De NAVO en Rutte = ISIS

Screenshot_12

(Door: “Fubar”)

Trainingskampen voor ‘gematigde rebellen’ in Jordanië en Turkije. Wapentransporten naar diezelfde gematigde rebellen, die twee weken later in ene Al-Qaeda of ISIS blijken te zijn. De coalitie die vijf lullige bommetjes per dag afwerpt, terwijl ze Saddam er in drie dagen onder had en nu beweert er drie jaar voor nodig te hebben. De luchtmacht van diezelfde coalitie, met de beste spionage satellieten ter wereld, die niet ingrijpt als ISIS naar Palmyra en Ramadi oprukt en verovert. De steun van de NAVO aan Turkije, dat de enige effectieve grondmacht tegen ISIS platbombardeert, namelijk de Koerden. Saoedi-Arabië, dat in een week meer bommen afwerpt op Jemen dan de coalitie in een jaar op ISIS.

Er rest al tijden maar één conclusie: de NAVO = ISIS.

Lees verder>>>
(h/t “Bert G.”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in ISIS, NAVO, Nederland, Turkije. Bookmark de permalink .

21 reacties op De NAVO en Rutte = ISIS

 1. Zoals de Navo in oost-Oekraïne tekeer ging met zijn manschappen met hakenkruizen op hun helmen en hakenkruizen getatoeëerd op hun lijf en ook gebruik maakten van de Isis,want geld doet wonderen, verbaast het me niets,net als die Erdogan bij Europa als bondgenoot willen.Koppen afhakten van soldaten in oost -Oekraïne,die aan de moeders bezorgden is dat zeker geloofwaardig.Vrijheid van meningsuiting is er daar niet meer bij, zelfs het woord Rus hoort verbannen. Zulke lieverdjes waren het in Afghanistan en Irak ook niet tegenover hun gevangenen,vernederen zijn ze heel erg goed in. Onschuldige burgers zomaar lukraak doodschieten zijn ze heel goed in.

  Like

 2. Als ik die ene Echte was zou Ik me de ballen uit de broek lachten over zoveel onbenul, dat ze denken dat Ik partij trek. Is niet slome duikelaars Al wat is Mij, zou Ik dan vragen? En denken jullie met je kleine breintjes niet dat Ik al die halvezolen die valse profeten aanbidden die onder Mijn vlag al duizenden jaren de zakken lopen te vullen, elkaar niet de nek liet afsnijden zoals een oplettend Weter van Mij zal opvallen, zou ik dan schuimbekkend schreeuwen? Dus bemoei je er niet mee, sodeju, als Ik even bezig ben. En, zou Ik, als ik even Hem was brullen, hoor op Broeder Breinbrouwsels, volg zijn advies en kijk op een dag als vandaag, die je zomaar van Mij geschonken krijgt, gratis en voor niets, op het oppervlak van een heldere put en aanschouw Mij, godeverredomme!

  Like

 3. luckybee zegt:

  Assad is de enige kracht in het MO dat wij moeten steunen; voor moslims is hij de aanhanger van Iblis (Lucifers) Heeft Mohammed gezegd toe hij dood ging.De enige die de Christenen en Jasidi’s beschermd.

  Like

  • Jaantje zegt:

   Niet alleen voor de moslims is hij de Demon/lucifer maar ook voor het westen en zijn burgers lees deze site maar na.
   Af en toe wederijvert een Poetin met Assad om de titel van het ultieme kwaad.
   Gros van de mensen is nu eenmaal manipuleerbaar.

   Like

 4. Thoth zegt:

  Tja, wij hebben maar 6 vliegtuigen in Jordanië en de islamitische Turkije bombardeert de PKK, die juist de ISIS bestrijdt… Inderdaad het schiet niet veel op. En dat nog wel, terwijl wij hier veel moslim-migranten die in de bijstand zitten en die bij elkaar zo’n 6 miljard p/j kosten. Maar goed, Pechtold heeft gezegd op een zgn. ‘humoristische’ wijze, dat het juist goed is dat de Nederlandse soldaten nu ‘pang, pang’ moeten roepen omdat hun munitie op is…

  Like

  • Is er een Surinamer aan boord? Want dat ‘pang pang’ doet mij toch sterk denken aan het takki-takki woord voor conjo, als in ‘joe mah pangpang’ of ‘babi pangpang’. Was dat misschien van de Zwarte Pietenelite de eis aan de Nederlandse Staatshalvezolenelite dat onze soldaten zichzelf en het complete Volk belachelijk moesten maken door ‘Kudt-kudt-kudt’ te schreeuwen bij elk schot? Ik sta echt nergens meer van te kijken.

