Nederlandse veganiste wil in Zwitserland koebellen en kerkklokken verbieden

Screenshot_52

(Door: “kewil”- Vertaling: E.J. Bron)

Een domme koe uit Nederland genaamd Nancy Holten (kleine foto), die in Zwitserland woont, wil daar de koebellen laten verbieden. Dit verhaal doet op dit moment de ronde in de Duitse media. In Zwitserland is het verhaal al een half jaar oud en heeft gezorgd voor navenante commentaren. Diezelfde domme koe wilde in haar Zwitserse dorp ook het klokgelui van de kerk om 06.00 uur ´s morgens laten verbieden, maar dat lukte haar niet. Uiteraard is ze veganiste en vecht ook tegen wilde dieren in het circus. Wat verbeelden die traditieloze buitenlanders zich eigenlijk?

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: “kewil”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", achterlijkheid, betutteling, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, Naïviteit, Nederland, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zwitserland. Bookmark de permalink .

31 reacties op Nederlandse veganiste wil in Zwitserland koebellen en kerkklokken verbieden

 1. Republikein zegt:

  Hahaha, is haar melk zuur?
  Die kogel was verdwaald.

  Like

 2. luckybee zegt:

  Is deze Hollandse veganiste geen vreemdeling in Zwitserland?Als ik de Zwitsers kenne kunnen ze haar er uit smijten als ik me niet vergis.

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Het was begin januari dit jaar en haar dorpsgenoten hadden gelijk een “pest”-hekel aan haar.
  http://www.lematin.ch/suisse/Les-Neerlandais-rejettent-la-vegane-opposee-aux-cloches-de-vaches-/story/31831104
  Les Néerlandais rejettent la végane opposée aux cloches de vaches

  Ik hoor liever hier de kerkklok over de velden/heuvels, 3 keer per dag dan dat ik dat verschrikkelijke geluid uit die minaretten zou moeten horen, zoals zoveel mensen in NL wel moeten.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Zet dat mens als ongewenst vreemdelinge over de grens !!!

  Like

 5. aquarius4422 zegt:

  Zwitsers zijn geen mensen die zich de les laten lezen door buitenlanders.
  Wees dus niet verwonderd als ze binnenkort onder de pek en veren (of koeienmest) in Nederland aankomt.

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Tja, die veganisten dat houdt wat: Maken ons compleet te schande……
  Het was al een veganist, die Nederland op de kaart zette in de categorie ‘politieke moorden,’ nog vóór de moslims het konden doen!
  En nu hebben we hier een Nederlandse veganiste, die het presteert, de Zwitsers hun kerkklokken en hun koebellen af te willen nemen met een aanmatiging, die de moslims haar niet hadden verbeterd: Ook zij is immers niets dan ‘gast’ in dit land!
  Het laat wèl weer haarscherp zien, waar uiteindelijk alle ellende vandaan komt:: Van extreem-links, oftewel de ‘wereldverbeteraars, dús onder andere de veganisten: Met zúlke figuren in de nabijheid heeft men geen vijanden meer nodig!
  Flikkert U haar er liever meteen maar uit, Zwitserland: Haar soort is even verraderlijk als de moslims!
  Gelooft U me: Wij Nederlanders weten daar met één volksvertegenwoordiger minder uitmuntend van mee te praten!

  Like

  • Driek zegt:

   Beste Theresa, niet alle veganisten zijn zo debiel als die Nancy Holten. Ik zit tussen vegetarisme en veganisme in, vlees is voor mij uit den boze, maar ik heb niks tegen kerkklokken.

   TER UWER INFORMATIE

   Eten en drinken Israel
   De Israëlische en Palestijnse keuken is een heerlijke mix van mediterraan, Arabisch, Turks, Perzisch en joods met invloeden uit de belangrijkste herkomstlanden van joden.

   Voor vegetariërs is Israel een walhalla. Olijven, kikkererwten en yoghurt worden veel gebruikt. De meeste restaurants serveren kosher voedsel. Dat wil zeggen dat het eten volgens joodse spijswetten is bereid. Zo mogen vlees en zuivelproducten niet in een maaltijd worden verenigd of gezamenlijk worden bereid. Varkensvlees en schelpdieren zijn taboe. Ook voor moslims is varkensvlees verboden.

   Veganisme is in opkomst. Langzaam duiken er vegan eettentjes op en verschijnen er meer plantaardige producten in de schappen. Er is nog weinig onderzoek gedaan naar specifiek veganisme. Wereldwijd ontbreken er harde cijfers. Over vegetariërs is vaak meer bekend. Maar de schattingen zeggen wellicht wel iets over de ontwikkeling van veganisme.

