We staan echt nog maar aan het begin van iets enorm: elke dag komen er 42.500 vluchtelingen bij

Screenshot_21

(Door: Mick Van Loon)

Europa heeft het bijzonder moeilijk met de vluchtelingencrisis, maar, we staan nog maar aan het begin. De cijfers zijn niet alleen behoorlijk schrikwekkend, er is niks dat er op wijst dat het gaat beteren. Integendeel.

Toen Antonio Guterres, de Hoge Commissaris voor Vluchtelingen van de VN, een poosje geleden waarschuwde dat we voor een ongezien probleem staan en dat we niet beseffen hoe groot de vluchtelingencrisis echt is, was dat geen paniekzaaierij. “An unchecked slide into an era of massive forced global displacement” noemde Guterres het.

Het is erg moeilijk om een accuraat cijfer te vinden over hoeveel vluchtelingen dit jaar de EU zijn binnengekomen. De IOM, de Internationale Organisatie voor Migratie, schat dat het er van januari tot begin september 350.000 waren. Dat zijn dan de “gedetecteerde”. In realiteit kijken we wellicht aan tegen een drievoud daarvan en misschien zelfs een viervoud.

Lees verder>>>
(h/t Johan G.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, Europa, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op We staan echt nog maar aan het begin van iets enorm: elke dag komen er 42.500 vluchtelingen bij

 1. Jean zegt:

  Die EU misdaadorganisatie moet gesloopt worden voor wij gesloopt worden en de misdadigers moeten hangen liefst naast mekaar, daar die vuiligheid nu al zo rot is zullen ze niet lang hangen voor ze uit mekaar vallen.

  Like

 2. Charles Martel zegt:

  Er is maar één oplossing meer: onze politici op een bootje naar Syrië, te beginnen met Merkel. Ik dacht dat onze ape-regeerders toch eerst een eed afleggen dat ze het Vaderland beschermen. Of heb ik dat verkeerd begrepen?

  Like

 3. Jan Wandelaar zegt:

  +

  https://www.groene.nl/artikel/we-gaan-het-land-zuiveren

  Hij wil het Turkse parlementaire systeem omzetten in een presidentieel systeem. ‘Geavanceerde democratie’, noemt hij dit bestel. Erdogan hoopt op vierhonderd van de 550 parlementszetels voor zijn partij, de akp, om er in één keer een nieuwe grondwet door te krijgen (die daarna nog wel aan een referendum moet worden onderworpen). In de nieuwe constitutie zal alle macht in handen komen van één man, de president van de republiek. In het programma van de akp staat: in het nieuwe presidentiële systeem ‘zullen snel moedige besluiten kunnen worden genomen, problemen opgelost en crises overwonnen’. En dat is nodig, aldus het akp-programma, zodat ‘de wil van het volk beter tot zijn recht komt en het snel resultaten zal zien’.

  +

  Like

 4. Marc zegt:

  Juncker wil daarom snel weer vergaderen met allerlei EU-landen. Datum van vergadering? Niet nu direct, maar pas a.s. zondag!

  Overigens, wist u dat Nederland daarvoor niet uitgenodigd is?

