VIDEO: Inwoners van Calais praten over de realiteit betreffende de islamitische illegalen

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Vederso”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, discriminatie, Eurabië, EUSSR, Frankrijk, gezond realisme, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO: Inwoners van Calais praten over de realiteit betreffende de islamitische illegalen

 1. jungleelephant zegt:

  “Getraumatiseerd”?????Ja,dat zijn wij ook zo onderhand,van alle dagelijkse ellende!

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Zo zie mensen als de shit uitbreekt laat de overheid en de politie gewoon barsten en als je lijf, je naasten en eigendommen wilt beschermen word je behandelt als een crimineel !!

  Like

 3. Oxymoron zegt:

  Asielopstoot in België: ernstig, maar niet nieuw

  De asielopstoot in België is ernstig, maar niet dramatisch én vooral niet nieuw. Dat zegt het commissariaat-generaal voor de Vluchtelingen (CGVS). In 2000 was de asielpiek groter dan vandaag. “Maar nu zullen veel meer mensen hier blijven”, klinkt het.
  60 miljoen mensen op de vlucht wereldwijd. Al bijna 200.000 die dit jaar via gammele bootjes Europa bereikten. België dat het aantal opvangplaatsen in één klap met 10.000 stuks optrekt: de angst slaat velen om het hart dat ons land op een ongeziene manier overspoeld wordt door asielzoekers.

  Eind juli stond het aantal asielaanvragen in ons land op zo’n 15.000. Op basis van de sterke stijging van de jongste maanden, kan dit resulteren in een jaartotaal van 35.000 voor 2015. Dat zou meer dan een verdubbeling zijn tegenover pakweg 2013. Maar ooit zagen we grotere pieken. In de nasleep van de Balkan-crisis klopten in 2000 liefst 42.691 mensen aan. “We moeten alert blijven, maar de toestand is dus niet onbeheersbaar”, zegt Dirk Van den Bulck van het CGVS. “Onze diensten zijn ook beter voorbereid: er is opvangcapaciteit, de procedures zijn versneld en er is een correcte selectie.”

  Ook opvallend: we zijn niet dé hotspot van Europa. “Zweden, Duitsland, het VK en Nederland hebben momenteel een grotere aantrekkingskracht.” Mogelijk omdat asielzoekers bij aankomst in België alleen opvang krijgen, maar geen geld.

  Toch is de blijvende impact op onze samenleving nu groter dan in 2000. Van den Bulck: “Toen werd de grote meerderheid teruggestuurd, omdat het om economische migranten ging. Nu gaat het voornamelijk om oorlogsvluchtelingen en erkennen we pakweg 60 procent van de aanvragen. Dat stelt ons land voor grote uitdagingen inzake huisvesting, integratie en jobs.”

  Bron
  http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/2424475/2015/08/16/Asielopstoot-in-Belgie-ernstig-maar-niet-nieuw.dhtml

  Like

 4. Benesha zegt:

  Fantastisch gezegd!

  Like

 5. Marc zegt:

  De nationale reactie zal huidige staatstructuren beëindigen: het volk neemt haar soevereiniteit opnieuw in bezit!

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  En deze ellende , de tsunami van instroom van migranten, gaat gewoon door. Alles volgens de plannen van de EUSSR, Bilderberg en de NWO! Het houdt niet op, niet vanzelf!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s