Wordt Duitsland een tentenkamp?

Screenshot_1

(Vertaling: E.J. Bron)

“Ongeveer tien dagen geleden hadden we informatie dat we moesten rekenen op 3000 vluchtelingen per dag”, zegt Margit Gottstein, staatssecretaris op het ministerie van Integratie in de Duitse deelstaat Rheinland-Pfalz. Maar dat was weer eens te laag geschat, want toen stonden er 4000 voor de deur. Dagelijkse gang van zaken in de instelling voor eerste opvang Ingelheim in Rheinland-Pfalz. Er werden 50 trucks met grind besteld om een weiland te veranderen in een tentenkamp. Tenten zijn inmiddels schaars.

Ook in het oosten van de republiek worden nieuwe tenten opgezet, omdat de vooraankondigingen van het aantal asielzoekers te laag waren. Op de korte termijn heeft men 1300 plaatsen nodig. Daarbij wordt volgens “BILD” heel “samenzweerderig en stiekem” gehandeld. In Chemnitz-Ebersdorf werd een tentenkamp in een mum van tijd van 20 naar 80 tenten uitgebreid. Andere tenten staan bij de politie, die nu dag en nacht haar eigen terrein tegen diefstal moet bewaken.

De deelstaat Beieren plant heel bewust nieuwe tentenkampen om dichtbij de grens de illegalen van de Balkan-route op te vangen. Daar moeten binnen twee weken de asielprocedures worden verwerkt. De Groenen gaan volledig door het lint. De tentenkampen moeten over uiterlijk drie maanden gereed zijn. Eindelijk eens een verstandig idee. Nog beter zou echter zijn om grenscontroles in te voeren, zodat ze helemaal niet uit veilige derde landen kunnen binnenwandelen.

De “FAZ” beschrijft dat de asielindustrie op instorten staat:

De deelstaten Rheinland-Pfalz, Schleswig-Holstein, Hessen of Brandenburg moeten inmiddels teruggrijpen op noodoplossingen zoals tenten, wooncontainers of sporthallen. Ook Baden-Württemberg, Beieren, Sachsen-Anhalt of het Saarland melden dat in hun opvangcentra de grenzen van de capaciteit bereikt zijn. In Niedersachsen en Nordrhein-Westfalen is eveneens sprake van grote problemen. Meerdere deelstaten willen met het oog op de toeloop extra centra voor eerste opvang openen. Volgens de vergadering van de afgevaardigden uit de steden is er in het hele land sprake van een tekort van meer dan 40.000 plaatsen in de onderkomens in de deelstaten. Lohse zei dat enkele deelstaten daarom de vluchtelingen bijzonder snel naar de steden en gemeenten zouden doorsturen. (…) Diegenen wier asielaanvragen worden afgewezen, moeten direct vanuit de eerste opvang naar hun thuislanden worden teruggebracht en al helemaal niet aan een gemeente worden doorgegeven. Zover is men echter nog lang niet.

Navenant veel asielbedriegers komen in de gemeenten aan en moeten daar op kosten van die gemeenten ondergebracht, gekleed, gevoed en van zakgeld voorzien worden. Dat zullen de burgers vroeger of later gaan merken.

Actuele meldingen betreffende tentenkampen voor asielzoekers: Brandenburg, Duisburg, Eisenhüttenstadt, Bremen, Herne, München.

Toestanden in de eerste opvang in Harburg:

 

Het kan echter ook anders: op de prachtige locatie Chiemsee wordt nu opnieuw een gymnasium veranderd in een asielkamp. Vakantiegangers aan de Chiemsee zouden heel goed op hun waardevolle spullen moeten letten.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, asielwaanzin, Duitsland, Immigratie, Krankzinnigheid, Overheid, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Wordt Duitsland een tentenkamp?

 1. leefbarbaar zegt:

  Het blijft vreemd dat de overheid niet in staat is de toestroom van kanslozen te stoppen. Niet in staat is te bedenken hoeveel mensen ze gaan opnemen en onderhouden. Niet in staat is om daar een democratisch debat over te houden en iets te beslissen.
  Nu komt de tsunami over de dijken en heeft de overheid daar geen enkel antwoord op, of men laat bewust ons land volstromen om ons land op te heffen.
  Vol = vol. Zelfs enkele idioten van GsL, die nu fijn de grutto willen behouden, beseffen dat je alle polders vol moet zetten met woningen, wanneer je de grenzen niet sluit. Is de grutto de pineut, wij dan ook.
  Het is tijd voor een visie. Hoe moet Nederland er uit zien over 10 jaar? En dan zou het ook goed zijn om te weten hoe men in Brussel denkt hoe het Vierde Rijk er uit moet zien over 10 jaar. Dan weten we meteen of de laatste invasie gepland is of niet.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Ik vraag me af hoe lang het nog duurt eer de Duitse bevolking in opstand komt. Wie wil dit nu in zijn stad of dorp? Als je zoveel immigranten binnenhaalt, betekent dit ook een gevaar voor de plaatselijke bevolking, die nu hun have en goederen extra zullen moeten bewaken! Weg is je rustige leventje!
  Ook de toeristen aan de Chiemsee moeten goed op hun kostbare spullen letten. Dit kun je toch niet verkopen aan toeristen? Die verwachten in Duitsland niet dezelfde toestanden aan te treffen als in sommige Afrikaanse landen, waar plunderingen aan de orde van de dag zijn. Dit is Duitsland!