  Like

 5. Bert zegt:

  Als al die vluchtelingen zich, middels social media en op de hoogte van hun rechten, gaan organiseren zodat ze als een grote groep kunnen optreden en communiceren kan dat nog wel eens eng worden. Ze hebben een overvloed aan vrije tijd, zijn wel wat narigheid gewend en hebben niks te verliezen. Hmmm…. als daar onderling wat wordt gestookt, al dan niet door bepaalde organisaties, zie ik nog wel eens massaal migranten de straat op gaan om te demonstreren en meer rechten eisen. Op dat moment hoeft er niet veel meer te gebeuren, 1 vechtpartijtje of ander soort confrontatie kan wel eens een kettingreactie teweegbrengen en de beer is los. Immers in Syrië begon het ook met demonstraties, en ineens waren de demonstranten ‘rebellen’ geworden, en hoe dat is geëscaleerd zien we dagelijks in het nieuws. Hoe zou dat dan gaan? Zien we hier dan ook ineens soldaten op straat in plaats van M.E. busjes bij een AZC ? Ik hoop het natuurlijk niet, maar ze klagen nu al over het eten en dat het allemaal lang duurt, en gebrek aan sex en geld, zuipen zich klem uit verveling (ondanks moslim). Als onze ‘nieuwe buren’ nu al gefrustreerd en mondig zijn, hoe zou dat zijn over een paar maanden of een jaar als de aantallen verdubbelen en de ruimte voor opvang, en ook het budget langzaam opraken en alles strenger en soberder voor ze wordt. Ondertussen hebben ze nog geen huis, baan of vriendin. Ik vraag me af of dat niet een soort kruidvat is waar over een tijdje nog maar 1 vonkje bij nodig is. Er wordt wel gezegd dat het Nederlandse volk het een keer zat is en de bom barst, maar wat nou als het vele 1000’den migranten ineens niet meer zint en ze zichzelf gesterkt door hun aantallen meer rechten toedichten ?! Die mensen lijken me veel strijdbaarder en eensgezinder dan de gemiddelde Hollander. Plus ze zitten niet achter slot en grendel op 1 plek, maar in bijna elke gemeente waar het hek openstaat. Heeft er nog iemand een boekenkast waarachter ik mag schuilen ?

  Like

 6. topsporter zegt:

  Dit is wat de Europese politici al jaren om roepen, meer, meer, meer. We hebben nog 50.000.000 nieuwe slaven nodig, we sterven anders uit!

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Eigenlijk is onderstaand commentaar geschikt voor elk artikel dat gaat over het ‘vluchtelingen’ probleem, dus ik plak het hier ook maar, in de hoop dat ik minstens één ‘Gutmensch’ die hier komt kijken, kan ‘bekeren’:

  Degenen die pro ‘asielzoeker’ zijn, verdienen er grof geld aan of zijn gehersenspoelde volgelingen van die grof geld verdieners. Een andere reden is er niet.
  Van ‘humaniteit’ jegens de ‘asielzoeker’ is geen sprake, want als het de eigen (bejaarde) bevolking betreft, is ‘humaniteit’ namelijk ver te zoeken.

  Like

 8. Guardiacivil zegt:

  Wat veel mensen zich nog niet realiseren is dat………………..Het conflict heeft nog lang geen hoogtepunt, echter als Iran-Israël-Turkije-Rusland echt in een groot conflict geraken zijn de rapen gaar en loopt half Afrika leeg op weg naar het noorden. Veel hoeft hier niet meer voor te gebeuren. De olie op het vuur is momenteel de Hamas contra Israël. Als dit gebeurt heeft ISIS helemaal vrij spel via Turkije. Europa heeft dan allang zijn kaarten verspeeld dank zij de idioterie van de elite Brussel en de chaos zal in Europa kompleet zijn, gelooft u me maar. Dat betekent definitief de ondergang van het oude continent, het oude Europa waar de bakermat van onze beschaving ligt, ja onze beschaving is dan verworden tot een anarchisme en een misdadige bevolking van overleven met nog meer moorden, roofovervallen, verkrachtingen en onderlinge bendes die nog grotere stadsdelen gaan opeisen. Met deze chaos is niets meer aan te vangen. Het is hoog tijd dat de Europese bevolking zich nu gaat weren tegen de elite Brussel om deze rampspoed te voorkomen.
  Geloof me gerust, lang over na gedacht, het is geen nachtmerrie, straks is het de onvermijdelijke realiteit. Er zijn genoeg ingrediënten aanwezig om dit beeld al waar te nemen…………..http://www.imdb.com/title/tt0402910/

  Like

 9. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:
  VOL = VOL
  GENOEG = GENOEG
  GRENZEN DICHT

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s