   Ook in ons land groeit het aantal vegans. Twintig jaar geleden waren er zo’n 16.000 veganisten in Nederland. De NVV schat het aantal nu op 50.000. [1] Vooral de laatste twee jaar ziet zij een sterke toename.[2] Maar als je deze aantallen afzet tegen andere landen of tegen het aantal vegetariërs, lijken de Nederlandse veganisten nog wat achter te blijven. Nog geen half procent van de Hollanders noemt zich veganist, terwijl 4,5 procent van de mensen vegetariër is.

   Engeland en België hebben vergelijkbare cijfers, alleen zijn er net wat meer vegetariërs dan bij ons. In landen als Duitsland, Israël en Spanje leeft veganisme veel meer. De hoofdsteden zijn populaire vakantiebestemmingen onder veganisten, je struikelt er bijna over de veganistische koffietentjes.

   Onze zuiderburen zijn veel bezig met de promotie van plantaardige voeding. Inmiddels is iedere Belg is bekend met ‘Donderdag Veggiedag’ en is het ook in Gent goed vertoeven voor vegans. Mede dankzij de promotie van veganisme door de Israëlische Big Brother-winnares, heeft dit land nu waarschijnlijk het hoogste percentage vegans in de wereld (4,5 procent). Daarna volgt de VS met twee procent veganisten.
   [1] Dit is een schatting van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme. Cijfers zijn gebaseerd op ledenaantallen.

   Like

 7. Pingback: Nederlandse veganiste wil in Zwitserland koebellen en kerkklokken verbieden | Nikontino's Blog

 8. oud-marinier zegt:

  Ieder land heeft zijn tradities en gewoonten…..laten we die “netjes” in ERE houden. Dat is wat het zo verschillend , interessant en mooi maakt . Als die koebellen en kerkklokken haar zo iriteren , vraag ik me af , waarom ze zo nodig naar Zwitserland moest vertrekken ? Idd …een domme koe die vrouw. En idd, de Zwitserse immigratiedienst , zou haar onmiddelijk het land uit moeten zetten. Terug …naar eigen land.

  Like

 9. Idefix zegt:

  Ik heb ook een hekel aan wilde dieren in een circus…

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Heb je anders ook een hekel aan clowns en acrobaten in het circus? Ik las ooit een verhaal over ‘De Vijf in een kampeerwagen’ (1946) waarin de vier Kirrin-kinderen: George, Julian, Dick en Annie en Timmy, de hond, in een rondreizend circus aan de stok kregen met Lou, een acrobaat, en Tijger Dan, een clown, die allebei niet waren te vergelijken met Bassie en Adriaan!
   Lou en Tijger Dan (trouwens een rare benaming voor een clown!) waren namelijk allebei. ervaren inbrekers die overal op rooftocht gingen maar toen onbedoeld door de Vijf werden ontmaskerd. En daarna konden de twee boeven in de gevangenis hun circuskunsten gaan vertonen aan allerlei mede-gedetineerden!

   Like

 10. Jan zegt:

  Nancy Holten emigreerde naar Zwitserland.

  Maar waar veel emigranten zich zoveel mogelijk aanpassen aan de gebruiken van hun nieuwe land, verzet Nancy Holten zich tegen een Zwitsers gebruik: de koebel.

  Verzet tegen de gewoontes van je nieuwe land?

  Zwiterse koeien lopen de hele dag met zo’n bel om hun hals. En Nancy vindt de herrie die de koeien daardoor de hele dag horen koe-onterend. Behalve de afschaffing van de koebel wil Nancy ook circusdieren afschaffen en (lokaal) het autoverkeer in de dorpskern van Gipf-Oberfrick verbieden. Ook protesteerde ze tegen de kerkklokken die om 6 uur ’s ochtends worden geluid.

  http://www.expatmam.com/2015/06/emigrant-in-zwitserland-nancy-holten.html

  Veganerin Nancy Holten fordert die Ruheabteile in den Zügen zurück
  http://www.badenertagblatt.ch/aargau/kanton-aargau/veganerin-nancy-holten-fordert-die-ruheabteile-in-den-zuegen-zurueck-129269764

  Heiliger Bimbam: Nancy Holten bringt die Glocken nicht zum Schweigen
  http://www.aargauerzeitung.ch/aargau/fricktal/heiliger-bimbam-nancy-holten-bringt-die-glocken-nicht-zum-schweigen-128774331

  Like

 11. Hendrik M. zegt:

  Blij dat die vaginiste daar zit en niet hier; we hebben al teveel van dat soort wereldverziekers.

