like

 11. Pingback: Wordt Duitsland een tentenkamp? | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s