  De enorme overlast die de vluchtelingen met zich meebrengen moeten we niet onderschatten. Wat ik zeer onjuist vind, is dat de bevolking mee moet betalen aan de kosten van opvang en onderhoud van deze asielbedriegers! Hoe lang pikken de burgers dit nog? Waarom bezuinigt de overheid niet op de post ‘ontwikkelingssamenwerking’? Of waarom komt Brussel niet over de brug met een pot met geld? Wel dwingend opleggen dat landen vluchtelingen op moeten nemen, maar de landen ondersteunen met een flinke som geld is er niet bij.
  Nee, dat geld kunnen ze nu natuurlijk niet missen, want er moet een peperduur servies worden aangeschaft, plus tafelzilver. Dat heeft de hoogste prioriteit,
  Duitsland zal steeds dieper in de ellende zakken, als ze niet direct beginnen met uitzetting van de 600.000 illegalen, die de staat miljoenen per jaar kosten. Ook toeristen zullen Duitsland gaan mijden als ze zich daar niet meer prettig voelen, en dat scheelt op jaarbasis ook een enorm bedrag.

  Het einde is nog niet in zicht. Er worden nog veel meer vluchtelingen verwacht. Het is te hopen dat er een paar moedige mensen opstaan die zeggen: “genoeg is genoeg”. Niemand meer binnenlaten.
  En laten we weer grenscontroles gaan uitvoeren. Niet iedereen kun je daarmee tegenhouden, maar het is beter de grenzen te sluiten dan vluchtelingen de kans geven om heel Europa door te reizen, zonder dat iemand hen opmerkt en controleert.

  Like

  • Hendrik M. zegt:

   Elke cent die de €U uitgeeft is eerst dubbel of meer, onder dwang van u afgenomen…
   Wat Nederland of een Nederlandse gemeente bekostigd of subsidieerd is ook onder dwang van u of uw medemens afgenomen.

   Like

 3. luckybee zegt:

  Als de Duitsers niet lukken zal hun Marxistische partijen te verslaan,dan zullen ze Nederland na lopen, en wordt daar net zo belabbert als hier bij ons.De CSU was eens ten tijde van Johannes Strauss een goeie echte duitse partij. Dat is zo te zien verledentijd.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Johann(es) Strauss Sr. èn Jr. waren 19de Eeuwse Oostenrijkse componisten, lucky’; ik vermóed zomaar, dat je Franz Joseph Strauss bedoelt……
   En Duitsland Nederland ‘nalopen?’ Zou het ondanks alles tóch niet omgekeerd kunnen zijn? Zelden zó ’n rampzalig asielbeleid aanschouwd als dat van Duitsland!

   Like

 4. Tistochwat zegt:

  Wat valt hier verder nog over te zeggen? Alles is al gezegd.
  Zelfs al zou de instroom van die ‘vluchtelingen’ stoppen, is er geen redden meer aan want de ‘asielzoekers’ die al binnen zijn, raken we nooit meer kwijt.
  Op een gegeven moment begint de grote nietsontziende plundering van en moord op onze bevolking door de indringers…

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Hoelang blijven wij burgers de waanzin van politici accepteren ????

  Like

 6. Drs.P. zegt:

  @Koddebeier & @ Cathja:
  Bijna niemand is te vertrouwen in NL, het is hier een groot verradersnest, probeer maar wat op te zetten, nsb-ers all over the place.
  Dus acties kunnen alleen van hele kleine groepjes komen zonder internet contact!!

  Like

 7. Wachteres zegt:

  Ik ben bang dat nog meer mensen met de realiteit te maken moeten krijgen, voordat de bom barst.

  Like

 8. bigljohn zegt:

  Drieduizend vluchtelingen per dag minimaal, alleen al in de Duitse deelstaat Rheinland-Pfalz. Dat is op jaarbasis 1000.000 van die moslims en jihad strijders. Het word van jaar tot jaar alleen maar meer, meer, en meer ! De gezinshereniging en het fokprogramma van deze muzelmannen nog niet eens meegeteld. En alleen al in Rheinland-Pfalz. Heel Duitsland nog niet eens meegerekend, als ik het verhaal moet geloven. Op deze manier word compleet Europa op de korte duur EEN grote gore achterbuurt, waar alleen maar het recht van de Sharia geldt. Syrie en Irak toestanden alom in Europa !

  Like

 9. J. C. Th. Köhler zegt:

  Zulke tentenkampen moet Nederland ook oprichten op de Waddeneilanden. Kunnen de zogenaaamde vluchtelingen ook niet zo gemakkelijk meer verdwijnen in de illegaliteit.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 10. Aegolius cs zegt:

  Geen tenten meer aan te slepen en weilanden voor een eeuw verpest alsook de economie school en zorginstellingen. Dag sociale cohesie.