  Like

 12. Scheerzeep NU zegt:

  Kerkklokken, klokgelui. Dat is daar traditie. Ook onder koeien.
  Hier was het traditie dat op vrijdag niemand opriep voor gebed. Als je daar nu tegen demonstreert ben je islamofoob. Nancy Holten is ook een foob, een klokgeluifoob. En die arme koeien worden als object in haar projectieve identificatie het slachtoffer van dat koebel gelui. Waar die Nancy fobisch voor is is in Zwitserland traditie.
  “Hoe vang je als koe een haas,” vraagt psycholoog Koetje zich af.

  Like

  • Jan met de Pet zegt:

   “Hoe vang je als koe een haas,” vraagt psycholoog Koetje zich af.
   Dat is nog al simpel,de koe verstopt zich achter een boom en doet net of die een wortel is

   Like

   • Scheerzeep NU zegt:

    “Misschien vindt die haas een andere wortel wel verleidelijker”, denkt psycholoog Koetje.

    Like

 13. Jules Vismale zegt:

  Nancy Holten is gewoon een domme gans die de klokken in Zwitserland wel hoort luiden maar niet weet waar de klepels hangen! Dat ze veganist is zouden de moslims wel waarderen maar heeft ze nou ook het lef om in een streng islamitisch land op een bombastische manier te verkondigen dat vrouwen beter zijn dan moslims, dat de islam een fuck-geloof is, moslims stommer zijn dan het achtereind van een varken en dat moskeeën een stel walgelijke misbaksels zijn waar ziekmakende haat tegen het westen wordt geprediceerd?
  Misschien had zij eigenlijk beter de strip van Tom Poes uit 1959 kunnen gelezen, genaamd ‘De dolende heer’, waarin duidelijk wordt gemaakt hoe moeilijk het is om anderen je gewoontes op te leggen of andersom. Dit verhaal bestond uit twee delen waarin Oliver J. Bommel samen met Tom Poes een stel rovers versloeg met een reusachtig spaarvarken dat als Paard van Troje fungeerde. Helaas werd Bommel hierdoor zo arrogant dat hij tot baron wenste te worden benoemd en de koning (een leeuw) stuurde hem naar de burcht Dorbar in de sombere en angstaanjagende streek Dorreveen en Barwou. Daar werden Tom Poes en Bommel opgewacht door een beleefde maar norse boswachter en een stel bedienden (gieren) die eveneens beleefd en somber bleken. Bommel wilde daar alles gezellig maken maar de norse bedienden hielden zich daar echter aan strenge en ijskoude gebruiken waardoor Bommel als baron niets meer had te vertellen. Toen hij door de norse knechten verplicht werd om een week in een gouden harnas op een berghelling te vertoeven was voor Bommel de maat vol en wist hij er, via een list van Tom Poes, vandoor te gaan.
  En ik weet absoluut dat als Nancy Holten de strenge voorschriften van de radicale islam op haar dak krijgt zij zeker NOG mijlenver van hen verwijderd wil zijn dan van de EU- en islamhatende Zwitsers! Deze laatsten zijn namelijk mensen van mijn hart en zij hebben dankzij een referendum zelfs de bouw van minaretten (torens van moskeeën) in 2009 tegengehouden! Laten we anders gewoon deze vervelende zeurkous van een Nancy Holten een flink pak voor haar broek geven en op de rug van een Zwitserse koe afvoeren en dan zijn ze daar tenminste nog mooi vanaf ook!

  Like

  • Driek zegt:

   Jules Vismale zegt: Dat ze veganist is zouden de moslims wel waarderen maar heeft ze nou ook het lef om in een streng islamitisch land op een bombastische manier te verkondigen dat vrouwen beter zijn dan moslims, dat de islam een fuck-geloof is, moslims stommer zijn dan het achtereind van een varken en dat moskeeën een stel walgelijke misbaksels zijn waar ziekmakende haat tegen het westen wordt geprediceerd?

   Maar, beste Jules, waarom moet die vrouw dat allemaal in een islamitisch land gaan verkondigen? Nancy Holten is een veganist, en daar is niks mis mee, en u moet er niet allemaal andere dingen aan verbinden. Ja, Nancy Holten is een beetje de weg kwijt, dat zie je wel vaker bij dit soort figuren, maar ook in de wereld der veganisten tref je weer allerlei stromingen.
   Zo willen de echte veganisten geen leren schoenen dragen, dus alles wat van een dier afkomstig is. En weer andere veganisten trekken zich daar niks van aan. Die doen het uit gezondheidsoverwegingen en om andere redenen. Zoals Driek. En zo is er altijd wel wat.

   U stripverhaal kon ik niet helemaal volgen, ik was heel vroeger een lezer van Olivier B. Bommel, ik heb ze nog in de kast staan, maar aan alles komt een eind. Ook aan Bommelverhalen. Daar kan Tom Poes geen list meer voor verzinnen!

   Trouwens Nancy Holten vind ik niet onaantrekkelijk, dus een pak voor haar broek wil ik haar gaarne geven, een flinke afstraffing lijkt mij wel op zijn plaats.

