VIDEO – Radicale islam: de gevaarlijkste ideologie

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Vederso”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, islamitische ideologie. Bookmark de permalink .

5 reacties op VIDEO – Radicale islam: de gevaarlijkste ideologie

 1. Jean zegt:

  Wat men ook nog allemaal tracht te gebruiken om de burgers te sussen en in slaap te wiegen ‘het zal niet helpen’ want wij zullen 24u op 24u de burgers wakker houden en waarschuwen voor het levensgevaarlijk misdadig achterlijk pervers gewelddadig barbaars gedoe islam, wij zullen eerst rust kennen als die smeerlapperij t/m de laatste kankercel uitgeroeid, verboden en verdreven is van Europees grondgebied en ELKE lafaard onder eigen volk die dergelijke smeerlapperij steunt eveneens verdreven is van ons grondgebied want IEDEREEN die dergelijke smeerlapperij in bescherming neemt is voor ons ook een achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlap en daarbij ook nog een laffe volksverrader en dergelijke vuiligheid hoort aan de schandpaal te staan met de broek op de enkels zowel man als vrouw zodat IEDEREEN ze kan uitlachen en vernederen want dat is het enige wat er bestaat voor die barbaarse smeerlapperij.
  Gezien de evolutie in Nederland (PVV), Frankrijk (FN), Oostenrijk (SPO), Vlaanderen (VB) enz. komt dat wel goed en is tegen eind 2016 verlost van die smeerlapperij en wordt Europa weer een Europa van Onafhankelijke Republieken die Onderling Samenwerken en dat zonder misdadige dictatuur komende van die EU bende parasieten.
  Laten we dat gebouw in Brussel gebruiken voor daklozen onder eigen volk dan heeft het tenminste een ‘positief’ doel.

  Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Schrijver zegt: voorzichtige schatting 3 miljoen terroristen die bereid zijn bloed te vergieten. Welke vorm dat aan kan nemen toont ISIS zelf nadrukkelijk met video’s. Toch is dat niet nieuw.
  Bill Warner schat het aantal dodelijke slachtoffers sinds het ontstaan van de islam op 375 miljoen. En neem van mij aan dat dat aantal in rap tempo stijgt.
  Het nieuws brengt ons dagelijks berichten over radicale moslims die genadeloos moorden en andere wrede praktijken uitoefenen. Veel van die terroristen houden zich schuil binnen de grote moslim-massa. Men ziet ze niet en merkt ze pas op als ze toeslaan. En dat doen ze over de hele wereld. Het is een absolute onmogelijkheid dat veiligheidsdiensten die aanslagen voorkomen.
  Waar het op neerkomt is dat de islam al jarenlang bezig is met guerrilla-oorlog tegen de moderne wereld. Wereld-oorlog III is al jaren aan de gang zonder dat we dat in ons dagelijks leven zien.
  Zijn we nog te redden? Ja. Als we eendrachtig NEE zeggen tegen de islam en alle uiterlijke vormen van de islam uit ons land verwijderen. En dat zo spoedig mogelijk. Er groeit al verzet. Velen sluiten zich aan bij deze ‘verzetsbewegingen’. Die kunnen uiteindelijk nog het verschil maken.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • Annamaria zegt:

   En dan nog de EUSSR met de zaken van Putin bemoeien, De Russiache Beer treiteren. Gaat hij reageren en dat wisten de illegale en ongekozen dames en heren van de EUSSR. ( nou ook toevallig ?: net als de Kremlin toen !) Oorlog moet komen en overal , een EU leger vormen en dan wegsturen.
   Dus wij dan helemaal alleen en ontwapend,zonder hulp. De politie zijn al onder Sharia en beschermen moslims alleen maar. Dus, laat de aanslagen beginnen…overal terrorisme, auto jihad , verkrachtingen, weet Ik veel wat ze allemaal kunnen verzinnen in hun gekke demonische koppen en dit alles voor een islamitische ” vredesrijk” en een boel mooie maagden in een hemelse bordeel

   Like

 3. vanhetgoor zegt:

  Mag ik nog even benadrukken dat de Moslim Broederschap in Egypte aan de macht is geweest, maar dat een Egyptenaren die wèl kunnen nadenken daar na een jaar een eind aan hebben gemaakt. Dus die Egyptenaren die dat onrecht niet meer konden aanzien, dat zij daar zelf zonder hulp van het buitenland er weer bovenop zijn gekrabbeld.

  Het is dus heel goed mogelijk om zelf aan de eigen bevrijding te werken.

  Like

  • Hendrik M. zegt:

   Tja, en die Egyptenaren die de moslim broederschap verdreven hebben zijn ook moslims…
   M’n hersens.. kretok…kretok, zijn er dan ook nog andersoortige moslims?
   Kennelijk bestaat er een enigszins redelijker soort…

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s