  Europa één tentenkamp… Ach zijn die vluchtelingen wel aan gewend hoor. Nog zo’n 100 miljoen Afrikanen te gaan. Even wat herscholen in gebruik en taal….

  Wie zou er niet doodziek van worden?! Voor ouderen onder ons… verloopt dat proces vanzelf, nietwaar?!

  Like

 11. Kraftavilqa zegt:

  3 à 4000 asielinvaders per dag zijn makkelijk tegen te houden door een paar man met machinegeweren en vlammenwerpers. NB. Nu is ’t nog redelijk te overzien de Europa-bestormers komen ongewapend, nu nog wel… Maar eigen land en volk verdedigen is onder ’t linksistisch -policoristisch regime verboten het regime zal dan ook noodzakelijkerwijs geruimd moeten worden aleer er vooruitgang geboekt kan worden. De bewering die ik hier plaats geldt tegenwoordig in Spanje (binnenkort in heel Europa) als een terroristische daad. Kritiek op ’t regime en de invader nu kan het nog. Binnenkort klopt de gedachten-politie bij U aan.

  Like

 12. Aegolius cs zegt:

  Niet zozeer voor Bert die het al druk genoeg heeft, maar verzoek tot vertalen mag altijd over de Duitse DDR/WDR ziel:

  25 Jahre Deutsche Einheit: Kinder, Autos, Religion – der Ost-West-Vergleich
  Ossis sind links und Wessis steinreich? Das Klischee stimmt nur zum Teil. Eine neue Studie zeigt, wie sich alte und neue Bundesländer seit der Wiedervereinigung angenähert haben – und wo es noch gewaltige Unterschiede gibt.
  Erinnern Sie sich noch an Helmut Kohls Versprechen von den “blühenden Landschaften”? 25 Jahre ist es her, dass der damalige Kanzler eine glorreiche Zukunft der neuen Bundesländer im vereinigten Deutschland beschwor. Doch was hat sich getan seit 1990? Wie haben sich Lebensverhältnisse und politische Überzeugungen in Ost und West gewandelt?
  Der uneheliche Osten;
  Angst vor Einwanderung;
  Wohlhabend im Westen;
  Frauen lieben angeblich reiche Wessis;
  Ossis allein zu Haus;
  Aufatmen zwischen Rügen und Chemnitz;
  Deutschland fällt vom Glauben ab;
  Im Rausch vereint;
  Die Ausbreitung des Sozialismus;
  Wachsender Westen;
  Zur Entstehung der Studie.

  http://www.spiegel.de/politik/deutschland/wiedervereinigung-so-haben-sich-osten-und-westen-veraendert-a-1044749.html

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Begrijp ik goed, dat U iemand vraagt, dit te vertalen? Ik wil het wel proberen:
   25 jaar Duitse Eenheid: Kinderen, auto’s, religie – De oost-west vergelijking “Ossis” zijn links en “Wessies” Steenrijk? Het cliché gaat maar ten dele op. Een nieuw onderzoek laat zien hoe oude en nieuwe Bondsstaten sinds de hereniging nader tot elkaar gekomen zijn – en waar er nog enorme verschillen zijn.
   Herinnert U zich nog Helmut Kohl’s belofte van de “bloeiende landschappen?” 25 jaar geleden is het, dat de toenmalige Kanselier een glorieuze toekomst voorspelde voor de nieuwe Bondsstaten in het Verenigde Duitsland. Wat is er echter gebeurd sinds 1990?In welke zin zijn levensverhoudingen en politieke overtuigingen in Oost en West veranderd?
   -Het onechte(lijke) Oosten;
   Angst voor binnendringers;
   Welvarend in het Westen;
   Vrouwen houden kennelijk van rijke “Wessis”
   “Ossis” alleen thuis;
   Herademen tussen Rügen en Chemnitz;
   Duitsland valt van zijn geloof;
   Verenigd in de roes;
   De uitbreiding van het socialisme;
   Groeiend Westen;
   Ter totstandkoming(Het ontstaan) van het onderzoek.

   Perfect is het waarschijnlijk niet, maar de poging is goed bedoeld.

   Like

 13. annemieke zegt:

  hoe kunnen leken zo een hoge positie bemachtigen.en landen de afgrond in helpen.

  Like

 14. Aegolius cs zegt:

  Totale Leerstandsquote auf dem deutschen Wohnungsmarkt im Jahr 2011 nach Bundesländern und nach Wohnungsart

  http://de.statista.com/statistik/daten/studie/258767/umfrage/totale-leerstandsquote-von-wohnungen-nach-bundeslaendern/

  Warum tentenkampen voor asielzoekers in West-Duitsland terwijl in de ex-DDR huizen genoeg beschikbaar zijn.

  Vanmorgen omstreeks 05:30 uur kwam deze vraag voorbij op N-tv.de en niet meer teruggevonden of herhaald.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s