   Like

 5. Hans zegt:

  Follow the money.

  Like

 6. Vederso zegt:

  In de Tweede Golfoorlog vloog de coalitie 10.000 bombardementsvluchten in één maand tijd. Nu max. 2000 in een half jaar tijd en komt 80% van de “sorties” terug met alle wapens nog aan boord omdat men geen doelen kon vinden; is de officiële verklaring. Daar heeft Fubar een punt. Blijkbaar wil het Westen deze oorlog (want dat is het) niet winnen.

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Voorlopig nog niet , ze hebben nog een functie in het destabilisering proces, en er moeten nog wat landen op de schop .

   Bombarderen ach in sommige gevallen best nuttig ,maar met wat Gunships, apache,s en meer van die gein, kan je ze bij de duizenden per dag uitnemen .

   Ze hebben geen luchtmacht, dus air overwicht is gegarandeerd.

   Wel wat vreemd dat Turkey nu zijn No Fly zone heeft gekregen .

   Wat ook niet vergeten dient te worden dat er ook steun voor ze is vanuit de lokale bevolking, daar lullen we maar niet over want dat zou de narative van de vreetzame islaam teniet doen, en dat kunnen we natuurlijk niet hebben .

   Maar we worden lekker klaargestoomd voor een nieuwe orde.dat zal nu toch zo langzamerhand wel duidelijk aan het worden zijn .

   En straks allemaal heel hard onze redders bedanken hoor !

   Op de puinhopen van een samenleving is het goed bouwen .

   Like

  • Jaantje zegt:

   Heel goed gezien.
   Zolang Assad niet dood is en Syrië niet kapot is gaan we door en blijft ISIS daar doch de tijd dringt want ISIS het huurleger van het westen had allang massaal even verderop aan de gang moeten zijn in de Oekraïne en dan ….vul dat maar zelf in.
   Hebben het druk onze ‘hulpverleners’.

   Like

 7. Pogo zegt:

  Ik kom niet op iets anders dan de conclusie dat er bewust chaos gecreëerd wordt.
  Brussel, het opgeven van je eigen soevereiniteit, de opgedrongen marktwerking die desastreuze gevolgen hebben voor de consument, bezuinigingen/hervormingen op allerlei vlakken maar ondertussen de asielcentra’s vol laten stromen. De burgers zien en behandelen als een melkkoe, de islam in Nederland haar gang laten gaan en ga zo maar door.
  15 jaar geleden waren bepaalde zaken helemaal niet bespreekbaar en nu wordt het je gewoon door je strot gedouwd als of het de normaalste zaak is.
  Ik krijg het gevoel dat er ergens naar toe wordt gewerkt en dat ziet er niet positief uit.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Pogo: 12.35. uur. Dat heeft U goed gezien. Sleutelwoorden hier zijn: Socialisten, Christen-Democraten, en Liberalen, die zich VERKOCHT hebben aan de RODE FASCISTEN in Brussel, de BILDERBERGMAFFIA, en de lakeien van de NWO. We gaan nog wat meemaken, Pogo.

   Like

 8. Dit wordt door de, ik noem ze gemakshalve maar even, Yanken allemaal geinitieerd om hun traditionele slagveld alvast te destabiliseren en om te ploegen voor de naderende strijd tegen de Russen en de Chinezen die ongetwijfeld op de Laagduitse Hoogvlakte zal worden uitgevochten. Laat ze elkaar daar eerst maar eens flink uitmoorden is het plan dan hebben ze geen tijd om te zien wat er allemaal aan het gebeuren is. Nog even en dan liggen onze soldaten weer zoals damahls in 1945 met houten geweertjes en milieuvriendelijke verfgranaten met hun pik vastgevroren in de kloterige klei dit moeras te verdedigen waar je je op elke straathoek stoot tegen van die roestige vastgelopen autootjes waar Geert het al eens over had.

  Ik blijf erbij: De enige goede verdediging van een gebied is terugtrekken zoals de Russen dat deden, alles wat niet mee kan in de fik steken, de vijand kapot laten vriezen of uithongeren, en als ze dan om genade schreeuwen een paar Big Ones er bovenop en dan na een paar jaar heb je met wat schoffelen een prachtig vaderland terug. Klinkt ingewikkeld maar ik ben dan ook een bekende militait strateeg.

  Like

 9. Voor mensen die het al te letterlijk nemen wat ik schrijf (klachten over gehad): militait = militair.

  Like

 10. jungleelephant zegt:

  Pak hem effe in,Rutte:die kun je in je zak steken!Landverrader!

  Like

 11. Fubar zegt:

  Van mij krijg je complimenten hoor Brouwsels. Ik vind ze weer prachtig, je comments.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s