   Like

 14. Pegidafan zegt:

  Ik snap het denk ik wel die kerkklokken en koebellen zijn natuurlijk een belediging van moslims , kruizen weg , kerkklokken weg ,koebel weg . als ze dat wil moet ze naar een ander land emigreren , en doe dan maar gelijk naar het kalifaat ,bij hoeverlaken links af.

  Like

 15. Frans Brassens zegt:

  Zeer vermoedelijk neemt dit vega-mormeltje geen voedingssuplement in om haar tekort c.q. gebrek aan vitamine B-12 te compenseren. Deze vitamine wordt uitsluitend geleverd door dierlijke producten en veganisten nuttigen daarvan totaal niets. Bekend is dat een B-12 tekort/gebrek diverse ziekteverschijnselen kan veroorzaken -en dat ook doet- waaronder met name ook psychische afwijkingen. Geen grapje, maar feit. Dit kon wel eens de verklaring zijn van haar tamelijk gestoorde (én arrogante) gedrag.

  Like

  • Driek zegt:

   Frans Brassens zegt: Zeer vermoedelijk neemt dit vega-mormeltje geen voedingssuplement in om haar tekort c.q. gebrek aan vitamine B-12 te compenseren.

   Beste Frans, gelukkig gebruik ik voedingssupplementen, waaronder B – 12.
   En veganisten zijn veelal goed op de hoogte met hun dieet en gebruiken allerlei voedingssupplementen, ik ben er daarom nog niet zo erg aan toe als die Nancy Holten. Wel doe ik af en toe een beetje vreemd. Doch dat kan ook de leeftijd zijn.

   Like

   • Frans Brassens zegt:

    We hadden het dan ook over dat mormeltje, Driek. Niet over veganisten in het algemeen. En zéker niet over jou.
    Dat vegetariërs en veganisten over het algemeen hun eventuele tekorten wel aanvullen is me bekend. In genoemde groepen bestaat (heel) vaak meer ‘kennis van zaken’ betreffende voeding dan elders.

    Like

 16. louis-portugal zegt:

  Sorry zwitsers.
  Ook in Nederland worden RARE mensen gevormd.
  Ik vind het wel getuigen von een onmetelijke arrogantie om daar zoveel herrie over te maken dat ze al veel voorpaginas van internationale kranten mee haalt.
  En wij willen dat moslims zich aanpassen aan onze gewoonten i.p.v. hun eigen eisen door te drijven.

  Like

 17. Jean zegt:

  Nancy Holten (kleine foto)??? Ik dacht dat de grote foto die Nancy Holten was….?
  Ze is nog dommer dan die koeien, misschien kunnen we beter een bel rond haar nek binden dan kunnen we de deuren sluiten als die idiote koe het huis nadert.

  Like

 18. Driek zegt:

  Frans Brassens zegt: In genoemde groepen bestaat (heel) vaak meer ‘kennis van zaken’ betreffende voeding dan elders.

  Ik had dat al begrepen, beste Frans, dat het niet op mij sloeg.
  Inderdaad houden wij ons intensief bezig met voedingsmiddelen, geen frisdranken, geen kant en klare voedingsmiddelen uit blik, pak of pot, omdat daarin meestal de E stoffen inzitten en de conserveringsmiddelen. Vooral E 621 – het Monatriumglutamaat – is puur vergif. Maar het zit bijna overal in. Over vliegtuigmaaltijden wil ik het niet eens hebben.

  In het boek van Fabien Perucca en Gerard Pouradier, “De vuilnisbelt op je bord”, wordt beschreven welke rotzooi er in onze dagelijkse voedingsmiddelen wordt gestopt. Het is werkelijk ongelooflijk. Vooral pizza’s uit de supermarkt zijn gif pakketten.

  Ook het boek van Susan Lewis, ” Voeding en Allergie”, is huiveringwekkend, na het lezen van beide boeken ben je heel kritisch met voedsel. Je eet in ieder geval dan nooit geen vlees meer.
  Beide boeken staan op internet.

  Like

 19. Jean zegt:

  Geachte reageerders,
  Dagelijks lees ik de artikels en de reacties met enorm plezier, betreffende dit artikel doe ik een voorstel, schrijf uw reactie naar een politieker of partij in Zwitserland, ik doe dat al jaren naar landen die iets uitvoeren of invoeren dat niet door de beugel kan, zo geeft u steun aan die politieker of partij.
  Daar het nu over die troela gaat die naar Zwitserland is getrokken heb ik mijn reactie (omgezet in het Duits via Google Translater) gestuurd naar de Rechts Zwitserse partij nl. de SVP
  Dat kunnen jullie ook, stuur het naar
  gs@svp.ch

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s